38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herkese günaydın

ALTINYUNUS'a daha bir günaydın...oğlu umuduyla birlikte..geçmiş olsun ve tekrar tebrikler..küçük olsun senin olsun.büyür o annesi...bizim burda da var küçük doğmuştu 7 aylık.tabiii büyüdü..aaaa bir duydum kiçocuk askere gitmiş,şafak sayıyormuş.inşallah sağlıkla sende o günleri gör.evet.UMUT bebek isteyen herkese umut olsun.

herkese günydın iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar

canım dün girememiştim bugün özellikle seni merak ederek haber almak için girdim. umut bebek doğmuş çok sevindim hayırlısı olsun. :81:umarım önemli bir sağlık problemi yaşamadan birkaç haftada kuvözden çıkar ve evine gelir. 800-900 gr doğan bebeklerin bile 6-8 haftada kuvözden çıkıp kilo alıp evlerine döndüklerini okuyorum. inanıyorum umut bebek çok daha çabuk toparlanacak. gelişmelerden bizleri haberdar edersen çok sevinirim. :90:

belirtiler için ben de yazayım. hiçbirine takılma. bazen biri çok oluyor sonra kesiliyor ve diğeri oluyor. ben de akıntıya çok takmıştım bende ilk 3 ay hiç olmadı. 4.-5. aydan sonra başladı ve halen devam ediyor. yani en başta başlamayabiliyor. bulantı hiç olmadı 3 ayın sonunda zaman zaman mide yanması olmaya başladı. dün akşam bile geç saatte yatmadan keşkül yedim her zaman yediğim saraydan ama bütün akşam midemi yaktı mesela. göğüs ağrısı falan dersen 3 ay bitene kadar zaman zaman şiddetli zaman zaman çok çok az oldu. sonra da geçti. hiçbir belirti hiçbir hamilede aynı değil ve bunların şiddeti de 12 hafta sonra azalıp geçiyor.
elektrik süpürgesi vs konusunda normal hamile olsan yap diyeceğim takip ettiğim kasım hamilelerinde riskli olmayan hemen her hamile son ana kadar yaptı ama seninki tüp bebek kıymetli bebek en azından ilk 3 ay bekle sonra ağır olmayan ev işlerini yorulmadan sen yaparsın

erverdi düşük-kürtaj-doğum sonrası yapılan iğneler kan uyuşmazlığı için herkese yapılmıyor. sadece kadın rh- erkek rh+ ise canım.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,

Sürpriz bebeğimiz Umut bebek hoşgelmiş dünyaya. Analı babalı, sağlıklı, bol kısmetli ve keyifli bir hayatı olsun inşallah. Birkaç haftaya evinize keyifle çıkartırsınız bu aceleci oğlanı. Vallahi görüyor musunuz, Deniz Bulut ve Alabama için gün sayarken topiğimize sürpriz bebek doğdu.

Herkese şimdiden bol keyifli bir bayram dileyiyim. Umarım bu topicteki herkes gelecek seneki Kurban Bayramı'na kucaklarında minikleriyle girmiş olurlar.

günaydın arkadaşlar;

denizbulut sanırım okuduklarımdan da etkileniyorum,onda var neden bende yok sonuçta bende aynı haftadayım diye kıyaslamaya giriyorum ister istemez...dün gece hemşire bir arkadaşımla konuştum,kendisi ayrıca tüpbebek hemşiresiydi,o da bana 8.haftaya kadar midesi bulananların hepsi psikolojiktir,bulantıyı takma dedi..
akıntı içinde,vücutta östrojen hormonu yükseldiğinde akıntı olurmuş,eğer progesteron hormonu östrojenden yüksekse akıntı olmazmış..proesteron yüksekliği de düşüğü engellermiş,akıntı yok diye üzülme oyüzden dedi..doktorum pogynex iğnemi 2x1'e çıkarınca kesildi akıntı zaten...

zarpdeniz, bunlar sanada çok lazım olucak bilgiler..benden sonraki en taze hamile sen olucaksın sanırım,süpriz bir hamile çıkmazsa ...sende oku da benim gibi evhamlı olma canım...

Son düzenleme:
Gunaydin Arkadaslar:80:

Bugun biraz bulutlu gibi sanki umarim sonra yine gunes tam cikar...

Altinyunus, cabuk toparlan hemen iyiles bebegini emzir canim. Tek saglikli olsun da kilosu yada erken dogdugu icin endiselenme canim. Benim erkek kardesim de UMUT gibi aceleci 8 aylik dogdu. Simdi cok saglikli ve kizi bile var. UMUT'da cabucak toparlayip yakinda onun icin ozenle hazirlanmis odasina gidecek. UMUT bize ilk bayram hediyesi oldu.

Sirada Mert ve Batu var. Alabama ve Deniz Bulut da son hamilelik gunlerini yasiyorlar. Saglikla bekliyoruz bebeklerimizi...

Baharnaz, seninkini tam olarak bilemedigimiz icin ismini de bilemiyoruz tabi daha... Merye'ninki Meryem olacakmis. Hayirlisiyla saglikla gelsinler.
Sonra Hereda ve Limon kabugu geliyorlar....

Denizverdi, benim baklavami ayir lutfen karismam.

Birazdan ultrasonum var, bakalim yumurtalarim ne alemde gorecegiz. Sonra yine yazarim.

Herkese sevgiler

ALTINYUNUS
çok geçmiş olsun canım allah analı babalı üyütsün canım seneiki erekn gedli hoşgeldi diyelim yen bebiğişimize
e canım suyun neden geldi kendini yordun mu yoksa erekn doğum olunca bunun açklaması olmuyor mu denizin dediği gibi öyle çok bebek büyümş canım inşş. güzel güzel kendine gelecek bebşiimz

ZARPDENİZ
canım send edurumlar nasıl kaç yumurta oluştu sen şimdi transfere çok az kaldı dedin hangi gün belli mi
var ya transferden sonra fzla hareket etme yolculuk falan yapma üçüncü gün bize izin verdiler

Günaydın
Hayırlı sabahlar hayırlı bayramlar diliyorum. Sevdiklerinizle sağlıklı hzurlu, mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle

selamlar kızlar herkesin bayramı mübarek olsun. ben dün girebildim ama iki sayfa okuyamadan çıktım. son kontrolde idrarda protein pozitif çıktı buda yüksek tansiyonla birlikte tehlikeliymiş allahtan tansiyonum çıkmıyor ama idrar yolları enfeksiyonlu olduğu için halsiz bitap halde yatıyorum evden de çıkmıyorum doktor antibiyotik verdi 24 saatlik idrarımı yarın teste götüreceğim inşallah protein negatif çıkar çıkana kadar tehlike var eğer tansiyonumda 12 8 in üstüne çıkarsa hemen alacaklar çünkü kanda zehirlenme olup bebek için tehlikeli olurmuş. tansiyon aleti de aldık zırt pırt tansiyonumu ölçüyoruz allahtan çıkmıyor ama bben çok halsizim. umarım herkes iyidir okuyamadım bilemiyorum. herkese selamlar tekrar iyi bayramlar

canım şimdi gördüm umut bebek gelmiş hoşgelmiş allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. ben de biraz rahatsızım. iki üç gündür gelip durumlardan haberdar olamadım tam kendimden haber yazıp çıkıyodum gördüm. allah seni de bebegini de korusun ikinizede şifa versin. tekrar tebrikler.

günaydın herkese sağlıklı mutlu huzurlu bayramlar

alabama geçmiş olsun. şu saatten sonra mert bebek rahat rahat yaşayacağı için çok da problem değil alınması. umarım idrardaki protein düzelmiş olur siz de rahat bir bayram geçirirsiniz.:90:

Herkese Mutlu ve Saglikli bir bayram dilerim.

Benim Persembe gunu OPU'm var, endo ve yumurtalarin durumu iyi. Spermleri henuz bilmiyoruz umarim onlar da IMSI'den sonra iyi olurlar. Cans'in dedigi gibi vatan topraklarinda Turk doktorlari ve ileri tekniklerle umarim sonuna kadar basarili oluruz. Haftaya Sali gibi transfer yapilmasi bekleniyor ama son karar yine embriyolarin durumuna gore cikacak, dualarinizi bekleriz.:13:

Altinyunus, Umut bebek ve sen umarim iyisinizdir. Umut Bebegin de ilk bayrami kutlu olsun.

Alabama, cok gecmis olsun. Antibiyotigin en kisa surede etkili olacagini dusunuyorum, bu durumda tansiyonunun kontrol altinda olmasi da cok iyi. Iyı haberlerini bekleriz.

Baharnaz, Bayram menusunde ne var? Umarim iyisindir.

Denizverdi Simdi sen bugun bayrama ozel kahvalti hazirlamisindir.

Deniz Bulut, 23 yada 24 Kasim belli oldu mu?

Merye, derin nefes alacagim canim, sagol. Transferden sonra bir kac gun daha buradayim, zaten ilk saatler cok onemli ve ilk bir kac gun. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Herkese sevgiler ve tekrar Mutlu Bayramlar dilerim.

herkese iyi bayramlar

bayram ya giren olmaz ama yine bir bakıyiim demiştim.annemlerdeyim.

ALABAMAcım;çok geçmiş olsun yaa...inşallah ilacın iyi gelir.bu bebeklerde pek aceleci çıktı canım.hep birer sebeple erkencikten geliveriyorlar.sağlıkla gelsinler.

ZARP HOCAM;yok hocam biz bayram sabahları kayınvalidelerde toplanırız eltiler oğullar,torunlar filan.aynı binada oturuyoruz.aşağıdaydık yani kahvaltıda..

BAHAR;tansiyonla aranız nasıl.Alabama ile sen sanırım bu bayram elinizde geziceksiniz..tatlıları kaçırmayın haa.

diğer tüm arkadaşlar herkese tekrar İYİ BAYRAMLAAARR

yine son yazılanlar gitmiş. sıktı valla bu durum zarpdeniz dün opusu olacağını yazmıştı. iyi geçmiştir inşallah. haberlerini bekliyoruz. tabii inşallah o da silinmez:84:

güller merhaba denemek için gönderiyorum.gitmezse boluna yazmıayım.zaten klavye bozuk.yazarken yakalamışken,bir de gitmezse uyuz olurum şimdi

şimdi çok tuhafım.bugün yine sümüklüböcek oldum.ıyyyyy.hem de beteri(
e:126:yazmaıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hayatımda ilk olarak darülacezeye gittim bugün.çok kötü oldum.mahvoldum.şimdiye kadaraldığım herfazladan bir şey suçmuş gibi göründü bana.kjaldı ki tutumluyumdur.
sırayla herkesi gezmeye görmeye başladıkşu an yazarken bile yaşıyorum.yaşımla..offfff.vazgeçtim.zaten bazı şeyler anlatılmaz yaşanır...sadece.... sadece gitmek görmek gerek.....

belki daha iyi hissettiğimde yazarım.......

merhaba arkadaşlar;
bayramda, herkezin bayramını kutladığım bir msj atmıştım ama malesef ki silinmiş..tekrar bayramınızı kutluyorum..
bende arife gecesi başlayan kahverengi lekelenmeler devam ediyor..ama sadece akşamları lekelenmem var,gündüzleri hiçbirşey yok..doktorumla konuştum korkma birşey olmaz,kesilmezse yakınlarda bir hatanede ultrasona girip içini rahatlatabilirsin istiyorsan demişti...gideceğim hatanenin ultrasonu gelişmiş değilse keseyi filan görmeiyorum filan derse dotor boşuna strese girmiş olurum diye gitmedim hastaneye..salı günü kontrolüm var zaten...eğer bir sorun varsa da doktorum söylesin istiyorum..sürekli dualar ediyorum..inşallah herşey yolunda gider...

denizerdi,bende huzurevlerini ve çocuk esirgeme kurumlarını hep ziyaret etmek istemişimdir...hatta evimin yan tarafında 2-3 ay önce çocuk esirgeme kurumu açıldı..balkonumdan oradaki çocukları arada izliyorum ama hiç ziyarete gidemedim daha doğrusu kurum açıldığı zaman tedavideydim ve ruhsal dengemin bozulmasını istemediğim için gitmek istemedim ..günlerce etkisinden kurtulamaz hayatı kendime zehir ederdim çünkü..oradaki bir çocuk bana anne dese ben o an ağlama krizine girerim..şuan bile yazarken gözlerim doldu o anları yaşarken ki duygularımı düşünemiyorum bile...inşallah ilerleyen zamanlarda ziyaret etmek istiyorum..

zarpdeniz,canım, yumurtalarınla ilgili bilgi yazmamışsın..çok merak ettim..mutlaka bilgilendirmişledir seni..bizleride haberdar edersen sevinirim..aklım hep sende..

umarım herkez iyidir..hepinizi öpüyorum...

merhabalar
limon kabuğu dr progesteron verdi mi? lekelenme hemen her hamilede oluyor özellikle tüp bebekse. inşallah salı günü kalp atışını görür rahatlarsın.
zarpdeniz in de inşallah yumurtalarının hepsinin mükemmel döllendiği haberini alırız.
ben doktora gittim. nst de bebek oynamadı gittti. 2-3 oynadı sadece. dr bu da yeterli dedi. ama aklım takıldı. zaten bu ara uzun ara oynamıyor sonra da daha sert hareketler yapıyor. büyüdüğü için alan daraldı ondandır diyorum. off bir alsaydı da kurtulsaydım. perşembe günü müsaitmiş dr. ayın 25 i alabama ile aynı yani. sabah 8 gibi randevu yazdırmış. birşey olursa hastaneden geri döneceklermiş. ben 39+2 oluyorum. o güne kadar birşey olursa dedim klasik olursa alırız hem kendi gelmesi gününü doldurduğunu gösterdiği için bizim için daha iyi dedi. hayırlısı son günler gerginlikten ölücem.:84::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…