38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

meraba denizverdiciyim
tamam evlat edinebilirsin ama neden pesmi ediyosun baska problemmi var?devam et bence kendi bebisini dogur insallah hayatim
tabi karar senin yinede bilemiyorum bir sorunmu var ben okumadim yani yeni siteye geldiyim icin canim zaman nelere kadirdir arkadasim isin rast gitsin insallah...

nisacim ciceklerin icin tesekurler bendende sana en guzel guller bu guller gibi bebeklerimiz tomurcuklansin ve artik gelsinler lutfeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn...

Denı bulut tebıkler oglunu kucagına almıssın cok sukur bebeyını operken bızede tattırması ıcın dua et
suan gozlerım doldu arkadasım bebeyını gule gule buyut kac seneden sonra geldı bebısın denızcım?duanı eksık etme allah kolaylık versın canım benım

Selam

sabah kapıya bırakılan çiçekleri aldım Denizverdi ve nisa mai teşekkürler kızlar

Deniz Bulut Maşallah oğluşuna canım sarılığı takma bol bol emsin ve en kısa zamanda kakasını yapsın :) sende arkadaşların tavsiye ettiği besinleri al canım sürekli emzirdiğini yazmışsın sürekli emzirdikçe sütün çoğalır inşallah sağlıkla büyüsün yakışıklın.

Altınyunus maşallah bebişine.

ZarpDeniz saol dileğin için inşallah sende güzel haberleri verirsin dualarım senle. 19.hafta için ayrıntılı ultrasona yine Memorıaldan Cihangir beyden randevu aldım.

Merye canım saol iyi olmana sevindim arayı fazla açma merak etmiştik seni. Ben çok şükür iyiyim bulantılarım arada bir oluyor başağrımda öyle fakat tansiyonumu sürekli kontrol ediyor, tuzlu herşeyden kaçınıyorum hala sınırdayım. Şeker bilmiyorum haftası gelince yaptırırlar herhalde. Merye canım zyetinyağını sürmeye başlamıştım kurstaki hocamız tavsiye etmişti her akşam değil ama yinede arada bir sadece zeytinyağı sürüyorum saol canım bilgi için.

DenizVerdi her ne kadar yazmasamda sınavın için iyi dileklerde kendi kendime bulundum :)

toana yazmıştım sanırım gidemeyen msjlardan oldu msjım, yaşım 37,5 ilk denememizde pozitif sonucu gördük özel bir şey yapmadım ( geçen yıl önce soğan kürü sonra incir kürü yapmıştım ama 1,5 yılı geçti sanırım) hım birde 1 yıldır diyetsiyen eşliğinde beslendim ve kilo vermeye çalıştım bol yürüyüş yaptım biraz daha versem daha iyi olumuş şimdi çok iyi anlıyorum rahat ve pozitif olmaya çalıştım eşimin sayesinde de her türlü sonuca kendimizi hazırladık. Allahıma şükürler olsun herkes içinde dua ediyorum.

caney'im teşekkür ederim iyi dileklerin için can dostum.iyiyim birkaç gün kötüydüm ama moralim yerinde.oğluşum da iyi şükür.....
ilk fırsatta arayacağım seni.....

Son düzenleme:
caney'im teşekkür ederim iyi dileklerin için can dostum.iyiyim birkaç gün kötüydüm ama moralim yerinde.oğluşum da iyi şükür.....
ilk fırsatta arayacağım seni.....

moralin hep yüksek olsun ..hep aklımdasın ..dua ediyorum..oğluşun çok çok daha iyi olcak ..sadece sabır et arkadaşım... sevgiyle kal..sağlıcakla kal.. yiğenimede 41 kere maşallahh....

waterss,nisaaaaaaa...gördüm sizi.sobeeeeeeeeeeeee!

oh.yaaaa bugünü de atlattım.:))daha bana bişey olmaz

canım umut un ve senin daha iyi olmanıza sevindim. inşalah en kısa sürede evinizde olacak oğlun. geçirdiğin kötü günler de geride kalacak.
ben şu an ne duysam yiyip içiyorum. bol su, still tea, komposto tüketiyorum. bulgur pilavı ve soğan iyi gelirmiş diye duydum onları da yiyorum. malt içeceğini bulamadım ama şimdi boza aldırıyorum. valla hamilelikte almadığım kiloları lohusalıkta sütüm artsın diye yiyip içerek alacağım gibi ama umrumda değil. yeterki sütüm artsın.mamadan sonra batu 2 kere kakasını yaptı uyudu ama yeterli değl. daha çok yapması ve emmesi gerek. umarım düzelicek.

Zarp Hocam ;teşekkürler hocam...
inşallah hocam inşallah.en yakın zamanda olsun.

deniz;hoşgelmişsin ennn taze en sütlü annnedr lar bebeğin doymadığını pek kabul etmiyorlar.tv de izlemiştim.doyar doyar siz sık sık emzirin altı ay su bile vermeyin diyeni vardı...sen emzir o bitirsin ...o bitirsin sen doldur sütlükleri.ben de yeşillik yiyince süt fazla oluyor diye biliyorum.bir de soğan süt yapardiyorlardı ama doğrumu bilmem:26:
yalnız gaz yapıcı şeyler yememeye dikkat et.bebekte de olurmuş.çok zorluk çeker yavrucum.sırf gaz için gece yarısı dr lara giden gazını çektirenler var alttan.en yakınım olarak eltim yaşamıştı yıllar önce..kuru fasülye kırmızı mercimek gibi...dikkat et emi.
Meryecik;gelmişsin!yoktun epeyidir..nasıl gidiyor hamilelik?hiç söz etmemişsin.çalışmaya devammı?
2 çocuk mu?ne diyorsun!!.ben tüm sevgimi bu kızıma vereceğim..hepsini..zaten istediğim sadece bir kız idi.o da oldumu biter bizim hikayemiz..

Altınyunus;daha iyiymişsin.sevindim..geçicek ,geçicek..sancılı oldu ama bu da geçicek...

canım pes etme değil benimkisi.çok yıllar uğraştım emek verdim bu yolda.yine de veririrm.ama sonunda öğrendik ki hamile kaldığım taktirde çok büyük risk altındayım.sağlığımı seçmek zorunda kaldım.şimdi bu rahatsızlığımın tedavisini görüyorum.şu an için hamile kalmam yasak.2 ay gibi bir süre daha tedavim var.ama ben daha fazla beklemek istemedim.sonrası Allah Kerim.

örgüler için de daha erken sanırım.ne kadarlık olacağını bilmiyorum ki...eğer bir gün kendimizin olsaydı hiçbirşey almıyacaktım hastaneden eve getirene kadar...yine öyle yapacağım...hiçbirşey almıyacağım...o gün gelsin hele...

sınav için de teşekkürler....iyi geçti..ilk kez girmeme rağmen...bakalım;neyse halimiz çıksın falımız.

bahar;duan ve iyi dileklerin için sağol canım
sende arayı uzatmaya başladın sanki.iyi değilmisin?
kurs nasıl gidiyor?memnunmusun?ben bu hafta gitmiyeceğim.hocayı aradım konuştum.işlemlerimizi bitireceğim bu hafta.hayırlısı ile.

e canım ben hergün sürmüyorum 3 günde bir yetr gibi geliyr allah razı olsun valla bende dua ediyrm

erverdi baharnaz da arayı uzatmaya başlamş benmn gibi aman çok zor ya işten gelip bakmak çok yoruyr işyerinde bakabilsem güzel olacak ama bizim googgle kapalı işyerinde vermiyorlar
inş.sınavın iyi geçmiştr senin

herkese ıyı akşamlar
denızbulut saglıcakla evınıze cıkmıssınız .. maşallah batuya ...memorıalda resmını gordum .. maaşallah cok guzel
erverdı sınavın ıyı gecmıs .. ben emındım zaten .hayırlısıyla sonuçlanır ınşallah ..
altınyunus gelısmeler ıyı .. ne guzel ... bır an once evınıze cıkarsınız ınşallah
zarpdenız .. hadı bakalım bu denız nıkı sana ugur getırecek gıbı ..
toana hoşgeldın ...

Deniz bulut tebrikler canim cok sevindim. Ne guzel bir duygu degil mi anne olmak. Insallah en kisa zamanda sutun artar. Sezeryan ile dogum yapinca sutun 3- 4 gun gelmemesi normal dert etme. Bebek emdikce artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…