38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

benimde yumurtamin az oldugundan tedavim onumuzdeki aya kaldi canim ALLAH BUYUK INSALLAH ALLAHIM YUZUMUZU GULDURUR,SUPESIZKI O YOKTAN VAR EDENDIR......YANI IKI DEFA DENEMEM OLDU AMA MALESEF HAMILELIK OLMADI
INSALLAH ALLAHIM IZIN VERIRSE ONUMUZDEKI AY IGNELERE BASLARIM VE BENIM YASIMDA 39 .ALLAHIM DUY BIZI KUCAKLARIMIZI DOLDUR INSAAALLLAH

denızbulut .. batu bebek şmdı kollarındadır .. hala bır haber gelmedı .. ama ben yine de yazayım .. hosgeldın guzel bebek .. hoşgeldın dunyamıza ..

iyi akşamlar güller

akşamın en taze en tatlı ve en müjdeli haberi bendennn

denizi ve alabamayı gördüm bugün.selamları var.denizin çirkinmi çirkiiiin(öyle diyorum nazar olmasın ,siz tersini anlayın)bibilisini gördüm.Aman Allahım...isteyen herkese ver Yarabbi...deniz pamuk gibiydi...ona da maşallah.gerginlikler gitmiş,artık tatlı heyecanlaralmış yerini.maşallah ona da yavrusuna daeski kocakarılar deerler ya41buçuk maşallah diye.benden 141buçuk milyonkere maşallah.
Alabama da iyi maşallah.eh gitmişken bir jkez daha gördüm onu .....

Bu hafta iki arkadaşımızdan güzel haberler geldi.

Alabama'cım ve Deniz Bulut'cum geçen sene bu zamanları hatırladım hamile değildik henüz ama şimdi bu zamanlara bakınca bir yılda çok seyler olabileceğini bir kez daha görüyoruz.
gözünüz aydın olsun, Allah anneli babalı büyütsün sağlıkla ve keyifle büyütün bebeklerinizi. Hayırlı evlatlar olsunlar.

Buradaki tedaviye başlayacak, tedavide olan ve doğal yolla çaba sarfe eden tüm arkadaşlar da seneye bugünler bebeklerini ellerinde sağlıkla görür inşallah. Ben de bu topikten çok şey öğrendim, paylaştım gerçekten çok faydalı sanal ama hayatın kendisi kadar gerçek bir ortam.

Sevgiler.

evet arkadaşlar Allah hepsinin evladını onlara bağışlasın sağlıkla büyütsünler İnşallah... ara sıra yazdığım için hatırlanmasamda öğretmenler günümüzü kutlayan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. benim tanıdığım önce altınyunus sonra alabama ve enson deniz bulut sağlıkla kavuştular bebeklerine Yüce rabbim İnşallah bizleride en kısa zamanda yavrularımıza kavuşturur. dile kolay 3 aşılama ve 6 mikro denemem oldu umarım 7 bana uğurlu gelir...

1970fun

ilgilenmiştin.darülaceze yardımı ile ilgili.neresi olduğunu özeline göndermiştim..ben bugün gittim.götürdüm.inan 2 torba eşya vardı yanımda.o istedi bu istedi.bana da yok mu diye..açıp açıp baktılar denediler.lütfen çok vakit geçirme varsa eğer niyetin.
çocuk götürme konusuda muhteşem.o Atatürk rozetli bayana söyledim.çok sevindi.

bir de arkadaşlar aklınızda bulunsun.her odada buzdolabı yokmuş.varsa değiştireceğiniz eskiyi nereye kime vereyim diye düşündüğünüz...ihtiyaç çok.

bluestar hocam;sizin de ellerinden öperim.elbetteki sizizn de kutlu olsun gününüz.aslında iki nik var.biri bluusuu biri sizinkisiydi.hanginizin öğr.olduğunu bilemedim.karıştırdım.bluuu lardan.yoksa bakın unutmamışım.sonrasında bütün öğrtmenlere dedim.
inşallah 7 uğurlu gelir.son olur.yakında mı tedaviniz?

hamieyken gitme canım.lütfen gitme.ben kötü oluyorum.siz çok daha kötü olursunuz.şimdi hormonlarınız ayakta..
şımartmışsın beni.nikimi sevmişsin:)) istermisin kızımın adı sevgi olsun:)) :))

artık her gittiğimi yazmıyacağım.ya da detaya inmiyeceğim.sizleri de düşünmmek lazım canım.

MERABA GULCANNINA incir ne icin iyi geliyo anlamadim arkadasim ltfen aciklarmisin

canım incir kürü yumurta kalitesive sayısını artırmak için denenen bir kür.ben de bir kere denemiştim.bendeki tarfi şöyle idi.
hergün 8 incir ikiye bölünür 3 bardak suda yaklaşık 10 dk.kaynatılır.yarısı sabah yarısı akşam içilir.kimisi aç karnına diyor kimisi farketmez diyor.nasıl istersen.adetin 3üncü günü başlanıyor.21 gün süre ile devam ediliyor.2 ay üstüste yapılıyor.yani iki adet 3üncü günleri başlanıyor.

günaydın güller

günaydın baharakşam seni unutmuşum.sabah kalkınca hatırladım.demek sen de benimleydin.hımmmm.uzakta süt içen biri vardı.yoksa senmiydin o?

ALTINYUNUS
Sen de hatırımdaydın akşam slında yazarken.aklımda o kadar çok şey var ki. sana da yazmamışım.
iyimisin?Umut bebek toparlanıyormu?yavaş yavaş kilo almaya başlamıştır minik Umudun.sana ve ona sağlık diliyorum.haaa unutmadan söyliyeyim.dün Alabama seni sordu.arada gir haberlerini ver bize..

kociyi uyandırıyiiim.bugün uyuma zamanı değil.kalksın banyosunu yapsın traşını olsun.yakışıklı baba olsun.ben de çayımı yavaştan koyiiim.

gunaydın arkadaşlar ..
denızverdı sanırım guzel bır karar almıssın .. daha dogrusu almıssınız .. bu hayılı gunde her seyın hayırlısıyla gelısmesını dılıyorum .. bu cok buyuk kararın ıcın de tekrar senı canı gonulden tebrık edıyorum .

Günaydın

DenizVerdi canım bugün için güzel bir gün. Dün okudum ama yazamamıştım. Kararın için hakkında hayırlısı olsun canım. Gittiğin yerler yaptığın işlerle ilgili her detayı yazman beni duygulandırsada mutlu oluyorum lütfen mahrum bırakma beni /bizi.

Deniz Bulut yakışıklısını sağlıkla sıhhatle büyütsün Allah uzun ömürler versin. İyi olmasına çok sevindim
Alabamanında iyi olmasına sevindim Alabama hala hastanedemi ki nasıl gördün ikisinide aynı anda pek anlıyamadım :26:

DenizVerdi, ZarpDeniz [/COLOR], bluestar, cans, hulya, ve diğer arkadaşlar sabah sizin için dua ettim İnşallah Allah dualarımı kabul eder.

Merye uzun zamandır gelmiyor İnşallah iyisindir canım

toana yaşım 37, 5 :) canım bizde problem erkek kaynaklıydı (sperm yapısı, hareketi, hızı, sayısı bozuktu)
bende kilo bir problemmiydi bilmiyorum Ama kilo verince hormonlarım çok iyi değerde olduğunu söylemişti drum.Öncsinde bir dönem şeker hapı kullanmıştım hormonlarım bozuk olabilirmiş ( bilmiyorum tabii) İlk denememizi memorıalda yaptık. Allaha şükürler olsun pozitif sonucu gördük canım Hep dua ediyorum Rabbim herkesi evlatlarına kavuştursun, inşallah bende sağlıkla sonunu getiririm diye.
bende yalnız geçtiğimiz yıllarda incir kürünü Denizverdinin tarifiyle uyguladım ( ve etkili olduğunu düşünmüyorum dersem yalan olur)

Limon kabuğu iyi olmana sevindim kendini yormuyorsun dimi

Dün Nisa hastanesine dra gittim beklediğim dr acil doğuma gidince pat diye başka dra aldılar beni orda sıra bekledim neyse çok kısa süren bir muayenem oldu.
Herşey yolundaymış cinsiyeti erkek dedi. Sağlıkla gelsin inşallah.

Son düzenleme:
Gunaydin Arkadaslar

Deniz Bulut, cokkk tebrik ediyorum. Allah gule gule saglikla buyutmeyi nasip etsin, hayirli saglikli bir evlat olsun. Hosgeldin Batu Bebek, seni cok uzun suredir bekliyorduk...

Alabama, umarim sen ve Mert Bebek cok iyidir. Toparlaninca yasadigin tecrubeleri ve mutlulugunu paylasmak isteriz.

Denizverdi, size de cok hayrili-ugurlu olsun canim. Kisa surede olumlu gelismelerinizi bekliyoruz. Insallah bir kizin olur ama erkek bebek secersen de hic sasirmam belki gelir O seni secer. Bol sanslar.

Baharnaz, bir erkek bebegimiz daha olacak demekki...Zaten sen de erkek bebek fotoso koymustun...Saglikla gelsin, isim bulmaya baslayalim mi?

Limonkabugu, iyi olduguna sevindim canim. Saglikla devam eden bir hamilelik gecirirsin insallah. Detayli bilgiler ve iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Coraspin bugun alayim henuz almadim daha...

Altinyunus ve Umut Bebek, umarim keyifleriniz yerindedir.

Herada, AS'den de guzel haberlerle gelmeni bekliyoruz canim.

Herkese sevgiler

Arkadaslar, bugun Istanbul'dan ayriliyorum ama Ocak sonuna kadar TR'de olacagim. Bugun doktorlarimla vedalastim ve 10.gun testi yapacagim dedim gulumsediler....

Istanbul'da cok keyifli zamanlar gecirdim, Turist Omer gibi gezdim ama Istanbul derya-deniz daha cok gormedigim yerler var. Oralara da ikizlerimle birlikte gelirim insallah.

Operim hepinizi...

Baharnaz, yeni doktora karar vermisin degil mi?

Cans, Ogretmenler Gunu iyi dileklerini simdi okudum, cok tesekkurler arkadasim. Senin de kutlu olsun.

Nisa-mai, cok tesekkur ederim. Pozitif-negatif- muhtelif dusunceler gelip-gidiyor. Umarim size guzel haberler verebilirim ve arkasi da gelir.

teşekkür ederim canım sağol herşeyin yoluna girmesi için çabalıyoruz... İnşallah bu mübarek gün tek yoluna girmesini istediğimiz bebeklerimizde bizimle olması için ettiğimiz dualar kabul olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…