38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sevgili badenur seni gördüğüme sevindim inşallah yakında sen de güzel haberler vereceksin

alabamacım hoşgelmişsin.çok şükür mert oğlun yanında..kilo da almış.çok sevindim..demek seni ıslatmaya başladı...ıslan ıslan dur..sağlıkla yanında olsun canımm.

baharcım yasmamışım.bi 2 kere sınav oldık canım.daha doğrusuben birine girdim.diğeri geçen hafta yapıldı ben iinliydim girmedim.öyle senin dediğin gibi150 soru filan değildi.evet d y ile boşluk doldurma da vardı.çoktan seçmeli de soru şeklinde de..ilk sınav kağıdının olması lasım bende.daha göden geçirmemiştim.yarın sana yaarım ayrıntılarını.sakin olmaya çalış olurmu.inşallah yavrunun bişeyciği yok.huursu etme emi onu.canımm

canım teşekkürler...iyimisin canım.sanki daha as girmeye başlamışsın.herşey yolunda umarım.ben bir müddet giremedim ama okuyabildim.iyisin umarım

Baharnaz, icini ferah tut canim. Ikili testiniz guzel cikti, tum bilgilerde ikli test normalse digerleri de guzel cikiyor canim.O yansimanin olmasi keyfini kacirmasin. Zaten kan da vermisin, Pazartesiye her sey cok guzel cikacak canim. Annemin kansizlik icin ictigi minik kahverengi siselerde tadi garip bir seymis. Kan degerleri bayagi dusuk ciktigi icin 1 ay sabah aksam icecek sonra yine kontrole gidecek, cok sukurku seninki o kadar dusuk degil o yuzden hap olarak aliyorsun sanirim.

baharnaz canım hiç canını sıkma Allahın izniyle sonucun iyi çıkacak bak göreceksin boşu boşuna canını sıkıp bebeişi de üzme kendinde üzülme bak tansiyonun çıkıyor ne olur dikkat et kendine:13::13:

Alabama, Hosgeldin! Merakla yazacagin zamani bekliyordum. Mert ile ilgili yasadiklarini o kadar guzel tasvir etmisin ki cok duygulandim canim. Gule gule saglikla buyutun. Masallah!

Limonkabugu, sagol canim. Olsun bebeisin saglikla gelsin, tekiz de guzel! Bak herkes bebek bakmanin zorluklarindan bahsediyor. Ben de hep ikiz istiyordum, insallah sonuna kadar saglikla gotururuz, hala hamileyim diyemiyorum, kalp atislarini duyduktan sonra belki...

Herada, simdi bircogunuzun gectigi sureclerden ben de geciyorum, insan hemen her seyi ogrenmek istiyor, hep emin olmak istiyor, ben su aralar cok boyleyim! Daha uzun bir yolumuz var, Allah hepimizi saglikla bebeklerimize kavustursun.

Baharnaz, kansizlik carpinti yapar mi bilmiyorum canim ama yuksek tansiyonun etkilemis olabilir diye dusundum. Carpinti icin Kalp ritm degerlerini de bir olctursen, o arada canim. Nasil olsa Pzt. sonuc almaya gideceksin, bunu da yaptirmak faydali olabilir.:13:

Badenur, Hosgeldin! Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim, sagolasin. Her asamanin sevincle bitmesini ben de cok istiyorum ama endiseler daha cok onceligi aliyor gibi...Ameliyatlarin icin tekrar cok gecmis olsun. Iyi bir dinlenme gecirmene ve mucadelene hazir olmana cok sevindim canim. Bebegine-bebeklerine kavusacagin bu mucadelende destekciniz, bekliyoruz yine, arayi cok uzatma tamam mi?:13:

günaydın 38 in gülleri

hava soğukk.rügar var..bira da karanlık..ama sisin içinis aydınlık olsun.sis yüreğinisi soğutmayın güller

baharcım;kansılık halsilik çarpıntı yapar diye biliyorum.

Son düzenleme:
denızbulut maaşallah ... batuya ve sana .. o ne guzel bebek oyle.. allah uzun omurler versın sağlıcakla ve huzurla buyusun ..
baharnaz .. hıc kendını uzme ..her sey yolundadır .. bıt tek bulguyla karar verılmez .. her sey yolun gıdecek ınşallah ..
denızverdı nasılsın ..?
hereda ... as den hıc korkma ben de yaptırmıstım .. ıkılı testım cok ıyı cıkmıstı .. 3 lu teste bıraz rısk cıkmıstı .. 5 dk bıle surmuyor .. benım sonuclarım temız cıkmıstı ... senın de oyle olacak ..
lımonkabugu ne guzel bebegıne maaşallah ..
tum arkadaşlara mutlu ve guzel bır gun dılıyorum ..

kar yağıyor kaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr

cans hocammm iyiyim hocammm çok iyi .kar yağıyor burada.çokkkkk severim kar yağmasını ilemeyi.si iyimisini hocam..yoğunsunu sanırım.hocamm 28 aralığa randevu aldık.sonrası bekleme amanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…