Günaydın arkadaşlar.....
Baharnaz'dan haber varmı diye baktım ama sitede problem vardı dün giremedi herhalde.
Toana arkadaşım tedavin hayırlı olsun inşallah bu 3.denemende bebeğine kavuşursun canım.
Kızlar biliyorsunuz adetin 23.günü beta hcg'ye baktırmıştım.Çok düşük bir değer çıkmıştı.Tahlilin arkasından 2.günü yani 25.gün adet oldum ben.İlk defa luteal faz ben de 14 günden az sürdü.Adetim az falan da değil.Normal gördüğümden oldukça fazla.2 saatte ped taşıveriyor.Bugün dr'a gidicem bakalım.Bu duruma ne yorum getirecek.Geçen gün Denizverdi sen söylüyordun tüp yolu göründü diye insan gerçekten bu takiplerden sıkılıyor bir süre sonra.Mart nisan gibi tüpü düşünücem herhalde.Patikler de öyle diyordu 2 ay sonra belki beraber yaparız tüp bebeği arkadaşım.
Günaydın
Denizverdi ses veriyorum :)
Altınyunus canım saol söylemesi kolay demiycem sana :) çünkü hepimizin birbrimizi anladığını düşünüyorum canım.
Limon Kabuğu bakalım gönlüm yaptırmamaya kayıyor.
Cans az kaldı bu sigortanda bayaa kolaylıklar getiriyor sana hayırlsıı canım.
Toana iğneler başlamışsın hepsini aynı anda kullanman gerekmiyormu uzun bir tedavimi başlangıç kullandığın iğnelere niçin?
Hülya hayırlısı olsun canım Patiklerde sende aynı anda başlarsın aynı zamanda güzel haberleri verirsin bize inşallah
Denizverdi niye kızayım canımtabiki bilgi verebilirsin arkadaşlara çünkü giremedim. Duaların için saol arkadaşım.
Holter cihazı doğru hatırlamışsın canım bugün bu çıkıcak az sonra dra gidicem tekrar Ocağın ilk haftası Kalp ve Böbrekle ilgili ilk defa adını duyduğum bir ultrason var onları yaşayınca yazarım size. :)
Dışarda özele gidip acelece çektirmek istemedim iyice olayları abartmayayım diye sakince randevularımı bekleyeyim dimi. :) haftaya da perinatologa gidicem.
haklısın baharcığım ama elektromanyetik alan işte, korkutuyor beni yaklaşması, tv kapalıyken gitmiyor yanına yumurcak, çok muzur çooook :)Günaydın
Rüzgar kısıtladığın için daha çok gitmezmi tvye çok değerli olduğunu görüp gerçi çocuk yetiştirmede deneyerek görüyorsun bazı şeyleri ve sabır gerçekten sabır. Bırak munzurluk yapsın anneler olarak fedakarlık yapılcak artık.
teşekkürler canım :)Aklına kötü şeyler getirme canım. Oluyor böyle şeyler... Hep iyi düşün e mi?
Maaşallah......Çok şeker bu ya....
Hemen oylamaya katılıyorum canım. Başarılar diliyorum...
amiiiiiin canım, amiiiiin... her türlü müdahele, yani bebek kaka yapamadığı zaman pamuk çubuğuyla falan uyarı yapılıyor, kesinlikle yapılmaması gerekiyormuş, fitil de mümkün olduğunca verilmiyor, çok zaruri durumlarda, mesela düşmeyen yüksek ateş gibirüzgr deniz allah yavrunu sana bağşlasın canım acısını göstermsin
şu bebeğe popodan müdahale edilmemeli derken ilaçlarımı kastediyrz yoksa başka birşey mi tam anlamdım
rica ederim canım :) ohooo daha ne ağrılar vardı, son aylarda sırt ağrılarım çok artmıştı ve hele son 3 hafta yerimden kalktığım zaman iki büklüm kalıp yarım dakika adım atamıyordum, meğerse baskı yapıyormuş beyfendi :) bacak ağrım doğumdan çıkar çıkmaz geçti ama sırt ağrılarım kalıcı oldu, sabahları yataktan kütük gibi kalkıyorum hala... Canım benim, hiç merak etme herşey yolunda ve güzel gidecek :) öperim tabiii öpmem mi, seve seve :) inşallah sizler de yaşayacaksınız o muzurların yapacakları yaramazlıkları :) valla ne günlerdi değil mi? şimdi ise canıma okuyor küçük muzur :) inşallah sende iki tane olacak o muzurdan, Allah yardımcın olsun valla :)Merhaba Arkadaslar
Ruzgar deniz, Baharnaz, agrilarla ilgili bilgiler icin tesekkurler. Baharnaz, sanirim senin dedigin gibi alinmamis bir minik yumurta bence buyudu ve dun feci bir sekilde catladi! Sag tarafta agri hafifledi, cok daha iyi yani...Simdi rahimden kasik ve bazen bacaklarima inen bir sanci var, bundan da varmiydi sizde? Tek her sey yolunda gitsin de bu sancilara agrilara raziyim.:13: Kulagindaki ses ile ilgili birseyler yaptin mi? Ruzgar Deniz, sen o kucuk muzuru bizim icin de op canim. Sahip olmak icin cabaladigin gunleri dusununce bu muzurluklar cok keyifli seyler geldi bana...
çok teşekkürler canım :)canım maşallah kuzucuğaçok yakşıklı...
dün bizde kontrolümüze gittik...herşey yolunda dedi doktorumuz..bebişinde maşallahı vardı.. kesenin içinde ters yatmıştı...kafası aşağı gelicek şekildeydi..benim bebiş aceleci hemen doğum pozisyonunu almış diye yorum yaptım...dün biraz daha uzun görebildik,sonunda babası da gördü ultrasonda..zavallım heyecandan dilini filan yutucaktı...Rabbim,isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu..
doktorum birdahaki ultrasonu 3 hafta sonraya verdi ozaman 2'li taramada yapıcakmış...bende 2'li taramayı nerede yaptırsam diye derlenirken bu sorundan da kurtulmuş oldum merkezde yapılıyormuş,güvendiğim bir yerde yapılacak...inşallah onun sonucuda güzel çıkar ve ilk trimesteri sorunsuz bir şekilde atlatmış oluruz...
bizden haberler böyle teyzeleri,hepinizi öpüyoruz ve bu çiçekleri size gönderiyoruz....
valla bilmiyorum güzelim, aman 3 aylık olsun biraz çevresini fark etsin, yok 6 aylık olsun dönmeye emeklemeye başlasın, yok yürüsün derken büyüdükçe bu işin ne kadar zor olduğunu farkettim, artık ev işleri falan hak getire, yemeği bile o uyuduğu zaman yapıyorum, arkamı döndüğüm anda mutlaka bir yaramazlık yapıyor, inşallah dediğin gibi olur ve 3 yaşına geldiğinde biraz rahat ederim :)rüzgardeniz maşallah oğluna koşturup yoruyor seni anladığım kadarıyla. 3 yaşından sonrası daha rahatmış sık dişini 2 yıl kaldıevet kabızlığa karşı popodan uyarmak iyi değilmiş bebeğin ıkınmasını ve anüsün açılmasını öğrenmesine engelmiş ama benimki 2 gün yapamadı yine dr fitil verdi. bu sefer de onu kullandım ama hemen hemen aynı şey onu da kullanmak iyi değil. doktora tekrarlarsa ne yapacağız zırt pırt fitil de çare değil dedim kabızlığı önleyibi başka marka mamayı deneriz dedi. şu mama işinin kabız yapması çok gıcık. keşke şu sütüm artsaydı
maşallah canım, maşallah... Allah nazarlardan saklasın :)geldim limoncum geldim ama işte uzun kalamıyorum yazılanları bile tam okumuş sayılmam bildiklerimi yazıyım bilmediklerim beni affetsinler. inşallah o güzel günler gelecek bebeğinizi kucağınıza alacaksınız. evet insan çok sabırsızlanlıyor ama inan hepsi boş hiç plan yapmamak ve anı yaşayıp mutlu olmak lazım elbet mis kokusunu da duyacaksın.
Herada canım benim inşallah ben yılbaşında oğlumun kırkını uçurucam tam 31 aralık 40 ı oluyor ve sende bana güzel haberleri vermiş olacaksın gönlümüz rahat 2011 de bebeğinin gelişini birlikte bekleyeceğiz sağlıkla sıhhatle.
zarpcım gözün aydın ikizler geliyomuş çok sevindim inşallah sende kalp atışlarını alıp güzel bekleyişlere gircen eminim. alllah sağlıkla sıhhatle ikisinide kucağına almayı nasip etsin canım. aman artık iki katı dikkat et olurmu bir değillermiş ona göree.
baharcım sende sakın kendini üzme inşallah senden de güzel haberler alacağız ne zaman belli olacakmış sonuç. allah hayırlısıyla sevindirsin hiçbirinizi hiçbirimizi üzmesin.
biz oğlumla iyiyiz hala size bir resmini koyamadım çünkü bana da fotoğraflar henüz gelmedi. kendi cep telimden çektiğim biriki fotoyu kendime mail attım gelirse koycam şimdi. oğlum maşallah iyi iki saat uyuyo koca adam gibi pırtlıyo partlıyo kakasını yapıyo altını değiştirirken üstüme işiyo sonra cokcok emiyo bazen kızgın bakıyo bazen melek gibi gülüyo allaha hamd olsun çok şükür onu bana verdi darısı hepinize olsun inşallah. pazartesi doktora gittik 200 gr almış 3918 olmuş. hastaneden çıkarken 3750 idi. doktor herşey yolunda dedi artık 1.ayında gitcez. ben iyiyim normal hayata döndüm annem iki hafta izinliydi izni bitti işe döndü. görümcemi de eve yolladım kayınvalidemde gündüzleri uğruyorlar ama tek başınayım. şimdilik bi sıkıntı yok idare ediyorum. bakalım birkaç aya bende bir yardımcı alacağım sanırım.
işte böyle arkadaşlar ha bu arada yeni arkadaşlar gelmiş nisa toana hoşgeldinizi size de bol şanslar olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar. hepinizi çooo köptümm
maşallah maşallah maşallah, Allah nazarlardan korusun meleğimizi
çok güzel bir resim, çok duygulandım
maşallah
Allah bağışlasın canım, Allah sağlıklı uzun ömürler versin oğluşumuza :)Eki Görüntüle 113341 Eki Görüntüle 113340
diğer doğum resimleri dosya büyüktü tek tek yapıştırabildim
maşallah maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun
canım, dualarım seninle, hem bebişin hem de senin hakkında hayırlısı olsunSelam
Denizverdi, Hulya, Toana saolun kızlar
şimdi geldim
Ayrıntılı ultrason sonucumdan sonraki kan sonuçlarım 1:181 DownSendrom riski pozitif çıktı, dr AS önerdi ama biz kararsısız. Deniz Bulutun druna gitsem diye düşünüyorum ama o da direk AS derse
Benimde çarpıntılarım çok o yüzden kardiyolojinin görmesi lazım dedi tansiyon ilaçlarımı içiyorum ama çarpıntım geçmiyor nabız yüksek haftalar ilerledikçe daha da artacağından kalp dru na gitmem söylendi, TSH ımda çok düşük çıktı özellikle buda dosyama işlendi neden bimiyorum. Bunun için ne yapmam gerekir?
Ayrıca drum erken doğum ihtimalinden bahsetti.
Bu yüzden kendime kalp dru arıyorum Denizverdi saol canım önerin için Bayrampaşa Devlet hastanesindeki drlara hem iyi hem kötü mü dedin anlayamadım şu an çarpıntım fazla da :)
Şimdi napmalıyım nerden başlamalıyım
Dr önerileriniz neler arkadaşlar hepsi üst üste geldi sanki.
Bu arada 3 lü test yaptırmıştım devlet hastanesinde hatırlarsınız belki ondan önce 4lü test sonucum çıktı ama bakalım cuma günüde 3 lü testte ne çıkıcak
Allah sağlıkla kızını kucağına almanı naip etsin inşallah canım, inşallah sonuçlar iyi çıkacak :)Selam Arkadaşlar,
Bayağıdır giremedim ama yazmıştım bu hafta başı AS vardı ve bu hafta kendimi rolantiye aldım. Herşey yolunda gitti ve Fish sonuçlarımız da temiz çıktı. Bu arada yazmadım sanırım, miniğimizin kız olduğunu öğrendik. Darısı isteyen herkese diyorum.
Baharnaz çok geçmiş olsun arkadaşım. Herşey yolunda gidecektir, sen kendine çok dikkat ediyorsun, güvenli ellerdesin, gönlün neye karar verirse doğru karar odur.
Alabama ve Deniz Bulut maşallah diyorum oğluşlara. 41 kere, keyifle ve sağlıkla büyüsünler. Sizlere de kolaylıklar diliyorum.
Erverdi, sağolasın arkadaşım, sana da selam
Limonkabuğu, mesajının arkasına girmişim ben de. Yazdım, Allah'a şükür bir sorun yok, biz iyiyiz. Sen nasılsın, 2'li test zamanına geldin sanırım, doktor randevun ne zaman? Güzel haberlerini bekliyorum.
Bluestar, nasıl üzüldüm mesajını okurken anlatamam. Bundan sonra inşallah herşey güzel gelişsin.
Toana, tedavin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Yeni yılda senden müjdeli haberler alacağız inşallah.
Zarpdeniz, doktor kontrolü yaklaşmış olmalı. İkizlerin kalp atışlarını müjdeleyeceksin, keyifle bekliyorum.
Hülya'cım, umarım yeni bir tüpe gerek kalmadan bebeğini müjdeleyeceksin.
Şimdilik kaçarım, herkese selam ve sevgiler.
ah güzelim ahhhh... hiç bekleme kolaylaşacak diye, büyüdükçe daha da zorlaşıyor, şimdi diyorum bebekken ne kadra kolaymış, koyuyordum yerine yatıyordu, düşecek korkusu yoktu, onu bunu karıştıracak telaşı yoktu, şimdi yok kafasını vurdu, yok elinin üstüne düştü, yok şöyle yok böyle, bütün gün popom yer görmüyor, gitmemesi gereken ama gittiği yerlerden günde kaç kez alıyorum sana anlatamam, artık hiçbir engel tanımıyor beyimiz, hedefine ulaşmak için her yolu deniyor... onun için şimdi rahatsın, 3 ay bittiği zaman diş sıkıntısı başlayacak, sonra dönme çalışmaları başlayacak, bıraktığın yerde yalnız bırakamayacaksın, sonra emekleme derken yürüme vs. vs. vs... yani anlayacağın artık rahat yokselam kızlar
herada canım artık hamileliğinin keyfini çıkart canım müjdeli haberin beni çok mutlu etti. dün bir arkadaşımın yeni tüp tedavisine başlayacakken doğal hamile kaldığını öğrendim mutluluğum iki katına çıktı. ikinci tüp denememi yaparken tanıştığım sizden iyi olmasın cici bir insan ilk denemesinde negatif sonucu almıştı şimdi hamile çok şükür allah kimseyi aratmasın öyle seviniyorum ki hamile haberi aldığımda hele heleki kader arkadaşlarımın sevinci bi rbaşka oluyor.
ben iyiyim yorgun savaşçı biçimde elimden geleni yapıyorum aslında annelik zor değil zor olan minnacık yavrun sana muhtaç ve sen onun için en iyisini yapmaya çalışırken o savaşıyor altını değiştiriyorsun gazını çıkartmaya çalışıyor kakasını yapmaya çalışıyor başarınca yada sen ona yardımcı olabilirsen ne mutlu sana yok sıkıntı çekerse sen mahvoluyorsun elinden birşey gelmedi diye ay üşüdümü terledi mi uyandımı hep ona odaklısın ve yanlış birşey yapmamak için kasıyorsun vs vs derken günler geçiyor. ilk üç ay hayırlısıyla geçse diyorum o da artık sağını solunu görüp tanısa isteklerini daha iyi ifade etmeye başlasa sanki daha bi rahatlıcaz gibi . tecrübeli anneler yol göstersin süreç daha mı zorlaşcak yoksa alışıcaz daha mı kolaylaşacak bilemiyorum. allah yardımcımız olsun . çocuğun var bin dert cocuğun yok bir dert demişlerdi de haklılar galiba allah hepimize bin dert versin.
hülyacım hakkında hayırlısı tüp için karar vermişsiniz inşallah allah gönlüne göre versin canım.
patikler cannım aynı zamana denk gelecekmiş galiba tedaviler ikiniz içinde hayırlısı canım.
toana sende yeni tedaviye adım atıyormuşsun sevindim canım inşallah bu defa mis kokuluna kavuşursun.
zarpdan inşallah güzel haberler alırız meraklabekliyorum.
bluestar allah derdini bi nebze unutturacak bi evlat versin ben de acıyla okudum yaşadıklarını. zor dostum zor.
baharcım senin içinde allahtan hayırlısını istiyorum en doğru kararı sen vereceksin sadece kalbinin sesini dinle kararı kocanla birlikte verin tatlım.
denizverdi zarpdeniz,baharnaz.hülya,cans,patikler,alabama,deniz bulut,herada,toana,rüzgar deniz başkaaa hım altın yunus hepinize günaydınnnnnhafta sonuya hepiniz uyuyorsunuzdur ben çiçeklrimi bırakıp gidiyim
canım 863 teyim bir süredir okumuyordum okumak iyi geliyor
Selam Arkadaşlar,
Bayağıdır giremedim ama yazmıştım bu hafta başı AS vardı ve bu hafta kendimi rolantiye aldım. Herşey yolunda gitti ve Fish sonuçlarımız da temiz çıktı. Bu arada yazmadım sanırım, miniğimizin kız olduğunu öğrendik. Darısı isteyen herkese diyorum.
Baharnaz çok geçmiş olsun arkadaşım. Herşey yolunda gidecektir, sen kendine çok dikkat ediyorsun, güvenli ellerdesin, gönlün neye karar verirse doğru karar odur.
Alabama ve Deniz Bulut maşallah diyorum oğluşlara. 41 kere, keyifle ve sağlıkla büyüsünler. Sizlere de kolaylıklar diliyorum.
Erverdi, sağolasın arkadaşım, sana da selam
Limonkabuğu, mesajının arkasına girmişim ben de. Yazdım, Allah'a şükür bir sorun yok, biz iyiyiz. Sen nasılsın, 2'li test zamanına geldin sanırım, doktor randevun ne zaman? Güzel haberlerini bekliyorum.
Bluestar, nasıl üzüldüm mesajını okurken anlatamam. Bundan sonra inşallah herşey güzel gelişsin.
Toana, tedavin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Yeni yılda senden müjdeli haberler alacağız inşallah.
Zarpdeniz, doktor kontrolü yaklaşmış olmalı. İkizlerin kalp atışlarını müjdeleyeceksin, keyifle bekliyorum.
Hülya'cım, umarım yeni bir tüpe gerek kalmadan bebeğini müjdeleyeceksin.
Şimdilik kaçarım, herkese selam ve sevgiler.
selam kızlar
herada canım artık hamileliğinin keyfini çıkart canım müjdeli haberin beni çok mutlu etti. dün bir arkadaşımın yeni tüp tedavisine başlayacakken doğal hamile kaldığını öğrendim mutluluğum iki katına çıktı. ikinci tüp denememi yaparken tanıştığım sizden iyi olmasın cici bir insan ilk denemesinde negatif sonucu almıştı şimdi hamile çok şükür allah kimseyi aratmasın öyle seviniyorum ki hamile haberi aldığımda hele heleki kader arkadaşlarımın sevinci bi rbaşka oluyor.
ben iyiyim yorgun savaşçı biçimde elimden geleni yapıyorum aslında annelik zor değil zor olan minnacık yavrun sana muhtaç ve sen onun için en iyisini yapmaya çalışırken o savaşıyor altını değiştiriyorsun gazını çıkartmaya çalışıyor kakasını yapmaya çalışıyor başarınca yada sen ona yardımcı olabilirsen ne mutlu sana yok sıkıntı çekerse sen mahvoluyorsun elinden birşey gelmedi diye ay üşüdümü terledi mi uyandımı hep ona odaklısın ve yanlış birşey yapmamak için kasıyorsun vs vs derken günler geçiyor. ilk üç ay hayırlısıyla geçse diyorum o da artık sağını solunu görüp tanısa isteklerini daha iyi ifade etmeye başlasa sanki daha bi rahatlıcaz gibi . tecrübeli anneler yol göstersin süreç daha mı zorlaşcak yoksa alışıcaz daha mı kolaylaşacak bilemiyorum. allah yardımcımız olsun . çocuğun var bin dert cocuğun yok bir dert demişlerdi de haklılar galiba allah hepimize bin dert versin.
hülyacım hakkında hayırlısı tüp için karar vermişsiniz inşallah allah gönlüne göre versin canım.
patikler cannım aynı zamana denk gelecekmiş galiba tedaviler ikiniz içinde hayırlısı canım.
toana sende yeni tedaviye adım atıyormuşsun sevindim canım inşallah bu defa mis kokuluna kavuşursun.
zarpdan inşallah güzel haberler alırız meraklabekliyorum.
bluestar allah derdini bi nebze unutturacak bi evlat versin ben de acıyla okudum yaşadıklarını. zor dostum zor.
baharcım senin içinde allahtan hayırlısını istiyorum en doğru kararı sen vereceksin sadece kalbinin sesini dinle kararı kocanla birlikte verin tatlım.
merhaba arkadaşlar,
son günlerde internette ve kk'da bir sorun vardı o yüzden gelemedim, bir de oğlan ayaktayken buraya gelip okumak bile neredeyse imkansız, biraz gecikmeli de olsa yazmaya çalışacağım :)
haklısın baharcığım ama elektromanyetik alan işte, korkutuyor beni yaklaşması, tv kapalıyken gitmiyor yanına yumurcak, çok muzur çooook :)
teşekkürler canım :)
amiiiiiin canım, amiiiiin... her türlü müdahele, yani bebek kaka yapamadığı zaman pamuk çubuğuyla falan uyarı yapılıyor, kesinlikle yapılmaması gerekiyormuş, fitil de mümkün olduğunca verilmiyor, çok zaruri durumlarda, mesela düşmeyen yüksek ateş gibi
rica ederim canım :) ohooo daha ne ağrılar vardı, son aylarda sırt ağrılarım çok artmıştı ve hele son 3 hafta yerimden kalktığım zaman iki büklüm kalıp yarım dakika adım atamıyordum, meğerse baskı yapıyormuş beyfendi :) bacak ağrım doğumdan çıkar çıkmaz geçti ama sırt ağrılarım kalıcı oldu, sabahları yataktan kütük gibi kalkıyorum hala... Canım benim, hiç merak etme herşey yolunda ve güzel gidecek :) öperim tabiii öpmem mi, seve seve :) inşallah sizler de yaşayacaksınız o muzurların yapacakları yaramazlıkları :) valla ne günlerdi değil mi? şimdi ise canıma okuyor küçük muzur :) inşallah sende iki tane olacak o muzurdan, Allah yardımcın olsun valla :)
çok teşekkürler canım :)
oy maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
valla bilmiyorum güzelim, aman 3 aylık olsun biraz çevresini fark etsin, yok 6 aylık olsun dönmeye emeklemeye başlasın, yok yürüsün derken büyüdükçe bu işin ne kadar zor olduğunu farkettim, artık ev işleri falan hak getire, yemeği bile o uyuduğu zaman yapıyorum, arkamı döndüğüm anda mutlaka bir yaramazlık yapıyor, inşallah dediğin gibi olur ve 3 yaşına geldiğinde biraz rahat ederim :)
bu arada evet, fitil çözüm değil, hangi mamayı kullanıyorsun? ben hipp kullandım, organik olduğu için tercih ettim o mamayı... canım emzirdikçe artar sütün, her fırsatta emzirmeye çalış :)
maşallah canım, maşallah... Allah nazarlardan saklasın :)
maşallah maşallah maşallah, Allah nazarlardan korusun meleğimizi
çok güzel bir resim, çok duygulandım
maşallah
Allah bağışlasın canım, Allah sağlıklı uzun ömürler versin oğluşumuza :)
maşallah maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun
canım, dualarım seninle, hem bebişin hem de senin hakkında hayırlısı olsun
Allah sağlıkla kızını kucağına almanı naip etsin inşallah canım, inşallah sonuçlar iyi çıkacak :)
ah güzelim ahhhh... hiç bekleme kolaylaşacak diye, büyüdükçe daha da zorlaşıyor, şimdi diyorum bebekken ne kadra kolaymış, koyuyordum yerine yatıyordu, düşecek korkusu yoktu, onu bunu karıştıracak telaşı yoktu, şimdi yok kafasını vurdu, yok elinin üstüne düştü, yok şöyle yok böyle, bütün gün popom yer görmüyor, gitmemesi gereken ama gittiği yerlerden günde kaç kez alıyorum sana anlatamam, artık hiçbir engel tanımıyor beyimiz, hedefine ulaşmak için her yolu deniyor... onun için şimdi rahatsın, 3 ay bittiği zaman diş sıkıntısı başlayacak, sonra dönme çalışmaları başlayacak, bıraktığın yerde yalnız bırakamayacaksın, sonra emekleme derken yürüme vs. vs. vs... yani anlayacağın artık rahat yokama yine de çok çok güzel :)
Günaydın arkadaşlar.....
Baharnaz'dan haber varmı diye baktım ama sitede problem vardı dün giremedi herhalde.
Toana arkadaşım tedavin hayırlı olsun inşallah bu 3.denemende bebeğine kavuşursun canım.
Kızlar biliyorsunuz adetin 23.günü beta hcg'ye baktırmıştım.Çok düşük bir değer çıkmıştı.Tahlilin arkasından 2.günü yani 25.gün adet oldum ben.İlk defa luteal faz ben de 14 günden az sürdü.Adetim az falan da değil.Normal gördüğümden oldukça fazla.2 saatte ped taşıveriyor.Bugün dr'a gidicem bakalım.Bu duruma ne yorum getirecek.Geçen gün Denizverdi sen söylüyordun tüp yolu göründü diye insan gerçekten bu takiplerden sıkılıyor bir süre sonra.Mart nisan gibi tüpü düşünücem herhalde.Patikler de öyle diyordu 2 ay sonra belki beraber yaparız tüp bebeği arkadaşım.
Günaydın
Denizverdi ses veriyorum :)
Altınyunus canım saol söylemesi kolay demiycem sana :) çünkü hepimizin birbrimizi anladığını düşünüyorum canım.
Limon Kabuğu bakalım gönlüm yaptırmamaya kayıyor.
Cans az kaldı bu sigortanda bayaa kolaylıklar getiriyor sana hayırlsıı canım.
Toana iğneler başlamışsın hepsini aynı anda kullanman gerekmiyormu uzun bir tedavimi başlangıç kullandığın iğnelere niçin?
Hülya hayırlısı olsun canım Patiklerde sende aynı anda başlarsın aynı zamanda güzel haberleri verirsin bize inşallah
Denizverdi niye kızayım canımtabiki bilgi verebilirsin arkadaşlara çünkü giremedim. Duaların için saol arkadaşım.
Holter cihazı doğru hatırlamışsın canım bugün bu çıkıcak az sonra dra gidicem tekrar Ocağın ilk haftası Kalp ve Böbrekle ilgili ilk defa adını duyduğum bir ultrason var onları yaşayınca yazarım size. :)
Dışarda özele gidip acelece çektirmek istemedim iyice olayları abartmayayım diye sakince randevularımı bekleyeyim dimi. :) haftaya da perinatologa gidicem.
sen tek başına bakıyorsun değil mi? ben becerebileceğimi sanmıyorum. özellikle geceleri. ağlamaya başlayınca mamayı mı ısıtayım bebeğe mi bakayım elim ayağım dolanıyor. mama ısıtıcı aldım. suyunu koyuyorum hep 40 derecede tutuyor. mama yapacağım zaman ekleyip karıştırıyorum. ama genelde hepsini almıyor. 10 dakika sonra yine istiyor veya arada biraz doyunca ara verip tekrar ısıtmak gerekiyor. derken gaz sancısı giriyor sonra tekrar meme o yetmediği için mama gerekiyor. evde yardımcı olabilecek eş de yok o nedenle tamamen tek başına kalmaya şu an hazır değilim.
canım dr bize aptamil conformil verdi. batu uyandı daha sonra özelinden yazacağım. sütüm artmaz şükür yine de bebeğim sağlıklı. birlikteliğimiz ve sonrasında hamileliğim boyunca hiçbirşey yapmayan ve sadece bni üzen eşimi 35. haftamda gönderdim ayrıyız. ondan 4 senede birşey görmemiştim ama eş desteksiz hamilelik ve lohusalık zormuş yine de. bir yanın hep eksik kalıyor. o nedenle bu kadar süte bile şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?