DENİZVERDİ
Nerede bu Darusafaka maslaktakimi , toplar çevremden götürürüm ben bir sürü teyzem var birsürü eşya verirler . Yerini söyle , oğlumuda götürürüm yanımda torun severler bari .
İstedikmi gidip girebiliyormuyuz Cumartesi Pazar mesela
denizverdici ben 1600 lü sayfalardan beri sizi takip ediyorum sonra başlarıda okumaya karar vardim. Evet nüfüs kağıdına göre aynı ama ben senden 3 ay büyüğüm he he
denizverdici ben 1600 lü sayfalardan beri sizi takip ediyorum sonra başlarıda okumaya karar vardim. Evet nüfüs kağıdına göre aynı ama ben senden 3 ay büyüğüm he he
zarpdeniz nisa mai baharnaz sağolun kızlar. bakalım şafak 1. allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin son anda bir aksilik çıkmasın. darısı tüm hamilelere ve bebek isteyenlere olsun.
denizverdi canım iyi yapmışsın ama benim yüreğim kaldırmazdı. çoğumuz da yüreğimiz kaldırmaz diye birşey yapmıyoruz. yaptıklarımızı da uzaktan bağış diye yapıyoruz o da boşa gidiyor işte. ben de bizim ülkede yardımların derneklere veya kurumlara değil direkt intiyacı olanlara yapılmasından yanayım. büyük miktarda yardım yapacaksan bir hastaneye bir alet alabilirsin veya bir fakirin ameliyatını gerçekleştirebilirsin. ne bileyim bildiğin zor durumda birinin çocuğunu okutabilirsin. daha ufak yarımları da gidip elden yapmak en iyisi. keşke daha önce gitseydin ve tekrar gidecek olsaydın. hernekadar 3 ay önce evi elden geçirip yazlık kışlık büyük bir koli köye göndermiş olsam da (aslında köy yerine böyle yerlerin daha bir ihtiyacı var gibi) birşeyler bulur 1-2 de takım alır verirdim. şimdi yarın doğum ne zaman kendime gelir ne bulur veririm bilemem. ama 3-5 ay sonra yine gidersen bana da söyle mutlaka birşeyler bulurum arkadaşlardan da toplamaya çalışırım.
baharnaz ben memorial a doğum için gideceğim. kendi doktorumun muayenehanesine gidiyorum nst ye de orada bağlandım. ek bir ücret yok tabii. hatta benim dr pazartesi-çarş-cuma orada diğer günler 2 başka dr çalışıyor. dünkü gibi bir durumda diğer doktorlar bakıyor onlar da ücret almıyor. herhangi bir hastanede bu da mümkün değil başka doktora gittiğin anda muayene ücreti ödüyorsun. sen sadece nst için mi başka hastane düşünüyorsun? daha nst zamanına çok var zamanı gelince ise hizmet kalabalıkmış muayene için randevun olsa da bekliyormuşsun diye okumuştum ama denemen gerek. sadece nst için şişli hospitaliumu da deneyebilirsin ama doğum için önermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?