38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

önemli degil canım benım cıkman bende cıkmıstım zaten ınsallah guzel haberler verırım sıze duualarınızı esırgemeyın allah hepımıze yasatın bu duyguyu annelıgı

Abi yoksa yok,bi sonrakine olur o zaman:Saruboceq:.Kocişin sen ne kadar istersen o kadar yaptırırız demiyo mu?Gerekirse dünyanın öbür ucuna götürür seni güzel abim,sana üzülme bil demiycem,pozitifliğin buna engel oluyo vallaaaa.Sanki sana teselli vermek hakaret gibi olcak diye korkuyorummmkafamçokkarıştı

bacoş ne yapalım canmımız sağ olsun,,,,,,,,devam kızım devam ben pes edermiyim hiç:mymeka:

bakalım hayatım 12 .günü ctesi ,,,,,yaptırıcam,,,,,baştan beri aksiliktir gitti biliyorsun sonanda düzeliyordu birde bakmışsın test pozitif çıkıyormuş,,-tatlicadiarzu-

monicim kanda belki pozitic cikar ha. ne olur simdiden olmadi deme. ben 2. de defalarca yapmistim hatta test yapacagim gunun onceki aksami bile hep negatif cikmisti. ama ertesi sabah kandaki hcg degerim 45 cikmisti yani hamileydim. hem dedigin gibi olmazsa olmaz gelecek defa. dondurulmuslardan koyarsin hemen gelecek ay. oyle olunca yeniden igne falan da yemeyeceksin. ama dur dedigim gibi henuz bitmis degil belki hamilesindir.

tabiki hiçbirşey bitmiş değil ronicim,,,12 değerlerine bakıcaz tabi ama olmadıysada ne yapalım,ucunda ölüm yok,,doğru diyorsun blast larım var,,,,,,sağol canım desteğin için

DUYGUCUM Hayırlısı olsun hamilesin sevin takma kafana bana ikiz gibi geldi benimde 10 .gün 160 dı 13 gün 280 di ikiz benim kiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…