mrblar arkdslar 10cu gun test degerım 124 12gun 195 hıc artmamıs cok az acaba bu kımyasal gebelıkmı oluo bılenler yardım edersenız sevınırım cok uzgunum aglamaktan goz kapaklarım agrıo nolur dualarınızı esırgemeyın persembe gunu guzel sonuclar alayım
Monetam nası gidiyo hamilelik,az içiyon de mi sigarayıklava:
tüküreyim sigaraya falan,,,,,,ya en son kapattıktan sonra bende bir göz kararması ,,,aman allahım dilarem belim ağlatacak derecede ağrıyor dayanamıyorum bacım artık
Kafayı yiicem yaaa.Kendimi tekrar ediyomuşum gibi bi his var içimdeoysa hep yenilik pesindeyimdir,sermayeden hiç yemem:sm_confused:
Benim de agrımıştı çok,senin iki taneyse daha da coook agrır be gulüm,dinlen sen hadi git yat benceyerimseniben
:1shok:anlamadımki
nasıl bir ağrıydı??adet olacağın zaman ağrıdığı gibi falan değil?????
kız bu embriyolar rahim yerine belemi asılıyolar :roflol:ne yapıyolar:roflol:
Kız msjlar bazen ikikere düşüyo da serzenişte bulunduydum
benneyaptımki
:roflol::roflol::roflol: Diyom sana kııız beline takıp kancayı sürüklüyorlarmış gibiydikaydirigubbakcemile,
cevapla,,,,,,,ya çift tıklamışsındır,,,,,,,1tıkla bekle,,,,,,,zaten yavaş işliyor,,,artık bir düzene koysalar:1closedeyes:
aynen aynen,,,bir uyku,bir uyku ,,sorma gitsin,,,uyuduğumda yarım saat,,,,
Yok gulüm alıştımm artık,gitmedi dese bile bekliyorum sayfayı yenileyip bakıyorum,aaa o da ne aslında gitmiş de kandırık atıyorlar gitmedi diyeee.kafamçokkarıştı
Sen ha-mi-le-sinnnn:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?