- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.544
- 723
Gunaydin Arkadaslar
Deniz Bulut, cokkk tebrik ediyorum. Allah gule gule saglikla buyutmeyi nasip etsin, hayirli saglikli bir evlat olsun. Hosgeldin Batu Bebek, seni cok uzun suredir bekliyorduk...
Alabama, umarim sen ve Mert Bebek cok iyidir. Toparlaninca yasadigin tecrubeleri ve mutlulugunu paylasmak isteriz.
Denizverdi, size de cok hayrili-ugurlu olsun canim. Kisa surede olumlu gelismelerinizi bekliyoruz. Insallah bir kizin olur ama erkek bebek secersen de hic sasirmam belki gelir O seni secer. Bol sanslar.
Baharnaz, bir erkek bebegimiz daha olacak demekki...Zaten sen de erkek bebek fotoso koymustun...Saglikla gelsin, isim bulmaya baslayalim mi?
Limonkabugu, iyi olduguna sevindim canim. Saglikla devam eden bir hamilelik gecirirsin insallah. Detayli bilgiler ve iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Coraspin bugun alayim henuz almadim daha...
Altinyunus ve Umut Bebek, umarim keyifleriniz yerindedir.
Herada, AS'den de guzel haberlerle gelmeni bekliyoruz canim.
Herkese sevgiler
herşeyin gönlünce olmasını dilerim arkadaşım. aldığın kararın hep arkasında ol ve sonuna kadar mutlu ol inşallah. SEVGİ EMEK İSTER yazmışsın selvi boylum al yazmalımda da dediği gibi ne doğru bir sözteşekkürler hocam;
olsun 1 yaşta çok küçük zaten o ne anlayacak inşallah size hayırlı bir evlat olurteşekkürler zarp hocam;evet hocam şansa ihtiyacımız var.ilk görüştüğümğüz ilgili bayan.yaşımı 40 yapmaz mı..kızdım ama ne yapalım.itiraz etmedik edemedik orada.71liyim ben..2011de 40 a gireceğim.o zmana 41 yaptı beni..elimiz mahkum.. kötü bir izlenim bırakmayalım dedim.yoksa hiç kabul etmiyorum.Allah Allah yaaa.15 06 1971 doğumluyum ben.nasıl 40 yaş olur hala aklım almıyor.sırf bu hesaptan 1 yaş üstü olurmuş( ( (
benim için ne kadar küçük olsa o kadar iyiydi(
herşeyin gönlünce olmasını dilerim arkadaşım. aldığın kararın hep arkasında ol ve sonuna kadar mutlu ol inşallah. SEVGİ EMEK İSTER yazmışsın selvi boylum al yazmalımda da dediği gibi ne doğru bir söz
ne kadar sürüyormuş yaklaşık işlemler merak ettim de....evet hocam.ordan çaldım bu sözü zaten ben.sevgiyi sorgulayan bir film.ne zaman denk gelsem izlerim.sonunu bile bile.ben severek evlendim.filmde ise emek kazanıyor.inşalah biz ikisini birleştirmeyi başarırız.erverdi filmi de güzel bir son olur.:))
:119:bu arada dersim boştu bu sefer benden tüm 38 in güllerine günaaaayyyyddddııınnnnnnnnnn!!!!!!!
ne kadar sürüyormuş yaklaşık işlemler merak ettim de....
yazdım silindi hayırlısı olsun denizverdi arkadaşım hayırlı evlat olur inşallah...
herkese merhaba
ben kaç gündür siteye giremiyorum arkadaşlar.sitede sorun var sandım ama oku oku yazılanları bitiremedim.
deniz, doğum yapmışsın sağlıkla büyüt yavrunu.
alabama, sen de doğum yapmışsın güle güle büyüt oğluşunu.kırklarımız karıştı bu arada.
zarpandit, güle güle arkadaşım.hoş bana yakına geliyorsun.İzmir'e gelince ara.Kordon'da birer çay içeriz.
denizverdi, seni kararından dolayı kutlarım.yüreği büyük arkadaşım benim.ne kıymetli olacak o da bir bilse.....bu arada alabama'ya selamlarımı ilet.bu telaşında beni unutmamış sağolsun.
dün ziyaretime ikizleri olan ve erken doğum yapan bir arkadaşım geldi.ben moral bulacağıma darma duman oldum.benim yanımda hastaneyi aradı.onun ikizleri de orada kalmıştı hemşireleri tanıyor.mama alalım mı diye soracaktı ama oğlumun durumunu da sordu, ne zaman çıkacağını sordu.sonrasında hemşire ne dediyse bana iletti.ben darma duman oldum.meğerse oğlumun kalbi ve solunumu yavaşlamış, her prematürede yaşanan sıkıntılar yaşanmış vs vs......şimdi durumu iyiymiş ama çok küçükmüş daha küvözden çıkmazmış.ona kızmıyorum neden aramasına izin verim diye kendime kızıyorum.12 gündür eşim hastaneyi ararken yanında bile durmuyorum eğer evdeyse.evde değilse hastaneyi aradıktan sonra beni arıyor eşim.nasıl bir psikoloji tahmin edemezsiniz.oğlumu henüz görmedim ben.bir tanecik cep telefonuna çekilmiş görüntüsü var.
çok kızdım kendime güldüm, eğlendim diye.meğer oğlum ne sıkıntılar yaşamış.gece huzursuz uyudum.korkuyorum sütüme birşey olacak diye.arkadaşım esas problem hasteneden eve gelince başlayacak, daha neler yaşayacaksın demez mi?......altında birşey aramak istemiyorum ama moral verecekken dağıttı beni resmen....
böyleyim işte garip bir ruh hali.sadece dua edip bekliyorum.iki insan ziyaretime gelirse bi an unutup gülüyorum ama içim kan ağlıyor.
bende durumlar böyle......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?