38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

farkettik tabiii farketmezmiyim.arada el bile sallamıştım sana.teşekkürler yazdıkların için.sevgi sözleri için.hoşgeldin arkadaş aramıza

hülya;canım... yola devam.yaaa ikonlar nerede yaaa...sarılıcaktım sanaaa.

evet canım 2 ay daha var.durumu netleştirmeye...

altınyunus;sen nasılsın canım.annelik duygusunu tattın sonunda.en sonunda.15 senenin sonunda.sağ sağ sütünü besle Umut bebeğini.sağlıkla büyüsün serpilsin hayırlı evlat olsun.doğum sendromun zamanla geçicektir.sağlık ve sabır diliyorum.

hocam bir koşturmaca gidiyor.sağ olana..aldığımız her nefese şükür...
siz nasılsınız?pek girmediniz.bayramınız nasıl geçti?

limon kabuğu;canım bebeğin iyiymiş maşallah ona.hem de büyümüş.az korkuttu seni annesi.geçti gitti.ama dikkat et.uyarı olsun sana bu istirahat et uzanma ağır kaldırma.
bak okudun değilmi eskileri.ne mücadeleler verildi.amann dikkat.

denizverdi iyi akşamlar hoşbulduk ne güzelya böyle karşılanmak gördünmü bak geliyor bilibiler teker teker darısı bekleyenler birde bak sen tedaviye başla inşallah çatlatma iğnen benden

hocamm;müjdeli günlere inşallah.....

denizverdi iyi akşamlar hoşbulduk ne güzelya böyle karşılanmak gördünmü bak geliyor bilibiler teker teker darısı bekleyenler birde bak sen tedaviye başla inşallah çatlatma iğnen benden

canım yaa.... sen oralardamısın...oku oku...bak neler var.

hani zor bulmuştun prengnyl ta batmandan getirtmiştin

yok yoook.zor bulduğum iğne pregnil tamam.tama da batmandan gelen iğneler çok daha pahalı olanlar...iyice okumadan atlama hemen:))

onlar 3 kutu MENOGON du

bu arada hava bir bastırdı..şimdi..gök gürlüyor şimşekler çakıyor.dışarısı göl gidiyor.

hocam;estrofemi rahimi kalınlaştırmak için veriyorlardı.takip sırasında karar veriliyordu buna.3 opum oldu hiç birinden sonra estrofem verilmedi bana.belki yeni yöntemdir.bilemiyorum.opudan sonra sanırım koraspirini kesiyorduk.şimdi tam emin değilim ama.birkaç sene geçmiş aradan.estrofemi sadece bir kere verdiler bana.onu da adetim çok uzun sürmüştü benim.10uncu gündü hala lele halinde geliyordu.bu yüzden vermişlerdi.sonra kesilmişti.
bu konu ile ilgili bilgim bunlar

baharcım,sütlü baharım;çok geçmiş olsun..dr a bile gidememişsin.inşallah ben bu satırları yazarken daha iyi olmuşundur canım

aynı yaştaymışız ..nüfus kağıdına göre...

oooooo.sen daha Heradanın aşılamasındamısın.o ne güçlü bir kadındır.okudukça anlıyacaksın...bak... sonunda savaşını kazandı,inşallah.darısı sana.

hoşgelmişsin toana;
umarım bundan sonraki tedavin hayırlı olur hakkında.

denizverdici ben 1600 lü sayfalardan beri sizi takip ediyorum sonra başlarıda okumaya karar vardim. Evet nüfüs kağıdına göre aynı ama ben senden 3 ay büyüğüm he he

amin inşallah bir de yarın geçse.

evet biran önce bitse. off bir de durduk yerde adam öyle amniyon sıvısı koyu vs diyince. istiyorsan görün demediler. yarın 2-230 da gel nst ye gir sonra bir de rıza bey baksın dediler. zaten demeseler yarını geçiremezdim. şimdi nasılsa yarın da gideceğim diye akşamı geçirebileceğim. umarım 6-7 saat uyurum. malum sonra istesem de uyuyamayacağım.
bir de son 2 haftada 4 kere nst ye girmiş olacağım. memorialda yapsaydım bu işi 285X4=1140 lira ederdi. ay delirmişler resmen!

Son düzenleme:
güller;son bayram günü darüacazeye gittiğimi söylemiştim.daha o zamanalar yazmak paylaşmak istedim .olmadı bir türlüdoğru dürüst giremedim bile...çok kötü oldum.vaktim olduğunca herkesi görmeye herkesle konuşmaya hatır sormaya çalıştım.kimi diyor ne getirdin bana.kimi diyor yine gel emi.yatalak olanlarayrı binadaymış.daha iyi olanlarayrı binada.orası başka bir dünyaymış.bambaşka...bütün acizleri toplamşlarsanki bir bahçeye.ya da o binanın içine.öyle ya..adı üstünde darülaceze işte!gözleri görmeyeni mi ararsın.kaderine razı gelenimi.yaşlı evi değil orası yaşlı hastanesi.hastane havası.kimi takılıyor peşinize karalamış kendince çizmiş birşeyler satmaya çalışıyor.peşinden dolanıyor.bir tane alsana bir tane alsana diye...harçlık yapacak...
yanımdakiler pek razı olmadılar yatalakların yanına gitmeye.karşı binadaymış.ben bahçede hatır sora sorailerlerken o binaya girmek kısmet bile olmadı.zman bitti.akşam oldu.daha göremediğim çok kimse kaldı.
bahçedeyim.zaten bu yüzden karşıdaki binaya gimek kısmet olmadı.önce bir bayanla konuşmaya başladım.çok yaşlı değil..kendini bilen aklı başında.ATATÜRK rozetli...şiir yazarmış.yakın zamana kadar bir tekstil firmasını yönetmiş.herkesin derdi hikayesi farklı...kısa kısa ne çok hikaye dinledim.ben bu hanımla konuşurken arkadan yavaşça çoook yaşlıca bir teyzecik geldi.başı eski köylerde bağlandığı gibi.ama,yaşlılıktan o bile yarım.üzerinde genç işi eski bir hırka.kenarları saçaklı gibi.hani sünnetsüsleri olur ya saçaklı saçaklı.kenarları onun gibi saçaklı gri bir hırka...konuşması çok belli değil.ama analamk istersen eğer ;az çok anlarsın ne demek istediğini.bağrı açııık.hava soğuk.ben üzerim giyinikken titremeye başlamıştım.o öyle.döküldüm.kahroldummm.dokundum elledim bağrını.. soğuk.dedim üşümüyormusun.ne ediyim dedi.yanımdaki bayana baktım.yok ne yapsın dedi.bir ağladım,bir ağladım.dedim benim burda işim ne.. ben moral bozarım daha çok burada.yaşlı teyzem.ağlama dedi bana yalvardı ağlama diye.şimdi yazarkenyine tutamıyorum kendimi.ama bırakmıycam.yazmaya devam edicem.ağlama dedi dayanamam dedi.sen nerelisin dedi dedim ben burdadoğdum.dedi yok yoook.sen buralı değilsin.biri eline bir mandalina vermişsoyacaktı.ban aldım elinden soydum verdim yarısını.üzerindeki iplikleri temizlerken meyvenin sandı ki yarısını kendime aldım.sen ye onu dedi bana nefsin çekmiştir.yok dedim.ben sana ayıklıyorum.yedi.offf.çok kötü anlardı.sonra Atatürk rozetli hanımla konuştum.tabiii gözyaşımdan fırsat buldukça.

şimdi burasını hemen göndereyim de devam edeyim.bilgisayaryapmasın bana kötülük.

bir sürü yardım geliyormuş.ama kimse görmüyormuş.bnitti deniyomuş.benim gördüğüm teyze sersefil vaziyette idi.görseniz içiniz acır.giyecek filan götürüseniz direk yaşlının kendisine ver diye öğütledi.idareye değil.ben çok üzüldüm.ancak bu kadaryazabiliyorum.ifadeedebilmem mümkün değl.dedim birşey yapmalı.birşeyler yapılmalı.gazeteciye çekim yasakmış.biraz iyi giyimli bir bayan bu konu ile ilgili ilgeleneceğini söyledi.

eve geldim.bişeyler yapmak istedim.ne bileyim.birkaç mağaza sahibiyle ya da bir iki gazeteye gidip anlatmak istedim.daha çok giyim firması sahiplerine ya da yardım yapabilecek birilerine.eşim kızdı.yanlış anlaşılabileceğimi sakın kimseden bir başkası adına birşey isteme dedi.
düşündüm.düşündüm.haklı da olabilir.hepsinii giydimeye imkanım yok.bunu ilk gördüğüm orta yaşlı bir bayanla paylaştım.giymediği kullanmadığı bir giysisi varsa (hani hepimizin olur dursun dursun deriz de bir bakmışız kış geçmiş mevsim geçmiş bir kere bile giymemişiz)götürebileceğimi söyledim.aldım.yıkadım olnarı.yumuşatıcı da koydum.çok eski,dökük değiller.şimdi sandalyemin üstünde bekliyorlar.poşete koyup götüreceğim günü.bir yeni takım da ben almak istiyorum.o üstü perişan teyzeye...eşimde geldi haber verdi bana.bir arkadaşı ilgilenmiş bu konuyla.birşeyler daha olacak yani..ben kendi adıma bunu yaptım diyebileceğim(şimdilik demiyorum,daha gitmedim çünkü)gördüğüm her kişiye de sorucam.tabiii orta yaşta...diyeceğim o ki..
İstanbulda olan arkadaşlara;lütfen ..fırsat bulursanız dünya işlerinden gidin kendi gözünüzle görün.ya da gönderebileceğiniz birileri varsa ...küçük te olsa...ama lütfen bağış olmasın.yaşlılar birşey görmüyor.bu konuda çok öfkeliyim .bu kadar yazabiliyorum.herkes tuzluğundan bir kere sallasa...hani çorbada tuz misali...

çok oldu....başınızı ağrıttıysam kusuruma bakmayın.yazıyı çok kalabalık gören atlayıversin birzahmet bir tık ile öbür sayfaya.

niyeyese şimdi gözüm hiç yorulmadı.hatta bir hafiflik hissettim üzerimde.

ZARP HOCA,CANS HOCA ve tüm öğretmenler ...

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...

SEVGİLİ İLKOKULÖĞRETMENİM HALİME ÇITIRIKEĞER SAĞ İSESAĞLIK DİLİYORUM.YOK DEĞİLSE NURLARDA OLSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…