Tebrikler Denzi'ciğim, Allah analı babalı büyütsün, oğluşumuzun şansı açık, bahtı güzel, sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah :) canım, ben sadece 2,5 ay emzirebildim ama bu 2,5 aylık süre içerisinde sütümü artırmak için herşeyi yaptım ama sütümü bariz bir şekilde artıran tek şey un çorbası oldu, şiddetle tavsiye ederim... gaz problemi başladı mı? gerçi her bebekte olacak diye bir şey yok ama genelde oluyor, eğer olursa sana verebileceğim bir sürü tavsiye var bununla ilgili, Rüzgar çok gazlı bir bebekti ve aşağı yukarı 3 aylık olana kadar sürdü :) uğramaya çalışacağım yine, eğer sormak istediğin bir şey olursa bana özelden mesaj at, sayfalar yoğun ilerlediği için tek tek okuyamıyorum, gözden kaçırabilirim canım... her türlü yardıma hazırım :) tekrar tebrikler canım :) darısı herkesin başına :)sen girerken ben çıkmışım canım. maşallah şu ara tek derdimiz süt. olmadığı için de mama düzenini oturtmak. mama yediği için uyuyunca (her zaman derin dalamıyor) 2-3 saat arası uyuyor. o nedenle akşamları kalk yat da olsa 4-5 saat arası uyuyorum. sabahları da 1-2 saat uyumaya alışabilsem süper olacak.
dr 4 litre su iç dedi. tabii sadece su olmuyor. su+humana still tea+rezene+komposto+boza+bulgur pilavı+yeşil soğan+ dereotu şeklinde sulu ve katı gıdalar alıyorum. değişiklik yokdaha ne yapsam bilmiyorum. :84:sanırım kabullenmem gerek artık
nisa ,bluestar herkese iyi geceler
rüzgar deniz seni de gördüm çıkmadan.selam diyorum.ve hayırlı geceler.tatlı uykularınız olsun.
7 yıl mı?neeeeeeee.benim ömrüm vefa etmez o zmaan merye...sen hangi tarihte okudun onu.bize en erken 6 ay maksimum 2ila 3 yıl dediler.senin dediğn kadar sürerse evlat hevesim kaçar o zamana..koruyucu olurum daha iyi.
sanatçı ruhlumu?bunu birkaç kişi daha söylemişti...doğru olmalı.sanırım bu yüzden anlaşılmıyorum.hep anlaşılamamaktan şikayet ederdim.26:
altınyunus arkadaşım yineliyorum Allah sağlık sıhhat versin her emdiği sütün bebeğine can olsun ... sadece senmi bizlerde çok duygulandık bende tutamadım iki damla gözyaşını... İnşallah alacaksın kucağına saracaksın kollarına çekeceksin o mis gibi kokusunu içine ve şöyle alnından bir kerecik öptünmü bütün bu yaşadıklarını unutacak ve dünyanın en mutlu annesi olacaksın...
meryecim ben bebeğimi 21 haftalık kaybettim canım yüzünü görmek nasip olmadı... karnımda öldü ne yazık ki yapacak bir şey yoktu...
Denızverdıcıyım sagol canım benım benım yasım 39 3 senelık evlıyım ,fsh ma ıyı dıyorlar oburlerıde ıyı dıyo doktor yanı hersey ıyı dıyo doktorumuz tabı yabancı doktorlar ondan benım ıcın cok zor oluyo.benım ucuncu tedavım olacak ılkınde 20 25 yumurtalık verdım ıkıncıde 15 16 tane verdım tabı buarada dozlarımı degıstırdıler ve ucuncude 6 tane verebıldım ve yumurtalık az verdıyınden doktor tedavımı durdurdu cunkı benım esım amalıyatla sperm verıyo o yuzden durdurdu hayatım boyle ıste tekrar ucuncu ıcın aralıkta yenıden ıgnelere baslıyorum ama esımın spermlerı kalıtelıydı doktor hersey yolunda dedı ama tutmadı napalım canım ugras verıyoruz cok zor kızlar mevlam hepımızın yuzunu guldursun ,heranım duayla gecıyo herkes ıcın sızler ıcın kendım esım ıcın ,ama doktorlar devam edın dıyo sansınız var dıyo bızımle profosor erkek doktor ılgılenıyo allah var cok ılgılenıyorlar am bılemıyomkı turk doktorumu ıyı buranın doktorumu ıyı allahımın canı ısterse verır dıyoruz bu arada yas gıdıyo kızlar ama umıdımı kaybetmıyorum dua edın canım arkadaslarım valla sızden destek cok alıyorum yanlız olmadıgımı bılıyorum rabbım emeyımızı bos etmesın dualarım sızınle opuldunuz
günaydın güller günaydın 38in gülleri
bu sabah çiçekçideki tüm çiçekleri ben kucakladım.herkes alsın dağıtıyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmm
bu; çiçeği burnunda en tazecik(fırından yeni çıkmış)hamilemize Zarp deniz'e
bu;en taze gerçek sütlülereAlabama ve Deniz'e (deniz böyle diyeyim belki sütün artar)ek olarak size uyku da var
bu;38in öğrtemenlerine hocalarına
e MERYECİK;bu da sana
limon kabuğu;bunlarda sana.hastalarına şifa olsun
bu Altınyunus'a...kokladıkça umudunu yanında hissetsin
bunlar sabah güllerim Nisa ile Baharnaz'a
AMİRİM,bunlar size çiçek kokularıyla girin bugün ofisinize
bunlar kayıp güllere Kinder'e,abcdef 'e,yenilerden toanaya aklıma gelen gelmeyen herkese misafirlere de
Günaydın
En kral Sabah gülü Denizverdi :)
Özgeçmişin hala bitmemiş canım, hadi hayırlısı. Küçücük şeylere dokunup bırakmak hatta hiç bakmamak bende de vardı hala da birşey aldım sayılmaz 3 ayımda bir minik zıbın almıştım, eşime cinsiyetini söylmek içinde mavi emzik bu kadar şimdilik birşey almayı düşünmüyorum canım inşallah sen mürcaat ile ilgili işlemleri tamamlayıp randevudan sonra ışığı görüp kafanda en azından kurmaya başlarsın.
Zarpdeniz çok şükür maşallah çıkan sonuç bizi mutlu etti inşallah kese ve kalp atşınıda görürüz Allahın izniyle canım.
ben pozitif sonuçtan sonra ve öncesinde de (tedaviden 1 ay önce başlamıştım) folik asit içiyordum 3.ayın sonuna kadar içtim, ve crinone jel kullandım 13.haftaya kadar. aspirini bırakmıştım pozitif sonuçla. Kilom 86 diyetisyenim çok almışsın dedi bende biliyorum aldığımı ama gün içinde başağrılarım olduğunda çok uyuyorum belki o yüzden bilmiyorum şimdi daha da dikkat et dedi tansiyonumu unutup şeker riskinden dolayı listeyi biraz daha sıktı :)
Merye önerilerin için tşkler canım bende hergün olmasada hurma tüketiyorum 2 tane önerilerini yerine getiriyorum canım
Deniz Bulut yavaş yavaş oturucak uyku düzeni bebişin sabah uyumalarınada izin vericek inşallah sağlıkla büyüsün
Altınyunus inşallah en kısa zamanda bebişini sararsın
Rüzgar maşallah bebişine sağlıkla kalın
absinth yine işleremi daldın napıyorsun nerelerdesin
patikler sende sağlıkla kal
Toana inşallah bu tedavin güzel sonuçlar verir.
canım geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim...annem 53 yaşında bu yaşta hastalıklarının çıkması tabi ki normal ama biz babamızı 11 sene önce trafik kazasında kaybedince annemize çok düşkün olduk, başı ağrısa içime korku düşüyor acaba bişey mi olucak diye..Rabbim tedavisi mümkün olmayan hastalıklar vermesin...herkezin annesine,babasına sağlıklı uzun ömür versin...limon kabuğu;yazmışsın.bende diyordum nerelerde?kızkardeşin ve annene geçmiş olsun.kızkardeşin de hamile mi?sancı deyince...belli bir yaşta yapılan sağlık ameliyatlerı artık normal karşılamalıyız diye düşünüyorum.50 ve üstünün kalp ameliyatı tansiyon problemi gibi.yada göz ameliyatları.bunlar yaşlanmaya bağlı rahatsızlklarımz.tabiii yine ihmal etmemeli erken teşhise önem vermeli.
eşimm erken teşhisle ilgili düşüncelerimi anlamaz dr a gitmeyi çok sevdiğimi düşünür(
canım,açıklıkla ilgili birşey söylemediyse yoktur ozaman...aman da olmasın zaten Allah korusun....LimonKabuğu açıklıkla ilgili birşey söylemedi kendi druma gitmemiştim devlet hastanesine gitmişitim sancılarım için, 3lü test için kan almaya kadar vardı sonuç yani :)
Kızkardeşin ve annen için geçmiş olsun inşallah iyidirler şimdi.
zarpdeniz canım,annemin evinde ki hasta trafiği beni biraz üzsede,bebeğim benimle olduğu sürece ben her zaman çok iyiyim...Limonkabugu, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim arkadasim. Annene ve kizkardesine acil sifalar dilerim. Sen iyi misin?
patikler, teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için..kardeşimde yoğun iltihap çıkmış..doktor romatoloji bölümüne sevk etmiş..o bölümde sadece üniversitelerde var ve direk gidemiyorsun fizik doktorunun seni sevk etmesi gerekiyormuş..önümüzdeki haftaya randevu bulmaya çalışıyorum...Evet gerçekten her işte bir hayır var. Eşimin ısrarına istinaden çektirdim ikinciyi de . Yoksa moralim bozuk bir şekilde dolanıyor olacaktım. Demek ki hocanın ille de çapa demesinde bir bildiği varmış.
Bu arada kardeşine geçmiş olsun. Umarım kötü birşey değildir.
canım,çok teşekkür ederim.geçmiş olsun canım. acil şifalar diliyorum
canımmm,gözün aydın...Arkadaslar Merhaba
Bugun ikinci kan sonucumu da katlayarak aldim cok sukur,darisi diger guzel gelismelere insallah.
Once kan testi gununu beklemistik simdi de keseyi ve kalp atislarini gormek icin bekleyecegiz, tek her sey yolunda gitsinde beklemeye raziyim.
denizverdicim, özgeçmişini bukadar ince eleyip sık dokuman çok normal,normal şartlarda bir iş yeri istemiş olsa bende 5 dakikada yazabilirim ama böyle birşey de onlarca deneme sayfasını buruşturup,buruşturum çöp kutusuna fırlatırdım heralde..bu olmadı,BAHAR, LİMON KABUĞU.uğramamış.diyetisyene gidecektin değil mi bahar?
ZARP HOCAM;çok sevindim.sonucun ikiye katlamış.
birazdan kendi özgeçmişimi yazacağım.ne zormuş yaaa.iş başvurusu da değil ki..en küçük bir hata yapmak istemiyorum.çok dikkatli olmalıyım.şimdi referanslarımızı gözden geçiriyorum.hakkımızda hayırlısı..bugün ilk defa elime bir çocuk nevresi i aldım bıraktım...hani hiçbirşey almak istemiyordum ya...elime aldım.sonra hemen bıraktım niyeyse.korktum sanki..boş yere umutlanmamak adına yıllardır en küçük bebek giysisine ya da eşyasına bakmıyordum.
şu evrakları tamam edip bir randevu alsaydık:26zaman daha bir net olacak sanırım vuslat günü.en az 6 ay sonra maksimum 2 3 yıl...
altınyunus,az kaldı canım..biraz daha metanetli ol..Allah korusun sütün filan kesilir...bebeğin, anne ve babası için nasıl hızla büyüyüp,hayata tutunmaya çalışıyorsa sende onun için güçlü olmalısın...UMUT'un hayat boyu yaşadığı son sağlık probemleri olsun bunlar inşallah ..herkese merhaba
hepiniz sağolun destekleriniz için.oğluşumu sabah 11 gibi gördüm.camın arkasında jaluzilerin arasından.
buna da şükür olsun.küçücük oğlum tayzeleri.görünce acık ağladım 15 sene bekledim ne yapayım?kıyafet istediler onları verdik.sonra boynu bükük döndük.neyse sayılı gün.pazar günü 3 hafta olacak şaka gibi geçti zaman.
denizverdicim,korkma sakın 7 yıl sürmez...belki meryenin tanıdıkları çok eskiden almışlardır,bizde eğer bu denememde tutmasaydı evlat edinecektik oyüzden de çok araştırmıştık..maksimum 2 yıl sürüyor,3 yılı bulmuyor bile canım..7 yıl mı?neeeeeeee.benim ömrüm vefa etmez o zmaan merye...sen hangi tarihte okudun onu.bize en erken 6 ay maksimum 2ila 3 yıl dediler.senin dediğn kadar sürerse evlat hevesim kaçar o zamana..koruyucu olurum daha iyi.
günaydın güller günaydın 38in gülleri
bu sabah çiçekçideki tüm çiçekleri ben kucakladım.herkes alsın dağıtıyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmm
limon kabuğu;bunlarda sana.hastalarına şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?