38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bence
HAMİLESİİİİNNNNNN,,,,,,,,,,,,hayırlı uğurlu olsun duygu cum,,allah tamamına erdirsin:teselli:

12.gün test yaptırsaydın sadece su an hamileyim diye cıglıklar atıyor olacaktın.Sen öncekini sayma canım,bal gibi de hamilesin,iki gün sonra da bunu kesinleştirirsin inşallah.:Saruboceq:

Kafayı yiicem yaaa.Kendimi tekrar ediyomuşum gibi bi his var içimdeoysa hep yenilik pesindeyimdir,sermayeden hiç yemem:sm_confused:

tüküreyim sigaraya falan,,,,,,ya en son kapattıktan sonra bende bir göz kararması ,,,aman allahım dilarem belim ağlatacak derecede ağrıyor dayanamıyorum bacım artık

Benim de agrımıştı çok,senin iki taneyse daha da coook agrır be gulüm,dinlen sen hadi git yat benceyerimseniben

Benim de agrımıştı çok,senin iki taneyse daha da coook agrır be gulüm,dinlen sen hadi git yat benceyerimseniben

nasıl bir ağrıydı??adet olacağın zaman ağrıdığı gibi falan değil?????
kız bu embriyolar rahim yerine belemi asılıyolar :roflol:ne yapıyolar:roflol:

nasıl bir ağrıydı??adet olacağın zaman ağrıdığı gibi falan değil?????
kız bu embriyolar rahim yerine belemi asılıyolar :roflol:ne yapıyolar:roflol:

:roflol::roflol::roflol: Diyom sana kııız beline takıp kancayı sürüklüyorlarmış gibiydikaydirigubbakcemile,

cevapla,,,,,,,ya çift tıklamışsındır,,,,,,,1tıkla bekle,,,,,,,zaten yavaş işliyor,,,artık bir düzene koysalar:1closedeyes:

Yok gulüm alıştımm artık,gitmedi dese bile bekliyorum sayfayı yenileyip bakıyorum,aaa o da ne aslında gitmiş de kandırık atıyorlar gitmedi diyeee.kafamçokkarıştı

Yok gulüm alıştımm artık,gitmedi dese bile bekliyorum sayfayı yenileyip bakıyorum,aaa o da ne aslında gitmiş de kandırık atıyorlar gitmedi diyeee.kafamçokkarıştı

bu deniz bir dönsün tekme :mymeka:toka bak ben ona nasıl giriyorum,,,yok yooookk çok haketti,,,,,,insan hemen döner bacım ,,,,,,bence sende döv onu,,ikimiz çift taraflı dalalım buna,,,
bir tekme 2 kafa,,,,,bide dötüşüne,,,,bi tırmık,,,,,bi çimdik-tatlicadiarzu-

Ben ablama mail atmalıyım,burdaysan görüşürüz ama tavsiyem henüz içindeki bebişler senden yemek,oyun,ilgi,temizlik,banyo,soytarılık,uyku beklemedigi için bugünlerin keyfini çıkar,yat uyu,film izle ohhhhsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…