38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

teşekkürler zarp hocam;evet hocam şansa ihtiyacımız var.ilk görüştüğümğüz ilgili bayan.yaşımı 40 yapmaz mı..kızdım ama ne yapalım.itiraz etmedik edemedik orada.71liyim ben..2011de 40 a gireceğim.o zmana 41 yaptı beni..elimiz mahkum.. kötü bir izlenim bırakmayalım dedim.yoksa hiç kabul etmiyorum.Allah Allah yaaa.15 06 1971 doğumluyum ben.nasıl 40 yaş olur hala aklım almıyor.sırf bu hesaptan 1 yaş üstü olurmuş( ( (
benim için ne kadar küçük olsa o kadar iyiydi(

olsun 1 yaşta çok küçük zaten o ne anlayacak inşallah size hayırlı bir evlat olur

güle güle gidin zarp hoca...inşallah bize güzel haberler müjdelersiniz...dr unun ilgisiz olmasına da kızdım.sanırım limon k.hatırlatmış sana koraspinmiydi başlıycakmışsınız...siz o dr un kontrolu altındasınız sonuç alana kadar niye böyle olmuş.kızdım.size transferden sonra bir reçete yazılmadımı?hangi ilaçları kullanmanız gerektiği.allah allah.daha önceden deneyemimiz olmasa ne olacak yani.o dr a bir domates....aradım aradım bulamadım ...bu ikon batırsın ona iğnesini.

evet hocam.ordan çaldım bu sözü zaten ben.sevgiyi sorgulayan bir film.ne zaman denk gelsem izlerim.sonunu bile bile.ben severek evlendim.filmde ise emek kazanıyor.inşalah biz ikisini birleştirmeyi başarırız.erverdi filmi de güzel bir son olur.:))

ne kadar sürüyormuş yaklaşık işlemler merak ettim de....

:119:bu arada dersim boştu bu sefer benden tüm 38 in güllerine günaaaayyyyddddııınnnnnnnnnn!!!!!!!

oooooooooooo ne güzel bugün çiçeklerle öpücüklerle şenlenmiş burası...güzel oluyormuş meğer.böyle 38in güllerine yazılması başkası tarafından.

ne kadar sürüyormuş yaklaşık işlemler merak ettim de....

şimdi bizden birtakım evrakları hazır etmemizi istediler.hazırlayınca görevli bir memuru arayıp gitmek için hazırladıklarımız sunmak için randevu vericeklermiş.işlem kısmı bitecekmiş.6 ay gibi bir süre içinde de eve ziyarete geliceklermiş.asıl bilgiyi ikinci defa gideceğimiz memur verecekmiş bize ayrıntılı olarak.zaten bugün bilgi içerikli birkaç sayfa verildi.ama 2 3 yılıda bulabileceğini ekledi.maalesef.daha öncede olabilirmiş ama.maksimum 3 yıl.(

daha ayrıntılı öğrenmek isteyene özeline yazarım.

Son düzenleme:
baharcım...erkekmiş ha... tahminim doğrumu çıktı.hayırlı evlat olsun.sahi sen şimdi tam kaç haftalıksın.22cm.maşallah bayağı boylanmış.yanlış kalmamış umatım aklımda

ah altınyunus ahh.bir sordum bin ah işittim.her an kötü bir haber gelicek diye korku duyuyorsun değil mi?niye böyleyiz biz acaba?bazen düşünürüm.ne zaman birşeyle karşılaşsak hemen aklımıza hep en kötüsü gelir.oysa aynı olasılkta en iyisi de var.öyle değil mi?çevremizden öyle gördükte öyle mi devam ettirdik?böyle durumlarda hep kurs hocamızn dediği geliyor aklıma çocuk görür çocuk yapar.inşallah bundan sonra biz bunu değiştirebiliriz..bizden sonraki nesiler daha pozitif düşünürler.
altınyunus canım.sen artık annesin.küçük müçük.orada hayat bulmaya çalışıyor.minicik bedeniyle.hep iyiyi güzeli düşünmeye çalış.pozitifenerjini gönder ona.biliyorum buradan söylemesi kolay.ama ne yapalım.demek daha göreceklerimiz yaşıyacalarımız varmış.Allah bu sınavı da vermene yardımcı olsun.
neden görmedin oğlunu.cam pencereden de göremiyormusun?yasak mı?steril kıyafetlerle filan?
hayırlısı ile bir hastaneden çıksın.korkma hiçbirşey olmaz.böyle bir durumla ilk kez sen karşılaşmıyorsun ki.oooo.ne küçük bebeler büyüdüler de asker bile oldular.arkadaşın belki sen hazırlıklı ol anlamında söylemiş olabilir.kötü niyetli olduğunu sanmıyorum.onunda varmış bak.hem de ikiz.
inşallah herşey güzel olacak

şimdiden sonra girene hayırlı geceler.nisa mai de okudu okudu gitti.:76:

meryeyi ben de merak ettim.artık kaçtım.

Heradacım
senın adına sevındım baya ugrasmısın ama sonunda galıp sensın darısı basımıza cumle ısteyenler allahım versın hepımıze canım benımanladıgım kadarıyla hamılemıosın dogdumu bebeyın arkadasım

gunaydın arkadaşalar ... herkese mutlu ve huzurlu bır haftasonu dılıyorum ..
.. bugun yogun ve hareketlı bır gun benı beklıyor.. o yuzden erkenden kalktım ..
altınyunus gelısmelerı sık sık yaz .. ınan cok merak edıyorum .. mınık bebegın bır an once kuvvetlensın buyusun kocaman adam olsun ınşallah ..
erverdı ..daha once de yazdıgım gıbı ..cok hayırlı ve guzel bır karar almıssınız .. herseyın gonlunce ve cabucak gelısmesı dılegıyle ..
baharcım .. demek erkekmıs .bu yıl erkek yılı galıba .. tekrar tebrık edıyorum .. saglıkla sıhhatle buyusun ..

gunaydın denızverdıcım ... saat 10 30 da bır konferansa katılacagım .. saat 14 de arkadaşalarımızla bulusacagız .. bır nevı gun yanı .. her ay bır arkadasımızın evınde toplanıyoruz .. pastalar borekler falan ...saat 19 da bır akrabamıza zıyarete gıdecegız .. ben hala burdayım .. kacmam lazım. hanı senın dedıgın gıbı cızgı fıllmlerde kacan karekterler var ya aynen oyle ..

Günaydın

DenizVerdi, cans

cans bugün yoğunsun kolay gelsin dileğin için saol canım darısı sana yeni yılda hayırlısıyla bebişine kavuşman dileğiyle inşallah

DenizVerdi güldürdün beni canım. Allah her daim seni güldürsün. Hayırlısı olsun güzel bir başlangıç yapmışsın yaşı düşünme boşver Gönül yaşın o evlada neler verir nelerrrrr. Eve gelen oğlan babasını itecek balkondan diye geçti içimden olduğu gibi yazdım halbuki biliyorum senin kıza olan düşkünlüğünü.

Herada AS yaptırdığını yeni okudum sen kendinmi istedin? msjın için saol sağlıkla sonunu getirriz inşallah

bluestar az kalmış canım ocak ayına kararını almışsın şimdi sıkı bir diyete gir ama sağlıklı beslenmeyide ihmal etme sık dişinin spor yap canım. İnşallah senin içinde yeni yıl güzel olaylar getirir.

Altınyunus inşallah bebişin sağlıkla kucağına gelicek güzel şeyler düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…