- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.544
- 723
evet denizverdi yazmaya karar verdim fark etmişsininzdir uzun süredir sizi takip ediyorum benim arkadaşlarım oldunuz sevincinizle sevindim üzüntünüzle üzüldüm. sabah işe gitmeden bakarım (işim eve yakın)öğlen yemeğe gelir bakarım akşam yine bakarım.hepinizi çok sevdim bütün hamilelere hayırlı doğumlar,bu yolda olanlara yolunuz açık olsun diyorum.ayrıca mert bebek hoş gelmiş analı babalı mutlu büyüsün inşallah.
merhaba arkadaşlar .... kısa bır sure yoktum neler olmuş neler... allaha şükür .. kötü bir şey yok ..hep guzel hep sürpriz haberler ..
altınyunus .. dogum yapmıssın . her sey hayırlısıyla gelısecek ve bebegını saglıcakla kucagına alacaksın ve evınıze gıdeceksınız .. en zorunu atlattın .. bundan sonrası daha kolay ..
alabama ..tebrık ederım .. allah analı babalı sağlıcakla uzun bır omur versın bebegıne ve sıze .. darısı denızbuluta ..
limonkabugu gecmıs olsun .. herseyın yolunda gıtmesıne cok sevındım ..
hulya hosgeldın .. umutlar tukenmez.. inşallah olacak ..
erverdı nasıl gıdıyor ?
zarpdenız bebeişlerıne kavusmus .. bu sefer olacak ınşallah ..
baharnazı ben de merak ettım dogrusu ?
herada merye babydenız nisa mai denızbulut herkese cok selammm
Arkadaslar hepinize iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cokkkkkkkkkkkkkk tesekkur ederim.
Mert Bebek Hosgeldin! Mert'te erken davranmis! Umairm ikisi de cok iyidirler. Alabama, gozunuzaydin arkadasim, ikinizi de cok tebrik ederim. Saglikli, hayirli, omurlu bir evlat olsun.
Deniz Bulut, darisi sana canim. Sizin de guzel dogum haberinizi bekliyoruz, az kaldi biraz daha dayan canim.
Limonkabugu, sancili zamanlar gecirmissin cok gecmis olsun canim. Allah bir daha yasatmasin. Simdi senin ve bebegin iyi olduguna sevindim.Progestronu artirdilar mi simdi?
Denizverdi, benimle ilgili yazdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim cunku ben yazamamistim.
denizverdi iyi akşamlar hoşbulduk ne güzelya böyle karşılanmak gördünmü bak geliyor bilibiler teker teker darısı bekleyenler birde bak sen tedaviye başla inşallah çatlatma iğnen benden
hani zor bulmuştun prengnyl ta batmandan getirtmiştin
Hulyacigim, Clexane 0.4 mg basladim. O da benim hatirlatmamla!!! Coraspini soylemediler bir de ben daha once ulser tedavisi gecirdim acaba midemi nasil etkiler? OPUdan sonra verilen antibiyoyil, estrofem ve crinone jel kullaniyorum, farklisini kullanan varsa lutfen yazsin?
merhaba arkadaşlar heracım ben 39 yaşında 12 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum burdaki herkes gibi tam yerindeyim şu an araştırma aşamasındayım ben başlayana kadar burdaki arkadaşlara destek ve moral vermek için burdayım ayrıca şunu söylemeliyim geçmişi okuyorum senin aşılama sonrası aldığın negatif ten sonraki cesaretine hayran kaldım tam yapılması geren bu bütün arkadaşlara öneriyorum lütfen vazgeçmeyin başarana kadar
MERABA HERADA
ben hollandada universitede yapiyorum tup bebek denemelerimi dogru dilde bilmiyorum anlamk ve anlatmak zor oluyo benim icin ama sagolsun esim dil biliyo o bana yardimci oluyo ama yinede ben daha iyi anlmak istiyorum benim icin zor oluyo tabi napim ALLAHA SIGINDIK denemelerimizi yapiyoz ilk uc denemeyi buranin hastanasi karsiliyo ondan dolayi rahatiz ama insallah ucuncude tutarda dorduncuyu odemeyiz ve yasim 39 tutsun istiyorum kimsemiz yok gurbet ellerde zor oluyo duaya ihtiyacim var arkadaslar...
denizverdici ben 1600 lü sayfalardan beri sizi takip ediyorum sonra başlarıda okumaya karar vardim. Evet nüfüs kağıdına göre aynı ama ben senden 3 ay büyüğüm he heaynı yaştaymışız ..nüfus kağıdına göre...
oooooo.sen daha Heradanın aşılamasındamısın.o ne güçlü bir kadındır.okudukça anlıyacaksın...bak... sonunda savaşını kazandı,inşallah.darısı sana.
amin inşallah bir de yarın geçse.denızcım ..lutfen moralını bozma .. her sey yolunda gıdıyor .. uzulecek sıkılacak bır sey yok allahın ıznıyle .. hem bu bebek son derece saglıklı ..gununun dolmasını beklıyor .. sevinmen lazım .. her sey cok guzel olacak allahın ıznıyle .. persembe hayırlı bır gunde kucagına alacaksın bebegını..
denizcim yine duramadın değil mi?gittin dr a..bence herşey normal.boşu boşuna kendini strese sokup gitmişsin daha da gerilmişsin.2 gün daha sık dişini.yarın gitmen zorunlumu?hareket ettiğini gördüm içim rahatetti bir daha doğuma gelicem deme hakkın var mı
evet canım sinirlerin bozulmuş senin.hem sen dedin hangi gün derse itiraz etmiycem diye.şimdi son dakikalara kaldın evham yaptın..sakin olmaya çalış ..bitti ..hadi bitti artık.çok azıcık daha..
hem sana isterseniz görün demişler yarın için.sen bir an önce bitsin istiyorsun değil mi?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?