alabama,41.000 kere maşallah

yakışıklı oğluna..senide çok merak ediyordum gördüm..nedense seni hep esmer hayal etmişim...oğlunla,çok tatlısınız maşallah..doğum anında ki fotoğraf beni çok duygulandırdı..Rabbim bize de o anları görmeyi nasip etsin...
zarpdeniz,gözün aydın canım kalp atışlarını duymuşsunuz..

bundan sonra herşey yolunda gider inşallah...
altınyunus,seninle doktorumuz aynıydı yanlış hatırlamıyorsam,bana da izin verir demek ki doktorum...bebeğine kavuşmana çok az zaman kalmış..az daha sabret canım..demesi kolay biliyorum ama sen çok güçlü bir annesin..inşallah bu günlerin acısını çıkartcaksınız oğlunla...
baharcım,herşey olunda şükürler olsun...son zamanlarda günlük yaşamımda :13:bir takım terslikler yaşıyorum,sadakamı vermeliyim,bir hayırda mı bulunmalıyım bilemedim...birşeyler hayatımda ters gitmeye başlayınca acaba birini mi kırdım filanda başıma bunlar geliyor diye düşünmeden edemiyorum..
sende 1-2 gün önce gözleme yemişsin ve tansiyonun çıkmış sanırım..insanın hamileyken canının istediği birşey yiyememesi kadar kötü bir şey yok sanırım..az daha sabret canım..sonra ne istersen yersin...
erverdicim,evini düzenlemeye başlamışsın..değişiklik herzaman iyidir...
bebek odası konusunda sana katılıyorum..bende son aylarıma doğru bu durumu düşünücem,bebek odasından ziyade hep genç odasına hevesim olmuştur..ozamanakadar fikrim değişmezse bende sadece park yatak almak istiyorum.
sınavların varmış başarı diliyorum..
denizbulut,herada,cans,hülya,patikler,merye,toana,nisa-mai sizler de iyisinizdir inşallah..
bluestar,seninle çok yazışamadık,sitem ettiklerinden biri belki de benim...bazen benimde ismimin geçmediği msjlar oluyor ama inan bana hiç kırılmıyorum..
birincisi, ben bu topiğe sonradan katıldım arkadaşlarımın beraber yıllardır yaşanmışlıkları var,kendimi onlara kabullendirmem zaman alabilir,ben ozamanı sabırla beklemekten yanayım..
ikincisi ,ise gerçekten msjımı görmemiş yada aceleden unutmuş olabilir.bazen benimde unuttuklarım olabiliyor çünkü..bu ciddiye alınmadığım anlamına gelmiyor...keşke bu msjını yazmak yerine biraz daha sabırla muhabbetlere ortak olmaya çalışsaydın..tercih senin tabi ki ama bu şekilde gitmen beni üzdü.
insanlar yaşadıklar sıkınıları çabuk unutur demişsin..inan bana hiçbirini unutmadım..hamileliğimle ilgili çoğu detayları,mutluluklarımı,kaygılarımı yazmıyorum bile,belki hamile olmayan arkadaşlarımı istemeden de olsa üzerim diye..