38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

$batu 040.webp$batu 030.webp

diğer doğum resimleri dosya büyüktü tek tek yapıştırabildim

Son düzenleme:
Sevgili DENİZ BULUT, :71:

Sevgili ALABAMA, :71:

Anne olmanın mutluluğunu tadan güzel arkadaşlarım....
sizleri birkez de buradan, tanıştığımız bu yerden tebrik etmek istedim....
Sizlerin sevincine ortak olan diğer arkadaşlarımın arasında ben de olmak istedim.....

Mucizenin gerçeğe dönüştüğü bu dokuz aylık heyecana dair hafızamda o kadar çok anı var ki; her günü ilmek ilmek bazen sevinçle, bazen korkuyla ama hep umutla dokuduk... Sizlerin hamileliği ruhumdaki karamsarlığı aldı götürdü, umuduma ışık oldu sanki... ve tüm korkuları geride bıraktığınızı görmekte bana cesaret veriyor... artık mis kokulu evlatlarınız allahın izniyle kucaklarınızda... şimdi yalnızca mutluluğu yaşama zamanı, dilerim bebeklerinizi sağlıkla huzur içinde büyütürsünüz, sağlıklı, uzun ömürlü, şanslı, erdemli birer evlat olsunlar, evlat sevgisini sizlere doya doya yaşatsınlar. Eminimki, bundan sonrası içinde çevrenize çok güzel, örnek anneler olacaksınız... toplumun sizin gibi örnek annelere ve güzel yetiştirilmiş örnek insanlara ihtiyacı var.... ayrıca şu konuda da çok üzgünüm, çünkü doğumda yanınızda olabilmeyi aylar öncesinden planlamıştım ama kısmet olmadı, bundan sonra sevmeye geleceğim teyzeleri olarak.

Ekrandan yansıyan kelimelerle tanıştım sizlerle....... ama arkadaşlığımızın çerçevesi bir klavye, bir ekran olarak kalmadı diye düşünüyorum.. Dostluk kavramının içini paylaştıklarımızla ve içtenliğimizle doldurabilmeyi başardığımızı sanıyorum. Ayrıca en zor zamanlarımda hep yanımda oldunuz, bugün eğer hala yarına dair umudum varsa, enerjim tükenmeden düzlüğe çıkabildiysem bundan payınız çok çok büyük.

Sevgili ZARPANDİT, :nazar: şuan hamilelik heyecanı içinde olduğunu öğrendim, uzun bir emeğin ardından bu sevinci yaşaman beni çok mutlu etti, dilerim allah sana evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, dokuz aylık heyecanlı ama hep korkulu bu yolculukta her aşamayı sevinçle geçmeni diliyorum, zorluklar, hüzünler olmasın artık hayatında. Zor zamanlarımın güzel dostu olarak bendeki yerin hep ayrı bunu bilmeni isterim.... :71:

Adlarını sayamadığım sevgili arkadaşlarım, :71: herkesi allah muradına erdirsin diyorum. Tabii beni de... Ben aranızdan ayrıldıktan sonra iki ameliyat geçirdim, doktorlarımında isteği ile uzuuunnncaaa bir dinlenme safhasına çekildim. Şimdi toparlandım, her açıdan daha iyi olarak mücadeleme devam etmeye kararlıyım.

Hepinizi kucaklıyorum ...

Sevgilerimle... :71:

sevgili badenur seni gördüğüme sevindim inşallah yakında sen de güzel haberler vereceksin :71:

Günaydın

denizverdi sabah güllerini aldık tşkler fıkran sana uymuş 7 gün sonra ancak geldin unada şükür canım :)
Aralık 23 te ilk sınavımız var kursta sizin sınav ne zaman hangi konulardan sorumlu olcaksın? bize 150 soru sorcak hoca test, doldurma ve D, Y şıklarından oluşan. sorular varsa paslaşalım?

Nisa mai çiçeğini almış. Nisa bebişle ilgili sen nelere yapıyorsun? yada yazdın benim gözümdenmi kaçtı
birçok arkadaşımız Hülya, cans, bluestar birde uğramayan serpill arkadaşımız vardı hepsi yeni yılı bekliyor inşallah yeni yıl arkadaşlarımıza güzel tatlı telaşlar getiricek.

ZarpDeniz rutin gebelik testi yapılmıştı 3.ay sanırım o zaman çıktı kansızlık 1 hap alıyordum , geçen hafta devlet hast. yine yapıldı bu kez hap 2 ye çıktı. sonrası ne olur bilmiyorum canım Annede geçmiş olsun minik dediğin şeyler hap değil başka birşeymi ? tansiyonum dün yine yüksekti, tansiyonum düşük olduğu zamanlarda da nabız 100 ve üzeri oluyor dedim o zaman tsh ına bakalım dedi onun içinde kan verdim. kansızlık çarpıntımı yapar?

Dün ayrıntılı ultrasona girdim, uzunca bir süre ölçümler yapıldı Cihangir beye gitmiştim. Bütün ölçümler tamam gelişimi haftasına göre dedi fakat bir sorun var kalpte bir ışık var dedi. Ultrason ışığının kalp kasına vurarak parlamasıda olabilir dedi. Bu down sendromlu çocuklarda görülen bir durumdur da dedi :((. Fakat diğer ölçümler kemik ölçümleri burun kemiği vs. herşey normal tek başına değerlendirmeyiz dedi, ancak 4 lü test yapalım sonucu ona göre yorumlarız dedi. AS ben düşünmüyoruz dedim. 4 lü testide düşünmemiştik dr yaptıralım deyince dün onun için hizmet hastanesine gidip orda yaptırdım sonuç pazartesi çıkıcak inşalah iyi bir sonuç çıkar.

inşallah sağlıkla sonunu getiririz.[/QUOTE

canım okudum..üüldüm yaa...inşallah yadığın şey değildir.hayırlara yoralım hayır olsun.yansımadır inşallah.innnşallah canım dualarımıs yerini bulacak.amin allahım amin...:70:

geldim limoncum geldim ama işte uzun kalamıyorum yazılanları bile tam okumuş sayılmam bildiklerimi yazıyım bilmediklerim beni affetsinler. inşallah o güzel günler gelecek bebeğinizi kucağınıza alacaksınız. evet insan çok sabırsızlanlıyor ama inan hepsi boş hiç plan yapmamak ve anı yaşayıp mutlu olmak lazım elbet mis kokusunu da duyacaksın.

Herada canım benim inşallah ben yılbaşında oğlumun kırkını uçurucam tam 31 aralık 40 ı oluyor ve sende bana güzel haberleri vermiş olacaksın gönlümüz rahat 2011 de bebeğinin gelişini birlikte bekleyeceğiz sağlıkla sıhhatle.

zarpcım gözün aydın ikizler geliyomuş çok sevindim inşallah sende kalp atışlarını alıp güzel bekleyişlere gircen eminim. alllah sağlıkla sıhhatle ikisinide kucağına almayı nasip etsin canım. aman artık iki katı dikkat et olurmu bir değillermiş ona göree.

baharcım sende sakın kendini üzme inşallah senden de güzel haberler alacağız ne zaman belli olacakmış sonuç. allah hayırlısıyla sevindirsin hiçbirinizi hiçbirimizi üzmesin.

biz oğlumla iyiyiz hala size bir resmini koyamadım çünkü bana da fotoğraflar henüz gelmedi. kendi cep telimden çektiğim biriki fotoyu kendime mail attım gelirse koycam şimdi. oğlum maşallah iyi iki saat uyuyo koca adam gibi pırtlıyo partlıyo kakasını yapıyo altını değiştirirken üstüme işiyo sonra cokcok emiyo bazen kızgın bakıyo bazen melek gibi gülüyo allaha hamd olsun çok şükür onu bana verdi darısı hepinize olsun inşallah. pazartesi doktora gittik 200 gr almış 3918 olmuş. hastaneden çıkarken 3750 idi. doktor herşey yolunda dedi artık 1.ayında gitcez. ben iyiyim normal hayata döndüm annem iki hafta izinliydi izni bitti işe döndü. görümcemi de eve yolladım kayınvalidemde gündüzleri uğruyorlar ama tek başınayım. şimdilik bi sıkıntı yok idare ediyorum. bakalım birkaç aya bende bir yardımcı alacağım sanırım.

işte böyle arkadaşlar ha bu arada yeni arkadaşlar gelmiş nisa toana hoşgeldinizi size de bol şanslar olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar. hepinizi çooo köptümm

alabamacım hoşgelmişsin.çok şükür mert oğlun yanında..kilo da almış.:nazar:çok sevindim..demek seni ıslatmaya başladı...ıslan ıslan dur..sağlıkla yanında olsun canımm.

Günaydın

denizverdi sabah güllerini aldık tşkler fıkran sana uymuş 7 gün sonra ancak geldin unada şükür canım :)
Aralık 23 te ilk sınavımız var kursta sizin sınav ne zaman hangi konulardan sorumlu olcaksın? bize 150 soru sorcak hoca test, doldurma ve D, Y şıklarından oluşan. sorular varsa paslaşalım?

Nisa mai çiçeğini almış. Nisa bebişle ilgili sen nelere yapıyorsun? yada yazdın benim gözümdenmi kaçtı
birçok arkadaşımız Hülya, cans, bluestar birde uğramayan serpill arkadaşımız vardı hepsi yeni yılı bekliyor inşallah yeni yıl arkadaşlarımıza güzel tatlı telaşlar getiricek.

ZarpDeniz rutin gebelik testi yapılmıştı 3.ay sanırım o zaman çıktı kansızlık 1 hap alıyordum , geçen hafta devlet hast. yine yapıldı bu kez hap 2 ye çıktı. sonrası ne olur bilmiyorum canım Annede geçmiş olsun minik dediğin şeyler hap değil başka birşeymi ? tansiyonum dün yine yüksekti, tansiyonum düşük olduğu zamanlarda da nabız 100 ve üzeri oluyor dedim o zaman tsh ına bakalım dedi onun içinde kan verdim. kansızlık çarpıntımı yapar?

Dün ayrıntılı ultrasona girdim, uzunca bir süre ölçümler yapıldı Cihangir beye gitmiştim. Bütün ölçümler tamam gelişimi haftasına göre dedi fakat bir sorun var kalpte bir ışık var dedi. Ultrason ışığının kalp kasına vurarak parlamasıda olabilir dedi. Bu down sendromlu çocuklarda görülen bir durumdur da dedi :((. Fakat diğer ölçümler kemik ölçümleri burun kemiği vs. herşey normal tek başına değerlendirmeyiz dedi, ancak 4 lü test yapalım sonucu ona göre yorumlarız dedi. AS ben düşünmüyoruz dedim. 4 lü testide düşünmemiştik dr yaptıralım deyince dün onun için hizmet hastanesine gidip orda yaptırdım sonuç pazartesi çıkıcak inşalah iyi bir sonuç çıkar.

inşallah sağlıkla sonunu getiririz.

baharcım yasmamışım.bi 2 kere sınav oldık canım.daha doğrusuben birine girdim.diğeri geçen hafta yapıldı ben iinliydim girmedim.öyle senin dediğin gibi150 soru filan değildi.evet d y ile boşluk doldurma da vardı.çoktan seçmeli de soru şeklinde de..ilk sınav kağıdının olması lasım bende.daha göden geçirmemiştim.yarın sana yaarım ayrıntılarını.sakin olmaya çalış olurmu.inşallah yavrunun bişeyciği yok.huursu etme emi onu.canımm:70:

zarpdeniz demek 2 kese varmış çok sevindim çokkkkk...:70: bende ikiz olmasını çok istiyordum ama Rabbim bize tek nasip etti...senin adına çok mutlu oldum canım..:71:
annene de çok gemiş olsun..
baharnaz,tatlım şimdi okudum ve çok üzüldüm...hamileliğin tadını bir türlü çıkaramadın..sen ikili test yaptırmıştın canım,şimdi nereden çıktı bu down riski anlayamadım,ikili teste de mi güvenemiycez artık..inşallah 4'lü taramada herşey yolunda çıkar...çok dua edicem senin ve oğlun için...

altinyunus zaman benim için hiç geçmek bilmiyor,sanırım 3.ayımdan sonra dediğin gibi olucak...bazen eşimle konuşuyoruz da biz doğduğu günleri görebilecekmiyiz acaba,gözlerimizi kapasak ve açtığımızda bebeğimiz kollarımızda olsa diyoruz..bu sadece hayal tabi..

denizverdiklavyen değişmiş sonunda kendi adıma çok sevindim...sabahları sayfayı senin çiçeklerinle açmak çok keyifli oluyor..

denizbulut,canım kabızlık probeminizi de kısa sürede atlatırsınz inşallah...

alabama,mert bebek sana hiç fırsat vermiyor sanırım...senide çok merak ediyorum inşallah bebeğinde sende iyisinizdir...

heradacım sen nasılsın canım?bu aralar streslisin sanırım çok yazmıyorsun topiğe..AS için çok endişelenme inşallah herşey yolunda gidicek...:70:

cans,patikler,toana,nisa mai,blustar,rüzgardeniz, sizlerde iyisinizdir inşallah...bunlarda size :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71:

canım teşekkürler...iyimisin canım.sanki daha as girmeye başlamışsın.herşey yolunda umarım.ben bir müddet giremedim ama okuyabildim.iyisin umarım:70:

Günaydın

inşallah sağlıkla sonunu getiririz.

Baharnaz, icini ferah tut canim. Ikili testiniz guzel cikti, tum bilgilerde ikli test normalse digerleri de guzel cikiyor canim.O yansimanin olmasi keyfini kacirmasin. Zaten kan da vermisin, Pazartesiye her sey cok guzel cikacak canim. Annemin kansizlik icin ictigi minik kahverengi siselerde tadi garip bir seymis. Kan degerleri bayagi dusuk ciktigi icin 1 ay sabah aksam icecek sonra yine kontrole gidecek, cok sukurku seninki o kadar dusuk degil o yuzden hap olarak aliyorsun sanirim.

baharnaz canım hiç canını sıkma Allahın izniyle sonucun iyi çıkacak bak göreceksin boşu boşuna canını sıkıp bebeişi de üzme kendinde üzülme bak tansiyonun çıkıyor ne olur dikkat et kendine:13::13:

Alabama, Hosgeldin! Merakla yazacagin zamani bekliyordum. Mert ile ilgili yasadiklarini o kadar guzel tasvir etmisin ki cok duygulandim canim. Gule gule saglikla buyutun.:nazar: Masallah!

Limonkabugu, sagol canim. Olsun bebeisin saglikla gelsin, tekiz de guzel! Bak herkes bebek bakmanin zorluklarindan bahsediyor. Ben de hep ikiz istiyordum, insallah sonuna kadar saglikla gotururuz, hala hamileyim diyemiyorum, kalp atislarini duyduktan sonra belki...

Herada, simdi bircogunuzun gectigi sureclerden ben de geciyorum, insan hemen her seyi ogrenmek istiyor, hep emin olmak istiyor, ben su aralar cok boyleyim! Daha uzun bir yolumuz var, Allah hepimizi saglikla bebeklerimize kavustursun.

Baharnaz, kansizlik carpinti yapar mi bilmiyorum canim ama yuksek tansiyonun etkilemis olabilir diye dusundum. Carpinti icin Kalp ritm degerlerini de bir olctursen, o arada canim. Nasil olsa Pzt. sonuc almaya gideceksin, bunu da yaptirmak faydali olabilir.:13:

Badenur, Hosgeldin! Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim, sagolasin. Her asamanin sevincle bitmesini ben de cok istiyorum ama endiseler daha cok onceligi aliyor gibi...Ameliyatlarin icin tekrar cok gecmis olsun. Iyi bir dinlenme gecirmene ve mucadelene hazir olmana cok sevindim canim. Bebegine-bebeklerine kavusacagin bu mucadelende destekciniz, bekliyoruz yine, arayi cok uzatma tamam mi?:13:

günaydın 38 in gülleri:71:

hava soğukk.rügar var..bira da karanlık..ama sisin içinis aydınlık olsun.sis yüreğinisi soğutmayın güller:71:

baharcım;kansılık halsilik çarpıntı yapar diye biliyorum.

Son düzenleme:
denızbulut maaşallah ... batuya ve sana .. o ne guzel bebek oyle.. allah uzun omurler versın sağlıcakla ve huzurla buyusun ..
baharnaz .. hıc kendını uzme ..her sey yolundadır .. bıt tek bulguyla karar verılmez .. her sey yolun gıdecek ınşallah ..
denızverdı nasılsın ..?
hereda ... as den hıc korkma ben de yaptırmıstım .. ıkılı testım cok ıyı cıkmıstı .. 3 lu teste bıraz rısk cıkmıstı .. 5 dk bıle surmuyor .. benım sonuclarım temız cıkmıstı ... senın de oyle olacak ..
lımonkabugu ne guzel bebegıne maaşallah ..
tum arkadaşlara mutlu ve guzel bır gun dılıyorum ..

kar yağıyor kaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr

cans hocammm iyiyim hocammm çok iyi .kar yağıyor burada.çokkkkk severim kar yağmasını ilemeyi.si iyimisini hocam..yoğunsunu sanırım.hocamm 28 aralığa randevu aldık.sonrası bekleme amanı

Back
X