38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın cuma gülleri...yeni gün herkese umut olsn.umutların devam etiği bir gün olsun

Günaydın

ZarpDeniz çok üzüldüm. Allah diğer bebişini bağışlasın, sağlıkla kucağına al inşallah.

Nisa-Mai saol canım sonunu sağlıkla getiririz inşallah canım.

Denizverdi film çektirmişsin geçmiş olsun canım. İnşallah tekrarlamaz.

Banu145145 bizede aşılama yapılmadan ( uygun görülmemeişti) direk tüp bebek denilmişti, eşimin değerlerinden dolayı canım. Mikro yöntemi uygulandı. İnşallah tedavin güzel güzel devam eder. Yumuşların büyüklüğü iyiymiş.

Merye canım panik hallerini şimdiden anlamaya başladım desem.
Allah yardımcımız olsun.

altınyunus sonunda kavuştun bebeğine. ilk günler her durumda zor. zaman geçtikçe alışılıyor. güle güle sağlıkla büyüt inşallah

zarpdeniz çok üzüldüm bebeğin için. inşallah kalan bebek sımsıkı tutunur ve sonuna kadar devam eder. denizverdi beni arayınca ben de seni aradım ve dediğim gibi bugün yarın yolluyorum aleti. yalnız yine söylediğim gibi kutunun üstünde sanırım 14. haftadan sonra diye yazıyordu ben 12. hafta alıp duymuştum kalp atışını ama 8. 9. hafta çok erken bunu kullanmak için. denersin amaherhalde en erken 11.-12. haftalarda duyulabilir. 12. haftayı hatta doğuma giderkenki süreyi geçirmek ne zor biliyorum. allah sabır versin. umarım sağlıkla tamamlayacksın sen de.

Limon Kabuğu geçmiş olsun canım...
çok teşekkür ederim patiklercim
çok teşekkür ederim erverdicim..ben normalde çok düşük tansiyonlu biriyim az birşey yükselse hemen ensemden ağrı vuruyor..neyseki çok yükselmemiş..şimdi iyiyim şükür
tayf,inşallah 2011 de yakalarsınız inşallah sıpanızı:)
canım,maşallah neler sürüyormuşsun öyle...ben sabhları bebeyağı akşamlarıda saf zeytinyağı sürüyorm..bir tane kremi şuan araştırıyorum çatlak kremi ama hamileler kullanabiliyor mu tam emin olmak istiyorum ona göre sipariş edicem...
bebeyağını sürünce duş filan almıyorum canım..ben biraz üşengeçim sanırım:)
denizverdicim,çok geçmiş olsun canım..topuk dikeni hiç yaşamadım,etrafımda da yaşayan biri olmadı ama televizyonda ibrahim saraçoğlu onun çin bir kür verirken duymuştum..biraz araştırdım internetten ve şu tarifi buldum denemek istersin belki diye de aşağıya yazıyorum canım...

1.aşama: 3 yemek kaşığı orta acılıkta ki pul biberi havanda dövün,dövülen pul biberi yatmadan evvel gazlı beze yada tübente koyun ve topuğunuzun acıyan yerine sarın..bu uygulamayı 3 gün yapın...

2.aşama:3 gün boyunca pul biberi sardıktan sonra 4.gün siyah kuru üzümü aynı şekilde havanda dövün ve tülbentle ayağınızı ağrıyan yerine sarın

3.aşama:.günden itibarende ikisinde de eşit miktarda karıştırın havanda dövün ve 3 gün boyunca bu ikili karışımı ayağınıza sarın...
canım,çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için..
karnım çıktı biraz evet ama gündüzleri çok değilde akşamları daha çok belli,erkek kız farketmiyor bu yıl erkek bereketi var maşallah..doktorum cinsiyeti erkek derse hiç şaşırmayacağım zaten :)
Herkese günaydınlar,

Sonunda AS sonucumuz çıktı, şükürler olsun herşey yolunda.
gözün aydın olsun heradacım..hamileliğinin keyfini doya doya çıkar,darısı bizlerin başına inşallah...

altnyunus çok sevindim canım..sonunda oğlunu doya doya kucaklayabildin..

zarpdeniz,canım çok üzüldüm...ne diyeceğimi bilemiyorum..Rabbim diğer bebeğine sağlıklı uzun ömür versin inşallah...

zarpdenız .. uzuldum .. ama her şerde bır hayır vardır derler ..inşallah dıger bebegın sana sıkı sıkı tutunacak ...saglıkla kucagına alacaksın .. sen de kan pıhtılaşması sorunu vardı sanırım . ıkızlerde oksıjen geçişi daha zor oluyor .. bu bebek saglıklı gelıssın buyusun ...
altınyunus ... gozun aydın .. umut bebek eve gelmıs ..maaşallah . oglunla keyıflı anlar gecır ..
erverdı gecmıs olsun ..

bu arada herkese mutlu bır gun dıllıyorum .., ben bugun dr a gıttım .. muayene guzel gectı .. sıs dıye bır yöntemle rahıme baktı .. ılk defa gordum .. rahım ıcıne su verdı .. suyun endometrıse dolusunu ben bıle gordum .. gayet ıyı dedı .. yapısıklık falan yok hıstereskopıye gerek yok dedı .gecen subat ayında cektırdıgım rahım fılmını da ınceledı .. kanallar acık .. yapısıklık yok .. adetın 2 gunu tahlılerımı yaptıracagım .. şubat ayında dogal yumurta takıbı yaptıracagız femerayla .. 3 ay dogal siklusu takıp edecegız .. sonra aşılama .. hazıran gıbı de tup bebek bakalım .. sımdılık planlama boyle ...

gunaydin arkadaslarim hayirli cumalar ALLAHIM BUGUNUN YUZU SUYU HURMETINE CUMLENINZIN VE CUMLEMIZIN GONLUMUZDEKI MIS KOKULU YAVRULARIMIZI GETIRSIN INSALLAHHH

Zarpdenızcım allahım o bırıcık yavrunu sana bagıslasın tatlım her sabırda bır hayır vardır allah kalan yavruna saglık versın

güller herkes iyimi?sonra yasıcam.ama kısımı garantiledim gibi...yaşasınnn yaşasınnn bir sağdan bir soldan

aneyim gelecek te...çaya beklerim.huuuuuuuuu..

hülya limon;tramvayda aklıma geldinis hülya ne oldu 25lik yumoş.limon iyimisin şimdi.hoşçaklaıııınn

Son düzenleme:
canım hayırlısı neyse o olsun. ne olursa olsun yavruna bi an önce kavuş inşallah. temizlik dediğin ne ki hayatım bi gün sonra bi bakıyosun yeniden istiyo. aynen dediğin gibi bitmiyorr.

Hülyacım kendi kendine çatlamasını beklemiyorsunuz değil mi çatlama iğnesi yapılıyordur heralde. bence senin vucudunda doğal selleksiyon oluyor vucut otomatikman gebeliği sonlandırıyor mart ayında iyi yumurta iyi spermi doktor amcalar bulcak o zaman hamileliğin devam edcek inşallah. şaka bi yana herşeyin hayırlısını istiyoruz inşallah sende hayırlısıyla kavuşacaksın sadece o zamanın gelmesini bekliyoruz artık kaçamıcak sen merak etme hayatım.
tayfcım daha öncede gelmiştin hoşgeldin demiştik ama gittin göremedin. tekrar hoşgeldin. yaşın 41 benim de doktorum bana üc yıl olur olur dedi ama olmadı olmuyosa olmuyo ya bir sebebi var bulamıyorlar yada sebepsiz infertilite. naçizane fikrim aşılamayı bi kere dene olmadı direk tüp yap. hemen hemen tüpe yakın para ödüyorsun ilaçlar falan aynı bitek yumurta alınma işlemi farkı var. tüp yap bitir işi bu yolda geç kalmış biri olarak söylüyorum tüp yap süreç de farklı şeylerle karşılaşabilir sonuca ulaşman gecikebilir önceden bunlarla karşılaşabilirsin ya da inşallah karşılaşmas hemen hamile kalırsın. her ne yaparsan yap rastgelsin canım.
Nar suyu hamilelere önerilmiyor bunu daha önce de söyledim gibi sanki ama tam hatırlayamadım başka birine de söylemiş olabilirim. ilk dört ay düşüğe sebep olabiliyor canım. Arkadaşlar umarım bunu okursunuz ilk dört ay ve dolayısıyla hamile kalmaya çalışırken içmemek gerekiyor diye duymuştum. bunu yine ayrıca araştıracağım. kaynak ibrahim saraçoğlu diye hatırlıyorum. Bide benimde hemoroid problemim var çok ağır olmasa da arada yoklar. bal tarçın çörek otu bende tetiklemedi . Patikler mutlaka bunu yemelisin. çok tetiklerse tek tek dene hayatım. yumurtaya çok faydalı.

canım gözün aydın herşeey yolundaymış çook sevindim. hep böyle gitsin inşallah.

Meraba canlarımmm nasılsınız
canım iğnelere başlamışsınız hayırlısı olsun inşallah herşey yolundadır. orda şu kadar yumurtanız var şunlar şunlar şu boyutta vs diye hergün size bilgi vermiyorlar mı? bıde ecom var demissin o ne oluyo ultrason mu?

Canım tekrar gözünaydınnn oh masallah sana cok mutlu oldum senın adına.eee alısveris durumları ne alem var mı bisiler son haftalara bırakma zor oluyo şişko şişko mağazalara girip çıkmak.
canım gözünüz aydınn. masallah umut bebege.
Zarpcım canım uzuntunu paylasıyorum ama hayırlısı buymuş dicez allah kalana hayat yıcek ekmek nafaka versin insallah aramıza katılsın yeğenimiz olsun. sakın üzme kendini ki karnındaki bebişin sana sıkı sıkı tutunsun canımm.
canım masallah rahimde hersey yolundaymış şubata az kaldı insallah hazirana kalmaz hemen hamile kalırsın hayırlısıyla.

gunaydin arkadaslarim hayirli cumalar ALLAHIM BUGUNUN YUZU SUYU HURMETINE CUMLENINZIN VE CUMLEMIZIN GONLUMUZDEKI MIS KOKULU YAVRULARIMIZI GETIRSIN INSALLAHHH
aminnnnnn
oh masallah sana senın adına cok sevindim ayrıntıları beklıyorumm merak ettim neler oldu.

deniz bulut Batunun kırkı cıkmış hayırlısı olsun masallahBatu ya

hayırlısı canım inş. herşey gönlnce olur inş.haziran gerek kalmaz

gözün aydın kız hayırlısı inş.çok sevindim senin için canım ne zaman geliyr kızın cici kızın

merye sen nasılsın canım. nasıl keyifler. yok bi sıkıntı inşallah. az kaldı heyecan durumları nasıl. sen mi altınyunusa sormuştun erken doğum belirtisi diye hatırlayamadım şimdi eğer sensen niye sordun ki. getirme aklına öyle şeyler.

herkese merhaba
evet alabama merye bana sormuş.
bence de aklına getirme derim merye.herhangi bir belirtim yoktu.sadece son iki gün karnımda hafif ağrı vardı.ben bunu gaz sancısına yordum.evde banyodan sonra dinlenirken de suyum geldi.....en büyük belirti bu sanırsam.

Son düzenleme:

hadi anlat bakalım umut bebek kaç kilo olmuş hastaneden çıkarken. aranız nasıl ? eve gidince neler yaptınız. kimbilir nasıl huzurlu ve mutlusunuzdur allah bozmasın. yorgun ve uykusuz geceler başladı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…