38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denizverdi canım her akşam 5,10,sayfa okuyorum
deniz bulut,ronyam,herada ve alabamanın mücadeleleri okumaya değer.şükürler olsun karşılığını almışlar.darısı tüm bu yolda olanlara

Günaydın bu beyaz güller 38 in güllerine gününüz güzel geçsin sağlıkla huzurla mutlulukla umutla...

günaydın baharım sütlü baharım.canım benim çiçeklerini aldımm.seni böyle görmek çok sevindirici....
kulaktaki sesler aalmış.bu tansiyonunun daha iyi olduğuna işaret gibi geliyor.çok iyi.yorulmalar hamileliğin ilerliyor ya ondandır.getirirsin getirirsin.kurs iyi gelir.yeni şeyler öğrenmek her aman iyi gelir bana.ama sıkılırsan da bir hafta hiç gitme bak bakalım nasıl olacak.evde olursan da hep kendini dinlersin.yok yere stres yaparsın.kurs olmasa bile başka şeyler de olabilir.yalnı kalmamaya bak.sosyalleşmek iyidir..

çayımı demledim.kociyi de balığa uğurladım.gideyim melemenime bakıyiim.açarsan a sonra oturacağım.buyur.

nisacık:açarsan sende gel.sana da yer açarı.

enizverdim.baharım aldım canım beyaz gülleride melemen kokulularıda.ben bu gün geç uyandım dükkanı siz açtınız .baharım seni böyle görmek ne güzel.

iyi aksamlar gullernehaberler iyimisiniz ,deniz verdiciyim sagol dileklerin icin hayatim anlamadim yanliz benmiyim 38 yas acarmisin biraz canim benim

heradacim hulyacim sagolun arkadaslarim amiin insallah budefa bebeyimi kazanabilirim yani emeklerimiz bos olmaz insallah,sizler nasilsiniz nehaber

denizverdiciyim canim benim ister istemez stres yapiyom bazi seyleri kafaya takiyorum ben birazda sulugozluyum de gurbetteyim ozlem oluyo nebilim arkadasim bana bir yavru versinde o bizim herseyimiz olsun sonucta buralarda kimsemiz yok onla tesseli bulalim,gerci benim esim bana birsey aratmiyo ama evlat ozlemi var nebilim canim ya rabbim yuzumuzu guldurrsun insaalllaaah

nisa mai insaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh darisi bize ammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn arkadasimmmmmm

BAHARNAZ:sonuçlar için allah sabir versin kulak çınlaman azalmış o güzel haber inş.diğeri de çok iyi olur ben bir ara okumuştum gazetede kadına dr u bu özürlü doğacak aldır demişler o aldırmamş daha sonra çok sağlıklı bir bebek doğurmuştu inş.öyle olur

HÜLYA :benm kızın doğumula inş.sende tüpe başlayacan sen ve patikler e inş.canım

DENİZVERDİ NASILSN CANIM fıkran ne güzeldi ben yaramazlık yapıyorlar dedim onlar çok masun imişler benim içim fena galiba
bende burayı tesadüfen bulmuştum şu tüple bitikilerde ilgii bilgi almak için bakarken ama ben baştan başlamadım şu bebitocum un bebiğişi oldumu peki

HERADA demek senin de kkızın olacak inş.hayırlısı ama sen nekadarlık oldun şimmdi
as sonucu da iyi çıkmş e allaha şükür ben hiç düşünmedim as yapmaı sonuçta herşey nasip eğer öyle olsa almayı hiç düşünmezdm allaha şükür inş.bizimiki normal dediler

DENİZ BULUT : demek yanlız kaldın ha allah sabır ve güç versin bebişne sağlık versin ilk haftalrda süt gelmez diyordu zorlayacan diyrdu bir dr hemhn hemn ilk hafta süt gelmezsi zor olurmuş hgerçi senienki bir haftaı geçti
demek o tatlı kız ve bebek yanlız üzüldüm ya şimdi kesin bir ardımcıya ihtiyacın olacak kimse yokmu yanında
gerçi tahammül sınırını aşıncada inceldiği yerden kopsun der insan allah güç kuvvet versin

merhaba arkadaşlar ... umarım herkes ıcın ıyı bır hafta sonu olmustur .. benım ıcın cok telaslı ve yorucu bır hafta sonuydu ..evde ufak bır davet vardı ... cok yoruldum ..
nısa maı merhaba .. aramıza hosgeldın ...bıraz kendınden bahsetsene

toana tedavın hayırlı olsun .. inşallah mutlu sonuca ulasırsın ..
erverdı .. bak sana ne dıyecegım .. sen de esınle arda sırada balıga gıtsene ..cok zevklıdır .. bız aılecek balıga gıderız .. cok eglenırız ..
herada tekrar tebrık ederım .. mınık kızınla ve esınle bırlıkte uzun ve saglıklı bır hayat surmenız dılegıyle ..

günaydın bu sabahın gülleri

işe gitmeye haırlananlara günaydın

girene girmeyene günaydın

gün sayana günaydın

umuduna sıkı sıkı sarılanlara günaydın

yeniden yola çıkmaya haırlananlara

kaçaklara miafirlere herkese günaydın

uykusu kalan tae annelere de günaydın

e patates kıartanlara da günaydın.(bana)

sevgiden huurdan yana güel bir hafta başı olsun.böyle gitsin bütün çiçekler sie

Son düzenleme:
ayy canım canım şu sabah mesajların bile roman olur :))

DenizVerdi ohh afiyet olsun canım. Hayırlı sabahlar olsun güzel haberler getirsin.

Merye inşallah saol canım.

Cans yorgunluğunu en kısa zamanda atarsın inşallah pozitifliğin devam etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…