38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bugün kpss sınavım var.şans dileyin bana..ilk gireceğim.şimdi güzel bir kahvaltı için çay suyumu ocağa koyayım.

denizverdicim herkadın anne adayıdır ben kendimce hamile olmaya çalışanlara aday adayıdedim ben dahil tabiki sende anne adayısın canım umarım yanlış bir kumamışımdır.canım hergün uyanamam namaza bugün kısmet oldu namazımı kıldım hepimize dua ettim allah kabul ederse.bugün pazar çalışmıyorum çayımı koydum birazdan kahvaltı yaparız

canım yaaa...ben başladım çaya...hadi sana daafiyet olsun.
duanı da Allah kabul etsin.yok canıum yanlış bir cümle yok..aslında ben ikisine de giriyorum.yazarım bir ara.şimdi çayım ,biberli yumurtam soğumasın.

selam kızlar
biz geldik evimize. gçmişi okuyamadım ama genel olarak iyi dilekleri için herkese teşekkürler. darısı tüm arkadaşların başına inşallah. epidural sezeryenle doğumumu yaptım. sezeryen olacaksa epidurali tavsiye ederim. öyle anlatıldığı gibi korkulacak birşey değil. sıhhatimiz çok iyi. oğlumda çıkarken çok hafif sarılık başlamıştı. yarın kontrol var. ama dün gecek hiç uyumadık. oğlum devamlı ağladı. çok meme emdi ama 9 saattir hiç kakasını yapmadı. aynı tempo devam ediyor. sanırım sütüm az ve çoğalmıyor. oğlum da doymuyor. çok üzülüyoum. inşallah bugün artar. şimdi nöbetçi eczaneden mama arayacağız. 15 dakikada bi uyanıp 10 dakika emiyor. ama ne doyuyor ne uyuybiliyor.

Arkadaslar Gunaydin

Denizverdi, bol sanslar arkadasim. Allah zihin acikligi versin, uzun suredir bu sinava hazirlaniyordun. Diger diplamayi aldin darisi insallah bu sinava...Ve basvurunuzun belirtilen sureden daha kisa sure icerisinde sonuclanmasina...

Altinyunus, yazdiklarini gozlerim dolarak okudum canim. Kalbini ferah tut lutfen. Umut Bebek emin ellerde ve cok iyi bakiliyor. Sen bol bol su icmeye devam et ki sutun Umut Bebek gelene kadar iyice bollassin. :13:

Deniz Bulut ve Alabama umarim iyidirler. Toparlaninca bize yazacaklarini bekliyorum.

Ayy Denizcigim ayni anda yazmisiz seninkini simdi okudum. Emdikce sutun cogaldigini okumustum, sen devam et canim. Eminim bol bol su da iciyordundur. Waters sutun cogalmasi ile ilgili bir sey yazmisti umarim yeniden o bilgileri size aktarir. Genelde yeni dogan bebeklerin cogunda sarilik oluyor ve carcabuk geciyor. Dogumunun iyi gectigine sevindim, darisi siradaki arkadaslara...En kisa surede birbirinize iyice alismaniz dilegiyle.

Son düzenleme:
Baharnaz,gercekten bu aralar bebekler hep erkek, hayirla saglikla gelsinler de cinsiyeti sorun degil. Ikincilerde dusunuruz.:13: Umarim sana yakin ve guvenebilecegin evine yakin bir merkez ve doktor bulursun canim.

Nisa ve Toana tedavi oncesi hazirliklariniz icin basarilar dilerim.

Patikler,
ses ver guzelim?

Limon kabugu nasilsin?

Cans, Hulya, Herada,Merye

Ben beklemedeyim, gogus uclarim cok hassaslasti ve karin bolgem de cok sert. Hormonlarin etkisiyle bunlar daha onceki sikluslardakine benziyor ama umarim sonuc hayirlisiyla olumlu olur. Zaten simdi embriyolarim ya tuttu yada beni artik biraktilar. Bu bekleyis her turlu dusuncelerin gectigi bir donem, hakkimizda hayirlisi olsun.

zarp hoca deniz girmişsiniz.açık kalmışım.deniz senin bibilini severim ben.haydi kaçtım..bugün kesin bir kilo veririrm.:18:

geçmiş olsun canım ağlayan bebğin ciğeri gelişr derler diye bilioyrm sütün olmamasına üzldum
epiduar aklımda olsun

merhaba canm inş.tutnmşlardır. allaha şükür iyitim 3 aralık ta iyi sonç alırsın inş.

denziverdi demek evlatlık almaya kesin karar vermişsin e hayırlısı olsun canım alalh pişmanlık vermesin mutlu mesut yaşarsınız in. benim işyerinde bir arkdşın akrabası uzn yıllar çoçuğu olmamış oo da bir erkek çoçuk evlatlık aldı sonra çoçuk kocama oldu kadın bir baktı hamile kalmış evlatlık şimdi askeryie de asker oldu çoçuğuk büyütüyo yine inş. sanada inş. öyle olur iki çocuküun birden olur belli mi olur

merhaba canm allaha şükür hanmlar doğurdu darsı bizlerin başına başına allah analı babalı büyütsn
ben hiç amniyosntezi düşünmedim nasibimde ne var sa sedim ikili üçlü testere de cevabna da bakmak istemedim çok geç baktm

ben allaha şükr iyiyim sen naslsın herşey nasip

baharnaz demek erkek seninki hayırlsı canm b sene erkek senesi ben istisnayı bozanlardanım herhalde e allah şükür herşey yolunda allah tamamını getirmeyei nasip etsin
baharnaz sen vücuduna zeytinyağı sürüyormsn ben 3 aydan beri sürmeye başladım osmanlılarda hamile kadınlarımn bebklerinin sağlıkları için hamş lere zeytinyağı sürüyorlarmş gerçi benimki çok kaşınıyordu sürmem çok rahatlatırdu başlamadıysan başla hereda limonkabuğu sizde sürmeye başlayın zeytinyağıı çtlklara da iyi geliyr kaşıntıyada bebeğede iyia geldiğini yeni öğrendim ablam okumuş bir yerlerde
teşekkrü canım allaha şükrü iyiyim ama biraz harektsiz olunca çok korkuyoyrum hemen sağlık ocağına giidp kalp atışlarını dinlteiyorum duyunca çok rahatlıyorum
tansioyn ve şeker sorunun inşş. yoluna girmiştr canım benim

zarpdeniz tekli bebşin olur inş. ikiz tehlikeli be canım ablamın görümcesi ikiz 4 aylık şimdi ikisine kaybetme tehlikesi varmış bennm dr um allahtan teke düştü demişti
inş. bir yıl sonra onun sirinliklerini anlatırsn anlatırz hanımlarla burda

altınyunus ve alabama inş.sizde bebşlrinizle iyisinzdir allah analı bablı büyümelerini nasip etsin
hanımlar bebşlrin düğünlerini de görün emi ben bebeğime iyi bakıcı ve dğünü görmek için dua ediyorum hatta torunumu görmek için dua ediyorum sizde edin dermişim kısa yolldan çok amaçlı dua oluyr

HERKESE MUTLU PAZARLAR
deniz, hoşgeldin.güle güle büyüt oğluşunu.doğumunun rahat geçmesine sevindim.benim ki zor olmuştu maalesef.ama şükür 4-5 günde toparlandım.sütün çoğalır üzülme hemen.ben ilk günden beri humana stell tea içiyorum.almadıysan hemen al.eczane ve marketlerde var.gerçekten etkili.bol su, kayısı hoşafı, pancar ve havuç suyu ve salatalarda bolca dereotu tüket bak nasıl artacak.

waterss, teşekkür ederim iyi dileklerin için.sen de kokla mis kokulularını benim için.

denizverdi, iyiyim ben ahh bin ah işitme sen.....arkadaşım tabii ki üzüldü ama ben duymaya hazır değildim sanırım.oğlumda iyi.sana bol şanslar.ben sınava giremedim.hatta nerede gireceğimi dahi bilmiyorum.kağıdı yanlışlıkla atmışım.zaten bu durumda mümkün değildi.

oğlumun göbeği düşmüş teyzeleri.eşim dün süt bırakırken vermişler.kuzumdan önce göbek bağını gördüm.o da sanırım 2 haftaya çıkacak.

denizverdicim sagol canim benim surekli kullandigim vitamin im var acaba bir zarari olurmu incir kurunun bilemiyorum yasim olgun oldugu icin doktor bana hamileliyi iyi gecirmem icin vitamin verdi vlemzuur diye vitamin kullaniyorum insallah kamile kalabilirsem tabiii....:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…