merhabalalar benim yaşım 35 tüp tedavisine başladım bugün 3.gün gonal f kullanıp gittim 2 tane folikül var dedi isterseniz tedaviyi keselim dedi acaba bundan sonra yumurta üretimi olmazmı bilginiz varmı gonalf 450 yi 300 225 2 kere yaptım şimdide 150 gonal 2 şerde menegon verdi bunlar yumurta yaparmı ne olur cevap yazın çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum
banu hoşgeldin canım bu ilk denemenmi yoksa daha önce denedinmi dendiysen yumurta durumun hakkında iyi kötü bilgin vardır eğer daha önce daha çok olduysa iptal edebilirsin yok yine az olduysa devam et tabi birde maddi durum da önemli yaşın çok değil bence panik yapma.bende önümüzdeki dömende yaptıracam kısmetse şimdilik kürler yapıyorum eğer iptal edersen sende bu kürleri uylarsın inşallah güzel güzel yumurtaların gelişir üzme kendini burası sana iyi gelecektir
İlk denemem canım hiç anlamadım yapılan tahlill sonuçları iyi neden bu kadar az oldu anlamadım.bu günden sonra çoğalmazmı bu folüküller bileniniz varmı
İlk denemem canım hiç anlamadım yapılan tahlill sonuçları iyi neden bu kadar az oldu anlamadım.bu günden sonra çoğalmazmı bu folüküller bileniniz varmı
canım kadınların her ayı aynı olmuyor bazen daha fazlada olabilir benim konuştuğun bir dr yumurtalıklar uyarıldıktan sonra sayı artmaz demişti.bu demek değilki senin diger aylarında böyle olacak
merhabalalar benim yaşım 35 tüp tedavisine başladım bugün 3.gün gonal f kullanıp gittim 2 tane folikül var dedi isterseniz tedaviyi keselim dedi acaba bundan sonra yumurta üretimi olmazmı bilginiz varmı gonalf 450 yi 300 225 2 kere yaptım şimdide 150 gonal 2 şerde menegon verdi bunlar yumurta yaparmı ne olur cevap yazın çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum
banu merhaba hoşgelmişin
önceki deneyimlerime dayanarak naçisane fikrim şöyle;dr yumurta sayısı as olduğu için iptal edelim demiştir.malum tüp masraflı iş.bir de vücuduna hormon alıyorsun.as yumurta as şans demek...yumurtaların boş çıkma ihtimali de var.bir denememde benim de tüp olarak başladığım tedavide benim de 2 yumurtam gelişti.bis aşılamaya çevirmiştik.aşılamaya da çevirebilirsin.samanı geldiğinde çatlatma iğneni olup ilişki saatini ayarlayıp doğal yoldan da deneyebilirsin
Benim eşimin sayılarıda çok az senin tedavin devam ettiği halde yumurtalar çoğalmadımı yani ben belki çoğalır diyorum öyle bişey olmazmı
nisa bluestar selam
yok canım.üsgünüm çoğalmadı.. öyle bir sihir yok.sanırım ilk denemen...
selam canım iyi akşamlar
banucum meraba canim hosgeldin canim bende gonal f kullaniyorum 150 dozaj uzun protokol oluyo benimki senin ilk denemenmi canim benim 3 denemem olucak ALLAHIM IZIN VERIRSE AMA NEDEN FOLIKUL OLUSMUS BEN ONU HIC DUYMADIM DOKTORUN SENI AYDINLATMADIMI TATLIM ALLAH YUZUNU GULDURSUN ARKADASIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?