38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama'cım, Memorial ile devam edeceksen sağlık sigortası için Allianz'ı öneririm. Ayakta tedavide %50 indirimi var. Benim poliçe hamilelik takiplerini de kapsıyor, mesela 180 TL'lik muayene 90 TL üzerinden hesaplanıyor ve %20 katılım payıyla 18 TL ödüyorum. Dermatoloğuna da gittim hastanenin, orada da aynı hesap üzerinden ödeme aldılar, o yüzden aklında olsun istedim.

Benim iyi gidiyor Allaha şükür. Valla kardeşim, sinirlendirmeyene sinir olmuyorum, durum şimdilik böyle İş yerindekiler üzerinde dikkat hamile ve hormon etkisi altında yazan bir t-shirt almışlar, hala biraz biraz sinirli olmamın etkisi vardır ihtimal bu göndermede tabii Gerçi itiraf edeyim daha mutluyum, gün içerisinde gülüyorum filan. İlk üç aydaki o gerginlik azaldı sanki. Haklısın, hatırlıyorum krem ve gebelik vitaminleri üzerine yaptığımız konuşmayı. Gerçekten benim için hayal ötesiydi, başıma geleceğine asla inanmıyordum. Allah'ın izniyle bu hafta 20 bitecek ve ben hala şaşkınım diyeyim. Kızım uslu, bana bir rahatsızlığı yok. AS sonucu da hafta ortasına kaldı, herhangi bir gerginlik yaşamadan bekliyorum sorunsuz geleceğine inanarak.

Deniz Bulut, geçmiş olsun arkadaşım, inşallah ishal sorunu da yakında geçer. Hem senin hem de Alabama'nın dediklerinizi kaydediyorum bir yere, bir ara lazım olacak tekrar sormayayım diye.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

Hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Tüm istekleriniz yeni yılda gerçekleşsin...

LimonKabuğu tahlil sonucun güzel çıkmış. Kutlarım arkadaşım.
Alabama'cım senin bebiş de pişik olmuş anlaşılan. Pişiğe en iyi gelen kremlerden biri de popolin haberin olsun. Ayrıca 40'ı çıkmış hayırlı uğurlu olsun. 40'ını uçurmaya biryere gittiniz mi?
Altınyunus sen de bebeğine ilk kez sarılabilmişsin. Çok çok sevindim arkadaşım. Biraz çileli geçti ama bak bitti işte.
DenizBulut sen nasılsın arkadaşım? Senin de az kalmış 40'ı na hadi bakalım.
Merye canım senin de az kalmış doğuma. Kolay ve sağlıklı bir şekilde atlatırsın inşallah.
Baharnaz sen neler yapıyorsun canım?
Toana senin tedavin nasıl gidiyor?
ZarpDeniz,Nisa-mai, Herada,DenizVerdi,Cans,Hülya ,Su sizler de iyisinizdir umarım...

mna, testi nerede yaptırdığına bağlı. Alman Hastanesi 1 saatte verir mesela, ben eve nispeten yakın diye Sema Hastanesi-Dragos'ta yaptırdığımda 35 dakikada vermişlerdi. Ancak iki saatte sonucu veren de var, 4 saatte veren de. İnşallah doktorunun dediği gibidir ve yeni bir test yüzünü güldürür.

Kızlar,

Ben sonunda (hele şükür :) ) eşime mart ayında tüp bebek denemesine başlamak istediğimi söyledim. Ben bu sefer denememi eski doktorumda yaptırmayacağım. Çünkü çok fazla medyatik olmaya başladığı için benimle çok iyi ilgilenemediğini düşünüyorum. En son tüp bebek tedavimde tedaviye başlamadan önce sadece bir kez FSH ve E2 testi yapıldı. İşte bu kadar. Halbuki ben sizlerden okuyorum Memorial'de sık sık bu tahlillerin istendiğini. İleri yaş denemesi olduğu için de biraz daha fazla özenildiğini. Bu noktada sizin önerilerinize ihtiyacım var. Bu sefer nerede yaptırayım?
Ayrıca arkadaşlar bir de tüp bebek sürecine kadar yumurta kalitesini arttırmak için neler alayım? (Deniz Bulut ve ZarpaDeniz bana bu konu ile ilgili daha önce bilgi vermişti ama sizin de fikrinizi almak istiyorum.) İncir kürü de sanırım yumurtanın kalitesini arttıran şeyler arasında. Bana tarifini verir misiniz?

Şimdiden teşekkür ediyorum kızlar... YARDIM YARDIM YARDIM

Patikler selam arkadaşım. İyiyim Allah'a şükür. Bir yaramazlık yok. Sen nasılsın, akıllı kızın nasıl? Yakında bir tedavi planlıyordun sanırım, gelişmeleri takip edeceğim ve inşallah 2011'in başlarında güzel haberlerden biri de senden gelecek.

Patikler'cim, aynı zamanlarda yazmışız

Memorial'ı öneriyorum ben de. Gerçekten de çok sıkı kontrol altında tuttukları için herşeyi. Ancak soran başka arkadaşlara da söyledim, doktorum bana moral desteği versin, iyi şeyler duyayım diye düşünenlerimiz için ben Memorial'ın uygun olmadığını düşünüyorum. İşlerini yapıyorlar özünde. Doktorumun bana tedavi süresince söylediği tek destek sözü ve o da bir kereye mahsus olmak üzere 'lütfen moralinizi bozmayın' idi. Transfer dahil dokuz kere gittim toplamda. Olur a en ufak bir hata olmasın diye düşündükleri için, çatlatma iğnesini bile hastanede olacaksınız diyorlar ve ertesi gün de tekrar e2 seviyesi kontrol ediliyor, toplama işlemi öngörüldüğü saatte mi yapılsın yoksa öne çekilsin minin son kararını vermek için. Herkes mi çok memnun, hayır değil elbette. Daha başka sorun olursa severek yanıtlarım.

Kürler konusunda RüzgarDeniz çok yazardı geçmişte. O tüp tedavisine hazırlanırken bu kürleri uygulamıştı ve Rüzgar bebek kendiliğinden geldi maşallah. Onun yazısını kopyalıyorum aşağıya, umarım faydası olacaktır. Deniz Bulut'un önerisiyle özellikle fsh düşürmek için çim suyu içme seferberliğimize sen de dahildin yanlış hatırlamıyorsam. Ben yurt dışında 'royal jelly' diye geçen ve yumurta kalitesini çok arttırdığını okuduğum arı sütü tabletlerinden almıştım aktarda. Gerçi ara verdiğim dönemde hepsini bir kenera attım tedavide OPU öncesi ne yapabilirsem bu yazdıklarımdan onlardan destek almıştım. İnşallah miniğini getirmene fayda edeceklerdir bu kürler.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

denizverdiciyim sagolun tatlilar ya gercekten cok moral veriyorsunuz dusunuyorum adet oldum cok sukur ilk ecom ayin 10 diyolar yani benim yumoslar toplandigi gun esimde tese olucak acaba cikarmi spermler ciksin diye dua ediyorum ilkinde cikmisti insallah budefada cikar o dusuncedeyim kizlarr ALLAHIM EMEYIMIZI BOS ETMESIN INSAAALLAHH

Heradacım sagol tatlım ayın 1 nde oldum adetımı ılk ecom ayın 10 dıyolar bakalım allah budefa yuzumu guldururr ınsallah Hepımızınde gulsun ınsaaalllahhh

alabama evet anne sütü içenler daha sık çıkıyorlar ama ilk 3 ayki dönemde böyle karışıklıklar olabiliyor demek. ben pişik olayını doktora sormadım. arkadaşım 6 ay önce sormuş bu kremi önermişlerdi ben de direkt gidip kremi aldım. siz hangi doktora götürüyorsunuz. bn 1. ay kontrolüne de tüm testler (kalça ultrasonu) ve aşısı (bizim sağlık ocağına gelmediğinden) aradan çıksın diye yine memorial a götürdüm ama 2. aya değiştirbilirim. iyi de geldi gerçekten. bakalım bugün 1 kez normal 1 kez az yaptı. nasıl devam edecek. ben gaz için sub simplex vermeye devam ediyorum. gece belli olmuyor. bazen yeme ve alt dönemleri arası 2 şer saat uyuyor bazen daha az. en fazla 2,5 saat. mamayı da bazen 120 cc içyor bazen 90 bazen 60. daha karışığız yani. batu ıkınıp alttan gaz çıkarıyor ama beslenme sonrası 40 yılda bir üstten çıkarıyor. o da genelde çok geç 15-20 dakika sonra bile olabiliyor. acaba biberona ara verip daha sık mı omza koymalıyım diyorum ama bu sefer de biberon soğuyor zırt pırt ısıılmaz ki. ara verince 60 cc sonrası uyuklamaya da başlıyor ama doymadığından 1 saat içinde uyanıyor. kısaca anne sütü gibisi yok büyük kolaylık çıkar ver mis gibi. inşallah herkesin bol bol sütü olur.
bugün de bizim 40 ımız. bakalım nler değişecek :))

patikler hayırlı olsun tedavin. ben arı sütünü aktardan almışım. bulgaristandan mı ne geliyormuş. çok azı 30 lira falandı. yine ayrı aldığım polen ve kaliteli bal ile karıştırmıştım. hazır satılıyor ama 15 lira falan kavanozu ne kadar güvenilir ki diyip son böyle yapmıştım.

herada ikili test ve ayrıntılı sonuç iyiyse amnio sonucu da iyi geliyor için rahat beklemeye devam et

Son düzenleme:
Sagol patıkcım tedavım suruyo ıgnelerımı yapıyorum gonal f ayın 1 nde basladım bakalım allahım rast getırsın ınsallah Sen nasılsın hayatım?

herada toana denis selam..
herada;ben de merak ediyordum sonucunu epeyidir sen girmeyince..daha almamışsın... hadi as kalmış.hayırlısı ile iyi çıkacak inşallah
denis;yeni foto eklemişsin.maşallah batuya.alışabildinmi anneliğe..maşalah tüptü yumurtaydı kürdü derken galiba şimdiden sonra da bebek gelişimi bakımı konusunda da yascaksın ansiklopediyi .))

toana.hollandaya çok çok selam.sisin orada kestirmeden gidiyorlar galiba.dün 2 gündür gonal f ye başladığını söylemiştin.burada 3 üncü gün başlıyorus vajinal ultrasona..2 3 günde bir çağırıyorlar takibe...süpermen gibi hılsı spermlerinis bulunur da bebeğine kavuşursun inşallah.allah kimseyi yarı yolda bırakmasın tamamına erdirsin inşallah

çabucak kaçarım.gördüm girdim.şimdi kursa..hoşçkalın

Denızbulut allah bebeyını sana bagıslasın neguzel ugraslar bunlar olsun pısıkte gecer ısalda gecer allahım bızlerede boyle guzel ugras versın ınsallahh

Sağolasın Denizverdi. Ben de öyle umuyorum. Senin de güzel haberlerini buradan okuyacağız inşallah.

Patıkler bende aynı dertten yakınıyorum bızde tedavıden once kan tahlılı yptırıyoruz okdar cok bır arastırma yapmıyolar yanı yanlız yumurta takıbınde hormonlar ıcın kan tahlılı yapıyolar okdar ben ıstıyorumkı herseyım arastırılsın bıde benım guatırımda var senın anlıycan oyle gıdıp gıdıp gelıyoruz ıkıtane deneme yaptık tutmadı buda 3 olucak bu defa olsun dıye dua edıyorum ınsallah arkadasım senın ıcınde hayırlısı olurr allahım burdakı arkadaslarımın cumle ısteyenlerınde bızlerınde yuzumuzu guldursun Rabbım emeyımızı bos etmesın canlarıım

Herada'cım ve Denizbulut'cum çok teşekkürler cevaplarınız için.

Sagol patıkcım tedavım suruyo ıgnelerımı yapıyorum gonal f ayın 1 nde basladım bakalım allahım rast getırsın ınsallah Sen nasılsın hayatım?

Toana canım benim de 2 denemem olumsuz. Bu da 3. olacak kısmetse. Hakkımızda hayırlısı...

Canım benim 20 hafta bitiyo artık hareketleri de hissediyorsundur yada bugün yarın yakında hissetmeye başlarsın.onu hissedince herşey daha keyifli olacak allahın izniyle. tabi insan mutlu olmazmı daha güzel bi mutluluk yok. sigorta olayını akşam eşime söyliyim bakim konuşmadıysa ve işi bitirmediyse koçlada konuşsun. saol alternatıf fıkır icin. As için ön sonuçları aldın onlar iyi çıktı şimdi beklediğin sonuçlar neyle alakalı. gergin olmayı gerektircek bir durum yok dimi varsa söyle bende gergin takılıyım.

canım saol çok şükür pişik olayı geçti ama teşekkürler. 40 bizim tam yılbaşına denk geldi. bizde arnavutköye kayınvalidemlere gittik. yemeği orda yedik ananesi de geldi öyle aile sadeti yaşadık .dün oğlumla ilk defa kanyona gittik pusetiyle dolaştı zozuk. bide evelsi gün dayısına gittik gezdik yani. Sende marta yeni tedavine allahın izniyle başlıyomuşun. bende biliyorsun 1 martta başlamıştım mart bana ugurlu geldi inşallah sana da uğurlu gelsin çok sevindim. ben tavsiyede bulunamıyorum biliyosun doktorum ingiltereye döndü. acıbadem maslakda yaptırmıştım. ancak buna rağmen memoriali tavsiye ediyorum. b planım memorialdi o zamanda. şimdi de hala memorial derim. herşeye rağmen hayırlısı. ben hiç kür vs yapmadım tek yaptığım sigarayı bırakmak ve baltarçınçörek otu her sabah kalkınca bir kaşık yemiştim. ilk ve tek sürekli yaptığım şey mart ayında buydu işe yaradığını düşünüyorum. sayıyı artırmasa bile yumurtayı kaliteli yaptığına inanıyorum şeker. hadi sana rast gelsin.

biz yoğun bakım sürecimizi Ercan Tutak sayesinde hayırlısıyla atlattığımız için yine Ercan beyle devam ettik. kendisinden çok memnunuz. şimdilik de kendisiyle devam etcez. ilk birinci ayında yine ona gittik.kendisine ne sıkıntım olursa yazıyorum ya mesaj atıyorum ya mail cevap yazıyor. bizimkide ağızdan çok geğirmiyor daha çok alttan gaz çıkarıyor. ama görsen koca herif gibi. haklısın emzirmek kadar iyisi yok. kesinlikle kolaylık. biz hastaneye birhafta süt sağıp götürürken az çok yaşadım. biberona koy ordan poşete al. sterilize et vs zor yani. allah kolaylık versin.

denizverdi annelik zormuş güzelim. yeni alışıyorum valla. psikolojim de yeni düzeliyor. bana yardımcı şart ama o da ayrı dertmiş. bir yatılı bayan başladı ama hoşlanmadım. bebeğe ellesin istemiyorum. o da kötü biri değil sadece türkçesi az bir de gürcistanın köylüsü yardım etmeye çalışıyor ama ben demeden fazla bebeğe elleyince deliriyorum. fazla birşey demiyorum da. hem iş buyurmayı bilmem hem türkçe az biliyor anlaşamayız diye. şimdi yeni bir tane arıyoruz. milletin 8-10 tane değiştirdiğini duydukça panikliyoum. allah yardımcım olsun.günlerdir yine uykusuzum. eylül ayında ayağımı kırdığımdan beri hamileliğin son birkaç haftası hariç doğru dürüst evden çıkmadım. bugün çıkacaktım ama batu düzgünt yiyip uykuya dalamadı. uykusuzluk artı asosyallik hep evde oturma birleşince sinirler harap oluyor. devamlı bir ağlama isteği de geliyor. bu psikolojimin düzelmiş hali düşün inşallah bu akşam uyurum yarın da az dışarı çıkarım da normalleşirim. yoksa pişik falan iş değil gerçekten darısı hepinizin başına.

Son düzenleme:
Deniz Bulut bebişine geçmiş olsun resimde maşallah çok tatlı duruyor Allah nazarlardan korusun, inşallah gönlüne göre bir yardımcı bulursun ve en kısa zamanda rahatlarsın.
Pişikle ilgili önerilerinizi not ediyorum bu arada bulgaristanda pişik ile iligli özel bir karışım yapılıyormuş ve bebişler için sağlıklıymış duymuştum hani temin filan etmek istersen

Patikler kararına sevindim ben de memorıalı öneririm. Eşimle İçimize sinen ilk ve tek yer orası olmuştu ve ilk denememizi orda yapmaya karar vermiştik, çok şükür bugünleri gördük. İnşallah sende görürsün. Ben tedavi öncesi diyestiyen eşliğinde kilo verdim ve ayrıca incir kürü yapmıştım uzunca bir süre. Hatta tatile gittiğimde 1 ay kaynatma durumum olamamıştı o zamanda yanımda incir ve zeytinyağımı yanımda götürüp 2.alternatif yöntemi uygulamıştım. akşamdan 2 incir üzerine 1 tk zeytinyağı döküp sabahları onu yemiştim. Eşimede keçiboynuzu kaynatıp suyunu içirmiştim.

Herada çok şükür canım iyiyim kalple ilgili tetkiklerle uğraşıp duruyorum. Bebişler sağlıkla gelsinler inşallah canım. Çatlakları doğumdan sonra görürüz herhalde.

Alabama maşallah gezgin olmuş oğluşun Allah nazarlardan korusun. Verdiğiniz püfleri not ediyorum canım tşkler.

Toana inşallah güzel güzel yumoşların olur canım.

mna benim test sonucum 2,5 saat sonra çıkmıştı ve gününde yaptırmıştım. İnşallah senin sonucunda yüzünü güldürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…