38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

İnşallah canım hepimizin güzel rüyaları gerçek olur inşallah...

denizverdiciyim yarin ignelerime basliyorum allah izin verirse yani 3 .tup bebek denemem olucak rabbim emeyimizi bos etmesin denizciyim senden nehaber iyimisin

Canım tekrar hayırlı uğurlu olsun...

Evet dikkat ediyorum Bahar'cım. Canım kararın ne olursa olsun inşallah herşey lehinde gelişir ve hayırlısı olur...

Canım yazını okurken ağladım. Çok çok geçmiş olsun. İnsan ne diyeceğini bilemiyor. İnşallah sağlıklı olan bebeğine birgün kavuşursun da bu yaşadığın şeyleri dilerim bir nebze de olsa unutursun....

baharcım,elbise bitsin eklerim tabi..
Rıza Madazlıya gitmişsin....AS için doğru kararı vereceğine eminim..eğer hamileliğinin bundan sonraki dönemini hep acabalarla geçirekceksen kendi şahsi fikrim tabiki bu,AS'yi yaptırmandan yana..en azından aklında soru işaretleri kalmaz..dualarım, bebeğini sağlıkla kucağına almandan yana..
bluestar,neler yaşamışsın..okuyunca çok kötü oldum.Rabbim sana da bu acını unutturucak sağlıklı evlat nasip etsin..

denizverdi,sanada canlı canlı merhaba canım

merhaba arkadaşlar
birkaç gündür girememiştim epey gelişmeler olmuş.
deniz, alabama maşallah oğluşlarınıza güle güle büyütün.
hülya, hayırlısı arkadaşım ne denir ki başka?dilerim meleğin çok fazla bekletmez oğluna kardeş olarak gelir.
baharnaz, ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşım.birkaç ay önce yaşadıklarım aklıma geldi.benim ense ölçümü sınırın üstünde çıkınca doktorum direk as önermişti.yaptırdım da.korkulacak birşey yok.bunları söylemek kolay diyeceksin ama yaşadığım için yazıyorum korkulacak birşey yok arkadaşım.kararı sen ver.fazla birşey yazıp yanlış anlaşılmak da istemem.zor bir karar olacak allah yardımcın olsun arkadaşım.
denizverdi, cans,annelik teminatı doğumu kapsıyor..hamileyken yapılan tahlil vs leri,doktor kontrollerini.ama özellikle doğumu ödüyor.bu yüzden de ücret ikiye katlıyor.ne de olsa doğum epey yüklü miktar.

bu arada oğlum hala küvözden çıkmadı.bugün tam 32. gün.hala miğdeden hortumla besleniyor.biberonu deniyorlar ama ufak olduğu için yoruluyormuş.sanırım bir süre daha kalacak.

bahar gelmemiş daha...hayırla gel bahar...
altınyunus uğramışsın...32 gün bile oldu.haaa.dılarıdan olana ne çabuk geçmiş denir de sana sormalı asıl...a daha sabır..a daha sabır..inşallah çok yakında kendin besliyeceksin.yavruna sağlıklar..

annelik teminatını öğrenmiş oldum teşekkürer

merhaba arkadaşlar..
altınyunus ..maaşallah ogluna .. daha cok kucuk .. yakında oyle bır beslenır kı sut yetıstıremezsın ..
erverdı baharnaz lımonkabugu tesekkurler arkadasım .. sağlık sıgortam butun dr kontorollerımı tetkık ve tahlılerı yatısları kapsıyor .. eger annelık temınatı da yaptırırsan butun dr kontrollerını ve tahlıllerını de oduyor .. ozellıkle dogumu .. ınşallah buna deger .. ankarada medıcana hastanesı var .. orayı cok sevıyorum .. benım zaten emeklı sandıgından sıgortam vardı .. boylesıdaha rahat olacak ..
hem kuantum yasası ıle dogum olayını kendıme cekıyorum
hayırlısı bakalım..
baharnaz... ıcını ferah tut arkadaşım ..her sey yolunda gıdecek ınşallah...

hocam maşallah havaya girmişsini bile...hadi... hayır ola,işlerini rast gele

deniz verdiciyim hayatim bugun giremedim sitede bir problem vardi yazamadim sana,bugun ignelerime basladim benim kullandigim ignenin biri decapeptyl o,5 mg biride gonal f 900 ie 1.5ml dozajim 150 bunlari kullaniyorum
once decapeptyl le basladim 15 gun vurulacam sonrada gonal f basliycam allahim rast getirsin insallah arkadasim budefa sen naptin nasilsin?senin ignelerin ismi nedir aynisinimi kullaniyorsun yoksa farklimi canim

ean okunuyor.allahın herkese gönlünün muradını versin.tedavilerde olanların yüü gülsün hamilelere hayırlı sağlıklı hamilelikler versin.büyütmeye çalışanlara da sabır güç kolaylıklar versin.dualarımı kabul olsun inşallah.baharcımmm öellikle ilk duyduğumda arp hoca ile sana dua ettim.hayırlar olsun inşalah..

şimdi gül dökeyim yolarınıa.haydi toplayın
71

hadi hayırlı olsun hayırlara vesile olsun yüğün gülsün inşallah.decapeptyl hiç kullanmamıştım.ama duymuştum.ben gonal fnin 450 olanını kullanmıştım.seninki uun protokolmü olacak diğer adetinde mi foliküller uyarılacak.naıl şimdi anlamadım.kısa protokolde adet3 te başlıyorduk ilaçlara..bu ilaçları 3cü gününden itibaren başlıyorduk.birkaç gün ara ile çağırılıyoduk.1 hafta 10 gün(bu süre kişiden kişiye değişiyor)sonrasında yumurtalar toplanıp transfer yapılıp yapılmıyacağına karar veriliyordu.
sen önce decapeptyli kullanıp 15 gün sonra gonal f ye geçicekmişsin.hiç duymamıştım.ben en son deneyeli 2 3 yıl olyor.yeni yöntemmi acaba.?
sen tüp hemşirelerine bir daha sorsan.benim anladığım gibimiymiş.hani bir yanlış anlama olmasın.malum ilaç pahakı tedavi pahalı..
inşallah hayırlısı ile son tedavin olur.güel sonuç alırsın

ben tedavide değilim canım

denizverdi,hülya canlı canlı günaydın dışarısı soğuk kar yağıyor benim dışarda işim var bakalım nasıl gidip gelicem hadi size iyi günlar.hayırlı cumalar.bunlarda benden bizim çiçekler umutlarımızla yaşıyor kış ta olsa kar da olsa. şimdi ben kahvaltı yapıp çıkacam

Günaydın arkadaşlar.....

Baharnaz'dan haber varmı diye baktım ama sitede problem vardı dün giremedi herhalde.

Toana arkadaşım tedavin hayırlı olsun inşallah bu 3.denemende bebeğine kavuşursun canım.

Kızlar biliyorsunuz adetin 23.günü beta hcg'ye baktırmıştım.Çok düşük bir değer çıkmıştı.Tahlilin arkasından 2.günü yani 25.gün adet oldum ben.İlk defa luteal faz ben de 14 günden az sürdü.Adetim az falan da değil.Normal gördüğümden oldukça fazla.2 saatte ped taşıveriyor.Bugün dr'a gidicem bakalım.Bu duruma ne yorum getirecek.Geçen gün Denizverdi sen söylüyordun tüp yolu göründü diye insan gerçekten bu takiplerden sıkılıyor bir süre sonra.Mart nisan gibi tüpü düşünücem herhalde.Patikler de öyle diyordu 2 ay sonra belki beraber yaparız tüp bebeği arkadaşım.

evett evet.çok güel kar yağıyor.aynı dakikalarda yamışı.kar yağsın .üşüyelim.bu canlılık belirtisidir. yeter ki yüreğimi üşümesin.umudumu hep tae sıcacık kalsın.
afiyet olsun nisa...kolay gelsin işlerinde.bende bugün anneme gideceğim yemeğimi yaptıktan sonra.menopolu teyelerimle buluşmam var.

hülyacım;
anladığım kadarıyla marta nisana kadar takibe devam.öyle mi?inşallah gerek kalma tüpe..(tüp streslidir.sen istemiyordun aten)gelsinler de her türlü raı anne yüreği.

baharı sormuşsun. dün çok kısa haber alabildim ondan.kk ya girememmiş o da.kalbi için çarpıntısını dinleyen bir alet takmışlar bugüne kadar duracakmış.ismini hatırlıyamadım şimdi.h ile başlıyordu galiba..sonrasında ulaşamadım.şimdi büyük ihtimalle dr dadır.

baharcım umarım bir problem olma paylaştığım için.arkadaşlar merak ettiler de.

holter miydi acaba?:26:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.......... denizverdi duaların kabul olur inşallah.... toana arkadaşım haydi hayırlısı bakalım tedavin başlamış inşallah sonu iyi olur....

Günaydın

Denizverdi ses veriyorum :)

Altınyunus canım saol söylemesi kolay demiycem sana :) çünkü hepimizin birbrimizi anladığını düşünüyorum canım.

Limon Kabuğu bakalım gönlüm yaptırmamaya kayıyor.

Cans az kaldı bu sigortanda bayaa kolaylıklar getiriyor sana hayırlsıı canım.

Toana iğneler başlamışsın hepsini aynı anda kullanman gerekmiyormu uzun bir tedavimi başlangıç kullandığın iğnelere niçin?

Hülya hayırlısı olsun canım Patiklerde sende aynı anda başlarsın aynı zamanda güzel haberleri verirsin bize inşallah

Denizverdi niye kızayım canım tabiki bilgi verebilirsin arkadaşlara çünkü giremedim. Duaların için saol arkadaşım.

Holter cihazı doğru hatırlamışsın canım bugün bu çıkıcak az sonra dra gidicem tekrar Ocağın ilk haftası Kalp ve Böbrekle ilgili ilk defa adını duyduğum bir ultrason var onları yaşayınca yazarım size. :)
Dışarda özele gidip acelece çektirmek istemedim iyice olayları abartmayayım diye sakince randevularımı bekleyeyim dimi. :) haftaya da perinatologa gidicem.

oh! gelmişsin.bir yemeğimi koydum bir baktım...afffferin sana.hep böyle olmaya devam et arkadaşım.
yahu ne güel bir ikon vardı.şöyle yılışık bişey.orrla yapışıp öpüyordu.niye kaldırdılar onu yaaaa.:84:

küçük minik bir gülümseme için;
yıllarca biri erkek,biri dişi iki heykel,birbirlerine bakar vaiyette parkta dururlarmış.birgün cennetten gelen melek,onlara yarım saat için can vermiş ve bu kısa süre içinde ne isterlerse yapabileceklerini söylemiş.
melek ellerini çırpar çırpma heykeller canlanmış.sonra hıla çalılıkların arkasına koşmuşlar.çalılığın arkasından kahkahalar ve çığlıklar duyuluyormuş.15 dk sonra ikiside ortaya çıkmış,yülerini bir gülümseme aydınlatıyormuş
15 dakikanı daha vardemiş melek gölerini anlamlı anlamlı kırpıştırarak.
dişi heykelin yüündekitebessüm bira daha yayılmış.ve erkek heykele dönmüş:harika !ama bu sefer güvercini sen tut,ben pisliyeyim kafasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…