38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Monicim gör bak ne seviliyorsun,herkes senin için en iyisini istiyor,sana bişey diyim mi?Sen bu pozitiflikle on tane doğurup onuna birden pozitiflik aşılarsın,yola devam derken inşallah onda durursunkaydirigubbakcemile2

MONETACIM hepimize cumartesi buyuk gun bende keseyi gormeye gidecegim insallah ikimziinde yuzu guler:)canim sakin belirtielre takilma bak ben bu hamileligimde (duyanda birkac cocougumvar sanir)hic ama hicbir belirti hissetmedim..oyuzden hic alakasi yok bilesin..doktorlarkonsuundada haklisiniz sende Roniyamda..zaten dunden beri artik pozitif olacagim diye soz verdim insallah tetkiklerdede herseyolumlu devam eder...

duygucummm ne guzel bir haber..canim gozunaydin:))22o cok harika bir sonuc canim:)ve galiba ikiz bebekelrin ne harika:)allah saglikla dogurmani nasip etsin insallah:)

Monetacim canimmm bak erkenden test yapmissin bak bebitoyu hatirliyormusun cuma idrar testi negatifti cokuzulmustu amapazartesi kan testi gayet iyi cikmisti:)senin daha kac gun var be canim??/cumartesi degilmi test gunun....insallah ikimizde guzel sonuclar aliriz..canimeger yoksada cok uzulme hemen dondurulmuslarini siraya dizersin canim:)ama ben eminim guzel sonuc alcaksin:)insallah

Defnecim iyi akşamlarrr,nasılsın bakiym?
canimmm iyiaksamlar...ben iyice yazma ozurlu oldum zatenklavyemde biraz bozukluk var dilaremcim iyiyim cok sukur bugun ecz kadar gittim 1-2 saat daha fazla duramadim soguk geldi eve donunce birseyler atistirdim bana bir uyku coktuki sana anlatamam...3 gecedir bas donmesi oluyor belkide pro dan dolayidir..tansiyonumda dusuyor..cumartesii bir atlatsam..heyecan icinde bekliyorum..sen nasilsin canim?

defnecim selam. ya dun benim biraz carpintim oldu, kafama takildi acaba dhea den mi diye. sen de hic boyle seyler olmusmuydu. gunde 2 tane aliyorum ben.

roniyamcimmmm nasilsin?ders calisma nasil gidiyor?benim bir suru isim var (evev recete getirdim hic yapmak istemiyorum..ama islerim igildikca yigildi(calisma hayati ile bu is cok zormus anlasilanya canim sen gecne gun anlatirken 2.bebeginde heparinde kullaniyormus gibi yazmissin benmi yanlis anladim?

bu sikayetler cok guzel ve bence saglikli hamileligin belirtileri. merak etme c.tesi gorucen keseyi

ya evet ilkinde bos gebelik yasadik diye 2. de test sonucunu aldiktan yani hamile oldugum anlasildiktan sonra doktorum baslayalim dedi.

defnecim selam. ya dun benim biraz carpintim oldu, kafama takildi acaba dhea den mi diye. sen de hic boyle seyler olmusmuydu. gunde 2 tane aliyorum ben.
canim bak adet doneminde sanirim bu oluyor..metabolizmayi hizlandirici etkisi varya bende olmadi canim ama beni enerjik yapti yumurtlama donemine kadar kullanmistim adet doneminde zaten carpinti hissederim canim seninde oyledir mutlaka..2 taneyi sabah akamaliyorsun degilmi

evet sabah 25 mg aksam 25 mg aliyorum. bakalim bu ay son zaten gelecek ay doktorumla gorusmeye gidicem galiba dogum kontrol hapina baslariz bir dahaki siklus

ya evet ilkinde bos gebelik yasadik diye 2. de test sonucunu aldiktan yani hamile oldugum anlasildiktan sonra doktorum baslayalim dedi.
canim insallah dedigin gibi gorururz bakalim keseyi:)canim ya bendede mthfr heterozigot ve gecirilmis kayiplarim var ve hala doktorlar gerek yok diyor(bunu sana tr deki doktorun mu vermisti?hangi dozda kullanmsitin?

Uyku da baş dönmesi de gebeliğinin sağlıklı ilerlediğinin göstergesi canım benim:1hug: Benim de tansiyonum ilk baslarda düştü,aman ha dikkatli ol,ara ara tansiyonunu ölç ama fazla da ölçersen takıntı oluyor.Seni ve bebişini çoook öpüyorum,yirim ben o keseyi cokacimcoook Yani şimdi sen bebişini kanguru gibi kesende mi taşıyorsun,ooooy ooooy :roflol: iyi ve güzel akşamlar canım,yemek vakti,ben çıkıyorummmmkaydirigubbakcemile3

neden birakacaksinki?bence dogum k ilaci ile almaya devam et yan etkisi olmaz tam tersi olur bence..bende tupte 18 gun ostrojen bant verilmisti hamilekalmanda sakinca yok demisti doktor aslinda dogumkontrol ilaci kullaninca o ayi bos geciriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…