bu deniz bir dönsün tekme :mymeka:toka bak ben ona nasıl giriyorum,,,yok yooookk çok haketti,,,,,,insan hemen döner bacım ,,,,,,bence sende döv onu,,ikimiz çift taraflı dalalım buna,,,
bir tekme 2 kafa,,,,,bide dötüşüne,,,,bi tırmık,,,,,bi çimdik-tatlicadiarzu-
Ben ablama mail atmalıyım,burdaysan görüşürüz ama tavsiyem henüz içindeki bebişler senden yemek,oyun,ilgi,temizlik,banyo,soytarılık,uyku beklemedigi için bugünlerin keyfini çıkar,yat uyu,film izle ohhhhsositososito
Normalde siteye giriş saatleri geldi.Kız Deniiiz çay koy geliyoruz monişimle seni dişlemeyecokacimcoook
ben birazdan hazırlanır uf olmaya giderim dönünce tekrar girerim,,,,,
selam dilarem. ya sabahki mesajini almamisim kusura bakma. yanai selamin bilerek havada kalmadi. ben uyumadan once bir girip bakiyorum kimse var mi diye ama sen yoktun demekki ben ciktiktan sonra girmissin. canim ders yogun bir sekilde calisiyorum ama daha da yogunlasmam lazim cunku 2 hafta kaldi.
Site öyle agırlastı kiii,ben de cvp yazıyorum bazen gidiyor bazen gitmiyor,bazen de iki kere gidiyor.Hadi bakalım inşallah yoğun bi tempo tutturursun,kolay gelsin sanayerimseniben
Tamam kııız dönercokacimcoook-ken ekmekcokacimcoook al gel.
:roflol::roflol::roflol: en kısa zamanda diyeti bırak canım arkadaşım,,,,durumunu hiç iyi görmüyorum,,,
yakında sen beray ı taze kızarmış piliç gibi görmeye başlarsın yada kuzu çevirme
oda garibimsafsaf ortalarda yuvarlanıyor:roflol:
merhaba arkadaslar,
ben bir ara baktim sonra ciktim.farkina vardim ki burada cok zaman geciriyorum.benimde roniyam gibi ders calismam lazim.alamanca ogreniyorum.sizinle msn`de ailemle,arkadaslarla derken butun gun bitiveriyor.o nedenle mumkun mertebe az kaliyorum.
bence
HAMİLESİİİİNNNNNN,,,,,,,,,,,,hayırlı uğurlu olsun duygu cum,,allah tamamına erdirsin:teselli:
mrb canım ınsallah hamıleyımdır dayanamadım sabah 8de yaptırmıstım tahlılı 2gun olmaamıstır dıye bır daha yaptırdım suan sonuc220 persembe aksam yapıcam bırdaha dualarınızı eesırgemeyın olurmu dualarda bulusalı rabbım herkesın gonlune gore versın
Kızlar bugün pek uğramadıız buralara,biz sabah,öglen ve akşam buralardaydık,akşam geceye baglanırken vardiya değişiminde göreydik baaari gülyüzlerinizi:smiley-cool:
Devamsızlıktan sınıfta kalmak da var,ama rapor mapor 20 günden fazla olursa yapılır bişeyler,yeter ki sahipsiz kalmasın buralar 7/24 açık kalsın tükkanlülülülülülügece vardiyesi BOŞ geçmiş :roflol::roflol:,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?