• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabamacığım çirkin diyordun hiç de öyle değilmiş Mert Bey maşallah çok tatlı.Birşey dikkatimi çekti göbek kordonu kesilmeden daha yeni dünyaya geldiği an her iki elini de yumruk yapmış ben güçlüyüm deyip meyden okuyor dünyaya.Her zaman öyle olur inşallah.
Annelik çok çabuk öğreniliyor değil mi?Bence içgüdüsel genlerimizde var.Ben doğum yaptğımda ablam vardı yanımda.Eve çıktığımız gün ablamın gitmesi gereken şehir dışında işi vardı ve gitti tabiki.Ben yapamam zannederken hiç birşey de zorlanmadım.Annem yanımdaydı ama o da yaşlı olduğu için ben ona güvenip Arda'nın hiçbirşeyini ona bırakmamıştım.Ayrıca sana da annelik çok yakışmış canım.

valla Meryecim ben kendimce belli bir listeye gore alısveriş yapmadım. once kk daki listeleri inceledim sonra ebebek magazasına gıttım alısverıs yapmadan ınceledim baktım cunku orda hersey var alırsın almassın ama hersey oldugu ıcın kendi suzgecimden gecirdım. ordakı kızlara sordum. bilgi aldım. ıkı oglu olan bır arkadasım ve bır oglu olan kuzenım sunu al bunu alma bunu sunu bız verırız dedıler. isimede geldı aldım. sana verebılecegım hazır bır lıste yok. ama sen fıkrımı sorarsan ben al alma vs dıyebılırım. zıbın tulum cok alma hedıye cok gelıyo. yatak odasına kesinlikle park yatak al. mınık besık alma bebeklere gerınme alanı kalmıyo. bebek her gerınmesınde arpa kadar buyurmus alan lazım o yuzden. ufak sepet almıstım mothercareden bı hafta sonra park yataga gectık. anne sutumu mamamı bellı olana kadar biberon vs sut sagma makınesıde alma.buna baglı ısıtıcı sterizatorde alma. emziriyosan gerek kalmıyo.sonra ılerde lazım olursa alırsın. ek gıdalara gecınce belkı lazım olur.

sağolasn canm söylediklerin aklımada tutayım
kızalar bir liste vrdi o kadar saçma sapan şey varki hangisi lazm olur kestiremdim

Alabamacığım çirkin diyordun hiç de öyle değilmiş Mert Bey maşallah çok tatlı.Birşey dikkatimi çekti göbek kordonu kesilmeden daha yeni dünyaya geldiği an her iki elini de yumruk yapmış ben güçlüyüm deyip meyden okuyor dünyaya.Her zaman öyle olur inşallah.
Annelik çok çabuk öğreniliyor değil mi?Bence içgüdüsel genlerimizde var.Ben doğum yaptğımda ablam vardı yanımda.Eve çıktığımız gün ablamın gitmesi gereken şehir dışında işi vardı ve gitti tabiki.Ben yapamam zannederken hiç birşey de zorlanmadım.Annem yanımdaydı ama o da yaşlı olduğu için ben ona güvenip Arda'nın hiçbirşeyini ona bırakmamıştım.Ayrıca sana da annelik çok yakışmış canım.

canım benim ben nazar değmesin diye çirkin dedim annenin babanın en çok nazarı değermiş ya ondan. ya evet adam yumruk yapıyo ellerini zorla parmağımızı tutuyo tuttumu sıkı tutuyo ama kereta. inşallah hayatım inşallah bu rezil dünyaya karşı güçlü olsun inşallah.saol tatlım çok şükür bende kendi başıma idare etmeye çalışıyorum gündüzleri.akşamları ve yıkarken eşim yardımcı oluyo çok şükür. sen nasılsın arda nasıl. gebeliğin kimyasal olmamması için baştan bi hareket yapılamıyomu engellemek adına yani erken test yapıp tespit etmeden önce müdahale etmek adına yani? sen çünkü herseferinde hamile kalıyorsun nasılsa diye düşündüm de,yani o 2 küsür değer bile kimyasal olduğunu göstermiyor mu sonuçta?

alabama bu arada tokatlı bir arkadşma beznettim seni

beni zaten her arkadaşım birine benzetir ;)) bu arada olistelere sen bakma kendi mantığınla hareket et boşver acayip abartılmış listeler onlar hiç gereksiz. hastane çantası bebek çantası eve alınacaklar ohooo okadar gereksiz şey varki dediğim gibi sen kendi süzgeçinden geçir canım. benim oğlum altını açınca işiyo mıçıyo o yüzden alt açma bezleri yaptı kayınvalidem on onbeş tane onlar bile sürekli yıkanıyo yetmiyo bol bol lazım oluyo. ayrıca çorap ve şapka ve eldiven çok çok almak lazım sürekli üst baş değişiyo ya onlarda ıslanıyo değiştirmek lazım oluyo. aklıma geldikçe yazarım.

alabama,kediler için bir sorun olmuş aşı yapılıyormu diye..eşim veteriner hekim senin için bu akşam sorucam,ne yapılması gerekiyor diye...

herkeze iyi akşamlar diliyorum...herkeze ayrı ayrı yazmak isterdim ama kötü bir gün geçirdim,detayları yarın yazıcam..şuan çıkmam gerekiyor..herkezi öpüyorum...

Alabama Maşallah, :nazar::nazar: Allah nazarlardan korusun yakışıklını Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin. Bahtını açık etsin.
Resimlerinizi çok beğendim özellikle Vesikalık gibi olanlar profesyonel yazmışsın çok beğendim. Kısa zamanda uzun yol almışsın sana da maşallah canım. :nazar: Verdiğin bilgileride not ediyorum tşkler.

Merye bir liste oluşturduğun zaman benlede paylaşırmısın canım :)

Herada, Limon Kabuğu, ZarpDeniz bugün sağlık ocağına gittim tetanos ve difteri karışık aşımı yaptırdım bilginiz olsun

Son düzenleme:
Tüyolardan ben de yararlanıyorum sağolasın Alabama'cım. Maşallah Mert oğlana, canım ya, kokla benim için de o güzelliği.

Köpek konusunda, bizimki çocuklarla iletişimi mükemmel bir köpek esasında. Bizim eve gelip de köpek korkusunu yenmeden giden olmadı bugüne kadar. Ancak bir iki günlük çocuk ziyaretiyle daimi bir ev üyesi farklı olacak ancak ona da kıyamayız. Bir yolunu bulacağız inşallah.

Baharnaz bilgi için sağol. Benim önce gidip kendinden bihaber sağlık ocağını haberdar etmem lazım. Seninle aramızda 2.5 hafta gibi var benim de aşı zamanı yaklaşıyor o zaman.

iyi akşamlar herada bahar:3:

herada teşekkürler...köpek sevgini ,hayatından çıkarmak istemeyişini anlıyabiliyorum.köpeğim yok ama.bir yaın arkadaşıma gitmiştim.sadece iki günde dostluklarına hayran olmuştum.ne söylersen anladıklarını biliyorum.seni de çok iyi tanıdığına göre seni de kıını da ümiyecektir.uygun bir ortam bulacağınıa inanıyorum.aynı çocuğun gibi değil mi?ne ondan ne de ondan geçebiliyorsun.

bahar,sütlü bahar;cı olmuşsun bugün...korusun seni...

limon k;bebeğinin ve senin sağlığı yerindedir umarım.ya.

nisa yine uğramamış.

alabama;bugün mert oğlun sana müsaade vermiş.girebilşmiş yaabilmişsin.tekrar :nazar:ona.

iyi aksamlar kizlarrrr nasilsinz bakiyim umarim iyisinizdir,denizcim nasil oldun hayatim iyi bak kendine tekrar gecmis olsun tatlim:16:alabama canim benim yavrunu allah bagislasin insallah bizlerede oyle tatli birer bebisler versin rabbim caniim ben hersabah tarcin corek otu ve bal karisimini yiyiyorum ve esimede yediriyorum ama nekadar yiycemi bilmiyorum biz birer tatli kasigi yiyoruz sen nekadar yiyordun bebeeemm:70::70:

ıyı akşamlar herkese...
alabama maaşallah merte .. o ne guzel resımler oyle .. allah nazarlardan saklasın ..

baharcım .. nasılsın ? .. erverdıyle tahıllerımı sormussunuz .. aslında ben butun tahlıllerımı yaptırdım ..yanı bu bebek kayıplarından dolayı bana yapılmadık tahlıl kalmadı . ocakta yaptıracagım tahlıler rutın tahlıler .. belkı hıstereskopı de olabılırım ..bakalım ..

toana umarım tedavın ıyı gıdıyordur ..
bu arada bır kopek muhabbetı olmus .. ben cok guzel kadıfe gıbı tuylerı olan kocaman kulakları aşagıya sarkan hulyalı bakışlaryla bana sevgı dolu bakan cocuklugumun en sadık arkadaşı kopegımı hıc unutmadım .. panter... senı hep sevdım . :58:

Son düzenleme:
alabama maaassaallah yavrunada sanada gule gule buyut insallah :34::nazar:ALLAHIM BIZEDE ANNELIK DUYGUSUNU TATTIRSIN INSALLAH ALABAMA KAC YASINDA DOGUM YAPTIN HAYATIM ZORMUYDU HAMILELIK DONEMIN BIRAZ ANLATSANA TATLIM TEKRAR MASALLAH BENIM YERIME OP BEBEYINI VE BENIM ICIN DUA ET LUTFEN:59::59:

insanlar yaşadıkları zorlukları çabuk unutur ve o zorlukları daha önce yaşadıklarını unutarak hareket ederler çoğu zaman... ben bu foruma uzun zamandır takılıyordum ama sonra fark ettim ki çoğu arkadaşla ortak bir yönümüz yok hepsi şu anda ya hamile yada bebek büyütüyor. bu yüzden bende bu forumdan çekilmeye karar verdim. bir diğer sebebi ise; bundan bir kaç ay evvel yazılmıştı bir kaç kişinin kullanabildiği bir forum haline gelmiş olması daha sonradan gelen arkadaşların çok fazla dikkate alınmadığını görüyorum çoğu zaman sorularıma ve iyi dileklerime de çok fazla cevap bulamadığım için böyle bir karar aldım. zaten çalışan bir insan olduğum için sürekli girmeme imkan yok portala buda benim ciddiye alınmadığımı gösteriyor. ben bu akşam ne yazıkki sitem ederek sizlere başarılar diliyorum...

iyi akşamlar herada bahar:3:

herada teşekkürler...köpek sevgini ,hayatından çıkarmak istemeyişini anlıyabiliyorum.köpeğim yok ama.bir yaın arkadaşıma gitmiştim.sadece iki günde dostluklarına hayran olmuştum.ne söylersen anladıklarını biliyorum.seni de çok iyi tanıdığına göre seni de kıını da ümiyecektir.uygun bir ortam bulacağınıa inanıyorum.aynı çocuğun gibi değil mi?ne ondan ne de ondan geçebiliyorsun.

bahar,sütlü bahar;cı olmuşsun bugün...korusun seni...

limon k;bebeğinin ve senin sağlığı yerindedir umarım.ya.

nisa yine uğramamış.

alabama;bugün mert oğlun sana müsaade vermiş.girebilşmiş yaabilmişsin.tekrar :nazar:ona.

denizverdi canım sabah uğradım çiçeklerimi gönderdim amaaaaa

Arkadaslar Merhaba:71:

Biraz once doktordan geldik, bebeklerimizin kalpleri atiyor!!! :28::28: Bir isik yanip yanip sonuyordu! Cok sukur, darisi tum isteyen arkadaslarimizin basina insallah. 10 gun sonraya yine randevumuz var, Istanbul'daki doktorum da 12. hafta da gormek istiyor.

Simdi sizleri bir okuyum, sevgiler herkese...:9::9:

maşallah inşallah sonuna kadar sorunsuz gider sağlıkla kucağınıza alırsınız:13:

iç canım iç hüp hüp.afiyet şeker olsun.bal olsun oğluna.
tadilat değil de.şimdi evlat edinmeden gelicekler ya evi bii görmeye..kesin net birşey söylenmedi daha.ama aldığım duyumlara göre çocuk odası varmı diye bakıyorlarmış.ben önceden iki oda arasındaki duvarı kaldırıp le şeklinde salona çevirmiştim.şimdi o duvarın yerine akordion kapı yaptırıyorum.istediğim aman açabileceğim.istersem çocuk odasına çevirebileceğim.bu ara onunla ilgileniyorum.camlı olsun istedim.yerine gittim gördüm beğendim.camlı olanını istedim.göümü kısıp kısıp baktım.hereket ederse görebilirmiyim diye.uyanınca diye...yaaa.işte böyle..
ayyh şımardım şimdi.bekliyorum.ölçü almaya gelicekler.işte böyle ufaktan ufaktan başladım.

bir de...bugün ilk olarak parkyatak denilen bebek yatağına yaklaştım baktım bira.nasıl birşeymiş diye..

evet...kurs bana da çok iyi geliyor.kendimi ifade edebiliyorum orada.derslewr konular.çok güel..umarım pratiğe kolay geçiriri.

umuyorum evdeki tamirat şans getirir kızını hemenccik alırsın kollarına:9:

zarpdenız.... tebrık ederım arkadaşım .. cok sevındım..allah analı babalı uzun bır omur versın yavrularına .. kocaman bır aıle olun ...:10:

patıkler .. kızın ne kadar tatlı .. maaşallah ... okurken kocaman bır gulumseme yayıldı yuzume ..:90:

denızbulut .. bu konuda bız ne soylersek soyleyelım yetersız kalacaktır .. en ıyı kararı senın vermen en dogrusu olacaktır .. uzuldum gercekten .. ama senın adına sen ne hıssedıyorsan ben de ona ortak olurum ..ınşallah her sey hayırlısı ıle gelısır .. ve o guzel bebege guzel bır gelecek hazırlar hayat ...

erverdı hazırlıklar başlamış ne guzel .. tatlı telaslar bunlar ..ınşallah her sey guzel gelısecek ..

tum arkadaşlara guzel bır gece dılıyorum ...

cans sağol canım çok üzüldüm ama şimdi geçiyor böylesi daha hayırlı bizim için

Günaydın kızlar

Günaydın sabah gülleri DenizVerdi :71:, nisa yürüyüşte galiba Nisa:71: bu arada form tutmaya başladı. ( yakındamı dr işleri)
Dün uğrayamadım dayanamadım bi tane gözleme yedim sonra tansiyonum fırladı anlamıyorum ya düşürene kadar ne limonlar tükettim :) neyse şimdi iyiyim çok şükür.
Tatlı telaşlar evde ufaktan da olsa yapacağın değişiklik çok büyük bir amaç için canım camlı akordiyon hiç görmemiştim bebiş için sağlıklı olurmu ki. Ufaktan ufağa bakalım canım park yatak ve ötekilere.
İnşallah evine gelicek görevlilerde sorun çıkarmadan işi hallederler.

Cans bende sorayım tahlillere başladınmı bazıları 15-20 günde çıkıyor

ZarpDeniz Gözün aydın Allah tamamına erdirsin. Maşallah:nazar::nazar: Allahın izniyle sağlıkla sıhhatle kucağınıza gelsinler yavruların canım.

Deniz Bulut dr kontrolünde inşallah bebişinin gaz ve kabızlık problemi çözülür.
Dayanamam ben ona :nazar:
cumartesi sorcam kabızlıkla ilgili başka ne yöntemler var diye yazarım size
ynı mamaya ve damlaya devam dedi. işin iyi ynı eğer kabız olursa 1 çay kaşığını geçmeden zeytinyağı içirmeme olur dedi. bu da benim işimi görüyor :8:

tarcın cörekotu bal karışımını tavsiye ederım toana kesinlıkle yumurtalara ıyı gelıyor her sabah tup tedavimde yemıstım denersen eger ıse yarayacagına inanarak ye ben ınandım ışe yaradı

denızverdi canım ınsallah allah guzell gönlune gore versin ve bır an once kavuşş kızına. sen bu mutlulugu sonuna kadar hakdıyorsun canımm

denızbulut uzuldum canım ınsallah bu kocana ders olur olmassada sen nasıl kendini iyi hissedıyorsan oyle olması sana ıyı gelecektır. oglunun gaz sorununa nasıl uzuldugunu bılıyorum cok zor yahu . ben mertı sırt ustu koltukta otururken bacaklarımın ustune bırakıyorum kafası bı bacagımda poposu bı bacagımda ayaklarıda boslukta hafıf asagı sarkıyor o pozisyonda acayıp gaz cıkartıyo dene ıstersen. sırtını sıvazlıyorum yıne elimde yüz üstü ters tutup eviriyorum çeviriyorum sonra bırakıyorum koltuğa yada yatağın üstüne hareketlerden sanırım bırakınca pırtlatıyo bide onu göstermiştir hemşireler bacaklarını kaldırıp karnına doğru hafif bastırıyorum yine arada pırtlıyo.
ben de saat yönünde karnına masaj yapıyorum. bacaklarını da tuvalet yapar gibi itip çekiyorum. yüzüstü yatırmayı denemedim. deneyeyim öyle de masaj yapmayı. dr yanındayken bir süre yüzüstü yatııp hareket etmesine izin vermemizi önrdi. kaslaı kuvvetlendiriyormuş.

meryecim bi an kendimi prof anne sandım utandım ama gerçekten bende işe yaradı bebekler enteresan sürekli bir dürtüyle gaz çıkarmaya kaka yapmaya çalışıyo sen de onu gördükçe başarısız olduklarında üzülüyosun zor yani allah vermesin. tabi anne sütü alınca işin biraz daha kolay oluyor. inşallah sen bebene anne sütü verirsin nasip olur inşallah.

biz dün doktora gittik bir aylık kontrolüne herşey yolunda Mert toplamda 900 gr almış doktorumuz beğendi anne sütü yetiyor devam dedi. ortalama 600-1000 gr almalıymış. boyumuz da 5 cm uzamış 57cm olmuşuz maşallah maşallah maşallah diyim dilimi ısırıyım en çok anne babanın nazarı değermiş siz de maşallah deyin kızlar. ikinci aşımız hepatit b yi olduk yine. birdaha ki ay gitcez artık bundan sonra. sarılığı tam geçmedi dedim doktora benim çocuğumun bile 45 günde geçti sorun yoko dedi. sadece gözlerinin beyazında hafif sarılık var da. toraks tüpü takılan ameliyat yeri de düzeliyor orası gamze gibi çukur olmuştu bi krem verdi sabah akşam sürüyoruz ki delik olan yer alt dokuya yapıştığı için gamze gibi kaldı ama krem işe yaramış dokudan ayrılıyomuş çok şükür iz kalmaz inşallah. doktor sorun yok kalsaydı bile ilerde estetikle düzeltiliyo bu tip şeyler dedi ama sanırım kendiliğinden geçecek. ciltte döküntüler vardı özellikle yüzde onlarda geçiyo az kaldı biraz omuzlarına yayılmış ama yeni doğanlarda oluyomuş o da geçicek inşallah. dün doktordan sonra epey huzursuzluk yaptı ben çok korktum kolik mi oldu diye çünkü çok sebepsiz ağladı ki bir aydır oğlum altını açtığımda karnı açsa biriki ınganın dışında ağlamadığı için ben çok korktum ama bugün iyi maşallah işte böyle iyi rapor verdim size dimi

denizbulut sana ne sorcam kedin napıyo evde durumlar nasıl. birde kedinin de düzenli aşıları vs varmı köpekler gibi benim kayınvalidemin evinde iki kedi bir köpek var köpeğin bakımı aşıları vs si yapılıyo ama kedilere hiçbişi yapılmıyo ayrıca kediler sürekli sokakta ve evde heryerde takılıyolar ayrıca bi tanesi avcı manyak miki avladıklarını da övüne övüne sanki ödül verirmiş gibi eve getirmeye bayılıyo ben nasıl davrancam diye doktora sordum doktorda aşıları yapılan evcil hayvanlarsa fazla yanına sokulmamak kaydıyla eve gidilebilir dedi. ama kedilere bildiğim kadarıyla aşı falan yapılmıyo sen beni yönlendirirsen görümceme söylicem ne aşı gerekiyosa gitsin yaptırsın yoksa gitmicem valla.ne dersin bu konuda?

maşallah mert beye :nazar:biz de bugün doktordaydık. batu doğum sonrası yeterli süt yok diye 3300 e kadar inmişti. şimdi şükür 4500 gr olmuş. :nazar:boyu da 58 cm 6 cm uzamış:nazar: süt yeterli değil ama mama yarıyor demek ki :8:

aşıları olduğu sürece kedinin bir sakıncası yok. tabii insan kucağında uyumayı seviyorsa allah korusun bebeğin üstüne çıkabilir ve boğabilir benim en korktuğum bu. bir de yanına yaklaşır bebek ani hareket ederse korkup tırmık atabilir. bu nedenle bebek ile kediyi ayrı tutuyoruz. arada kedi çok sıkılıp bağırınca salonda bebeğin yanında vs dolaşmasına ancak biri varsa izin veriyoruz. hiç yalnız kalmıyorlar. 6. aya kadar bebek kendini döndürebilir duruma gelene kadar bu şekilde deam edeceğim. aşı kısmında kışın 2-3 ayda bir yazın her ay ensesine pire damlası yapılması gerekiyor. bir de yaz-kış en geç 3 ayda bir parazit aşısı. kedi için karma aşısı lazmım ama bizim için önemli değil. dışarı çıkıyorlarsa kuduz da iyi olur ama bebeği ısırmayacaklarına göre çok önemli değil. önemli olan pire damlası ve parazit aşısı. tüylerden mikrop geçer vs denilen de bu. bu aşı önlüyor. yoksa tüyün de bir zararı yok. bebek veya büyük yutarsa dışkıyla çıkıyor yeterki aşısı olsun.

eklemeyi becerebildim mi acaba?

maşallah ne desem çok yakışıklı mı çok çirkin mi? :34: çok beğendim resimleri gerçekten.

Alabama'cım, maşallah Mert'e, 41 kere maşallah. Allah nazarlardan korusun. O kadar keyifle okudum ki mesajını, bu işi kavramış, neyi nasıl yapmasını bilen bir annenin sözleriydi, çok mutlu oldum. Sana da 41 kere maşallah. Fotoğraflarınız müthiş vallahi. Canlarım ya, uzun, sağlıklı, kısmet dolu ve çookkk mutlu ve bir arada hayatlar diliyorum size.

Kedi ve köpek demiş ve beni can evimden vurmuşsun. Bizim evde köpek var, ne yapıcaz diye düşünmüyor değiliz hani. Bahçeye bırakamam, miniğimizi sakınmam lazım ama kıskandırmamak da lazım. Henüz erken, bir iki aya biz de birileriyle konuşup, önlemlerimizi almaya başlayalım diyoruz. Yıllar önce kedim vardı, onların da aşıları var ama benimki eski bilgi. Deniz, dediğin gibi, aydınlatacaktır seni.
kıskanmazsa köpek daha rahat. hem ileride güzel de arkadaşlık eder.

merye canım benimki kış bebeği oluğu için 1 aylık 3 aylık ve 6 aylık yaklaşık 2-3 er tane kalın penye ve 2-3 er tane kadife tulum ya da alt üst takım gerekti. tulumların ayağı hep kapalı olsun zira ayaklarında çorap durmuyor. ben neredeyse dize kadar uzun konçlu çoraplar var onları tulumlarının üstüne giydiriyorum ancak öyle bir süre duruyorlar. 1-2-6 aylık 8 er tane body de lazım. ben kısa kollu almıştım hep. sayı da daha fazlaydı ama daha fazlası gerekmiyor 8 yeterli bence. yaz için ama kolsuz da lazım. biberon 120 ve 240 ml dr browns dar ağızlı almıştım. her durumda al sütün olsa da arada sağıp vermen gerkebilir. sütün olursa madele süt pompası iyi deniyor. ayrıca avent veya chicco göğüs kalkanı ve lansinosh göğüs kremi. çeşitli boıylarda tülbentler ve önlükler lazım. hastane çıkışı da gerekli 2-3 tane yeter eğer sezeryen olursa. normal doğuma 1-2 tane. bebek bezi 1 numarayla başla. 2 taneden fazla alma gerekirse sonra alırsın. 50 şer tane var 1 numara da. penye ve kalın battaniyeler de lazım. 5-6 tane. gün içinde ve gece yatarken devamlı elinin altındalar. kustukları ve ağızlarından birşey aktığı için de sık değişip yıkanıyor. pişik kremi şampuan bebe yağı için mustela iyi marka olmadı sebamed. ayrıca kk da bebek için ne lazım diye listler var. aklına takılanı da sorabilirsin.

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar:3:
beni sormuşsunuz arkadaşlar.kaç gündür girememiştim.geriye dönük okuyup merhaba diyeyim dedim.
deniz, şaşırdım okuyunca.ama en iyi yaşayan bilir.en hassas olduğun dönemde bu kararı almak zorunda kalmışsın kimbilir neler yaşadın ki aldın bu kararı.hakkında hayırlısı arkadaşım.
limon_kabugu, ben saçımı 15 haftadan sonra doktoruma sorarark boyattım.bitkisel boya aldım evde boyadık.kuaförde cesaret edemedim içine birşeyler katarlar diye.ama bence kimyasalında zararı yok yine de sen bilirsin.organ gelişimi 15. haftada bittiği için o haftadan sonra birçok doktor izin veriyor saç boyatmaya.
zarpdeniz, tebik ederim arkadaşım.ama endişelerin hiç bitmeyecek biliyorum.kalp atışı, ilk 3 ay, ikili test vs vs diye gidecek.en sonunda da kuzularını kucaklayacaksın.
denizverdi, sende de tatlı telaşlar başlamış.kolay gelsin arkadaşım.bu arada daha önce de söylemiştim ama senin şu çay koyma, patates kızartma, kahvaltı hazırlama muhabbetlerine bayılıyorum bilesin.:39:

oğluşum hala küvözde.pazartesi doktorla konuştuğumuzda 7-10 güne kadar çıkar dedi.yılbaşına kadar çıkmasını umuyorum.ama tahmin edersiniz ki psikolojim tavan yapmaya başladı.yarın 40 günüm doluyor.buna da şükür.ama nasıl zor bilemezsiniz.kuzumun göbeği düştü eşim getirdi.ilk banyosunu hastanede yaptı vs vs......birçok şeyini göremiyorum.geçen cumartesi hemşire küvözden çıkarıp battaniyeye sardı ve pencerenin önüne getirdi kuzumu.nasıl ufacıktı anlatamam size.ama canı içinde olsun yeter bana.
bu arada sütüm azalmaya başladı.sütü azalıp çoğalan duydunuz mu hiç?herkes geçici olabilir diyor ama yine de sorayım dedim.öneriniz var mı artması için?

Son düzenleme:
alabama, maşallah oğluşuna.
ben fotoğraf fantezimi ancak birkaç ay sonra yapabileceğim.umudum hele bir eve gelsin, acık büyüsün ondan sonra.
bu arada hamileyken görüştüğüm bir organizasyon şirketi bugün aradı."doğumunuz yaklaştı, fotoğraf ve şeker kararınızı verdini mi diye".çok komik oldu.yarın kırkım çıkıyor doğum geçti bile dedim.şaşırdılar tabii ki.ilginç bir durum oldu.

Günaydın

Günaydın Denizverdi canlsıından kahvaltıyamı döndün.

Limon Kabuğu inşallah herşey yolundadır.

Deniz Bulut kedi ile ilgili bütün önlemler alınmış Bebeğin güzel güzel büyüsün :nazar:

Herada aşıyla ilgili bir sıkıntım olmadı çok şükür. 20.haftadan sonra yapılıyormuş.

Altınyunus Bebeğin Allahın izniyle en kısa zamanda sağlıkla anneciğinin kucağına gelicek hayırlısıyla. Çok şükür herşey yolunda. Sütünde çoğalır inşallah şeker problemin yoksa helva da tüketebilirsin.

Cans senin tahlillerin tamam galiba hayırlısı eşinde yaptırsın canım. Hangi merkezde tedavi olucaksın? Eşler bazen çok rahat olabiliyor ve bazı durumları kabullenmekte zorlanıyorlar.

bluestar yaptığın bu açıklama beni çok üzdü

Back
X