38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba arkadaşlar .. evımde temızlık var .. ben de bırazdan cıkacagım .. ıyı ve guzel seyler devam edıyor .. aman bozulmasın .. ben de oylesıne bekılıyorum .. bakalım yenı gelen bu yıl bana ugur getırecek mı ? .

Sevgili Nisa,

Umarım bir an önce dileğine kavuşursun. Gerçekten bu topiğin eski sayfaları bu konuda verilen emekler, denenen kürler, farklı tedaviler ya da doğal yollardan hamile kalmaya çalıştığımızı anlatan notlarla dolu. Her negatif insanı bir çökertiyor ama bir şekilde yine ayağa kalkıp tekrar diyoruz, çünkü umut devam ediyor, şükürler olsun. Güzel bir yaştasın, umarım bir an önce hamilelik haberi alırız senden. Doktor kontrolünde misin yoksa doktor ya da hastane seçimi üzerine araştırmada mısın?

canım daha iyi olmana sevindim. umut bebek nasıl? görebildin mi? umarım o da hızla toplanıyordur.

hoşgeldin. inşallah bir sonraki denemen son olur. hangi merkezde deneyeceksin?

sağol heradacım. ben de güzel haberlerimi bekliyorum. zaman geçmiyor. sen ikili sonucunu almışsındır. birşey yazmadın (kaçırmadıysam) ama eminim iyidir zaten ölçümler iyiydi.

canım doktora ne zaman gideceksin? kan ilacını falan da sorarsın. aman bu tansiyonunu hep kontrol altında tut. yükselirse de bekleme hemen acilen doktorunu ara.

Bugün de Deniz Bulut'tan haber çıkmadı istermisiniz o da bugün doğursun.Hergün topiğe bir bebek haberi gelsin ne güzel olur değil mi arkadaşlar.
ne yazık ki doğuramadım. evde gergin oturmuş bebek hareketlerini takip ediyorum

Sagol canim. Kulaktan dolma cok bilgi oldugundan insan ister istemez etkileniyor ama yeni yapilan arastirmalar artik bizim eski bildigimiz tutunmaya yardimcilarin bir etkisi olmadigi fikrinde... Ama psikolojik olarak rahatlamak adina yine de ben de bazi seyleri yaptim diyebilirim. Tum isteyenlere saglikli gebelikler nasip olsun.

Tesekkurler Baharnaz. Ben daha cok dolaniyorum cunku zaten cok uzanmayi da sevmiyorum. TV izliyorum, kabiz olmayim diye sabah ac karna kuru incir, erik ve kayisi yiyorum. Bol su iciyorum, tabi surekli olarak da wcye gidiyorum.

doktordan geliyorum. benim dr bugün muayenehanesinde yok ekibinden başka bir prof baktı adını unuttum. hareket az diye gittim orada hareket etti. nst iyi çıktı. amniyon sıvısı da normal dedi. sonra rıza beyle konuşayım o hocamız dedi. telefonda konuşurken duydum. nst akselerasyonu vs iyi amniyon sıvısı da normal ama biraz yoğun dedi. rıza bey perşembeyi bekler mi diye sordu o da bekler ama isterseniz görün dedi. nasıl yoğun olduğunu anlattı. sonuçta yarın 1430 da rıza bey görecek. bana da akşam bol sıvı alın dedi. sinirlerim bozuldu çıktım. halam vardı yanımda bu teknolojiyi hiç sevmemiş. eskiden hamile kalınırdı doğurulurdu bu ne kalbi şöyle atıyor sıvısı böyle dedi. hayır oturup ağlayacağım halamın tansiyonu çıkacak. kendime sinirleniyorum niye salı çarş olsun diye tutturmadım diye. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. bir perş sabahı gelse de çıksa şu bebek

Son düzenleme:
Tesekkurler Baharnaz. Ben daha cok dolaniyorum cunku zaten cok uzanmayi da sevmiyorum. TV izliyorum, kabiz olmayim diye sabah ac karna kuru incir, erik ve kayisi yiyorum. Bol su iciyorum, tabi surekli olarak da wcye gidiyorum.

transferden sonra 25 dakika yatmış olman iyi olmuş. ne olur ne olmaz. allah korusun tutunmasa bu yüzden mi diye aklına takılırdı. ama bunların tutunmayla hiç ilgisi yok. ben tüpte 1. günden sonra evde durmadım desem yeridir. 2. günü çıkıp kahve içmeye gitip dolaştım biraz. yavaş yavaş her işimi yaptım, ağır kaldırmak uzanmak dışında ve tutundu. kalbinin durmasının nedeni kromozom bozukluğuydu. kısaca çok yatmanın etkisi olduğunu sanmıyorum ama psikolojik rahatlatıyordur. tabii kan dolaşımı için arada dolaşmak şartıyla. inşallah güzel haberlerini alacağız.

denızcım ..lutfen moralını bozma .. her sey yolunda gıdıyor .. uzulecek sıkılacak bır sey yok allahın ıznıyle .. hem bu bebek son derece saglıklı ..gununun dolmasını beklıyor .. sevinmen lazım .. her sey cok guzel olacak allahın ıznıyle .. persembe hayırlı bır gunde kucagına alacaksın bebegını..

ah güllerim.giremedim yazamadım okuyamadım.bu gece buralıyım sanırım.benimki kızacak yine tıkır tıkır diye bana.gündüz açık kaldım ama ne okuyabildim ne yazabildim.ders için nete giren oldu.misafirim vardı.hop onun arkasından kurs.şimdi evdeyim.boşa çıkarsam bir güzel okuyacağım .ama daha öncebenim yazmak istediklerim var.şimdiden selamlar herkese iyi akşamlar
deniz seni merak etmiştim.sonra sessizdeydim.ışığın yandığına göre daha doğurmadın.

Son düzenleme:
MERABA HERADA
ben hollandada universitede yapiyorum tup bebek denemelerimi dogru dilde bilmiyorum anlamk ve anlatmak zor oluyo benim icin ama sagolsun esim dil biliyo o bana yardimci oluyo ama yinede ben daha iyi anlmak istiyorum benim icin zor oluyo tabi napim ALLAHA SIGINDIK denemelerimizi yapiyoz ilk uc denemeyi buranin hastanasi karsiliyo ondan dolayi rahatiz ama insallah ucuncude tutarda dorduncuyu odemeyiz ve yasim 39 tutsun istiyorum kimsemiz yok gurbet ellerde zor oluyo duaya ihtiyacim var arkadaslar...

denizcim yine duramadın değil mi?gittin dr a..bence herşey normal.boşu boşuna kendini strese sokup gitmişsin daha da gerilmişsin.2 gün daha sık dişini.yarın gitmen zorunlumu?hareket ettiğini gördüm içim rahatetti bir daha doğuma gelicem deme hakkın var mı

evet canım sinirlerin bozulmuş senin.hem sen dedin hangi gün derse itiraz etmiycem diye.şimdi son dakikalara kaldın evham yaptın..sakin olmaya çalış ..bitti ..hadi bitti artık.çok azıcık daha..

hem sana isterseniz görün demişler yarın için.sen bir an önce bitsin istiyorsun değil mi?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…