38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet toana böylece bizimle yaşıt denizverdimiz var haydibakalım birde aynı yıl hamile kalalım bebişlerimizde aynı yaşta olsun rabbim dileyen isteyen her kadına anne olmayı nasip etsin

kızlar yarın sabah doğuma gidiyorum sonunda. 9 aylık fiziksel olarak sağlıklı psikolojik olarak sağlıksız bir hamilelik sonrasında şu an heyecan korku falan hepsi içiçe. ağlamıyorum ama içimde evamlı bir ağlama isteği var. bakalım yarın ne yapacağım. inşallah yarın sağlıkla kucağıma alırım. tüm hamileler ve sıradaki arkadaşlar hepinize duacıyım. inşallah bebeksiz kimse kalmayacak burada

nisacim ammmmmmmmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn insallah canim benim ALLAHIM AGZINDAN DUYSUN KADER ARKADASIM
SEN NERDE OTURUYOSUN NISACIM?

ay deniz bulut yarın olduğunu biliyorduk ama şimdi söyleyince ben de heyecanlandım allah hayılısıyla kavuştursun sağlıkla inşallah

güle güle hayırlısı ile git deniz.sağlık haberini çabuk yaz buraya..ben duramam ya..
öyle ya da böyle...bu geceden sonra bitti ...şimdiden sonrası güzel olacak inşallah.oğlunla beraber...
ben sıramı savdım.benim sağlığım için dua et olur mu?kısmetse cuma günü evlat edinmek için başvuruda bulunacağız.
benim masum gelene kadar burada gönlümü eğlerim.sonra bir topik te ben açar sizleri oraya beklerim.

seni seviyoruz deniz.seni seviyoruz ansiklopedi kadın.seni seviyoruz deniz anne.bibilinin annesi

Son düzenleme:
denızverdi
ZARP HOCA,CANS HOCA ve tüm öğretmenler ...

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...

cok tesekkur ederım denızverdı ..her zaman cok ıncesın .
ben de bu vesıle ıle once topıgımızın sonra da tum öğretmenlerımızın bu anlamlı gununu kutluyorum ...

Son düzenleme:
denizcım ... senın de dedıgın gıbı heyacan dorukta .. ınan ben bile heyecanladım duygulandım .. allah kolaylıklar versın .. su gıbı aksın gıtsın tum zorluklar .. mınık batuya sağlıklı mutlu huzurlu bır omur dılıyorum ..şimdiden hoşgeldın mınık batu . şimdiden hosgeldın teyzecım .. hosgeldın ....

denizverdi hakkında hayırlısı olsun canım verdiğin karar yüreğin kadar büyük dahada ne diyeceğimi bilmiyorum duygulandım

dizinin biteceğine değil de öyle bir baba karakteri bir daha bulabilirmiyiz diye düşünüyorum üzülüyorum.

yalnızlık kıştan soğuktur dedi şimdi o baba.
artık üşümek istemiyorum.
kimse üşümesin.

hayır bahar hayır.38in sümüklüböceği benim..... diye diye en sonunda buraya bir sümüklü böcek ikonu koyacaklar hee.şöyyyle kıvrıla kıvrıla gidiveren bir sümüklü böcek.önce kuyruğunu kendine çekti.sonra bıraktı.bir daha bir daha...gördünüz mü sizde?

Deniz Bulut canım Allah kurtarsın yarın gözünü kapatıp aç ve bebeğini kucağına alıver.Bak ne zor günler geçirdin ama sonuna geldin hadi hayırlısı.Doya doya kok bebeğini yarın ona onun için ne mücedeleler verdiğini fısılda kulağına.Allah en kısa zamanda bize de nasip eder inşallah.

Denizverdi kararın için kutlarım canım.Daha önce de bahsetmiştin ama kesin karar verdiğini söylememiştin.Ben de ay sayıyordum tedavin için.2 ayın kalmıştı.Olsun sen düşünüp en doğru kararı vermişsindir kendin için.Hadi hayırlısıı kız bebek olacak herhalde.

Günaydın Arkadaşlar,

Topiğe bir bebek daha doğuyor bugün ne güzel. Batu Bebek, analı babalı, sağlık, huzur ve kısmet dolu uzun bir hayata gözlerini açsın inşallah. Darısı hepimize olsun umarım. Deniz Bulut'çum, seni ve eşini şimdiden tebrik edeyim. Doğum müjdeni bir an önce alalım umarım, heyecanla müjdeyi bekliyoruz.

Erverdi'cim, koca gönüllü arkadaşım, tebrik ederim içtenlikle bu güzel kararın için. Cuma günü kaçta gideceksiniz? Beni sormuşsun, sağolasın. Bir yaramazlık yok çok şükür. Ancak yine de dün Deniz'e de yazdım, prensipte amniosentez kararı almıştık ve bu kararı uygulamak üzere randevumuzu aldık. Umarım yıl sonuna doğru güzel bir sonuç paylaşırım sizlerle.

Zarpdeniz, nasılsın arkadaşım, keyifler yerindedir umarım.

Merye, sen nasılsın, kızın nasıl?

Toana, dua etmez olur muyum hiç? Burada zaten benim iki yılı bulan süreçte yaşadıklarımı ve öğrendiklerimi paylaşayım, bu topicten çok yararlandım, belki benim de birilerine faydam dokunur diye bulunuyorum. Yaşımı sormuşsun, yakında 41 diyeceğim. Bu iki senelik sürece üç yumurtlama takibi, iki aşılama ve dört tüp bebek denemesi sığdı. Geçen sene 8. haftada sonlanan bir gebeliğim var. Umarım Allah bu bebeğimi sağlıkla ve hayırlısıyla dünyaya getirmemi nasip etsin.

zarpdeniz canım, tedavin hayırlı olsun inşallah 3 aralıkta güzel haberlerini alırız..
ben transferden önce çok su içmiştim..merkeze gitmeden işyerindeyken başlamıştım içmeye, tabi kliniğe gittiğimde çatlayacak duruma geldim hemen transfer için almadıkları için ,hemşireler yarısını boşaltmamı istediler yarısını boşalttım ve su içmeye tekrar devam ettim.neyse beni transfer için hazırladıklarında hemşire idrarın ne durumda bir bakalım dedi..tabi hemşire şok geçirdi mesaneniz çok dolu bu şekilde rahat bir transfer geçiremezsiniz hemen 2 bardak boşaltın dedi.neyse 2 bardak boşalttım,çok rahatladım..transferimde ilk defa çok rahat geçti,normalde hep çok sıkışık olduğumdan transferim çok zor geçerdi kendimi çok sıkar ve kasardım..birde üstüne 1 saat boyunca kalkmamanız gerekiyor derlerdi ...ama bu tansferimde çok rahatsız edici boyutta değildi idara sıkışıklığım..
transferden sonra hemşireler bana tuvalet ihtiyacı için 25 dakika kalkmamam gerektiğini söylediler..eğer ihtiyaç duyarsam altıma sürgü tutabileceklerini söylediler..tabi Allaha şükür buna ihtiyacım olmadı..1 saatten fazla yerimden hiç kalkmadan yattım..yaklaşık 2 saat sonrada eve gitmek için yerimden kalktım.3 gün evde dilendim ve sonrasıda da işe gittim..ilk defa transferden sonra 10 gün boyunca yatmadım..hatta araba bile kullandım işe gelip giderken...
sende kendini çok kasma bu anlamda canım..ağır kaldırmadığın sürece günlük aktivitelerine devam et.ben öyle yaptım en azından...

transferden sonra kullandığım ilaçlar da corasprin 100mg(bunu 3-4 gün önce kanamam olana kadar kullanıyordum,kanama olunca doktorum kestirdi),progynex iğne,progestan kapsül,estrofem(bu ilacıda kalp atışını görünce kestirdi),prednol(bunu transferden sona 2 gün kullandırdı),elevit,fragmin iğne,bunlara ek olarak folbiol ve kanım düşük olduğu için ferrum başladım..

Limonkabugu, sancili zamanlar gecirmissin cok gecmis olsun canim. Allah bir daha yasatmasin. Simdi senin ve bebegin iyi olduguna sevindim. Progestronu artirdilar mi simdi?
canım,evet biraz zor zamanlar geçirdim,hani ömrümden 20 yıl git derler ya benimde aynen öyle oldu..birgün de 20 yıl daha yaşlandığımı hissettim..Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah..
progesteronu şöyle artırdılar canım,ben baştan beri iğne ve progestan fitil kullanıyordum doktorum keseyi görünce tercih yap,tercihine göre doz değiştiricem dedi iğne mi?fitil mi?ben iğneyi seçmiştim,seçmemin sebebi de sürekli mantar olmam ve fitili doğru kullanıp kullanmadığımdan çok emin olamamamdandı, iğne benim için garanti gibiydi..neyse ben iğneyi seçtim ve doktorum çok şaşırdı,ilk defa bir hastası iğne seçmiş :))),nomalde hep beni kurtarın bu iğneden hocam derlermiş..
tamam ozaman iğneyi günde 1 kereden 2 kereye çıkaralım,iğneyle devam et ozaman dedi...ben kanamadan bir gün öncesine kadar hep iğne kullandım ama şişlikler ve morluklar yüzünden eşim kalçamda vurucak yer bulamadı...bana sen fitile dön en iyisi dedi ve bende fitile dönmüştüm 1 gün fitil kullandım ve ertesi gün kanamam oldu,tabi kanama olunca doktorum tekrar 2x1 progynex iğneye döndürdü...dozu artırmadı ama iğne kullanmamı istedi..
çok uzun anlattım sanırım okurken sıkılmamışsındır inşallah...
canım benimde ülserim var ama corasprin midede çözülmediği için mideye zarar vermiyor merak etme..
canım,hamilelikte duygusallığımız 4'e 5'e katlanıyor ondan da duygulanmış olabilirsin..ben herşeye ağlar moddayım zaten...güzel dileklerin için sağol canım..sende kendine çok dikkat et,sanırım ferrum almadığın zamanlarda kendini daha iyi hissediyomuşsun...bir dönem kullanma bakalım sonuç ne olucak..ilaç yerine kan yapıcak şeyler ye mesela..pekmez,üzüm çekirdeği,ciğer filan gibi..

Tesekkurler Baharnaz. Ben daha cok dolaniyorum cunku zaten cok uzanmayi da sevmiyorum. TV izliyorum, kabiz olmayim diye sabah ac karna kuru incir, erik ve kayisi yiyorum. Bol su iciyorum, tabi surekli olarak da wcye gidiyorum.
canım bol su içmenin önemi çokmuş,zaten çok içiyormuşsun ama bende ihmal etme sakın diye yine hatırlatmak istedim..bol su içtiğin zaman rahimdeki kasılmaları engellermisin bu da ebriyonun tutunması için çok önemliymiş...

denizcim,ben bu msjı yeni gördüm,yazacağım cevap şuan BATU kucağında olduğu için anlamsız kalıcak...umarım kucağına alıp kokusunu duyduğunda tüm endişelerin ve bugüne kadar yaşamış olduğun tüm sıkıntıların sona ermiştir...darısı hamile olan ve olacak olan tüm aradaşlarımın başına olsun inşallah..

Son düzenleme:
denizverdi,ben darülacize de yaşadıklarından çok etkilendim...çocuk ve yaşlılar beni her zaman çok derin etkiler zaten..bizimde yakınlarımızda bir yerde huzurevi var,inşallah doğumdan sonra bende hediyelerle orayı ziyaret etmek istiyorum...şuana kadar yapmak isteyipte yapamadığım şeylerden biri çocuk esirgeme kurumunu ziyaret etmek diğeride huzur evini ziyaret etmek...senin yazdıklarını okuduktan sonra bu isteğimi neden bu kadar geciktirdim diye kendime kızdım..hamileyken gitmek istemiyorum,daha öncede söylemiştim aşırı duygusal yapım var,onları perişan halde görürsem hamileliğimi çok olumsuz yönde etkileyebilir..eşim herzaman duygularımı çok yoğun yaşayıp,kontrol edemediğimden dolayı yakınır,bu dönemde gitmeme müsade etmez ama Allah ömür verirse ilk işim bu iki kurumu ziyaret etmek olucak...seni gönülden tebrik ediyorum denizverdi,gerçekten nickine de yakışır denizler kadar engin bir yüreğin var...

evlat edinmek için cuma günü eşimle başvuruda bulunucaz yazmışsın..bu da senin ne kadar melek kalpli biri olduğunu gösterir..Allah gerçekten senden razı olsun.. bu düşüncen beni çok duygulandırdı..

marhaba nilüfer hanım incir küre yap ve iç 16 adet kuru incir ika 500gr içme klorsuz su kaynat kaynar suyun içine incirleri at 20 dakika kapağı kapalı kısık ateşte kaynat 3 böl ve yemekten 15 20 önce iç 21 gün bir ayda ve diğer ay tekrar 21 gün işallah anne olursunus benda martta düşünüyorum tekrar tüp bebeğe ben 39 yaşindaim ve 1 yumurtalığım var allahtan umut kesilmez siz hiç hamile oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…