- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
yi akşamlar nisa... okuyormusun?kaça geldin?[/iyi akşamlar denizverdi.canım her akşam 5 er 10 ar sayfa okuyorum.hakikaten deniz bulut ,herada,ronyam,alabama,ne mücadeleler vermişler şükürler olsun sonunda da kazandılşar darısı tüm mücadele verenlere
gelmemiş diye bir daha yazdım iki olmuş
Herada Allahın izniyle Sağlıkla kızını kucağına al canım süslü süslü oh ne güzel cicileri var kız bebeklerinin. Çocuk mağazalarına baktığımda hala kız reyonlarında geziyorum :)
Ayrıca Tahlilinin iyi çıkmasına sevindim canım gözünaydın. Sağlıkla sonunu getiririz inşallah
toana iyi akşamlar canım
hanımlar başta yazmaam gerekeni sonda yazıyorum benm kız çok aşagıda hemen kasıkta hissediyrm onu onun için şürekli tuvaletrm var gibi oluyrum ayaktayken tuvaltem var oturunca gidiyr özellikle uzanınca çok zorlnıyorm ve de çok bacak ve bel ağrılaırm başladı
bu arada benim şrin kız bana benziyrmş öyle dedi dktrom bende benzettim valla çok tatlı idi ağzını ne şirin açıp kapatırdu elleri
rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla dğrmayı nasip etsin bugün biraz bişeyler baktım bebişime çok az bişşeyler aldım kayananm hazırlıklara başlamş
nisa mai insaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh darisi bize ammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn arkadasimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?