herkese merhaba
ben daha iyiyim arkadaşlar.her geçen gün hem bedenen hem moralmen daha iyi oluyorum.zaman herşeyin ilacı dedikleri ne kadarda doğruymuş meğerse.ama açıkçası doğum yapma şokunu hala atamadım üzerimden:))
limonkabuğu, çok sevindim herşeyin yolunda olmasına arkadaşım.üzülmüştüm dün okuyunca.ama olabiliyor bu tarz kanamalar dikkat et kendine.
alabama, güle güle büyüt oğluşunu.denizverdi'nin dendiği gibi bibililer erkenci davrandı.kırkımız karışacak üçümüzünde.
zarpdeniz'cim, desteklerin için çok teşekkür ederim.dilerim bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur, 9 ay boyunca hiç bırakmaz.
hoşgeldin. inşallah bir sonraki denemen son olur. hangi merkezde deneyeceksin?ıyı aksamlar bayanlar ben 39 yasında hollandada oturuyorum
3 senelık evlıyım bu sene basladık tupe ıkı defa denedık ama olmadı onumuzdekı ay yıne denıcez
allahım rast getırsın hepımızın kucagını doldursun
tek korkum ya bebeyım hıc olmazsa rabbım hepımızın yuzunu guldursun
sağol heradacım. ben de güzel haberlerimi bekliyorum. zaman geçmiyor. sen ikili sonucunu almışsındır. birşey yazmadın (kaçırmadıysam) ama eminim iyidir zaten ölçümler iyiydi.Herkese Günaydın,
Altınyunus selam taze lohusa. Daha iyi olmana sevindim, Umut bebek de iyidir diye tahmin ediyorum. Ne planlarsan planla, bebekler sürprizleriyle geliyorlar, neyse ağırkanlı olmalarından iyidir aceleci olmak. Umut Bebek de atik bir oğlan olacak belli.
Hülya'cım, geçmişten bir iki mesajını hatırlıyorum. Öyle ya da böyle denemeye devam. Bu ay için doğal mı düşünüyorsun yoksa bir tedavi planlanıyor mu? Herşey güzel gelişssin umarım. Beni sormuşsun, şimdilik bir yaramazlık yok Allaha şükür.
Denizverdi, değişiklik olsun bu sefer sabah selamı benden sana gelsin, günaydın canım.
Baharnaz'ı merak ettim, doktora gideceğim demişti. Eminim herşey yolundadır da bir haberi olan var mı?
Zarpdeniz, kaldı 11 gün, seninle geri sayımdayız.
Nisa tekrar hoşgeldin arkadaşım. Biraz kendinden bahsetsene bize, neler yapıyorsun.
Selam Cans, nasılsın?
Toana, hoşgeldin. Tam doğru yerdesin. Doğal mı deniyorsunuz yoksa yakında bir tedavi planlanıyor mu? İnşallah buradan müjdeni de okuruz.
Deniz Bulut, sen nasılsın? Az kaldı hayırlısıyla da insan herhalde dakika saat hesabı yapar bu günlerde. Güzel haberlerini bekliyoruz.
canım doktora ne zaman gideceksin? kan ilacını falan da sorarsın. aman bu tansiyonunu hep kontrol altında tut. yükselirse de bekleme hemen acilen doktorunu ara.Selam kızlar
kaç gündür giremedim başımı kaldıramadım dün dra gidicektim gidemedim tansiyonum hep 13 8 lerdeydi 14 9 olmasından korktum neyse bugün iyiyim tansiyonum iyi başağrımında şiddeti daynabileceğim kadar.
Çok güzel haberler okudum ve çok mutlu oldum
DenizVerdi canım süt saatlerimi kaçırmamaya özen gösterdim kahvaltı üstüne ağrı kesiciler içtiğim için. Canım sıra sana geliyor.
hayırlısıyla bekliyoruz.
Limon kabuğu çok sevindim canım neden bilmiyorum çok duygulandım kendini yorma ve iş yapma bol bol dinlen
Alabamanın yakışıklısı gelmiş Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin
ZarpDeniz 3.gün tarnsferi oldun sanırım canım yaşanan durumlar seni hiç germesin rahat ol dua et her fırsatta gece gündüz dua ediyorum sana canım sakın hiç iş yapma eğilme oturma uzanma sende bol bol yat en azından 3-4 gün dikkat et bende odamda 25.dkya kadar hep sürgüye yaptım 25.dkda kalktım tuvalete gidip geldim tekrar 1 saat yatıp sonra yürüyerek çıkmıştım.
Deniz Bulut senin heyecanın benide heyecanlandırıyor. Herşey güzel geçicek canım.
Hülya bu ay regl oldun sanırım inşallah önümüzdeki ay güzel gelişmeler olur.
Herada saol canım şimdilik çok şükür iyiyim kendimi daha iyi hissettiğimde gidicem dra.
Cans sen neler yapıyorsun teşkler canım
ne yazık ki doğuramadım. evde gergin oturmuş bebek hareketlerini takip ediyorumBugün de Deniz Bulut'tan haber çıkmadı istermisiniz o da bugün doğursun.Hergün topiğe bir bebek haberi gelsin ne güzel olur değil mi arkadaşlar.
Zarpdeniz, gözün aydın diyeyim şimdiden. Maşallah hem kaliteliler, hem de hücre sayıları süper. Bana da 3. gün ve 8 hücreli 1. kalite embriyo transferi yapılmıştı. İnşallah sen de güzel sonuç alacaksın.
Duş jeli ve parfüm ya da transfer sonrası nelere dikkat etmem gerektiği, beslenme v.s. konularda Memorial'dan detaylı bir bilgi ben de almadım açıkçası. 1.5 sene önceki denememi Bahçeci'de yapmıştım ve orada bir sürü şeye dikkat edin diye uyarmışlardı. Memorial transferin ilk günü dikkatli olunmasını ondan sonra normal yaşama dönülmesini tavsiye ediyordu. Ben onlar kadar rahat davranmadım. Daha önce transfere gidemeyen iki denemem olduğundan, madem transfer oldu, hurafe ya da değil ne biliyorsam yapayım dedim. Evim hastaneye uzak olduğundan ilk geceyi konukevinde geçirdim, transferden sonraki bir saat boyunca yattım, tuvalete geç gittim. Snraki bir hafta boyunca da gayet yavaş, mümkün olduğunca dinlenmeli günler geçirdim. Ananas ve kabak çekirdeği tutunmaya yardımcı diye okumuştum, nefret ettiğim kabak çekirdeğinin bir haftada müptelası oldum. Bol su içtim ve protein ağırlıklı beslendim. Dinlenirken bile bir saatte bir kalkıp turladım ki kan dolaşımı konusunda bir sıkıntı olmasın. Ilık su ile yıkandım (üç gün bekledim gerçi banyodan önce). Eminim bunlar bildiğin şeyler ama ne olur ne olmaz yine de yazayım dedim.
ZarpDeniz canım yumurta toplama işleminden sonra Rulid, Prednol, Babyprin, Parol, Folbiol ve Progynex ampul vardı benim
transferden sonra da folbiol, iğne, aspirin devam etti aqntibyotikleri bırakmıştım
Herada yaz<mış bende düzelteyim msjımı dedim bende hergün 2 avuç kabak çekirdeği tükettim ve protein ağırlıklı beslendim ananas tüketmedim kan sulandırıcı ilaçlarla iyi olmadığını okuduğum için. Bol su tükettim bende misafirhanede 1 gece kalmıştım ve hep yatmıştım ertesi gün öğleye kadar. sende imkanın varsa öyle yap genelde uzanır vaziyette dinlen tv izle pc başında çok fazla oturma :) İnşallah iyi sonuçlar alıcaksın canım.
Tesekkurler Baharnaz. Ben daha cok dolaniyorum cunku zaten cok uzanmayi da sevmiyorum. TV izliyorum, kabiz olmayim diye sabah ac karna kuru incir, erik ve kayisi yiyorum. Bol su iciyorum, tabi surekli olarak da wcye gidiyorum.
doktordan geliyorum. benim dr bugün muayenehanesinde yok ekibinden başka bir prof baktı adını unuttum. hareket az diye gittim orada hareket etti. nst iyi çıktı. amniyon sıvısı da normal dedi. sonra rıza beyle konuşayım o hocamız dedi. telefonda konuşurken duydum. nst akselerasyonu vs iyi amniyon sıvısı da normal ama biraz yoğun dedi. rıza bey perşembeyi bekler mi diye sordu o da bekler ama isterseniz görün dedi. nasıl yoğun olduğunu anlattı. sonuçta yarın 1430 da rıza bey görecek. bana da akşam bol sıvı alın dedi. sinirlerim bozuldu çıktım. halam vardı yanımda bu teknolojiyi hiç sevmemiş. eskiden hamile kalınırdı doğurulurdu bu ne kalbi şöyle atıyor sıvısı böyle dedi. hayır oturup ağlayacağım halamın tansiyonu çıkacak. kendime sinirleniyorum niye salı çarş olsun diye tutturmadım diye. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. bir perş sabahı gelse de çıksa şu bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?