38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

İnşallah arkadaşım o günleri birlikte takip ederiz...

Canım tüm işlerin rast gitsin...

dün akşam üzerine doğru forumda proble vardı giremedim foruma,bu sabahta anneme kavaltıya gittim..azöncede sağlık oağında iğnemi vuruldum ve eve geldim...hemen sayayı açtım ki bahardan haber var mı diye..
baharcım inşallah bu kötü günler arkanda kalıcak ve sen bu kadar sıkıntıdan sonra yavrunu kucağına sağlıkla alıcaksın inşallah..dualarım hep bu yönde.. eğer içinden AS yaptırmak gelmiyorsa yaptırma canım...kendini nasıl iyi hissediceksen öyle hareket et...en doğru kararı vereceğine eminim...

altınyunus,bebeğini kucağına almana az kaldı canım..inşallah çok kısa süre sonra UMUT bebek evinde annesi babasıyla beraber olucak...ayrı kaldığınız günlerin acısını çıkartırsınız canım...

hülyacım,martta tüpbebek yaptırmana çok sevindim...bu yola baş koyunca yılmadan,bıkmadan devam etmek gerekiyor..bu kararından dolayı seni tebrik ediyorum..duam, tedaviye gerek kalmadan hamile kalmandan yana...

cans,sigortan tekrar hayırlı olsun..aydınlatığın için teşekkürler...eşime bizde yaptıralım diye baskı yapıyorum,bakalım nezaman kabul edicek..kendim için değilde en çok bebeğim için istiyorum..doğumuda kapsama alanına aldırman çok güzel olmuş..doğum fiyatları almış başını gidiyor maşallah...

toana,iğnelere başlamışsın..tedavin hayırlı olsun..

erverdicim,sabah yollarımıza çok güzel çiçekler dökmüşsün..çok teşekkür ederim canım...
zarpdeniz,herada neden hiç yazmıyorsunuz,çok merak ediyorum sizi...herşey yolundadır inşallah..

zarpdeniz,herada sizler hiç yazmıyorsunuz uzun zamandır..çok merak ettim sizi..inşallah herşey yolundadır...

Selam Arkadaşlar,

Bayağıdır giremedim ama yazmıştım bu hafta başı AS vardı ve bu hafta kendimi rolantiye aldım. Herşey yolunda gitti ve Fish sonuçlarımız da temiz çıktı. Bu arada yazmadım sanırım, miniğimizin kız olduğunu öğrendik. Darısı isteyen herkese diyorum.

Baharnaz çok geçmiş olsun arkadaşım. Herşey yolunda gidecektir, sen kendine çok dikkat ediyorsun, güvenli ellerdesin, gönlün neye karar verirse doğru karar odur.

Alabama ve Deniz Bulut maşallah diyorum oğluşlara. 41 kere, keyifle ve sağlıkla büyüsünler. Sizlere de kolaylıklar diliyorum.

Erverdi, sağolasın arkadaşım, sana da selam

Limonkabuğu, mesajının arkasına girmişim ben de. Yazdım, Allah'a şükür bir sorun yok, biz iyiyiz. Sen nasılsın, 2'li test zamanına geldin sanırım, doktor randevun ne zaman? Güzel haberlerini bekliyorum.

Bluestar, nasıl üzüldüm mesajını okurken anlatamam. Bundan sonra inşallah herşey güzel gelişsin.

Toana, tedavin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Yeni yılda senden müjdeli haberler alacağız inşallah.

Zarpdeniz, doktor kontrolü yaklaşmış olmalı. İkizlerin kalp atışlarını müjdeleyeceksin, keyifle bekliyorum.

Hülya'cım, umarım yeni bir tüpe gerek kalmadan bebeğini müjdeleyeceksin.

Şimdilik kaçarım, herkese selam ve sevgiler.

Son düzenleme:
selam kızlar
herada canım artık hamileliğinin keyfini çıkart canım müjdeli haberin beni çok mutlu etti. dün bir arkadaşımın yeni tüp tedavisine başlayacakken doğal hamile kaldığını öğrendim mutluluğum iki katına çıktı. ikinci tüp denememi yaparken tanıştığım sizden iyi olmasın cici bir insan ilk denemesinde negatif sonucu almıştı şimdi hamile çok şükür allah kimseyi aratmasın öyle seviniyorum ki hamile haberi aldığımda hele heleki kader arkadaşlarımın sevinci bi rbaşka oluyor.

ben iyiyim yorgun savaşçı biçimde elimden geleni yapıyorum aslında annelik zor değil zor olan minnacık yavrun sana muhtaç ve sen onun için en iyisini yapmaya çalışırken o savaşıyor altını değiştiriyorsun gazını çıkartmaya çalışıyor kakasını yapmaya çalışıyor başarınca yada sen ona yardımcı olabilirsen ne mutlu sana yok sıkıntı çekerse sen mahvoluyorsun elinden birşey gelmedi diye ay üşüdümü terledi mi uyandımı hep ona odaklısın ve yanlış birşey yapmamak için kasıyorsun vs vs derken günler geçiyor. ilk üç ay hayırlısıyla geçse diyorum o da artık sağını solunu görüp tanısa isteklerini daha iyi ifade etmeye başlasa sanki daha bi rahatlıcaz gibi . tecrübeli anneler yol göstersin süreç daha mı zorlaşcak yoksa alışıcaz daha mı kolaylaşacak bilemiyorum. allah yardımcımız olsun . çocuğun var bin dert cocuğun yok bir dert demişlerdi de haklılar galiba allah hepimize bin dert versin.

hülyacım hakkında hayırlısı tüp için karar vermişsiniz inşallah allah gönlüne göre versin canım.
patikler cannım aynı zamana denk gelecekmiş galiba tedaviler ikiniz içinde hayırlısı canım.
toana sende yeni tedaviye adım atıyormuşsun sevindim canım inşallah bu defa mis kokuluna kavuşursun.
zarpdan inşallah güzel haberler alırız meraklabekliyorum.
bluestar allah derdini bi nebze unutturacak bi evlat versin ben de acıyla okudum yaşadıklarını. zor dostum zor.
baharcım senin içinde allahtan hayırlısını istiyorum en doğru kararı sen vereceksin sadece kalbinin sesini dinle kararı kocanla birlikte verin tatlım.

Son düzenleme:
meraba denizverdi simdi desaplen kullaniyorum adetim olduktan sonra gonal f baslyorum canim uzun protokol benimki hem benim doktorum felan yabanci esim konusuyo ama kisa uzun demiyolar ama benim tahminim uzun,burda 3 tup bebek bedava ama insallah 4 kalmayalimda kalirsak parali tabiii,,

bluester arkadasim sagol basladim bakalim bugun ikinci gunum vuruyorum ignelerimi hayirlisi sen naptin ne asamadasin pek takip edemiyorum arkadasim

baharnazcim benim bu 3 denemem ve basindan beri ayni igneleri kullaniyorum benimki uzun biraz napim hayatim doktorlar boyle tavsiye ediyolar allahim rast getirsinde bu defa yuzumu guldursun sen ne napiyersun canim

merhaba arkadaşlar,

son günlerde internette ve kk'da bir sorun vardı o yüzden gelemedim, bir de oğlan ayaktayken buraya gelip okumak bile neredeyse imkansız, biraz gecikmeli de olsa yazmaya çalışacağım :)

haklısın baharcığım ama elektromanyetik alan işte, korkutuyor beni yaklaşması, tv kapalıyken gitmiyor yanına yumurcak, çok muzur çooook :)
Aklına kötü şeyler getirme canım. Oluyor böyle şeyler... Hep iyi düşün e mi?

Maaşallah......Çok şeker bu ya....

Hemen oylamaya katılıyorum canım. Başarılar diliyorum...
teşekkürler canım :)
rüzgr deniz allah yavrunu sana bağşlasın canım acısını göstermsin
şu bebeğe popodan müdahale edilmemeli derken ilaçlarımı kastediyrz yoksa başka birşey mi tam anlamdım
amiiiiiin canım, amiiiiin... her türlü müdahele, yani bebek kaka yapamadığı zaman pamuk çubuğuyla falan uyarı yapılıyor, kesinlikle yapılmaması gerekiyormuş, fitil de mümkün olduğunca verilmiyor, çok zaruri durumlarda, mesela düşmeyen yüksek ateş gibi
rica ederim canım :) ohooo daha ne ağrılar vardı, son aylarda sırt ağrılarım çok artmıştı ve hele son 3 hafta yerimden kalktığım zaman iki büklüm kalıp yarım dakika adım atamıyordum, meğerse baskı yapıyormuş beyfendi :) bacak ağrım doğumdan çıkar çıkmaz geçti ama sırt ağrılarım kalıcı oldu, sabahları yataktan kütük gibi kalkıyorum hala... Canım benim, hiç merak etme herşey yolunda ve güzel gidecek :) öperim tabiii öpmem mi, seve seve :) inşallah sizler de yaşayacaksınız o muzurların yapacakları yaramazlıkları :) valla ne günlerdi değil mi? şimdi ise canıma okuyor küçük muzur :) inşallah sende iki tane olacak o muzurdan, Allah yardımcın olsun valla :)
çok teşekkürler canım :)

oy maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
valla bilmiyorum güzelim, aman 3 aylık olsun biraz çevresini fark etsin, yok 6 aylık olsun dönmeye emeklemeye başlasın, yok yürüsün derken büyüdükçe bu işin ne kadar zor olduğunu farkettim, artık ev işleri falan hak getire, yemeği bile o uyuduğu zaman yapıyorum, arkamı döndüğüm anda mutlaka bir yaramazlık yapıyor, inşallah dediğin gibi olur ve 3 yaşına geldiğinde biraz rahat ederim :)

bu arada evet, fitil çözüm değil, hangi mamayı kullanıyorsun? ben hipp kullandım, organik olduğu için tercih ettim o mamayı... canım emzirdikçe artar sütün, her fırsatta emzirmeye çalış :)

maşallah canım, maşallah... Allah nazarlardan saklasın :)
maşallah maşallah maşallah, Allah nazarlardan korusun meleğimizi
çok güzel bir resim, çok duygulandım
maşallah
Eki Görüntüle 113341 Eki Görüntüle 113340

diğer doğum resimleri dosya büyüktü tek tek yapıştırabildim
Allah bağışlasın canım, Allah sağlıklı uzun ömürler versin oğluşumuza :)
maşallah maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun
canım, dualarım seninle, hem bebişin hem de senin hakkında hayırlısı olsun
Allah sağlıkla kızını kucağına almanı naip etsin inşallah canım, inşallah sonuçlar iyi çıkacak :)
ah güzelim ahhhh... hiç bekleme kolaylaşacak diye, büyüdükçe daha da zorlaşıyor, şimdi diyorum bebekken ne kadra kolaymış, koyuyordum yerine yatıyordu, düşecek korkusu yoktu, onu bunu karıştıracak telaşı yoktu, şimdi yok kafasını vurdu, yok elinin üstüne düştü, yok şöyle yok böyle, bütün gün popom yer görmüyor, gitmemesi gereken ama gittiği yerlerden günde kaç kez alıyorum sana anlatamam, artık hiçbir engel tanımıyor beyimiz, hedefine ulaşmak için her yolu deniyor... onun için şimdi rahatsın, 3 ay bittiği zaman diş sıkıntısı başlayacak, sonra dönme çalışmaları başlayacak, bıraktığın yerde yalnız bırakamayacaksın, sonra emekleme derken yürüme vs. vs. vs... yani anlayacağın artık rahat yok ama yine de çok çok güzel :)

herada ,alabama cok sagolun kizlar allah siz duysun bu defa tutsunda yuzum gulsun kizlar sizler nasilsiniz heradam nasilsin arkadasim ya sen alabama cicekler iyimisiniz

herada;demek bir kıın olacak.çok sevindimm.kılar bende başka.ilk sonuç ta iyiymiş.diğeri de iyi çıkacak inşallah.sağlıkla büyüt kıını.naarlardan korunsun.

arphocayı merak edenlere;keseleri görmüştü aten.dayanamamış gitmişler dr a.henü kalp atışını almak için erkenmiş ma iki kesede de yolk kesesini görmüşler.bu gebeliğin yolunda gittiği anlamına geliyormuş.hep te öyle devam etsin.

baharım sütlü baharım.uğramamışsın bir daha...

toana .anladım canım.benim düşüğndüğüm gibi uun protokolmüş.uun kısa sana evladını getirsin de hayırlısıyla..iğnelere devamm

nisa mai;günün nasıl geçti üşüdünmü dışarıda bugün.işlerini hallettinmi.okuyup yattınmı yorulup...

şebu arıu törenini iliyorum.ney dinleyerek uyuyacağım...şimdiden sonra giren olursa herkese tatlı uykular.

denizverdi zarpdeniz,baharnaz.hülya,cans,patikler,alabama,deniz bulut,herada,toana,rüzgar deniz başkaaa hım altın yunus hepinize günaydınnnnnhafta sonuya hepiniz uyuyorsunuzdur ben çiçeklrimi bırakıp gidiyim

denizverdi zarpdeniz,baharnaz.hülya,cans,patikler,alabama,deniz bulut,herada,toana,rüzgar deniz başkaaa hım altın yunus hepinize günaydınnnnnhafta sonuya hepiniz uyuyorsunuzdur ben çiçeklrimi bırakıp gidiyim

bu iletin tanıdık geldi.kopyamı çekiyorsun?

şaka bir yana günaydın nisa

bugün kestirmeden gideyim günaydın 38 in gülleriay ben bçiçeklewri çok seviyorummm.en çok ta bunusonra bunubu böyle gider işte..

canım 863 teyim bir süredir okumuyordum okumak iyi geliyor

oku oku canlı romanı bi burada.ben burayı tesadüfen bulmuştum.tüp bebekle ilgili araştırmalar yaparken.ben de baştan başlamıştım okumaya.çok şey öğreniyorsun.

Son düzenleme:
altınyunus en zor dönem geçti artık. az bir zamanda güçlenip biberon almayı başarıp kilo alıp evine gelecektir oğlun allahın izniyle.

gözün aydın hem kızın için hem as için. artık hamileliğin sonuna kadar için rahat devm edersin. kızını güle oynaya kucağına alırsın.

sen tek başına bakıyorsun değil mi? ben becerebileceğimi sanmıyorum. özellikle geceleri. ağlamaya başlayınca mamayı mı ısıtayım bebeğe mi bakayım elim ayağım dolanıyor. mama ısıtıcı aldım. suyunu koyuyorum hep 40 derecede tutuyor. mama yapacağım zaman ekleyip karıştırıyorum. ama genelde hepsini almıyor. 10 dakika sonra yine istiyor veya arada biraz doyunca ara verip tekrar ısıtmak gerekiyor. derken gaz sancısı giriyor sonra tekrar meme o yetmediği için mama gerekiyor. evde yardımcı olabilecek eş de yok o nedenle tamamen tek başına kalmaya şu an hazır değilim.

canım dr bize aptamil conformil verdi. batu uyandı daha sonra özelinden yazacağım. sütüm artmaz şükür yine de bebeğim sağlıklı. birlikteliğimiz ve sonrasında hamileliğim boyunca hiçbirşey yapmayan ve sadece bni üzen eşimi 35. haftamda gönderdim ayrıyız. ondan 4 senede birşey görmemiştim ama eş desteksiz hamilelik ve lohusalık zormuş yine de. bir yanın hep eksik kalıyor. o nedenle bu kadar süte bile şükür.

canım, hakkınızda hayırlısı olsun... boşver evde olsa daha da zor ve stresli olurdun bu şartlarda, benim sütümün kesilmesinin bir sebebi de eşimle yaşadığım gerginliklerdi, eşin yanında olup desteğini hiç görmemek daha kötü canım, yalnız bakmak çok zor biliyorum ama bir o kadar da keyifli, kolay gelsin diyorum ve Batu'nun o mis kokusunu içime çekiyorum

merhaba güller;

komşumda yasin duası vardı(muharrem ayı girdi ya).sütlübaharım arp hocam.hamilelerim sie.isteyen herkese yasinler okunurken bol bol dua ettim.doğuranlara da ...tanıdığım herkese.kimin neye ihtiyacı olduğunu bildiğim herkese dua ettim.kendime de tabiii.kendim için allahım hakkımda hayırlı olana beni yaklaştır dedim.biliyormusunu baen bir bakıyorum kendimi söylememişim.şaşkın ben:))olsun allah herkesin kalbini bilendir

denicim.uğramışsın..allah kolaylık versin canım.yeni bir hayat.sen güçlü bir kadınsın.o kadar mücadeleden sonra bibilini aldın ya kollarına...daha birşey korkutmasın seni....aten ilk 3 ay sıkıntılar faladır diye tahmin ediyorum.gölemlediklerime bakarak.çevreye bakarak.bebek büyütenlere bakarak.birkaç ay sonra işe başlarsın.o aman daha bir rahatlarsın..sahi annen halan artık yanında değiller mi?

nisacıkdışarıda bittimi işler?bırrrrr yaptıran bir soğuk ,rügar var.

hülya ile patiklermarta gün sayıyorlar.öyle anladım...aman çabucak geçsin sie...

e meryemeryecik nerelerdesin?arayı uattın mı?senin kıının meryemin de resmini görmek isterim.ona göre....şimdiden söyliyeyim.

toanacanım 38 de tedavide bir sen varsın.ben tedavilerim sırasında.hiçbirşeyi sters yapmamaya çalışırdım.öyyyle mutlu olurdum ki...hep kendimi şımartırdım.canım ne isterse onu yapardım.beni üebilecek kimselerden uak dururdum.bol dua... en başı bol dua...

baharson durum ne canım?girmemişsin bugün...kurstamıydın?holter takılmıştı.sonucu ne oldu?iyimisin?

Herada Allahın izniyle Sağlıkla kızını kucağına al canım süslü süslü oh ne güzel cicileri var kız bebeklerinin. Çocuk mağazalarına baktığımda hala kız reyonlarında geziyorum :)
Ayrıca Tahlilinin iyi çıkmasına sevindim canım gözünaydın. Sağlıkla sonunu getiririz inşallah

Rüzgar teşekkür ederim. Sana da kolay gelsin bebişin peşinden koşmak eminimki kolay değil.

Limon Kabuğu Maşalah kontrolün güzel geçmesine sevindim.

Toana uzun tedaviymiş anladım canım. Bebeğin gelsin sağlıkla seni mutlu ederek.

Deniz Bulut Allah yardımcın olsun canım kolay değil.

Nisa mai çiçeklerini aldık artık tükkanı sen açar oldun :)

Zarpdenizin kontrolünde de herşeyin iyi gitmesine sevindim inşallah güzel haberlerini alırız.

DenizVerdi Allah razı olsun canım hep kalbinde aklındayız. Sende benim aklımdasın :)
Sonuçların hepsini aynı anda değerlendiriyorlarmış Eko, ve diğer ultraondan sonra canım bakalım yalnız eskisi kadar şiddetli kulağımda sesler olmuyor daha hafifledi sanki, Tansiyon ilacına alıştım galiba birde yorulmalarım artıyor.
Kursta idim canım. son hafta sınav var. Ders çalışmaya başladım. Bakalım hayırlısı kursun sonunu getirebilecekmiyim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…