38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydın

sonuçlar pek iyi değil. Detaylarını öğlen eve gelince yazarım size. Allahtan hayırlısını diliyorum. Benim acilen bir kalp doktoru bulmam lazım kendim için.
Tavsiye edeceğiniz biri varmı? Doçent olsun Özeline gideyim ama devlet dru olsun tetkikler ve tahliller için sgkdan yararlanmak istiyorum kızlar.

görüşmek üzere sağlıkla kalın

Son düzenleme:

canım her halde yanındayı..yalnı olmadığını bil.önce senin sağlığın ..canım benim.sarıyorum seni.öelikle bildiğim bir dr yok kalp konusunda..ama bayrampaşa devlet hastanesinin dr larının uman dr olduğunu hangisine gittiysem iyi ilgilendiklerini biliyorum.öellikle genel cerrahi de bir dr var.allah derdi belayı eksik etsin ondan

günaydın güller

baharı merak ediyordumyaısını okuyunca unutuvermişim bir günaydın demeyi...
bahar;canım güçlü olmaya çalış emi yavrucum.çok güçlü olmalısın.kalbinde önemli bir sorun varsa lütfen acilse eğer güelim devletlerde uğraşma.önce sana uygun olan bir yere git sonrasında devlete tekrar bir muayeneye gider tetkiklerini de yaptırırsın. hem o aman 2 görüş almış olursun.naçiane fikrim

hülyacım.varmı hayır bir haber?
düm kka da sorun vardı evdede yoktum akşamda gireyim dedim kimse girememiş.bu sabah yaabiliyorum.hadi haberini ver arkadaşım.

hülyacım.varmı hayır bir haber?
düm kka da sorun vardı evdede yoktum akşamda gireyim dedim kimse girememiş.bu sabah yaabiliyorum.hadi haberini ver arkadaşım.

Günaydın Denizverdi.Dün sonucu aldım ama kk'da sorun vardı yazamadım size.Benim 23.günü beta hcg sonucum 2,26 çıktı yani çok düşük bir değer.akşam dr'umla görüştüm.Olmamış dedi.10-15 gibi bir rakam bekliyordum dedi.Tekrarlamaya gerek var mı dedim.Adetine kaç gün var dedi.Bir hafta var dedim.Haftaya pazartesi regl olmazsan o zaman tekrarlarız dedi.Benden haber bu kadar.Kısmet değilmiş demek ki.

Sabah Baharnazın yazısını okuyunca üzüldüm yalnız.İnşallah iyi bir dr bulup hamileliğini hayırlısıyla tamamlar.Daha ayrıntıları bilmiyoruz ama.

hülyacım,adetinin23üncü günü demek bu ayki denemelerinisin içinde olduğu ,en son gördüğün adetinin 23üncü günü demek mi?eğer öyle ise şimdi şimdi katlamaya başlıyor olabilir mi.ya da değilse öncekiler gibi kimyasal mı sayılıyor.aten bir hafta sonra netliğe kavuşur..eskiye dayanan yaışmalarımıdan güç alarak diyorum ki galiba tüpçü yolu gösükecek gibi...çünkü takiplerimden biliyorum.bir müddet sonra sıkılıyor insan.har halukarda yanındayım arkadaşım.tüple yada tüpsü.gelsin de..sen sarıl ardacığına...allah ona sağlık versin

bahara ben de çok üüldüm.gelip bir an önce yasa.. canım sabah arkadaşım
ben de de grip başladı biliyormusun.hafif öksürükle...bol meyve istirahat şart...

evde iş yapıyorum gidiyorum geliyorum buraya bakıyorum.bahar çabuk gelse bari.umarım ben evdeyken gelir.yoksa merakta kalacağım.duam seninle arkadaşım.inşallah herşey iyi yönde gelişir.işin rast gitsin arkadaşım.

gunaydin kizlaar hepinize hayirli haftalar olsun insallah:80:
baharnazcim gecmis olsun neyin var arkadasim allah hayirli sifaliklar versin

Selam

Denizverdi, Hulya, Toana saolun kızlar

şimdi geldim
Ayrıntılı ultrason sonucumdan sonraki kan sonuçlarım 1:181 DownSendrom riski pozitif çıktı, dr AS önerdi ama biz kararsısız. Deniz Bulutun druna gitsem diye düşünüyorum ama o da direk AS derse
Benimde çarpıntılarım çok o yüzden kardiyolojinin görmesi lazım dedi tansiyon ilaçlarımı içiyorum ama çarpıntım geçmiyor nabız yüksek haftalar ilerledikçe daha da artacağından kalp dru na gitmem söylendi, TSH ımda çok düşük çıktı özellikle buda dosyama işlendi neden bimiyorum. Bunun için ne yapmam gerekir?
Ayrıca drum erken doğum ihtimalinden bahsetti.

Bu yüzden kendime kalp dru arıyorum Denizverdi saol canım önerin için Bayrampaşa Devlet hastanesindeki drlara hem iyi hem kötü mü dedin anlayamadım şu an çarpıntım fazla da :)

Şimdi napmalıyım nerden başlamalıyım
Dr önerileriniz neler arkadaşlar hepsi üst üste geldi sanki.

Bu arada 3 lü test yaptırmıştım devlet hastanesinde hatırlarsınız belki ondan önce 4lü test sonucum çıktı ama bakalım cuma günüde 3 lü testte ne çıkıcak

hülyacım,patiklercim çok sağolun...msjlarınız moralimi düzeltti...birşey olsaydı şuana kadar belirti verirdi heralde diye düşünüyorum...kafamdan sildim o olayı,Rabbim meleklerimizi korur inşallah.....
hülyacım,test sonucun adetin 23.günü ise katlayabilir belki,inşallah erken yapılmış bir testtir ve sonuç pozitif çıkar...

baharcım,şuan elim kolum boşaldı resmen,acayip üzüldüm..kendimi hemen senin yerine koydum..duygularını birebir anlayamam ama en az senin kadar çok üzüldüm..inşallah testlerde bir yanılma payı vardır diye dua edicem...ben anadolu yakasında oturuyorum..eğer bu tarafta olsaydın doktor önerim olabilirdi ama çok uzağız,hamile hamile o kadar yolu çekmen zor olabilir...inşallah o tarafta oturan arkadaşlarım sana iyi bir doktor tavsiyesinde bulunacaklardır..
teselli edebilecek kelime bulamıyorum..çok geçmiş olsun arkadaşım..

baharcım bende çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun içinden nasıl geliyorsa öyle davran ama riskleride göz ardı etme 4 lü test hakkında pek bilgim yok ama 3 lü test genelde as ye yönlendiriyo onu biliyorum yani 2li test sonuçları ne harika çıkan insanlar var ama 3lü de oran fazla oluyo benim doktorum 3 lünün nuhnebiden kalma güncel olmayan bir test olduğunu söylemişti. senin de 2 li test sonuçlarını iyi çıkmıştı diye hatırlıyorum. zor bir hamilelik geçiriyorsun allah yardımcın olsun ama as yaptırmak konusunda çok çekimser kalma o da kazasız belasız yapılabilen bir test ve sonuç yüzde yüz... her türlü kararında arkandayız canım.

baharcım .. gecmıs olsun ...
oncelıkle derın bır nefes al ..ve rahat ol .. 20 haftalık kalbı duran bebegımın 12. haftada yapılan ıkılı testte rısk cıkmamıstı .. oran 1% 10000 cıvarındaydı .. yanı mukemmel .. fakat 3 lu testte oran 1% 70 cıktı .. dr da sasırtı .. bıze amnıyosentez onerdı .. normal cıkacagını bılıyorum ama bız yıne de yapalım dedı .. ınan muayene koltugunda hemsıresı ıle 5 dk da yaptı .. sonuclar tabııkı temız ..
ınan senın de oyle olacak ..ben ınanıyorum .. amnıyodan korkma bence ıcın rahat eder ..
bu arada benım de son altı aydır carpıntılarım var .. hıpotıroıdım hıpertıroıde donmus .. carpıntım oluyor .. nabzım 120 130 lara bıle cıkıyor.. .. 100 un altına hıc dusmedı .. carpıntılarının sebebı tıroıd canım .. carpıntıyı engelleyecek dıderal dıye bır ılac var canım .. onu onerecektır dr un .. lutfen tansıyon ılacını ıhmal etme .. bebege hıc bır zararı dokunmaz ..
herseyın guzelce gelısmesı dılegıyle ...

canım ne diyeceğimi bilemiyrm inş.öyle birşey yoktur gerçekten ne testler yanıltmş dr ları inş.allah sana çok sağlıklı bir bebek verecek sana bütün hamişlere inş.
bir rahat edemedin şu hamşliğinde canm erken doğum da ona mı bağlı bir durm yoksa tansiyonda mı
tsh ne onu bilemedim allah sabr versin çok üzüldüm canm inn ne desek boş gibi sen şimdi sakın allaha kızma canım onu verende sağlamı vernde allah sen çok dua et inş.herşey çok gzüel olacak

baharnaz canım çok geçmiş olsun imşallah as iyi sonuç verir. sanki geçmişimi tekrar yaşıyor gibi oldum tüce rabbimden dileğim her şeyin iyi sonuç vermesi. as çok basit işin ehli dr lar yaptığında bence hiç bir riski yok. ama sana tavsiyem kendi sağlığın her şeyden daha önemli olduğu için önce kendine dikkat et ve druna güven inşallah bebeğinde iyi olacak ve her şey yoluna girecek lütfen dikkatli ol çok fazla stres yapmamaya çalış.

Bu akşam baharnazın durumu beni çok etkiledi ve dönüp dönüp foruma baktım yeni bir şeyler varmı diye ama kimseler yok

Baharnaz merhaba, canım diğer konuları bilmiyorum ama TSHın çok düşükse o da çarpıntı yapar, kalpten önce bir endokrinologa gitmeni öneririm, vereceği bir hapla kolayca TSHını düzenleyebilir ve eksik hormonu tamamlayabilir...Düşük ya da sınırda olan TSH hamilelikte ihtiyaç arttığından daha da düşüyor ve mutlaka hap desteği istiyor...Düşük TSH halsizlik, üşüme, çarpıntı, depresyon vs. yapabilir, düşük çıktı dediğin hipertiroidi ise yine çarpıntı, ateş basması vs. yapar, amaher ikisinin de tedavisi kolaydır, hapını ve dozunu ayarlayacak doktorun...Vakit kaybetmeden endokrinologa gitmen iyi olur.... Geçmiş olsun canım, bir an önce güzel haberler almanı diliyorum..

Son düzenleme:

canım.allah en kısa amanda yüreğine ferahlık versin.canım bayrampaşa devlet hsatanesinin dr larının iyi ilgilendiğini yadım.hepsi uman dr.kalp dr una gitmedim ama diğer gittiğim dr lar(gnel cerrah ,dahiliye.enfeksiyon bölümü dr ları)iyiylerdi.
geç girdim nete.kurs pt ve slı akşamları oluyor.ama merak ettim.as konusunda deni yamıştı.bu konuda işinin ehli 2 ya da 3 prof vardı sanırım.neye karar verirsen.hakkında hayırlısı... seni sarıyorum arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…