38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

cans yazmayı unuttum galiba bu yıl hep erkek 2011 mayıs annelerinde o kadar hamiş var çoğu erkek 2-3 tane kız var :) sağlıkla gelsinler inşallah

Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın

günaydın denizverdi başvuru yapmışsınız hayırlı olsun herşey gönlünce olsun arkadaşım kızların ziyaretine gitmişsin ne güzel gördünmü dün akşan haberlerde bir bebek vardı annesi ölünce ameliyatla almışlar bebek hayata nasıl sıkı sıkı bağlandı hayat ne anteresan

sana da günaydın canım;teşekkürler teşekkürler...
yok canım görmedim o haberi.var evet var.çok enteresan olaylar var canım..aslında hayatın kendisi de öyle...bazen biz yaratıyoruz davranışlarımızla...bazen de hayat karşımıza çıkarıyor güzellikleri.

canım benim yazdıklarını okudum seni tanıdığım için inanki seni telefonla aramak istemedim ama hep akılımdasın. seni aramayışımın sebebi farkına varmadan bir laf ederde seni inciltirim diye hep... ne kadar hassas olduğunu tahmin edebiliyorum. bizler inanılmaz güçlü amazon kadınlarıyız. her türlü zorlukları engelleri aşarız. oğluşun kucağında olacak... hemde sağlıklı ve mutlu bir şekilde birazcık daha sabır arkadaşım... evt yaşayan bilir belki bize uzaktan böyle konuşması kolay gibi gelir ama yok be arkadaşım canım neler neler yaşandı ne aşamalardan geçtik anlıyabiliyorum. canım azcık azcık daha sabret ..nolur üzülmemeye çalış ..senin oğlun için şu anda oğluşuna en büyük ilaç sütünnnnnnnn... nolur sütün için strese girme....
benim en yakınım erken doğum yaptı biliyorum nelerle karşılaşabileceğini ama geçici bak sonu inanki iyi olacak. 680 gr doğan bebek şimdi canavar gibi dolaşıyoooo bak inanki.... düşün 680 gr bebek yaaa.. aklıma geldimi hala neler yaşandı nelerrr bilirim.... en yakınımızda.... sana tek tavsiyem nolur oğlun için sütünü kolla. sakın kötü düşünceleri aklına getirme... senin oğlun 41 kere maşallah tombik doğdu.. ben onun pipisini yerim... bak cin gibi olcak.... seni blerek aramıyorum.. sakın aklına bişey getirme.. amacım seni bişey söylerim farkına varmam inciltirim üzerim die... bilmeden tabi... seni seviyorum arkadaşım. benim.... koca yürekli anne... umutun annesi.... sağlıcakla kal......

toana seni açık görüyorum.incir kürünğü sormuşsun geride...ben yazmıştım.bakar okursun.rastgele

Kizlar selam nasilsiniz. Bayagidir giremiyordum. Uamrim hepiniz iyisinizdir.
Hepinizi merak ediyorum ama ozellikle Deniz Bulut'u. yanilmiyorsam bu ay dogum yapacakti. Bilgisi olan varsa benimle paylasirsa cok sevinirim.
Erverdi canim seni de cok merak ediyorum. Ne yaptin son durumun nedir yazarsan sevinirim.
Alabama sen de dogum yaptin mi?
Hepinize cok sevgiler

Baharnaz bebeyını kucagına gule gule alırsın ınsallah canım sen kacıncı kerede yakaladın yanı tuturabıldın merak ettım arkadasım ve kac yasındasın cokmu soru sordum acaba:44:cevaplarsan sevınırım tavsıyelerıne ıhtıyacım var opt

ronyam merhaba ben yeniyim burda sana gelişmeleri aktarim deniz bulut peşembe günü oğlunu kucağına aldı çok şükür ondan bikaç gün öncede alabama doum yaptı

herkese günaydın mutlu bir gün diliyorum bu gün dükkanı ben açim bunlar taze annelere bunlar anne adaylarına bunlar anne aday adaylarına

nisa
erkenciymişsin bu sabah.iiler mi çok mesai mi var?öyle ise kolay gelsin..
ne güzelmiş çiçeklerle uyanmak,karşılanmak.hangisini seçsem acaba?topla topla bitmez bizim güllerimiz

benden de topiğe maşallah.hep güllerle dolsun.

hoşgeldin roniyam
uzun zaman oldu?hayat nasıl?kızın büyüdümü?kaç aylık oldu.daha yaşında değildir herhalde.o kadar olmamıştır.yeni arkadaşımız yazmış zaten sağolsun.Deniz de Alabama da oğullarını dünyaya getirdiler.ben de evlat edinmek için başvuruda bulundum.henüz çok yeni.bu hafta gerekli evrakları tamamlıyacağız.bende kızımı bekliyeceğim artık.

Haaaaa..artık denizverdiyim.deniz belki uğur getirir demiştik.

Sagol denızverdı okudum arkadasım cok sagol bılgılerın ıcın canım sanada rast gelsın ınsallah

aklında bulunsun.iki kür aynı zamanda yapılmıyor.soğan kürü farklı zamanda incir farklı zamanda...ben soğanı denememiştim.KK daki bu konu ile ilgili forumları iyi takip et.her kür herkeste farklı etki gösteriyor.sürekli kullandığın bir ialcın varsa eğer bir daha düşün tart öyle karar ver derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…