evet canım burada da çok var..kafamı pencereden dışarı uzatamyorum bile...
meryecim,bende 28.haftaya kadar birşey almazdım heralde,yavaş yavaş almaya başlarsın canım çok dert etme kendine..aslında bende park yatak almak istiyorum..o günlere geldiğimizde iyice düşünüp taşınıp karar vericem....
Park yatakla ilgili konuşmuşsunuz
Kızkardeşim 2,5 yaşına kadar kullandı yatak olarak, oyun oynamak için kullanmadı. Sonrada tek kişilik bazalardan aldı yatağını almadan içi kapağını takmayınca havuz gbi biliyorsunuz kendi yatağını koydu bebiş ordan kolay çıkıp kolay giriyordu içine (park yataktan düşmeye başlamıştı çünkü) 4 yaşına gelincede bazayı üstünü kapattı, örtüsünü aldı şimdi 6 yaşında ve çok rahat kulanıyor sanırım uzun yıllar kullanır :) sadece örtüsünü değiştirme merakı var kız çocuğu olunca :)
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-bebek-giyim/319048-erkek-bebek-icin-orgu-kiyafetler.html erkek bebek bekleyen anneler çok güzel örgü modelleri için linki tıklayın...
Arkadaslar Gunaydin
Baharnaz, biraz daha iyi olduguna sevindim canim. Yarin insallah sonucu aldiginda icin cok rahatlayacak.
Hulyacim, senin icin de yarin test gunu! Umarim guzel haberler gelir canim. Bol sanslar.:13:
Merye, park yatagi ben de merak ettim birazdan internetten bakacagim. Masallah senin de az kaldi, bana cok cabuk gibi gecti ama eminim sana oyle degildir. Alisveris kismi cok zevkli olacak.
Limon kabugu, senin gebelikten once de mide problemin vardi degil mi arkadasim? Sanki bir yazismistik oyle hatirliyorum. Umarim seni gebelikte cok zorlamaz mide agrisini cok iyi bilirim.
Altinyunus, Umut Bebek eve gelince fotograflarini bekliyoruz canim. Umarim her sey yolundadir.
Denizverdi, ben tam zamaninda oradaymisim.Istanbul simdi cok sogukmus aslina bakarsan buralar bile cok serinledi, kac gundur firtina var ve yogun yagmur yagiyor. Aman herkes sagligina extra dikkat etsin.:13: 28 Aralik icin simdiden bol sanslar canim.
Bluestar, Cans, Deniz bulut
Arkadaslar ben bugun kendi evime geciyorum simdiye kadar Annemlerdeydim. Maalesef bizim buradaki evimizi gecici surelerde kullandigimiz icin internet baglantisi yok. Insallah kalp atislarini duydugumuzda size hemen yazarim, arada yine girmeye calisacagim, hepinizi sevgiyle opuyorum.
Chicagoda advanced infertility centerin adini duymustum oraya bir e-mail atabilirler.Limonkabugu, buradaki ultrasonda vajinal ultrason canim ama ne kadar ayrintisi var onu bilmiyorum. Istanbul'daki detayli ultrasondu canim. 3 aya kadar vajinal ultrasonun bir sakincasinin olmadigini biliyorum. Kalp atislarini umarim hem duyariz hem de goruruz.
Roniyam, sanirim Amerikada yasiyordun. Senden bir ricam olabilir mi lutfen? Bir tanidigimin embriyolarinda kompleks anoploidi cikti. Istanbulda bir kac kez denemisler ama artik burada denemek istemiyor. Amerikada tup bebek ve genetik sorunlari cozerek basariya goturen bir merkezde deneme yapmayi kafasina koymus durumda! Genetik problemlerde basariya goturen bir merkez bilyor musun, tavsiye edebilecegin bir yer var mi? Simdiden tesekkuler.
kızlar azönce başıma gelen birşeyi paylaşmak istiyorum çok korktum,bebeğime birşey olmuşmudur?
arabayla anneme gittim,dönüşte arabayı park ederken arabanın altından tuhaf sesler geldiğini farkettim..tekrar arabayı geri çekip o ne diye bakayım dedim..çünkü birşeyleri ezmişim gibiydi gelen ses...neyse geri aldım arabayı,bir baktım görgüsüzün bir 10 kiloluk bidonun içine su doldurarak bir kağıda arabasının plakasını yazmış...yani ben o bidonu görmedim ve yanlışlıkla adamın yerine park ettiğimi anladım neyse o sinirle su bidonuna tekme attım..ben içinin su dolu olduğunu farketmemiştim su dolu bidona tekme atmış oldum..tekme atınca hafif sağ kasığıma ağrı girdi...acaba bebeğime birşey olmuşmudur..şuan kanama yada lekelenmem filan da yok ama acayip korktum...
hamile olduğumu unutup nasıl böyle birşey yaptım diye 2 saattir kendime kızıyorum çok moralim bozuldu...
kızlar azönce başıma gelen birşeyi paylaşmak istiyorum çok korktum,bebeğime birşey olmuşmudur?
arabayla anneme gittim,dönüşte arabayı park ederken arabanın altından tuhaf sesler geldiğini farkettim..tekrar arabayı geri çekip o ne diye bakayım dedim..çünkü birşeyleri ezmişim gibiydi gelen ses...neyse geri aldım arabayı,bir baktım görgüsüzün bir 10 kiloluk bidonun içine su doldurarak bir kağıda arabasının plakasını yazmış...yani ben o bidonu görmedim ve yanlışlıkla adamın yerine park ettiğimi anladım neyse o sinirle su bidonuna tekme attım..ben içinin su dolu olduğunu farketmemiştim su dolu bidona tekme atmış oldum..tekme atınca hafif sağ kasığıma ağrı girdi...acaba bebeğime birşey olmuşmudur..şuan kanama yada lekelenmem filan da yok ama acayip korktum...
hamile olduğumu unutup nasıl böyle birşey yaptım diye 2 saattir kendime kızıyorum çok moralim bozuldu...
aslında çok dikkatli biriyimdir canım...annemlerin dış kapısı çok ağırdır mesela,onu bile itmem..annem aşağı inip açar kapıyı..bu hareketi nasıl yaptım bilemiyorum...korkma canim bir sey olmamistir.o kadar kolay bir sey olmaz. ama artik sen hamile oldugunu hicbir zaman unutma
limon k;inşalah birşey olmadı.allah sana nasip ettiyse hiçbir şey onu sendne alamaz canım.herhangi bir belirtin de yokmuş olumsuza doğru...ama sende yaniii.lütfen.izin ver kızalım sana.
hülya merhaba arkadaşım
yamıştım sana ama gitmemiş.varmı bir haber senden?
Merhaba arkadaşım.Sabah gidip kan verdim.Öğleden sonra alırım sonucu.Hafta sonu bayağı kötüydüm gribim ağır geçiyor bağışıklık sistemim çökmüş durumda bakalım sonuç nasıl çıkıcak da bir de pozitif çıkarsa nasıl müdahale edilcek onu da daha bilmiyoruz.
Herkese günaydın bu arada.Yeni umut dolu bir hafta herkese.
ALABAMA canım Mert bebek pek çatık kaşlı babanız mı öyle de babaya benzetiyorlar.Bence seni de andırıyor Mert bebek.Güle güle büyüt kocaman delikanlı olacak hayırlısıyla size..
günaydın kızlarr
sitenin bu yeni haline alışamadım pekde beğenmedim açıkçası eski hali daha kullanışlıydı sanki neyse.
hülyacım hayırlısı olsun ben bölük pörçük girdiğim için tam bilgi sahibi değilim bu kan hamilemisinin cevabını mı verecek inşallah öyledir ve öylesindir hayatım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kızlar oğlumla ilgili tüm maşallahlara ve güzel sözlere teşekkür ederiz. hepinizin ellerinden öper Mertcim.
merye ben de Merte oda takımından hariç yatak odasına ve gerekirse salona kolay taşıyabilmek için mothercare den sepet beşik almıştım ilk bir hafta onu kullandım fakat oğluma dar geldi rahat rahat gerinemedi bide pek konforlu değilmiş. neyse geçen hafta babasına dedim git e_bebek ten park yatak al oda saolsun o gün gidip almış. kraft marka ve çok kullanılışlı içine de uzay yataklardan almış toplam 370 tl imiş ama avea hattına indirim yapıyolarmış yüzde yirmi galiba görümcemin hattından mesaj atmışlar 300 e almış. gayet kullanışlı iki kademesi var bebek yeniyken yatak üstte oluyo bebek biraz büyüyüp hareketlenince yatağı bi kademe aşağı alıyosun ki hani düşmesin diye artık bebek buyuyüp ordan atlamaya inmeye çalışınca da yatağı tabana koyuyorsun oluyo sana oyun parkı. yatak odasına koydum oğlum da şimdi salon salomanje yatıyo içinde herkese tavsiye ederim.
Alabama canım oğluşun çok çok tatlı, doya doya kokla. Maaşallah
Hülya inşallah güzel sonuç alırsın. Hadi hayırlısı.
Denizverdi sen nasılsın canım?
Zarp Deniz bekliyoruz güzel haberlerini arkadaşım.
Limon Kabuğu geçmiş olsun canım. Merak etme hiçbir şey olmaz.
Serpil, Merye, Denizbulut,Baharnaz,Toana,Roniyam, Herada,Waterss ve adı aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizler de iyisinizdir umarım. Hepiniz için güzel bir gün olsun inşallah
Patıkler sagol arkadasım ıyıyım sen nasılsın canım benımbenımde ıgnelerım baslıyo persembeye allah ızın verırse 3.denemem olucak ınsallah son olur kızlar herkes ıcın hepımız ıcın allahım guzel rabbım yardım etsın emeyımızı bos etmesın ve kucaklarımızı doldursun mevlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?