nisacım ne şanslısın.yeni komşular hemde iyilermiş..ne güel..benim de çok uykumm geldi..çıkarım artık.giren girmeyen herkese iyi gceler..
çok teşekkür ederim patiklercimLimon Kabuğu geçmiş olsun canım...
çok teşekkür ederim erverdicim..ben normalde çok düşük tansiyonlu biriyim az birşey yükselse hemen ensemden ağrı vuruyor..neyseki çok yükselmemiş..şimdi iyiyim şükürhülya cans hoca uğramışlar.selam
baharcım muhtemelen şu saatlerde oğlunu isliyorsun..sağlıkla gel..
limon kabuğu;tansiyonmu?aman ihmal etme..geçmiş olsun..
aman hamileler dışarıda bir rüsgar bir soğuk var.kar yağsa bu kadar olmas..kendinise ve yavrularınısa dikkat edin.lütfen..
dünüm berbattı bahar.yasıcam
meryeeee... kıs en kıdemli hamilegördüm senii.ne haber? e öptüm merye seni
tayf,inşallah 2011 de yakalarsınız inşallah sıpanızı:)amin diyelim o halde bu güzel dileklere heradacım...umarım tez zamanda gelir bu danalar
Hoşbulduk tekrar denizverdicim..umarım iyisindir..
limon_kabuğu iyiyim valla,sıpayı yakalamak için koşturuyorum sürekli,sen nasılsın?
canım,maşallah neler sürüyormuşsun öyle...ben sabhları bebeyağı akşamlarıda saf zeytinyağı sürüyorm..bir tane kremi şuan araştırıyorum çatlak kremi ama hamileler kullanabiliyor mu tam emin olmak istiyorum ona göre sipariş edicem...Limonkabuğu yazayım tabii uyguladığım saçmalıklarıBanyo sonrası bebe yağı. Sanırım sen de sürdükten sonra bir ufak duş alıyorsundur üzerine, böylece hem fazlası atılıyor hem de daha uzun süre nem muhafaza edilebiliyormuş. Gün içinde Palmer's cocoa sürüyorum, akşamları da Lierac. Hafta sonları da kayısı, çilek susam, gliserin yağlarını aldım aktardan onları karıştırıyorum. Abarttım tabii de hazır ruhum varken süreyim, çünkü biliyorum bir müddet sonra hele de ilk çatlaklara merhaba dedikten sonra bir kenara atabilirim her an.
denizverdicim,çok geçmiş olsun canım..topuk dikeni hiç yaşamadım,etrafımda da yaşayan biri olmadı ama televizyonda ibrahim saraçoğlu onun çin bir kür verirken duymuştum..biraz araştırdım internetten ve şu tarifi buldum denemek istersin belki diye de aşağıya yazıyorum canım...güller topuk dikeni diye birşey duydunus mu?2 hafta önce kan aldırmıştım.kan kolay çıkmadı tortulu bir şekilde geldi.hemşire enjektörü içeride dolandırdı durdu.mahvetti beni.1 hafta 10 gün ağrıdı kol.devlette oldu bu.kısdım kendime..ertesi gün aynı kolun ayağında(sol) topukta bir taşlaşma.sabah uyandığım gibi sertleşme acıma.. sonra yavaş yavaş gesindikçe evin içinde açılıyordu.dr a gittim. film sonrasında topuk dikeni çıktı.herhangibir şekilde olabilirmiş. kanla ilgisi yokmuş.her 10 kişiden dördünde görülürmüş.yapısal birşeymiş.bir jel bir hap..geçti gitti diye sevindim.
dün yine kan aldırmıştım ama devlette değil.devletteki tiroit ile ilgili idi.her saman pıhtılaşma kanını öselde yaptırdım.aynı şey öselde de oldu.başhemşire içeride dolandırdı da dolandırdı.ben bırak artık diğer koldan al dedimn.ama yine mahvoldum.sonunda geldi kan.ama ben çok kötü oldum.kadına söylerken daha yaşlar döküldü acıdan bırak derken.başhemşire biras bekle dedi.komprres yapıcam dedi.ıslak gaslı bir bes koydu kan aldığı yere.sonra da yüsüme bir peçete gibi birşey örttü.ben sandım gösümün yaşını siliyor.ama aynı filmlerde olur ya birini bayıltırlar aynı o şekilde yüsümü tamamen kapadı.kaparken de çok ösür di,lerim dedi.ben neden böyle olduğunu sordum.damarın ince olduğunu kaydığını söyledi.biras bekledim koltukta.. sonra hastanede yarım saat kadar dinlendim.sonradan farkına vardım ki.yüsüme koyduğu şey ilaçlı imiş. acımsı gibi kokuyordu.ilaç gibi..bu sabah yine topukta başladı aynı acıma.nedir bu şimdi.. hiç böyle birşey duydunus mu?eve sor geldim.sonra bir üşüme.. uyumuşum.. sonra kalkdedim .... hastayım dersen hasta olursun daha çok.gittim kursa...
çok acırsan başına gelirmiş derler .. doğru mu bilmem.daha yakın samanda komşum söylemişti rahatsıslığını.çok üsülmüştüm ona.. onun ki daha kötüsüymüş.ameliyatlık sanırım.o iğne kullanıyordu.belki de tesadüf.. bilmem.hiç böyle bir durum duydunus mu?:26:
tayf;teşekkürler.çok şükür bugün iyiyim.
canım,çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için..Limon kabuğu dikkat et tansiyonuna canım geçmiş olsun.
ZarpDeniz Lİmonkabuğu yazmış bak ben o testleri unutmuştum, rutin gebelik testleri kan ve idrarLimon Kabuğu iyiki yazmışın canım saol. Senin göbek çıktıysa bir yakışıklı daha geliyor diycem .
bugün hastanede kız bana 37 haftalıkmısınız dedi :) nerdeeee
Herada ;
Bebişin gelişimi normal dedi haftasındaymış, duruş pozisyonu aynı makat duruş geçen seferde böyleydi bildiğini okuyor. Sağlıkla gelsin inşallah.
Artık ya sol ya sağ tarafa uyu dedi sırtüstü uyumak iyi değilmiş, oturuken bir iş yaparken bel pozisyonumu koruyarak hareket edicekmişim ilaçlarımı düzenili kullanıp tansiyonumu yine günde 2-3 kez ölçücekmişim durum böyle kızlar
gözün aydın olsun heradacım..hamileliğinin keyfini doya doya çıkar,darısı bizlerin başına inşallah...Herkese günaydınlar,
Sonunda AS sonucumuz çıktı, şükürler olsun herşey yolunda.
herkese merhaba
ben oğluşumu geçen hafta cuma günü kucakladım.yılbaşı günü hastaneden çıkardık UMUT bebeği.tahmin edeceğiniz gibi ilk birkaç gün şaka gibiydi.ne yapacağımı bilemedim.şoktaydım.....herşey yolunda şükür.kuzum her geçen gün toparlıyor.
geriye dönük okuyamadım ama okuyup yazarım tekrar.
bu arada dün zarpdeniz aradı beni.bebeklerden bir tanesinin kalp atışı durmuş.çok üzgündü.bugün tekrar konuştum daha iyiydi ama endişeleri var doğal olarak diğer bebek için.yazıp haber vermemi istedi.bulunduğu yerde interneti yok çünkü.
anne karnında kalp atışı dinleme cihazı arıyor kendisi.elinde olan bir arkadaş varsa buraya yazmasını istiyor.ben de arayıp kendisine bilgi vereceğim.bulunduğu yer itibarı ile de satın alması biraz zor.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.
şimdilik hoşçakalın.sevgiler.....
Cans tatlım allah gonlune gore verssın ınsallah
canım hayırlısı neyse o olsun. ne olursa olsun yavruna bi an önce kavuş inşallah. temizlik dediğin ne ki hayatım bi gün sonra bi bakıyosun yeniden istiyo. aynen dediğin gibi bitmiyorr.meryeevet canım kısı çok istiyoırum.bu sabah eşime cuma günü sosyal hismetlere gitmek istediğimi söyledim.o da saman geçiyorhayat kısa dedi..beni yine ikilemde bıraktı . cumaya kesinleşir artık...
alabama canım kıs çocuğu kesin veriyorlar canım.. ama beklemek gerekiyor.erkek çocuğunda 1 sene bekleyince alabiliyorum yani evimde oluyor kıs çocuğunda 2012nin sonlarından bahsetti görevli...yalnı şöyle de bir durum var.kısı ne kadar geç alırsam yaşı da o kadar büyük oluyor.yani kısı beklersem eğer 2 _3 yaş kriterlerinde olacak.evet .. görüyorum.. hiçbirşey istediğimis gibi gitmiyor...oğlumu kabul edersem seneye 1 yaşlarında bir oğlum olacak.tabiii evle ilgili ya da başka bir sorun çıkarmaslarsa..kıımı beklersem 2 3 yıl sonra 2 3 yaşlarında bir kısım olacak... böyle gülüm......
sende de temislik varmış dün.oh ne iyi bir müddet gider.rahat olursun.sonra yine yap yine yap bitmiyor dünyanın işi.
as önce kapandı tek tek yasayım da göndereyim(
Hülyacım kendi kendine çatlamasını beklemiyorsunuz değil mi çatlama iğnesi yapılıyordur heralde. bence senin vucudunda doğal selleksiyon oluyor vucut otomatikman gebeliği sonlandırıyor mart ayında iyi yumurta iyi spermi doktor amcalar bulcak o zaman hamileliğin devam edcek inşallah. şaka bi yana herşeyin hayırlısını istiyoruz inşallah sende hayırlısıyla kavuşacaksın sadece o zamanın gelmesini bekliyoruz artık kaçamıcak sen merak etme hayatım.Hereda'cığım kızının hareketlerini hissetmeye başlamışsın ne güzel.Ondan güzel duygu yoktur çünkü.Anneyle bebeğin ilk tanışması gibi birşey.
Benim yumurtam büyük de şimdiye kadar çatlamış olması lazımdı.Ben ce hem sağda hem de solda birer tane yumurtam var şu anda çatlamayan.Her iki tarafta da hafif ağrı sancı gibi birşeyler oluyor.Bu ayı geçtim de gelecek ay da bizim çalışmalar aksıycak yani.ben acele ettikçe o geri kaçıyor ona canım sıkılıyor yani.
Deniz Bulut canım o bakıcı işini hiç sorma canım benim yaşadıklarım.İyi bakııcyı bulana kadar bayağı uğraştırıyor.Senin yazdıklarını okudukça çok canım sıkılıyor sanki bana lazımmış gibi.İnşallah en kısa zamanda içine yatanı bulursun.Ben de ilk bakıcıya 15 gün bile tahammül edememiştim.Ama ikinci bulduğum bakıcı süperdi.Arda'yı çok sevmiş benimsemişti.Biz Arda 3 yaşında olunca bulunduğumuz ilçeden merkeze taşınacağımızı söylediğimizde kadının dünyası yıkılmıştı.Haftalarca eve giremedim demişti.Ayrılırken çok ağlamıştı.Keşke buradan taşınmasaydınız da ben Arda'yı yine bakmasaydım da arada görseydim demişti hep.
tayfcım daha öncede gelmiştin hoşgeldin demiştik ama gittin göremedin. tekrar hoşgeldin. yaşın 41 benim de doktorum bana üc yıl olur olur dedi ama olmadı olmuyosa olmuyo ya bir sebebi var bulamıyorlar yada sebepsiz infertilite. naçizane fikrim aşılamayı bi kere dene olmadı direk tüp yap. hemen hemen tüpe yakın para ödüyorsun ilaçlar falan aynı bitek yumurta alınma işlemi farkı var. tüp yap bitir işi bu yolda geç kalmış biri olarak söylüyorum tüp yap süreç de farklı şeylerle karşılaşabilir sonuca ulaşman gecikebilir önceden bunlarla karşılaşabilirsin ya da inşallah karşılaşmas hemen hamile kalırsın. her ne yaparsan yap rastgelsin canım.Herada ve patikler..teşekkür ettim iyi dileklerinize...41 yaşındayım ama doktorum 3-4 ay daha doğal yollara devam dedi bende bari hem doğal hem aşılama bir arada gitsin dedim ,şubatta ilk aşılamam olacak ve üç aşılamadan sonra kısmetse tüp bebeğe geçeceğiz... doğrusu ürkütücü bir sürece adım atmış oldum kendi adıma ve sizlerin buradaki paylaşımlarınızı okuyunca hamiş kalanlar umut verici oldu ..
Nar suyu hamilelere önerilmiyor bunu daha önce de söyledim gibi sanki ama tam hatırlayamadım başka birine de söylemiş olabilirim. ilk dört ay düşüğe sebep olabiliyor canım. Arkadaşlar umarım bunu okursunuz ilk dört ay ve dolayısıyla hamile kalmaya çalışırken içmemek gerekiyor diye duymuştum. bunu yine ayrıca araştıracağım. kaynak ibrahim saraçoğlu diye hatırlıyorum. Bide benimde hemoroid problemim var çok ağır olmasa da arada yoklar. bal tarçın çörek otu bende tetiklemedi . Patikler mutlaka bunu yemelisin. çok tetiklerse tek tek dene hayatım. yumurtaya çok faydalı.patiklercim;istersen bir dene bal çörekotu tarçın karışımını..beni çok fena yaptı.. belki sende bişey olmas
haa bak aklıma ne geldi.nar suyu... bende işe yaramadı.ya da bende iş yoktu:))yararı olmasa da vitamin almış oldum.vitamin yerine de alabilirsin.bir kadın doğumcu hücre yenileyici yemiş (fındık cevis)ye balık yağı al demişti.
canım gözün aydın herşeey yolundaymış çook sevindim. hep böyle gitsin inşallah.ben geldim
Denizverdi dün yaşadığın olaylara çok geçmiş olsun Topuk Dikeni rahatsızlığını duydum nasıl tedavi ediliyor onu bilmiyorum canım. Ama ilerlemeden bir dra git istersen.
Bir kız bir oğlan derken hayırlısı ne ise o olsun :)
Herada ne kadar çok şey sürüyorsun öyle ciltine :)
Hülya ne kadar daha normal yumurta taikibiyle devam ediceksiniz?Aşılama olmuyormuydu bu aşamada?
Tayf yeni yıl dileğin için saol, inşallah en kısa zamanda herkes gönlünün isteğine Allahın izniyle kavuşur.
Deniz Bulut hayırlı olsun oğluşuna.
Limon kabuğu dikkat et tansiyonuna canım geçmiş olsun.
ZarpDeniz Lİmonkabuğu yazmış bak ben o testleri unutmuştum, rutin gebelik testleri kan ve idrarLimon Kabuğu iyiki yazmışın canım saol. Senin göbek çıktıysa bir yakışıklı daha geliyor diycem .
bugün hastanede kız bana 37 haftalıkmısınız dedi :) nerdeeee
Herada ;
Bebişin gelişimi normal dedi haftasındaymış, duruş pozisyonu aynı makat duruş geçen seferde böyleydi bildiğini okuyor. Sağlıkla gelsin inşallah.
Artık ya sol ya sağ tarafa uyu dedi sırtüstü uyumak iyi değilmiş, oturuken bir iş yaparken bel pozisyonumu koruyarak hareket edicekmişim ilaçlarımı düzenili kullanıp tansiyonumu yine günde 2-3 kez ölçücekmişim durum böyle kızlar
canım iğnelere başlamışsınız hayırlısı olsun inşallah herşey yolundadır. orda şu kadar yumurtanız var şunlar şunlar şu boyutta vs diye hergün size bilgi vermiyorlar mı? bıde ecom var demissin o ne oluyo ultrason mu?Meraba canlarımmm nasılsınız
Herkese günaydınlar,
Sonunda AS sonucumuz çıktı, şükürler olsun herşey yolunda.
Denizverdi, tekrar geçmiş olsun canım. Sağolasın, dışarıdan birşey istemiyoruz, iyiliğin sağlığınAfiyet olsun sana.
Patikler'cim, evet arkadaşım, ben Merional kullandım.
Baharnaz, gözün aydın arkadaşım, maşallah oğluşuna.
Diyorum ya ne bulsam sürünüyorum diye, genetik mirasım bu konuda hiç ama hiç parlak değil diye. İlk çatlağı görene kadar gider böyle sanırım, sonra koyveririm gibime geliyor
Toana, az kaldı hayırlısıyla kontrole, herşey gönlünce olsun.
Bugün Hülya'nın doktor günü, keyifli haberlerini bekliyoruz Hülya'cım.
Canım tekrar gözünaydınnn oh masallah sana cok mutlu oldum senın adına.eee alısveris durumları ne alem var mı bisiler son haftalara bırakma zor oluyo şişko şişko mağazalara girip çıkmak.herada tekrar gozun aydın arkadaşım... saglıkla kucagına alacagın gunlerı de gorecegız ınşallah ..
baharnaz .. hersey yolunda gıdıyormus .. maaşallah .. aynı dıleklerı senın ıcın de tekrarlıyorum ..
herkese guzel bır gun dılıyorummm
canım gözünüz aydınn. masallah umut bebege.herkese merhaba
ben oğluşumu geçen hafta cuma günü kucakladım.yılbaşı günü hastaneden çıkardık UMUT bebeği.tahmin edeceğiniz gibi ilk birkaç gün şaka gibiydi.ne yapacağımı bilemedim.şoktaydım.....herşey yolunda şükür.kuzum her geçen gün toparlıyor.
geriye dönük okuyamadım ama okuyup yazarım tekrar.
bu arada dün zarpdeniz aradı beni.bebeklerden bir tanesinin kalp atışı durmuş.çok üzgündü.bugün tekrar konuştum daha iyiydi ama endişeleri var doğal olarak diğer bebek için.yazıp haber vermemi istedi.bulunduğu yerde interneti yok çünkü.
anne karnında kalp atışı dinleme cihazı arıyor kendisi.elinde olan bir arkadaş varsa buraya yazmasını istiyor.ben de arayıp kendisine bilgi vereceğim.bulunduğu yer itibarı ile de satın alması biraz zor.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.
şimdilik hoşçakalın.sevgiler.....
canım masallah rahimde hersey yolundaymış şubata az kaldı insallah hazirana kalmaz hemen hamile kalırsın hayırlısıyla.bu arada herkese mutlu bır gun dıllıyorum .., ben bugun dr a gıttım .. muayene guzel gectı .. sıs dıye bır yöntemle rahıme baktı .. ılk defa gordum .. rahım ıcıne su verdı .. suyun endometrıse dolusunu ben bıle gordum .. gayet ıyı dedı .. yapısıklık falan yok hıstereskopıye gerek yok dedı .gecen subat ayında cektırdıgım rahım fılmını da ınceledı .. kanallar acık .. yapısıklık yok .. adetın 2 gunu tahlılerımı yaptıracagım .. şubat ayında dogal yumurta takıbı yaptıracagız femerayla .. 3 ay dogal siklusu takıp edecegız .. sonra aşılama .. hazıran gıbı de tup bebek bakalım .. sımdılık planlama boyle ...
aminnnnnngunaydin arkadaslarim hayirli cumalar ALLAHIM BUGUNUN YUZU SUYU HURMETINE CUMLENINZIN VE CUMLEMIZIN GONLUMUZDEKI MIS KOKULU YAVRULARIMIZI GETIRSIN INSALLAHHH
oh masallah sana senın adına cok sevindim ayrıntıları beklıyorumm merak ettim neler oldu.güller herkes iyimi?sonra yasıcam.ama kısımı garantiledim gibi...yaşasınnn yaşasınnn bir sağdan bir soldan
aneyim gelecek te...çaya beklerim.huuuuuuuuu..
hülya limon;tramvayda aklıma geldinis hülya ne oldu 25lik yumoş.limon iyimisin şimdi.hoşçaklaıııınn
bu arada herkese mutlu bır gun dıllıyorum .., ben bugun dr a gıttım .. muayene guzel gectı .. sıs dıye bır yöntemle rahıme baktı .. ılk defa gordum .. rahım ıcıne su verdı .. suyun endometrıse dolusunu ben bıle gordum .. gayet ıyı dedı .. yapısıklık falan yok hıstereskopıye gerek yok dedı .gecen subat ayında cektırdıgım rahım fılmını da ınceledı .. kanallar acık .. yapısıklık yok .. adetın 2 gunu tahlılerımı yaptıracagım .. şubat ayında dogal yumurta takıbı yaptıracagız femerayla .. 3 ay dogal siklusu takıp edecegız .. sonra aşılama .. hazıran gıbı de tup bebek bakalım .. sımdılık planlama boyle ...
güller herkes iyimi?sonra yasıcam.ama kısımı garantiledim gibi...yaşasınnn yaşasınnn bir sağdan bir soldan
aneyim gelecek te...çaya beklerim.huuuuuuuuu..
hülya limon;tramvayda aklıma geldinis hülya ne oldu 25lik yumoş.limon iyimisin şimdi.hoşçaklaıııınn
herkese merhaba
evet alabama merye bana sormuş.
bence de aklına getirme derim merye.herhangi bir belirtim yoktu.sadece son iki gün karnımda hafif ağrı vardı.ben bunu gaz sancısına yordum.evde banyodan sonra dinlenirken de suyum geldi.....en büyük belirti bu sanırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?