Bluestar tansiyon durumundan haberim vardı senin canım, hangi hapı kullandığını hatırlayamadım sayı olarak dr daha da çoğaltabileceğimizi söylemişti. Böbrekle ilgili tahlileri şimdiden yaptırmam gerekirmi? hayırlısı canım. Hep bu ilaçları içerken aklıma takılmıyor değil bize yararı olan hapın bebeğe zararı ? hayırlısı canım
Altınyunus saol canım, inşallah canım herşey yolunda gider. Seninde bebeğin Allahın izniyle en kısa zamanda toparlanıp evine gelicek
Hulya tşk ederim. Bakalım sonuçlar çıksın hayırlısıyla ama ben AS düşünmyorum sende yine test yapıcakmışsın inşallah güzel bir haber gelir senden.
az önce çok kötü oldum yine hiç mide rahatsızlığım olmamıştı zaten öğürtü kusmalarım arada bir şiddetiyle devam ediyordu. Sütü azalttım günde 1 bardak ara öğünde içiyordum bugün içtiğim süt beni mahvetti nesfitle içiyorum sade değil. Sonrasında davul gibi bir mide ardından kürek kemiklerime giren ağrı ve bulantı ve kusmalar başladı nefes alamadım sürekli kustum ( hastaneye gitmek istemedim) ve mideme bir kramp gibi birşey oturdu gitmedi öyle sancı çektimki saatlerce acıdan kıvrandım ve ağladım. en sonunda sırtıma eşimin yaptığı masaj ayaklarıma koyduğum su torbası ile ve boşalan mide ile uykuya dalmışım hiç böyle ağrı mide ( krampı) yaşayan oldumu?
masaj yada sıcak su torbası zararlımı?
a! serpil de varmış.sana da merhaba
amin inşallah canımamin canım teşekkür ederiz o catık kaşlı hali varya aynı babası işte o da öyle çatık çatık durur. inşallah sizlerde bizlerle bebeklerinizin resimlerini paylaşacaksınız hayırlısıyla.
iyiyim meryecim..çok şükür bu günlere...sen nasılsın...si nasılsını.topalak oldunu mu artık.göbüş büyüdümü..kaça kaçsın şimdi net.
amin inşallah canım
mertimiz baba kopyası demek..
denizverdicim sana da canlı canlı merhaba
meryecim nasılsın?bebek karyolası bakıyordun?ne yaptın canım
valla canm inş.iyiym bu partesi dr kontrlm var 28 haftadayım bugün daha hiç birşey bakmadım bebişime karyolası park yatak mı ne düşünüyrm ama o da plastikten yapılmış ama çok pratik güzükyr
bebiim doğacak daha üstüne bieşey almamış olacam galiba
bizde çok kar var sizde nasıl kar varmı
meryecim.park yatak dediğin nasıl birşey oluyor.kaç yaşına kadar yatabiliyor o yataklarda çocuklar
kar arada yağıyor arada duruyor.rügr çok.fuuuuu fuuuuuuuu diyor
3 yaşına kadar diper ismi oyun parkı beşik gibi sallanıyr metal çubuklara plastik kumaştan etraıfı sarılmş bebek yatağı gibi içi birzda daha derin gibi bebek içinden sor çıkar givbi
intrnetten bak park yatak diye daha iyi görsün canım
mobilya beşiklerdle fiyatı neredeyse aynı 250 kocaman bebek yatak takımı vard dı park yataklarda 180 220 arası değişiyrdu
valla canm inş.iyiym bu partesi dr kontrlm var 28 haftadayım bugün daha hiç birşey bakmadım bebişime karyolası park yatak mı ne düşünüyrm ama o da plastikten yapılmış ama çok pratik güzükyr
bebiim doğacak daha üstüne bieşey almamış olacam galiba
bizde çok kar var sizde nasıl kar varmı
hımmm...benim alanım bira dar...ben üerinde(ayak ucunda) dolabı olan çocuk büyüdüğünde dolap kaldırılıp genç yatağı olabilen biey düşünmüştüm.aman allahım.meryecik.görüyormusun düşünmeye bile başladım şimdiden...
ama fileden oyun alanı gibi birşey görmüştüm geçmiş gün birilerinde..hiç uygun bulmamıştım.çocuğun hareket alanı kısıtlanıyor.sadece o filenin içine bırakılıyordu.yanına da oyuncaklar..oh..tamam bitti...hiç doğru değil bence..
ıkıser tane olmus ama becerdım oglumun resımlerını koymayı
ıkıser tane olmus ama becerdım oglumun resımlerını koymayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?