38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım sanada iyi akşamlar.bal karışımını yiyiyorsunya toanacım birde arı sütü ekle sabah akşam yemekten önce bir tatlı kaşığı ye canım yarasın bol bol yumurta olsun arkadaşım:16::16:

Denısbulutcum ben 38 yasındayım 39 gırıcem tabı tup bebekte yasta cok onemlı dıyolar ya doktorlar onada kafa yoruyorum tabbı ıster ıstemez bırde benım 3 denemem olcak sımdı ıgnelerımı oluyorum bırde benım esımden spermı amalıyatla alıyolar o sıkıntımızda var tatlım tek ısteyım allahım umıdımızı bıtırmesın :59::59::59:

Su arkadasım allah bagıslasın yavrunu sana banada doktor yuzde 25 verıyo bakalım senın mucızenı sana veren rabbım banada verır ınsallah canım benım:49::49::49::49:

ıyı akşamlar arkadaşlar ..
lımonkabugu dert ettıgın seye bak ... aman bosver arkadasım .. hıc bır sey bebegın ve aılenden daha fazla degerlı degıl ... her seyı bosver .. etrafa pembe gozluklerle bak .. yaşamak cok guzel ..hele mınıcık bır bebegın agusuyla daha da guzel .. tek derdın bebegın olsun canım ...uzme kendını

bulustar gıtmene uzuldum .. sanırım bazı seylerı yanlış anlamıssın .. senın tasvır ettıgın gıbı buradakı herkes yenı dogum yapmıs ya da hamıle degıl .. hepsı de en basından basladılar . mucadele verdıler ..buradan bırbırlerıne destek oldular ..sonunda allahın onlara lutfettıklerı guzellkılerı yasıyorlar .. belkı sen de onlardan bırısı olacaktın .. cektıgın acıları ınan anlıyorum...ama yalnız degılsın ..

güller girene girmeyene iyi akşamlar.o kadar yamıştım.bilgisayar kapanma mı?gittiiiii gitti.şimdi okuyayım

alabama,deni,altınyunus,güller.... sağolun arkadaşlarım...aslında ben kendimden eminim.daha gelmeden onu çok seviyorum.evimi bile ona göre düenliyeceğim.ona yapmak istediklerim aynı kendimin olsaydı yapacaklarımla aynısı..eşim de öyle..hatta benden daha çok istiyor gelicek bu yavruyu...ama insan işte..herşeyi düşünüyorsun.sağolun canlarımmm.

limoncum;canım hamileliğinin verdiği iniş çıkışlar bunlar... ama bak kolay sahip olunmuor.kend,n de demişsin.ne paralar harcadık diye....bir o kadar paralar da ne kadar istesek getirmiyor bie..lütfen sakin olmaya çalış emi.onlar çok kıymetli....hiç duydun mu bilmem.bir ekmek le bir tu çevirirler bir fakire verirleröyle derlerdi.kaayı belayı kovarmış.belki bu eskidendi.o amanki duruma göre...sen en iyisi sadaka ver.sadaka kaayı belayı uak tutar derler..lütfen bebeğin doğana kadar da uqak durmaya çalış arabandn..iki oluyor bak.:47:

merye cim;canım benim ben senin çok yemek yakmana güldüm.hani ilk amanlar çok yemek yakmışın ya... yoksa allah korumuş sii.birşey olmamış çok şükür.farkında olmadan inşallah yanlış anlaşılmadım gülüm.ben de yemek koyup öyle oturmuştum.yaılanları okuyup cevaplıyacaktım.son yaılarda senin o yaını görünce o yüden öyle dedim.hani dedim sana gülüyorum ama
şimdi ben de yakarmışım diye.....sonra aten yaamadım.bilgisayar kapandı.hepsi gitti.... kıını yalnı büyütme konusunda endişelisin.eminim deneme yanılma yollarıyla üstesinden geleceksin.allah yardım edecektir.kıından güç bulacaksın.

bunu göndereyim de.kapanmadan... sonra devam edeyim

baharcım rutin tahlillerin varmış..iyidir umarım sonuçları..oyunlar başladımı..çok evkli geçiyor bide.. hatta hocaya diyoru ki.hocam hiç ders işlemiyelim hep oyun oynayalım diye:52:

su 10;güle güle iyi günlerde büyüt bebeğini.ne güel bilgilerini paylaşıyorsun.çok sağoll.yadıklarını okuyunca sanki deni bulutu okuyor gibiyim.ona ansiklopedi kadın demiştim.larusumus çoğalıyor..tekrar sağolasın..desteğin bilgilerin ,için teşekkürler...

rügardeni; hoşgelmişin...tam gelmişsin rügar bey alıvermiş seni buradan..canı sağolsun oğlunun...yeter ki onlar sağ olsunlar sağlıklı olsunlar

nisa mai..başarı dileğin için sağolasın.yakında tedavi göüküyor ha..hadi hayırlı..

toana sana birkaç öneride bulunmuştum.okudun mu?hani narsuyu...... diye gidiyor...
ben iyiyim canım..şükür bugünlere allaha.. şimdi yeni heyecanlar sardı beni.:21:

unuttuğum varsa affola .kaç kere yadım.. yok moilla çöktü,yok bilgisayar kapandı....

DENIZVERDICIYIM OKUMADIM HAYATIM NAR SUYUNU HIC DUYMADIM:61: TATLIM YAZARMISIN COK SAGOL YA DUSUNDUYUNUZ ICIN ARKADASLARIM GERCEK DOSTLAR SIZLERSINIZ:70:: MEVLAM GONLUNUZDEKI BEBISLERINIZI VERSIN INSALLAHHH:49::49:::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tekrar merhaba kızlar,

Akşamdan beri geçmişi okuyayım da tek tek cevap yazayım dedim ama şu saat oldu doğru dürüst okuyamadım oturup kalkmaktan. Rüzgar köpek dişlerini çıkarıyor ve çok zorlanıyor maalesef. Şu ana kadar 12 diş çıkardı ve hiçbirinde bu kadar sıkıntı çekmemişti yavrucak. Ne zaman diş çıkarsa pişik oluyor. İki gündür pişik geçmedi ve huysuzluğu çok üzerinde, gece uykuları huzursuz ve bölük pörçük. Yine diş çıkardığı dönemlerde olduğu gibi öksürük başladı. Anlayacağınız çok sıkıntılıyız bir kaç gündür.

Geçmişi okuyamadığım için sizlere de cevap yazamıyorum. Umarım herkes iyidir. Tekrar uğramaya çalışacağım kızlar. Hepinizi çok öpüyorum :16: :16: :16:

alabamacım sağol canım.kısa bir mola vermiştim derse.hem tül de takacağım.sıkmasını bekliyorum.bir bakayım demiştim.şimdi şu an cuma selası veriliyor.mubarek cuma saatinde.allah herkesin gönlünün murdaını versin inşallah.amiinnn

toana ,bende bir işe yaramadı diye yamamıştım canım.belli mi olur.belki sana iyi gelir.nar suyu iç tedavin süresince.eskiden çok araştırırdım...yumurta kalitesine hücre yenilemesine iyi geliyor diye okumuştum.ben de fos çıktı.ama senin olabilir.tae sıkılmış nar suyu iç.bir de fındık fıstık cevi.cevi öellikle .hücre yenileyici olarak.bak yadıkça aklıma geliyor.bir de balık yağı demişti bir kadın doğumcu.bir onu içmemiştim.sıra ona gelmişti ki ömrüm vefa etmedi:)) :))

arp hocam.nerdesini .bir göründünü .sonra yok oldunu.cırcır böceklere benden dondurma:131::131:

limon k;umarım iyisini

nisa;sana da iyi bir gün olsun

hoşçakalıın:3::3:

toana;canım sana kendimden alıntı yaptım..nar suyu ile ilgili yaım...inşallah sende işe yarar.iyi gelir.güel güel kaliteli ,içleridolu yumurtaların olur.sonra bbeğine dönüşürler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın 38 in gülleri

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

benim kı uyandırdı erkenden....allahım sen utandırma...

evde bir ses olacak...sadece bir kuş var şimdi evimde..o orada yerinde duruyor...ama bu geicek peşimden gelicek..çok tuhaf geliyor...nereye gidersem gelicek.benim gölgem mi olacak...komşumum kıı da hiç peşimden ayrılmıyor bie geldiğinde..hep öyle mi olacak.öyle olacak tabiii.bir vao süs eşyası gelmiyecek ki evime...öyyle koyduğun gibi orda dursun...bilmiyorum..çok tuhaf duygular..çocuklu arkadaşlarla dışarıda dolaştığım aman ya da birlikte gediğimi aman baen çocuğun... elinden tutardım.derdim ki bak bana güvenmeyin haaa.benim çocuğum yok...unutuveririrm bırakırım bir yerde...sen sıkı tut çocuğunun elini...geröekten unuturmuyum bir yerde?safça salakça sorular mı bunlar?
kı çocuğa talep falaymış.erkek çocuğa sıra daha çabuk sıra geliyormuş..eşim beklemiyelim.ilk önce hangisi gelirse alalım getirelim diyor.olur mu?e peki kıım..?çocuğu görünce fikrim değişirmi?kapıp eve getirimiyi?40a doğru koşuyorum.hiç bu güne kadar erkek çocuğu hayal etmemiştim düşünmemiştim.

daha gelmeden uyanıyorsam geldiğinde hiç uyumammmı?ya da yanında mı yatarım.eşim kıar mı?her aman elimi attığımda boş gelmesin der...alışırmıyı?ben duymasam sesini o gelip bakar mı?
bakar bakar..o kadar hevesli ki.hala inanamıyorum.keşke bu kadar sene onu bu kadar bekletmeseydim.ben de beklemeseydim.kaderimii memorial mi çiiyor?allah beni çok sevdi de mi böyle oldu?sorular biter mi?sorular ancak uaklarda beni bekleyen yavru gelince susar..sorular bitme.

kedi köpekle ilgili yaılarınıı okudum.peki muhabbet kuşunun bir ararı olur mu?ona da damla ilaç gerekir mi?
limon k;lütfen.. eşine bunu da sorsan....:38:

meraba kizlar bugun kimseler girmemis ugramamis buralara herkesler mesgulmu nee:53::53:
denizverdiciyim meraba canim sen neden bugun erkencisin hayirdir hic uyumadinmi tatlim :34::34::34:

Back
X