- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
merhaba arkadaşlar ... umarım herkes ıcın ıyı bır hafta sonu olmustur .. benım ıcın cok telaslı ve yorucu bır hafta sonuydu ..evde ufak bır davet vardı ... cok yoruldum ..
nısa maı merhaba .. aramıza hosgeldın ...bıraz kendınden bahsetsene
toana tedavın hayırlı olsun .. inşallah mutlu sonuca ulasırsın ..
erverdı .. bak sana ne dıyecegım .. sen de esınle arda sırada balıga gıtsene ..cok zevklıdır .. bız aılecek balıga gıderız .. cok eglenırız ..
herada tekrar tebrık ederım .. mınık kızınla ve esınle bırlıkte uzun ve saglıklı bır hayat surmenız dılegıyle ..
selam kızlar
herada canım artık hamileliğinin keyfini çıkart canım müjdeli haberin beni çok mutlu etti. dün bir arkadaşımın yeni tüp tedavisine başlayacakken doğal hamile kaldığını öğrendim mutluluğum iki katına çıktı. ikinci tüp denememi yaparken tanıştığım sizden iyi olmasın cici bir insan ilk denemesinde negatif sonucu almıştı şimdi hamile çok şükür allah kimseyi aratmasın öyle seviniyorum ki hamile haberi aldığımda hele heleki kader arkadaşlarımın sevinci bi rbaşka oluyor.
ben iyiyim yorgun savaşçı biçimde elimden geleni yapıyorum aslında annelik zor değil zor olan minnacık yavrun sana muhtaç ve sen onun için en iyisini yapmaya çalışırken o savaşıyor altını değiştiriyorsun gazını çıkartmaya çalışıyor kakasını yapmaya çalışıyor başarınca yada sen ona yardımcı olabilirsen ne mutlu sana yok sıkıntı çekerse sen mahvoluyorsun elinden birşey gelmedi diye ay üşüdümü terledi mi uyandımı hep ona odaklısın ve yanlış birşey yapmamak için kasıyorsun vs vs derken günler geçiyor. ilk üç ay hayırlısıyla geçse diyorum o da artık sağını solunu görüp tanısa isteklerini daha iyi ifade etmeye başlasa sanki daha bi rahatlıcaz gibi . tecrübeli anneler yol göstersin süreç daha mı zorlaşcak yoksa alışıcaz daha mı kolaylaşacak bilemiyorum. allah yardımcımız olsun . çocuğun var bin dert cocuğun yok bir dert demişlerdi de haklılar galiba allah hepimize bin dert versin.
hülyacım hakkında hayırlısı tüp için karar vermişsiniz inşallah allah gönlüne göre versin canım.
patikler cannım aynı zamana denk gelecekmiş galiba tedaviler ikiniz içinde hayırlısı canım.
toana sende yeni tedaviye adım atıyormuşsun sevindim canım inşallah bu defa mis kokuluna kavuşursun.
zarpdan inşallah güzel haberler alırız meraklabekliyorum.
bluestar allah derdini bi nebze unutturacak bi evlat versin ben de acıyla okudum yaşadıklarını. zor dostum zor.
baharcım senin içinde allahtan hayırlısını istiyorum en doğru kararı sen vereceksin sadece kalbinin sesini dinle kararı kocanla birlikte verin tatlım.
denizverdi zarpdeniz,baharnaz.hülya,cans,patikler,alabama,deniz bulut,herada,toana,rüzgar deniz başkaaa hım altın yunus hepinize günaydınnnnnhafta sonuya hepiniz uyuyorsunuzdur ben çiçeklrimi bırakıp gidiyim
Arkadaslar Merhaba,
Ozledim sizleri....
Simdi Annemlere geldik ve sizleri okudum ve yazabiliyorum. Kendi evimizde internet baglantisi yok o yuzden ne okuyabildim ne de bir kac gundur yazabildim size... Internet cafeler de okullu cocuklarla dolu ve cok gurultulu o yuzden gitmek istemiyorum.
Bizim Carsamba gunu randevumuz var, insallah saglikla kalp atislarini duyacagiz. AMIN! Gecen hafta yolk keselerini de gorduk, cok sukur. Bana kalsa her gun ultrasona girip hala duruyorlar mi, buyuyorlar mi diye kontrol edesim var.Muhtelif yerlerde muhtelif agrilarim oluyor, olmazsa zaten ona da endiseleniyorum.:18: Daha yolun cok basindayiz, Allah yardimcim olsun.
Baharnaz, Riza Madazliya gitmen cok iyi olmus canim. Kulak cinlamanin azaldigina da sevindim. En dogru karar sizin karariniz canim, hakkinizda hayirlisi olsun.
Denizverdi, senin yazdigin menemen ve patates kizartmasindan cok canim cekti, hemen yapmam lazim. Benimle ilgiliş bilgi verdigin icin cok tesekkurler canim.
Alabama ve Deniz bulut ogluslarla guzel telaslar yasiyorsunuz arkadaslar. Ikınize de cok kolay gelsin. bebeklerin iyi olduguna cok sevindim.
Merye, hala calisiyor musun acaba biraz izin mi alsan madem kizin biraz asagida sana baski yapiyormus. Her egiliste senin soylediklerini hatirliyorum.:13:
Limon kabugu, ne ignesi yaptirdin canim? Umarim her sey yolundadir. Benim de midem yada biryerlerim zaman zaman yaniyor, sende de olmustu degil mi? Doktorun ne demisti ne onermisti?
Altinyunus, Umut!un gelmesine az kaldi, biraz daha sabir canim.
Bluestar, yasadiklarini daha once paylasmistik, simdi okuyunca bir kez daha kederlendim. Insallah bundan sonraki tedavinizde her sey yolunda gidecek saglikla bebegine kavusacaksin canim.
Cans, partiler iyidir. Hem vermeyi hem de gitmeyi cok severim. Umarim yorgunlugu atmisindir. Hangi ozel sigortayi yaptirdin? Ben de dusunuyorum da...)))Hayirli olsun.
Toana, tedaviye baslamissin hayrili ve bol bebekli olsun.
Herada, demek bir kizimiz daha geliyor, saglikla mutlulukla gelsin. Sonuclarin iyi ciktigina sevindim.
Patikler, bobrek testini br kez daha yaptirman iyi olmus arkadasim, umarim bu dinlnme surecinde her sekilde gebelige kendini hazirlarsin. Gorumcenin ruyasinin cikmasi umidiyle...
Hulyacim, bu deneme degerin dusuk cikmis canim gecmis olsun. Tedaviye baslama karariniz hayirli olsun.
Su, azmin sonunda basarmissiniz, bebegini gule gule buyut.
Carsamba gunu yazarim, hepinizi cok operim.
Arkadaslar Merhaba,
Ozledim sizleri....
Simdi Annemlere geldik ve sizleri okudum ve yazabiliyorum. Kendi evimizde internet baglantisi yok o yuzden ne okuyabildim ne de bir kac gundur yazabildim size... Internet cafeler de okullu cocuklarla dolu ve cok gurultulu o yuzden gitmek istemiyorum.
Bizim Carsamba gunu randevumuz var, insallah saglikla kalp atislarini duyacagiz. AMIN! Gecen hafta yolk keselerini de gorduk, cok sukur. Bana kalsa her gun ultrasona girip hala duruyorlar mi, buyuyorlar mi diye kontrol edesim var.Muhtelif yerlerde muhtelif agrilarim oluyor, olmazsa zaten ona da endiseleniyorum.:18: Daha yolun cok basindayiz, Allah yardimcim olsun.
Baharnaz, Riza Madazliya gitmen cok iyi olmus canim. Kulak cinlamanin azaldigina da sevindim. En dogru karar sizin karariniz canim, hakkinizda hayirlisi olsun.
Denizverdi, senin yazdigin menemen ve patates kizartmasindan cok canim cekti, hemen yapmam lazim. Benimle ilgiliş bilgi verdigin icin cok tesekkurler canim.
Alabama ve Deniz bulut ogluslarla guzel telaslar yasiyorsunuz arkadaslar. Ikınize de cok kolay gelsin. bebeklerin iyi olduguna cok sevindim.
Merye, hala calisiyor musun acaba biraz izin mi alsan madem kizin biraz asagida sana baski yapiyormus. Her egiliste senin soylediklerini hatirliyorum.:13:
Limon kabugu, ne ignesi yaptirdin canim? Umarim her sey yolundadir. Benim de midem yada biryerlerim zaman zaman yaniyor, sende de olmustu degil mi? Doktorun ne demisti ne onermisti?
Altinyunus, Umut!un gelmesine az kaldi, biraz daha sabir canim.
Bluestar, yasadiklarini daha once paylasmistik, simdi okuyunca bir kez daha kederlendim. Insallah bundan sonraki tedavinizde her sey yolunda gidecek saglikla bebegine kavusacaksin canim.
Cans, partiler iyidir. Hem vermeyi hem de gitmeyi cok severim. Umarim yorgunlugu atmisindir. Hangi ozel sigortayi yaptirdin? Ben de dusunuyorum da...)))Hayirli olsun.
Toana, tedaviye baslamissin hayrili ve bol bebekli olsun.
Herada, demek bir kizimiz daha geliyor, saglikla mutlulukla gelsin. Sonuclarin iyi ciktigina sevindim.
Patikler, bobrek testini br kez daha yaptirman iyi olmus arkadasim, umarim bu dinlnme surecinde her sekilde gebelige kendini hazirlarsin. Gorumcenin ruyasinin cikmasi umidiyle...
Hulyacim, bu deneme degerin dusuk cikmis canim gecmis olsun. Tedaviye baslama karariniz hayirli olsun.
Su, azmin sonunda basarmissiniz, bebegini gule gule buyut.
Carsamba gunu yazarim, hepinizi cok operim.
mervecim meraba canim hamilesin galiba hayatim hayirli olsun kacinci tedavinde hamile kaldin tatlim fikir alabilirmiyim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?