38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

baharnaz merhaba,
umarım herşey yolundadır.. Tetanos aşısını bende yaptırdım.. Hatta Rıza Hoca bunu sağlık ocaklarında yaptır, onlar dozlarıda iyi takip ediyorlar dedi. Bende 20.ci haftalarda yaptırdım. İkşnci dozuda bir ay sonra yaptırdım.. Ispanak,pazı gibi kumlu yada topraklı sebzelere karşıda koruyucu niteliğinde.. Önemli bir aşı. Daha önce yaptırmamışsan bence yaptır. daha önce yaptırmışsan 10 yıl koruyucu özelliği var..

Deniz Bulutcum, mesaj kutun dolu olduğu için mesajına cevap yazamıyorum canım. "Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu
deniz bulut isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için deniz bulut isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir." mesajı çıktı karşıma :)

arkadaşlar kusura bakmayın, hepinize merhaba ama oğluşum uyandı ve yatağında beni al çığlıkları atıyor, öpüyorum hepinizi :)

sana uzak dur arabadan dedik ama dinletemedik çünkü çok farklı bir ruh durmda oluyrz ve çok heyecanlanıyrz
neyse allhtan sadece ceza yemişsin başka bir şey olmamış ben kötü bir şey oldu diye korkumştum
canım,aslında uzak duruyorum ama dün birkaç yere gitmek zorundaydım ve eğer arabasız gitseydim çok yürüyecektim..okadar yürümeyi göze alamadığım için oldu..dün nasıl etkilendiysem, bugün sağık ocağına iğne vurulmaya bile gidemedim..eşimi aradım ben dışarı çıkmak istemiyorum iğnemi sen yaparmısın diye..o sesimi kötü duyunca takma kafana önemli değil bundan sonra ben getirip götürürüm seni istediğin yere,sen karnındakini düşün dedi...
şimdi iyiyim ama karnımdaki daha önemli....

allah iyiliğini versin. üzüldüğün şeye bak. aman ceza yazsın sonra faiziyle gelsin ne olursa olsun yeterki sağlığın iyi olsun. benim eve son 9 ayda bile (öncesini hiç söylemiyoum) eşimin eski işyerlerinden telefon, internet, elektrik derken gelmeyen haciz kağıdı kalmadı. tabii hepsi tarafımdan kapatıldı. her seferinde bitti diyip kapıda bir kağıt daha bulunca sinirlerim altüst oluyordu ama ben bile allah dermansız dert vermsin bunlar dert değil diyorum. allah korusun ya çocuğuna birşey olsa. böyle ufak tefek şeyler için kendini üzmemeye çalış. bebeğini düşün.

bebek odası demişsin, benim ev uygun değildi ayrı bebek odası odası yapamadım. yalnız her durumda ilk 1 sen,e sonrasında da uzun süre o sizinle yatacak. arkadaşlarımdan biliyorum odasına yatırsalar bile sabah birlikte uyanıyorlar bir şekilde. 3-4 yaş arası ancak düzeliyor. yani 2 yaş sonrası oda yapsan da olu.r bir de arkadaş önerisi büyüyen karyola almayın 2 yaşından sonra zaten ayrı takım alınıyor demişti.
denizbulut,okadar haklı şeyler yazmışsın ki,şuan neden bukadar üzüldüm diye kendime kızdım..sonuçta parayla halledilebilecek birşey bu...ama dediğim gibi hiç başıma gelmediği için belki de çok etkilendim..bundan sonra başıma birdaha gelse belki de yüzsüz davranıcam...iyi hadi yazda bizde işimize bakalım filan bile diyebilirim :D:D

bebek odasına çok hevesim vardı eskiden ama şimdi daha mantıklı düşünmeye başladım,seninde dediğin gibi bebek ilk birkaç sene anneyle birlikte yatıyor..bu durumda da odasını pek kullanmayacak..en iyisi biraz büyüyünce ona güzel bir oda yapmak..
eşin veteriner mi? insaflıymış pire damlasını 3 ayda bir demiş :1: veterinerler özellikle de yazın ayda bir diyorlar. dışarı çıkan kediyse yazın gerçekten daha sık gerekiyor ama 3 ayda bir de iyi.
evet canım veteriner..3 ayda bir diye evden çıkmayan bir kedi sanıp ondan mı dedi acaba ?gelince sorarım canım...ben hiç anlamam bu işlerden,hiç hayvanda beslemedik...
Limon Kabuğu seni merak ediyordum hastaneden gelir gelmez pc başına oturdum ( hastane karaciğer ve böbrekle ilgili testler yapılıcaktı önemli birşey diil artık alıştım :))

Canım ya boşver ceza yazsınlar istedikleri kadar çok şükür sen ve bebeğin iyisiniz bende korkmuştum neyse çok şükür dedim. Dert etme olsun böyle ilk defa gelmiş başına ceza durumu ama herşey olabilir haciz gelebilir vs insanlık hali. Sağlığın yerinde olsun. Sevdiklerinin sağlığı yerinde olsun.

baharcım,meraklandırdığım için kusuruma bakmayın lütfen..beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim..
çok haklısın baharcım,insanın başına herşey gelebilir,yeterki sağlığı yerinde olsun...ilk defa olmasından çok etkilendim sanırım irde hamilelik hormonları işin içine girince duygularım tavan yaptı sanırım...eğer hamile olmadan bu olay başıma gelse çok üzülüp sinirlenirdim ama asla ağlamazdım...heleki dışarıda bir memurun karşısında,kendimi küçülmüş sayardım birinin karşısında ağlarken...
neyse artık olan oldu...canımız sağ,bebişimizde bizle bundan iyisi de şamda kayısı :)

canım,bugün hastanedeymişsin, testler nasıl çıktı...herşey yolunda değilmi baharcım..
aşınıda olmuşsun,karma aşı olmuşsun...sanırım bizede karma aşı yapılır..darısı bize artık,doktoruma salı gittiğime sorucam bakalım o ne diyecek bu aşı olayına...

limonkabuğu bizimde başımız bir aara beledan kurtulmuyrdu yok araba kaza yaptı masraflı ama bir kazaydı allah şükr sonra ocağın üzerinde yarına hazırlık olarak ocağa yemek koymuştum bir uyumuş sabah 7 de işe gideceğim zaman bi uyndım aklıma ocak geldi dizlerim tutumadı nasıl bbir koştum mutfağa tencere devrilmiş yarsı ocağın üzerind e içindeki ocağa dökülmüş ama ocak açık kamış ve yanmaya devam ediyrdu 7/8 saat öyle yanmş ocak bir ay etkisinde kalmştım
sonra aynı günlerde buzdaolabı bozuldu iki gömlğim eteklerim pantolun makine içinde perişan oldular

ve bunların hepsi evlendikten sonra iki ay içinnde oldu hemen bir kurban kestirdik ve biraz yoksul birilrine para yardımı yaptık
inannın bu söyleriklerim hepsi 1/2 ay içnde oldu
ama en kötü sü ocaği unutmam olmuştu ve her yaptığım yemeği korkunç yakıyordum
ahh canım sende neler atlamışsın..geldim mi üst üste geliyor böyle malesefki..bende bir fakir sevindireyim yoksa içim rahat etmeyecek..sadaka beladan uzak tutarmış insanları...sizde kan akıtmakla iyi yapmışsınız..
arkadaşlar kusura bakmayın, hepinize merhaba ama oğluşum uyandı ve yatağında beni al çığlıkları atıyor, öpüyorum hepinizi :)

merhaba rüzgardeniz..
biz annelerin kusuruna bakmıyoruz hiç...bebişler daha önemli tabiki de...

merhaba güller:71:
yemeğimi koydum pişiyor.şimdi hem okuyayım hem yaayım.akşamüeri okumuştum yaacaktım.moilla çöktü.kaldım öyle... :((
yemeğimi yakmadan bir okuyayım.meryeeeeeeeeeeee kulakların çınlasın.ne güldüüümm.canım benim.ben de şimdi okurken yakarmışım:52:

Altınyunus umarım oğlun bir an önce sağlıkla yuvanıza döner..zor bir durum, hemşire bebek odasına alıp, 3-4 saat getirmeyince niye getirmiyorlar diye söylenmiştim. sağlık olsun zamanla her şey geçer..Süt artırıcı şeyi sormuşsun. Bende denizulutu gibi ülkerin maltana içeceği var.Onu içiyorum. Çokda faydasını görüyorum. Bende bulamıyorum , bana kayınvalidem istanbul dışından alıp getiriyor...
Tavsiye ederim. Ayrıca düzenli sağ.. aynı saatler olmasına d,kkaet et.. Elektirikli pompalar bu konuda şahane. Benim kıızm emmiyor, çok zorluklar yaşadık. Ben ilk günden sağmaya başladım.. önceleri çok üzülüyordum emmiyor diye.. sonra herkes anne sütü alsın nasıl alırsa alsın dediler. Çok şükür bugü n 3 ay 6 günlük olduk maşşallah boyuda kilosuda standartların üzerinde.. İnşallah sütüm geldikçe sağıp vereceğim. Gecede 2 ile 3 kez sağmaya kalkıyorum. İşe gideceğim diye dondurucuya koyuyorum. Alışveriş merkezine dahi gitsem pompam ve termosum yanımda taşıyorum. Yeterki sağlıklı olsunlar bir damlada olsa anne sütü alsınlar...
Alabama seni ve oğlun mert'ide tebrik ediyorum. allah ananalı babalı sağlıkla büyütsün..
Limon kabuğui; hamilelikden dolayı herşeye insan sinirlenebiliyor. Ama bebeğini düşün çünkü birebir oda herşeyden etkileniyor.. Biz eşimle tartışmamaya çalıştık hamilelik boyunca.. Doktorum bana karnını okşa, mutlu ol, sinirin geçer dedi. Bu çocuklarımız çok değerli..
Minik kızım 2 yıl önceki dondurulmuş spermlerle %20 şansla dünyaya geldi..Onun hep mutlu ve vicdanlı bir çocuk olması için rabbime dua ediyorum.. O yüzden şu an tartışsakda odayı değiştiriyoruz..
Sende rahat , sakin ve mutlu ol.. Çünkü mucizen içinde.....
Sevgiyle kalın..

merhaba güller:71:
yemeğimi koydum pişiyor.şimdi hem okuyayım hem yaayım.akşamüeri okumuştum yaacaktım.moilla çöktü.kaldım öyle... :((
yemeğimi yakmadan bir okuyayım.meryeeeeeeeeeeee kulakların çınlasın.ne güldüüümm.canım benim.ben de şimdi okurken yakarmışım:52:

gül ha ne büyük bir bela atlatmıştık o zaman ölüdrmeyen allah öldür müyor
ama bede şimdi sana güldüm yazdıklarına şakasız çok kötü bir olaydı
allah kimseni başına vvermesin bela müsüibet

rüzgardeniz şimdi temizliyorum bu yeni haliyle hiçbirşeyin farkında değili.

su hamilelikte stres iyi değil derler. ben de çok korktum çünkü ne kadar istemesem de neredeyse tüm hamileliğimi eşimle tartışarak ve ağlayarak geçirdim. bebek çok huysuz vs olacak diye bekliyordum ve sağlığından da korkuyordum. şükür öyle olmadı. bu bakımdan allah yüzüme güldü. doktoruma da sormuştum ben çok stresliyim bazı problmler yaşadım bebek etkilenir mi diye doktorum sağolsun öyle olsa savaş zamanı hiç sağlıklı bebek doğmazdı dedi :21:yine de zaten sadece hamilelikt değil genel olarak fazla üzülmemek lazım ama tabii elimizde olmuyor her zaman.
bugün batu iyi uyudu aralarda iyi yazdım ben de.

canım şu dönemde hamileliğinden önemli bişey yok.gerçi arkadaşlar da söylemiş.bunca uğraştan sonra bebeğin seninle ve o herşeyden önemli.böyle düşünmeye çalış.:16::16:

Limon kabuğui; hamilelikden dolayı herşeye insan sinirlenebiliyor. Ama bebeğini düşün çünkü birebir oda herşeyden etkileniyor.. Biz eşimle tartışmamaya çalıştık hamilelik boyunca.. Doktorum bana karnını okşa, mutlu ol, sinirin geçer dedi. Bu çocuklarımız çok değerli..
Minik kızım 2 yıl önceki dondurulmuş spermlerle %20 şansla dünyaya geldi..Onun hep mutlu ve vicdanlı bir çocuk olması için rabbime dua ediyorum.. O yüzden şu an tartışsakda odayı değiştiriyoruz..
Sende rahat , sakin ve mutlu ol.. Çünkü mucizen içinde.....
Sevgiyle kalın..
su,normalde de sinirli bir yapım var,hamilelikle birlikte de tavan yapmış durumda...çok sinirlendiğimde hemen aklıma bebeğimi getiriyorum ve sakinleşmeye çalışıyorum...trafik cezası olayını fazla abarttığımın farkındayım...böyle birşey için bebeğimi germemeliydim..ama o anı yaşarken sakin düşünemiyor insan işte,bebeğime sahip olabilmek için biz çok paralar döktük,124 lira o paraların yanında devede kulak bile kalmaz..oyüzden şimdi kendime bile kızıyorum parayla halledilebilen birşey için bu kadar ağlayıp sinirlendiğim için...
rüzgardeniz şimdi temizliyorum bu yeni haliyle hiçbirşeyin farkında değili.

su hamilelikte stres iyi değil derler. ben de çok korktum çünkü ne kadar istemesem de neredeyse tüm hamileliğimi eşimle tartışarak ve ağlayarak geçirdim. bebek çok huysuz vs olacak diye bekliyordum ve sağlığından da korkuyordum. şükür öyle olmadı. bu bakımdan allah yüzüme güldü. doktoruma da sormuştum ben çok stresliyim bazı problmler yaşadım bebek etkilenir mi diye doktorum sağolsun öyle olsa savaş zamanı hiç sağlıklı bebek doğmazdı dedi :21:yine de zaten sadece hamilelikt değil genel olarak fazla üzülmemek lazım ama tabii elimizde olmuyor her zaman.
bugün batu iyi uyudu aralarda iyi yazdım ben de.

denizbulut, insanı rahatlatan bu msjlarına bayılıyorum...inan abartmıyorum senin bana öğlen yazdığın msja kadar halen sinirliydim ama msjını okuyunca sanki o olayı hiç yaşamamışım gibi hissettim..

bu konuda da rahatlattın beni,hep acaba hamilelikte yaşadığım gerginlikten dolayı bebeğim doğduğunda huzursuz bir bebek olurmu diye düşünüyordum ki bu msjını okudum...içim yine rahatladı...

güzün aydın canım darısı diğer aşamalara ben bu topiği okumaya başladığımda deniz bulut yeni hamile kalmıştı zaman nasılda geçti darısı sana inşallah canım biz sıradakiler hamilelerden dua bekliyoruz biliyorum ediyorsunuz.ama işte insan yinede söyliyor

Back
X