evet arkadaşlar Allah hepsinin evladını onlara bağışlasın sağlıkla büyütsünler İnşallah... ara sıra yazdığım için hatırlanmasamda öğretmenler günümüzü kutlayan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. benim tanıdığım önce altınyunus sonra alabama ve enson deniz bulut sağlıkla kavuştular bebeklerine Yüce rabbim İnşallah bizleride en kısa zamanda yavrularımıza kavuşturur. dile kolay 3 aşılama ve 6 mikro denemem oldu umarım 7 bana uğurlu gelir...
denizverdi,ben darülacize de yaşadıklarından çok etkilendim...çocuk ve yaşlılar beni her zaman çok derin etkiler zaten..bizimde yakınlarımızda bir yerde huzurevi var,inşallah doğumdan sonra bende hediyelerle orayı ziyaret etmek istiyorum...şuana kadar yapmak isteyipte yapamadığım şeylerden biri çocuk esirgeme kurumunu ziyaret etmek diğeride huzur evini ziyaret etmek...senin yazdıklarını okuduktan sonra bu isteğimi neden bu kadar geciktirdim diye kendime kızdım..hamileyken gitmek istemiyorum,daha öncede söylemiştim aşırı duygusal yapım var,onları perişan halde görürsem hamileliğimi çok olumsuz yönde etkileyebilir..eşim herzaman duygularımı çok yoğun yaşayıp,kontrol edemediğimden dolayı yakınır,bu dönemde gitmeme müsade etmez ama Allah ömür verirse ilk işim bu iki kurumu ziyaret etmek olucak...seni gönülden tebrik ediyorum denizverdi,gerçekten nickine de yakışır denizler kadar engin bir yüreğin var...
evlat edinmek için cuma günü eşimle başvuruda bulunucaz yazmışsın..bu da senin ne kadar melek kalpli biri olduğunu gösterir..Allah gerçekten senden razı olsun.. bu düşüncen beni çok duygulandırdı..
MERABA GULCANNINA incir ne icin iyi geliyo anlamadim arkadasim ltfen aciklarmisin
teşekkür ederim canım sağol herşeyin yoluna girmesi için çabalıyoruz... İnşallah bu mübarek gün tek yoluna girmesini istediğimiz bebeklerimizde bizimle olması için ettiğimiz dualar kabul olur.bluestar hocam;sizin de ellerinden öperim.elbetteki sizizn de kutlu olsun gününüz.aslında iki nik var.biri bluusuu biri sizinkisiydi.hanginizin öğr.olduğunu bilemedim.karıştırdım.bluuu lardan.yoksa bakın unutmamışım.sonrasında bütün öğrtmenlere dedim.
inşallah 7 uğurlu gelir.son olur.yakında mı tedaviniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?