38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Herkese günaydın, sizlere de günaydın DenizVerdi ve Nisa, iyi haftalar olsun. Bu hafta topiğimizin iki bebeği geliyor hayırlısıyla, güzel bir haftaya girdik hep birlikte.

Limonkabuğunu merak ettim ben de. İnşallah güzel haberlerle dönecektir.

kısa bir mola;

oooooooooo.hoşgelmişsin nisa mai ...sonunda karar verdin he,yazmaya....
sana da günaydın.herkese günaydın güzel bir hafta olsun

starsuzi ,nisa sahlep severmisiniz?
kapı aralığından bakıp bakıp kaçın siz....yok size:))

sütlü bahar uğramamış.kontrol mü vardı??herşey yolunda mı?bayramın kötü geçmiş ...umarım şimdi herşey yolundadır

limon kabuğu;senden de ses çıkmamış...hadi ama...

alabamaaaa...üzümlü kkeeekk.nerelerdesin.erkenden gelmedi değilmi Mert bebek.merak ediyorum haaa...haberi olan varsa lütfen yazsın.

bende kaçtım.işlere devam.müdür çağırıyor.giren girmeyen herkese selam olsun.hoşçakalın.

Selam Arkadaşlar,

Memorial'dan bir mesaj geldi az önce; Mert bebek dünyaya gelmiş. Alabama'mızın gözü aydın, keyifle büyütsün miniğini. Analı babalı, sağlıklı, keyifli, mutlu ve upuzunnnnnnnnn bir hayatı olsun Mert bebeğin. Çok sevindimmmm... darısı Deniz'in başına.

merhaba arkadaşlar;
beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim..
sabah korkularla gittiğimiz hastaneden sevinç gözyaşlarıya döndük..bunu yazarken bile gözyaşımlarıma hakim olamıyorum..doktorum herşey yolunda bebeğimizde 1.5 cm olmuş maşallah dedi...kanama içinde bazen sebebi açıklanamayan kanamalar olabiliyor şuan hiçbir terslik göremiyorum dedi...bol su içip yatak istirahatı yapmamı söyledi..kanamam dün akşam üzeri kesildi sadece kahverengi lekelenmem var..
yine sevinçten soracağım şeyleri unutarak doktorun odasından çıktık, asansörde eşimle göz göz geldiğimizde ikimizde ağlıyorduk..eşim çok duygulandı sanırım arabada da ağladı..onu 2.defa ağlarken görüyorum, biri kimyasal gebelik yaşadığımı bilmediğimiz hamilelik haberini aldığımızda biride bugündü..
rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın inşallah..erverdi özellikle şuan senin için dua ettim inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu yaşa..

alabama, arkadaşımız doğum yapmış çok mutlu oldum onun adına... MERT bebek inşallah sağlıklı,mutlu ve en önemlisi de hayılı bir evlat olur...darısı denizbulut arkadaşımın ve diğer hamile arkadaşlarımın başına inşallah...

ayyyyyyyyyyy herada ne güzel haber bu.çokkk sevindim.gözlerim dolu şu an.güle güle büyüsün Mert bebek annewinin kollarında

ah limon
gördün tabiii ağladığımı akarken yazayım dedin di mi.....
çok sevindim...ayyy ne güzel bir gün bu böyle..hep böyle güzel haberlerle geçsin.
ben de zarp hocanın transferi olduğu haberini vermeye girdim.aslında yazaack çok şeylerim var.ama şimdi çıkmalıyım.

bahar girmemiş bu sefer...o da bir girse haber verse....inşallah tansiyonuyla barışıktır.

Allah razı olsun denizverdi

Limon kabuğu, çokkk sevindim arkadaşım. Gözün aydın. İçin rahat olsun, atlattın gitti. Maşallah bebeğine, kocaman olmuş. Sevinçleriniz daim olsun.

Zarpdeniz, bebişlerini almışsın maşallah. Şu 12 gün göz açıp kapayıncaya geçsin, 12 gün sonra topic'te senin müjdeni okuyalım inşallah.

çok sevindim. :118: darısı benim başıma. ben de uzun süre haber gelmeyince memorial a bir bakayım dedimdi ama en son 20 kasım doğan bebeğin resmi var. offf ben daha 3 gün bekleyeceğim geniş doktorumun sayesinde. ben de bir sağlıkla kollarımda görsem :106:

inan çok sevindim. kanama şiddetlendi falan yazınca çok endişelenmiştim. geçmiş olsun. bol bol yat dinlen. inşallah sağlıkla kucağında göreceksin sen de :114:

zarpdeniz inşallah 12 gün sonra (sanırım test tarihi 3 aralık olacak) senin de müjdeni alıp hep birlikte sevineceğiz. sırada hülya denizverdi ve diğer arkadaşlar olacak.

evet denizverdi yazmaya karar verdim fark etmişsininzdir uzun süredir sizi takip ediyorum benim arkadaşlarım oldunuz sevincinizle sevindim üzüntünüzle üzüldüm. sabah işe gitmeden bakarım (işim eve yakın)öğlen yemeğe gelir bakarım akşam yine bakarım.hepinizi çok sevdim bütün hamilelere hayırlı doğumlar,bu yolda olanlara yolunuz açık olsun diyorum.ayrıca mert bebek hoş gelmiş analı babalı mutlu büyüsün inşallah.

Kızlar herkese merhaba.Geçmiş bayramınız kutlu olsun hepinizin.

Tatil uzundu ama bizim evde biraz tadilat oldu bayağı yorulduk siteye girmeye de hiç vakit bulamadım.Bu sabah bir baktım ama cevap yazmaya fırsatım olmadı.Alabama'yı merak etmiştim.Haberler iyimiş çok sevindim.Allah analı babalı sağlıklı ve uzun bir ömür versin Mert bebeğe.

Limon kabuğu sana da çok geçmiş olsun bayağı korkmuşsunuz ama sonuç güzel bol bol dinlen sen de işleri boşver.

Altınyunus da doğum yapmış yanlış anlamadıysam.Kuvezdeymiş ama olsun kilosu fena değil biran önce toparlanır canım.Senin de analı babalı büyüsün yavrun.

Bayramda en çok merak ettiğim Zarpdeniz di aslında.Onun da transferi bugün yapılmış herşey yolunda demekki.Blastokist embriyo muydu canım.İnşallah 12 gün sonra müjdeli haberi alıcaz arkadaşım.Dondurulmuşun kaldı mı acaba.İnşallah sana da memorial uğur getirir.Bak Mertin doğduğu gün senin de tarnsferin yapıldı.

Hereda senin durumlar da iyi sanırım bir yaramazlık yok.

Erverdi senin de son 2 ayın kaldı herhalde tedavinin ben öyle okudum sanki.Zaman geçip gidiyor işte.

Beni merak etmişsiniz.Ben dün adet oldum.Yarın dr'a gidicem yine.Bu aydan hiç umutlu değildim zaten.Artık önümüzdeki aya bakıcaz.

herkese merhaba
ben daha iyiyim arkadaşlar.her geçen gün hem bedenen hem moralmen daha iyi oluyorum.zaman herşeyin ilacı dedikleri ne kadarda doğruymuş meğerse.ama açıkçası doğum yapma şokunu hala atamadım üzerimden:))

limonkabuğu, çok sevindim herşeyin yolunda olmasına arkadaşım.üzülmüştüm dün okuyunca.ama olabiliyor bu tarz kanamalar dikkat et kendine.

alabama, güle güle büyüt oğluşunu.denizverdi'nin dendiği gibi bibililer erkenci davrandı.kırkımız karışacak üçümüzünde.

zarpdeniz'cim, desteklerin için çok teşekkür ederim.dilerim bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur, 9 ay boyunca hiç bırakmaz.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar .... kısa bır sure yoktum neler olmuş neler... allaha şükür .. kötü bir şey yok ..hep guzel hep sürpriz haberler ..
altınyunus .. dogum yapmıssın . her sey hayırlısıyla gelısecek ve bebegını saglıcakla kucagına alacaksın ve evınıze gıdeceksınız .. en zorunu atlattın .. bundan sonrası daha kolay ..
alabama ..tebrık ederım .. allah analı babalı sağlıcakla uzun bır omur versın bebegıne ve sıze .. darısı denızbuluta ..
limonkabugu gecmıs olsun .. herseyın yolunda gıtmesıne cok sevındım ..
hulya hosgeldın .. umutlar tukenmez.. inşallah olacak ..
erverdı nasıl gıdıyor ?
zarpdenız bebeişlerıne kavusmus .. bu sefer olacak ınşallah ..
baharnazı ben de merak ettım dogrusu ?
herada merye babydenız nisa mai denızbulut herkese cok selammm

herada canım,çok teşekkür ederim..inşallah hepimiz hep güzellikleri yaşarız...
denizbulut çok teşekkür ederim..desteğiniz bana güç veriyor..
hoşgeldin nisa..yazmakla çok doğru bir karar verdin bende uzun zaman takip etmiştim bu topiği ama yazmaya bir türlü cesaret edememiştim belki konsepte uygun olmam diye..şimdi iyiki yazmışım diyorum,burada çok donanımlı,yüreği çok güzel arkadaşlar var..
Limon kabuğu sana da çok geçmiş olsun bayağı korkmuşsunuz ama sonuç güzel bol bol dinlen sen de işleri boşver.
çok teşekkür ederim hülya,inşallah senden de çok güzel haberler alırız yakın zamanda..inşallah topikte doğurmayan kalmaz...

zarpdeniz'in transferi olmuş demek ben bunu gözden kaçırmışım..inşallah 12 gün sonra o da bize müjdeyi verir,onun için de bol bol dua edicem...

bahar,merye,altinyunus ve cans dan ses çıkmadı inşallah onlarda iyidir..

cans ve altinyunus bende tam sizi merak ettiğimi yazmıştım,mesajları akşam 7.30 da alıntılamıştım cevaplamak için, tam o sırada kayınvalidemler geldi bende sayfayı açık bırakmıştım,onlar gidincede kaldığım yerden devam ettim sizlerde akşam bana yazmışsınız,msjı gönderince farkettim..geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim..kabus dolu bir 24 saat geçirmiştim ama kalp atışını ve sağlıklı olduğunu duyunca tüm çektiklerimi unuttum..
altinyunus iyi olmana çok sevindim.inşallah herşey daha da güzel olucak..
cans sen kendinden bahsetmemişsin inşallah sende iyisindir..

ıyı aksamlar bayanlar ben 39 yasında hollandada oturuyorum
3 senelık evlıyım bu sene basladık tupe ıkı defa denedık ama olmadı onumuzdekı ay yıne denıcez
allahım rast getırsın hepımızın kucagını doldursun
tek korkum ya bebeyım hıc olmazsa rabbım hepımızın yuzunu guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…