Mert de pişik oldu bizim doktor özel bir karışım yaptırttı bize içinde çinko ve saf zeytinyağı olan. onu iki gün sürdük bizdede geçti çok şükür. birde temizlemek için bi solusyon istedi. ikiside eczaneye yaptırıldı yani hazır değil. Mert anne sütü aldığıı için kakası daha sıvı. normalmiş. Batu mama yediği için daha yoğundur buda normal. bizimki yine anne sütü aldığı için daha sık kaka yapıyo. ama sürekli gaz çıkarcakmış gibi ıkınıyo gaz çıkardığı halde ben doktora sordum o da normal ilk üç ay olur dedi. arada rahatlatmak için metsil damla verebilirsiniz dedi. bizde arada veriyoruz. iyi geliyo. geceleri nasıl uyuyormusun Batu düzgün uyuyor mu?
Patıkler bende aynı dertten yakınıyorum bızde tedavıden once kan tahlılı yptırıyoruz okdar cok bır arastırma yapmıyolar yanı yanlız yumurta takıbınde hormonlar ıcın kan tahlılı yapıyolar okdar ben ıstıyorumkı herseyım arastırılsın bıde benım guatırımda var senın anlıycan oyle gıdıp gıdıp gelıyoruz ıkıtane deneme yaptık tutmadı buda 3 olucak bu defa olsun dıye dua edıyorum ınsallah arkadasım senın ıcınde hayırlısı olurr allahım burdakı arkadaslarımın cumle ısteyenlerınde bızlerınde yuzumuzu guldursunRabbım emeyımızı bos etmesın canlarıım
Sagol patıkcım tedavım suruyo ıgnelerımı yapıyorum gonal f ayın 1 nde basladım bakalım allahım rast getırsın ınsallahSen nasılsın hayatım?
Canım benim 20 hafta bitiyo artık hareketleri de hissediyorsundur yada bugün yarın yakında hissetmeye başlarsın.onu hissedince herşey daha keyifli olacak allahın izniyle. tabi insan mutlu olmazmı daha güzel bi mutluluk yok. sigorta olayını akşam eşime söyliyim bakim konuşmadıysa ve işi bitirmediyse koçlada konuşsun. saol alternatıf fıkır icin. As için ön sonuçları aldın onlar iyi çıktı şimdi beklediğin sonuçlar neyle alakalı. gergin olmayı gerektircek bir durum yok dimi varsa söyle bende gergin takılıyım.Alabama'cım, Memorial ile devam edeceksen sağlık sigortası için Allianz'ı öneririm. Ayakta tedavide %50 indirimi var. Benim poliçe hamilelik takiplerini de kapsıyor, mesela 180 TL'lik muayene 90 TL üzerinden hesaplanıyor ve %20 katılım payıyla 18 TL ödüyorum. Dermatoloğuna da gittim hastanenin, orada da aynı hesap üzerinden ödeme aldılar, o yüzden aklında olsun istedim.
Benim iyi gidiyor Allaha şükür. Valla kardeşim, sinirlendirmeyene sinir olmuyorum, durum şimdilik böyleİş yerindekiler üzerinde dikkat hamile ve hormon etkisi altında yazan bir t-shirt almışlar, hala biraz biraz sinirli olmamın etkisi vardır ihtimal bu göndermede tabii Gerçi itiraf edeyim daha mutluyum, gün içerisinde gülüyorum filan. İlk üç aydaki o gerginlik azaldı sanki. Haklısın, hatırlıyorum krem ve gebelik vitaminleri üzerine yaptığımız konuşmayı. Gerçekten benim için hayal ötesiydi, başıma geleceğine asla inanmıyordum. Allah'ın izniyle bu hafta 20 bitecek ve ben hala şaşkınım diyeyim. Kızım uslu, bana bir rahatsızlığı yok. AS sonucu da hafta ortasına kaldı, herhangi bir gerginlik yaşamadan bekliyorum sorunsuz geleceğine inanarak.
Deniz Bulut, geçmiş olsun arkadaşım, inşallah ishal sorunu da yakında geçer. Hem senin hem de Alabama'nın dediklerinizi kaydediyorum bir yere, bir ara lazım olacak tekrar sormayayım diye.
Arkadaşlar merhaba,
Hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Tüm istekleriniz yeni yılda gerçekleşsin...
LimonKabuğu tahlil sonucun güzel çıkmış. Kutlarım arkadaşım.
Alabama'cım senin bebiş de pişik olmuş anlaşılan. Pişiğe en iyi gelen kremlerden biri de popolin haberin olsun. Ayrıca 40'ı çıkmış hayırlı uğurlu olsun. 40'ını uçurmaya biryere gittiniz mi?
Altınyunus sen de bebeğine ilk kez sarılabilmişsin. Çok çok sevindim arkadaşım. Biraz çileli geçti ama bak bitti işte.
DenizBulut sen nasılsın arkadaşım? Senin de az kalmış 40'ı na hadi bakalım.
Merye canım senin de az kalmış doğuma. Kolay ve sağlıklı bir şekilde atlatırsın inşallah.
Baharnaz sen neler yapıyorsun canım?
Toana senin tedavin nasıl gidiyor?
ZarpDeniz,Nisa-mai, Herada,DenizVerdi,Cans,Hülya ,Su sizler de iyisinizdir umarım...
canım saol çok şükür pişik olayı geçti ama teşekkürler. 40 bizim tam yılbaşına denk geldi. bizde arnavutköye kayınvalidemlere gittik. yemeği orda yedik ananesi de geldi öyle aile sadeti yaşadık .dün oğlumla ilk defa kanyona gittik pusetiyle dolaştı zozuk. bide evelsi gün dayısına gittik gezdik yani. Sende marta yeni tedavine allahın izniyle başlıyomuşun. bende biliyorsun 1 martta başlamıştım mart bana ugurlu geldi inşallah sana da uğurlu gelsin çok sevindim. ben tavsiyede bulunamıyorum biliyosun doktorum ingiltereye döndü. acıbadem maslakda yaptırmıştım. ancak buna rağmen memoriali tavsiye ediyorum. b planım memorialdi o zamanda. şimdi de hala memorial derim. herşeye rağmen hayırlısı. ben hiç kür vs yapmadım tek yaptığım sigarayı bırakmak ve baltarçınçörek otu her sabah kalkınca bir kaşık yemiştim. ilk ve tek sürekli yaptığım şey mart ayında buydu işe yaradığını düşünüyorum. sayıyı artırmasa bile yumurtayı kaliteli yaptığına inanıyorum şeker. hadi sana rast gelsin.Kızlar,
Ben sonunda (hele şükür :) ) eşime mart ayında tüp bebek denemesine başlamak istediğimi söyledim. Ben bu sefer denememi eski doktorumda yaptırmayacağım. Çünkü çok fazla medyatik olmaya başladığı için benimle çok iyi ilgilenemediğini düşünüyorum. En son tüp bebek tedavimde tedaviye başlamadan önce sadece bir kez FSH ve E2 testi yapıldı. İşte bu kadar. Halbuki ben sizlerden okuyorum Memorial'de sık sık bu tahlillerin istendiğini. İleri yaş denemesi olduğu için de biraz daha fazla özenildiğini. Bu noktada sizin önerilerinize ihtiyacım var. Bu sefer nerede yaptırayım?
Ayrıca arkadaşlar bir de tüp bebek sürecine kadar yumurta kalitesini arttırmak için neler alayım? (Deniz Bulut ve ZarpaDeniz bana bu konu ile ilgili daha önce bilgi vermişti ama sizin de fikrinizi almak istiyorum.) İncir kürü de sanırım yumurtanın kalitesini arttıran şeyler arasında. Bana tarifini verir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum kızlar... YARDIM YARDIM YARDIM
alabama evet anne sütü içenler daha sık çıkıyorlar ama ilk 3 ayki dönemde böyle karışıklıklar olabiliyor demek. ben pişik olayını doktora sormadım. arkadaşım 6 ay önce sormuş bu kremi önermişlerdi ben de direkt gidip kremi aldım. siz hangi doktora götürüyorsunuz. bn 1. ay kontrolüne de tüm testler (kalça ultrasonu) ve aşısı (bizim sağlık ocağına gelmediğinden) aradan çıksın diye yine memorial a götürdüm ama 2. aya değiştirbilirim. iyi de geldi gerçekten. bakalım bugün 1 kez normal 1 kez az yaptı. nasıl devam edecek. ben gaz için sub simplex vermeye devam ediyorum. gece belli olmuyor. bazen yeme ve alt dönemleri arası 2 şer saat uyuyor bazen daha az. en fazla 2,5 saat. mamayı da bazen 120 cc içyor bazen 90 bazen 60. daha karışığız yani. batu ıkınıp alttan gaz çıkarıyor ama beslenme sonrası 40 yılda bir üstten çıkarıyor. o da genelde çok geç 15-20 dakika sonra bile olabiliyor. acaba biberona ara verip daha sık mı omza koymalıyım diyorum ama bu sefer de biberon soğuyor zırt pırt ısıılmaz ki. ara verince 60 cc sonrası uyuklamaya da başlıyor ama doymadığından 1 saat içinde uyanıyor. kısaca anne sütü gibisi yok büyük kolaylık çıkar ver mis gibi. inşallah herkesin bol bol sütü olur.
bugün de bizim 40 ımız. bakalım nler değişecek :))
patikler hayırlı olsun tedavin. ben arı sütünü aktardan almışım. bulgaristandan mı ne geliyormuş. çok azı 30 lira falandı. yine ayrı aldığım polen ve kaliteli bal ile karıştırmıştım. hazır satılıyor ama 15 lira falan kavanozu ne kadar güvenilir ki diyip son böyle yapmıştım.
herada ikili test ve ayrıntılı sonuç iyiyse amnio sonucu da iyi geliyor için rahat beklemeye devam et
herada toana denis selam..
herada;ben de merak ediyordum sonucunu epeyidir sen girmeyince..daha almamışsın... hadi as kalmış.hayırlısı ile iyi çıkacak inşallah
denis;yeni foto eklemişsin.maşallah batuya.alışabildinmi anneliğe..maşalah tüptü yumurtaydı kürdü derken galiba şimdiden sonra da bebek gelişimi bakımı konusunda da yascaksın ansiklopediyi .))
toana.hollandaya çok çok selam.sisin orada kestirmeden gidiyorlar galiba.dün 2 gündür gonal f ye başladığını söylemiştin.burada 3 üncü gün başlıyorus vajinal ultrasona..2 3 günde bir çağırıyorlar takibe...süpermen gibi hılsı spermlerinis bulunur da bebeğine kavuşursun inşallah.allah kimseyi yarı yolda bırakmasın tamamına erdirsin inşallah
çabucak kaçarım.gördüm girdim.şimdi kursa..hoşçkalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?