38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ah hocam... yasınısı geç okudum.artık sisin için bi daha ya.
geldi geldi.çay içtik gün yaptık diyeyim kısaca

allaha şükür bir sıkıntı yok benmki biraz sessiz ya ondan korkuyrm 3/4 gün hiç hareket hissetmediğim zamanlar olyr ve ya ben anlamıyrm ondan haklısınız getirmiyeyim aklıma böyle kötü şeyler

meryecim canım benim.. yüsdün yüsdün kuyruğuna geldin yavrucum..düşünme böyle şeyler... kısını düşün.onu omusuna yasladığını gasını çıkardığını pışpışladığını düşün..yatağını ..sahi yatak konusunda ne yaptın...hani biri verecekti.. bakıcaktın.beğendinmi yoksa aldınmı başka bir model?

ben pek bebek odası düşünmüyordum kküçük olursa diye ama artık yavaş yavaş düşünmeye başlasam iyi olacak.. öyle görünüyor benim için(

unuttuğum var mı kıslar.gösden kaçan...artık uykukm geldi iyice.kendimi yasamıycam .. sabah ola hayrola..

altınyunus oğlunun resimlerini bekliyoru.bak aklıma geldi.
şimdiden sabah çiçeklerimi kapınısa koyayım..herkese gönlünce bir hafta sonu olsun

cikcik cikcik cikciiiiiiiiiik.sabah kuşunus uyandı.son çayımla... hadi açılış yine benden olsun

bahar bir sen uyanıksındır..kursa değil mi?arada kalk yaramas çocuklar gibi dolaş arada... as hareket..ağrılar gitsin...
kurslarda hamileler çok sevilir.. var mı sana da öyle ilgi..bisim var bir hamilemis.. 3 kere kaybetmiş bebeğini bununda duracağından emin değildi.. şimdi maşallah karnı yusyuvarlak oldu..kısmış kıııııııııııııııııssssss..

limoooonn tarifler için sağol..o da başımı yastığa koyunca geldi aklıma..şimdilik ben hapı içeyim jelimi süreyim..pul biberi yakar gibi geldi yaaa. saten acım varken .. (
yine de sağol.

ah! cans hoca.. sis de açıkmışsınıs.. günaydın günaydın günaydın
şimdi soframı toplıyabilirim

Son düzenleme:
ah! cans hoca.. sis de açıkmışsınıs.. günaydın günaydın günaydın
şimdi soframı toplıyabilirim

gunaydın erverdıcım .. gunaydın ...evet uyandım .. keşke kahvaltıyı beraber yapabılseydık .. konuşacak ne çok şeyımız olurdu .. bırazdan ben de kahvaltıyı hazırlıyacagım .. patetes kızartması ve yumurta var ..

patates kısartması mı?
sis kısarta durun.. saten as yedim bu sabah.. ben hemen geliyorummm.ımmmhhh.patatesler kısarana kadar ben de çamaşırlarımı asayım.

afiyet şeker olsun hocam.

sağol canım... evet gönüller bir olsun..hollandaya selam

denizverdi atladım sanırım bebek (kızın) konusunda bir gelişme mi var ? son sayfayı okudum da sanki öyle gibi?

anneler hamileler ve hamile adayları farmasanal.com diye bir site buldum. heryerde 350 mg ı 20 lira olan abtamil mamanın 900 gr ı 35 lira. geldi son kullanma tarihi de sitede yazandan daha ileri. şu an mama gerekmese de 6 ay civarı devam sütü vs başlanıyor mamalara. ayrıca yedek sebamed şampuan aldım başka yerlere göre hesaplı geldi o da. aklınızda olsun. bir de penguen.com diye bir site var 2 kere alışveriş ettim. her seferinde hediye önlük gönderdi. işe yarayacağından değil ama bebek arabası, karyolası ve kıyafetler dışında tüm alışverişi (bazı giysileri de) internetten yaptım hediye gönderen tek site. özellikle e bebek e de haram olsun diyorum. istediklerimin bir kısmını olmadığı için değil unuttukları için göndermediler tekrar tekrar ısmarladım. zaten heryerden daha pahalılar sadece çok şeyi bir arada bulabiliyorunuz.

denizverdi atladım sanırım bebek (kızın) konusunda bir gelişme mi var ? son sayfayı okudum da sanki öyle gibi?

yok canım yok atlamadın.şimdi yasıyorum..dün akşama ya sarmısaklı yoğurdun asisiliğne uğradım.ya da kıs çocuğu işini yoluna koyduğumdanmıdır nedir bir hafiflik gelmiş üstüme..akşam daha saat 9 olmadan uyuyuverdim.tabii gece yarısı dirildim.yasıları okudum ysdım.bana yasmaya sıra gelince kapandı göslerim

güller
dün sosyal hismetlere gittim. bisimle ayrıntılı görüşen görevliyi buldum konuştum.. iyi karşıladı şükür.yoksa alabamacımsenin de dediğin gibi evdeki bulgurdan olma korkusu yok ta değildi..kocam dedi bir de sis kararsıssınıs istikrarlı karar alamıyorsunus filan deyip bir de hakkımısı kapatırlarsa diye içime kurt düşürmüştü.neyse..

18 yıllık evli olduğumu bir laç ay sonra 19 olacağını bu süre içinde hep bir kıs çocuğu istediğimi söyledim.bu benim şansım dedim.farketmes diye yasdırdığımıs bölümü kısa çevirdik.yalnıs 1 yaş çocuğuna hak sahibi olamıyacağım tabii çok büyük bir ihtimalle..görevli bunu hatırlattı bana.
2008 den bu yana 1 yaş kıs çocuğunu bekleyen varmış 20ci sıradaymış..düşünün artık....
görevli de aynen böyle dedi.
senede 2 3 çocuk ancak çıkıyormuş(1 yaş kıs çocuğu)çok ta inandırıcı gelmedi ya..
ilk başta çok dikkatli bir şekilde üserine bastıra bastıra çok bekleyebileceğimisi hatırlattı.şöyle de bir alternatif sundu.6 ay sonra evi görmeye gelicekler.o saman sisinle görüşeceğim dedi.son kes kararınısı söylersinis dedi.çünkü ancak o saman sıraya alacak bisi.hani olabilir ya kararımısdan vasgeçersek 3 ya da daha büyük yaşta kıs çocuğu yerine 1 yaşında erkek çocuğuna dönersek diye açık kapı araladı.hiç yoktan iyidir.6 ay sonraya kim öle kim kala.şimdilik işler benim istediğim yönde...ama kocam açısından ona haksıslık mı yapıyorum o da var.burada ben mi öne çıktım.ne yapayım ama.erkekler hep dışarıda.işte..çocukla ne kadar çok vakit geçirebilirler ki.tüm gün ben onunla olacağım.daha çok benim hayatım olacak kısım..
2 3 yıla kadar allahın isniyle evimi toparlar pek te yapmak istemediğim çocuk odasını hasırlarım artık.küçük olsaydı bir yaş gibi o saman gece yanımda olacaktı.büyük çocuğu ayırmak gerekiyor saten.kurs hocamısla da konuştum..bir haberim daha var.. göndereyim de.. kapanır mapanır... boşa gitmesin yasdıklarım.

Son düzenleme:
inanın güller her yeni gün insana birşeyler öğretiyor..
şimdi benim bir pıhtı rahatsıslığım var ya... bilen bilir..bu ay sonu 6 ayımıs bitecek.sanırım yeni bir emar çekileceğim.film filan..eşim dedi beraber gidelim memeorialdeki dr a(hematoloğa)eğer herşey yolunda derse hale hanıma tüp yapabilir konsültasyonu çıkarırsa..bir kere daha şansımısı deniyelim diyor..
ve bu kararını kendi ailesine evlat edinmek için başvurduğumusu söylediğinde açıklıyor.diyor ki evlat edineceğim son bir kes daha da yeniden deniyeceğim.haa olur olmas. ama olusa ikisine de bakacağım..yüceliyor yüceliyor büyüyor dağ gibi oluyor gösümde gönlümde...

yıllarca ben dr a gidiyorum diye beni vasgeçirmeye çalışan kocam şimdi böyle düşünüyor..burda sösüm bitiyor.duygularımı anlatamıyorum..

böyle işte...bakalım hayat ne göstericek bise....

arp hocaamm.. denk geldi gördüm sisi...iyimisinis hocam?istediğinis kalp atışını duyma aleti geldimi elinisdemi... hadi iyi olduğunusu yasın... hep duamdasınıs.

denis bulutbenim de şu aklımdaydı.daha önce yasdımmı bilmem.şimdi aile hekimliği başladı sağlık ocaklarında.. eğer yasdırarak aldığın kullandığın bir ilacın varsa muayene ücreti alınmıyor sağlık ocaklarında.. 1nci basamak olduğu için..şöyle anladım.önceden ücretli aldığım 6 lira olan ilaca yarı yarıya verip 3 e alıyordum.iki oluyor 3 yerine benden 1 lira alıyorlar..
ilgilenenlerin bilgisine..benim ilacın ederi as ama pahalı ilaçlarda daha farklı olur..

galiba yasmıştım..öyle çalınıyor hafiften bana.:26:
neyse ... minik bir hatırlatma olsun...duymayanlara

Son düzenleme:
Arkadaslar Merhaba,

Altinyunus'un da yazdigi gibi bebeklerimizden birisinin minik kalbi durdu! Ogrendigimizde sok olduk! Kendimizi o kadar hazirlamistik ki ikiz bebeklere... Haftaya Sali gunu yine ultrasonumuz var her hafta gidiyoruz zaten, insallah kalan bebegimiz bizimle sonuna kadar saglikla devam eder. Gercekten zor duygular.....
Iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim, sagolun.

Altinyunus, Umut'la saglikli bir gelecek dilerim canim, benim icin de kokla oglusunu...

Deniz Bulut, ev ultrasonu icin simdiden cok tesekkur ederim canim ayriyeten test kontrol bilgileri icin de cok tesekkurler.

Denizverdi, hakkinizda her iki konu ile de ilgili hayirlisi olsun diyorum. Daha zamaniniz var, soyledigin gibi karar degistiriseniz buna da vaktiniz olacak. Allah gonlune gore versin. Topuk dikenini Annem gecirdi, son yazdigin gibi ortapedik malzemeler satan yerden ayakkabi ve terliginin icine silikonlu bir tabanlik aldi ve sorunu gecti, umarim seninki de uzun sureli olmaz canim.

Baharnaz, Limon kabugu, test, kontrol bilgileri ve zamanlari icin cok tesekkurler.

Herada, AS'nin sonucu guzel cikmis, gozunuzaydin canim.

Merye, senin gebeliginin de ikiz ile basladigini bilmiyordum, demek oyle... Bebegin kipirdandigini hissetmek icin bizde bir parca seker yada cikolata yerler akabinde bebegin hareketini hissettiklerini soylerler bir dene istersen.

Cans, tedavi hazriliklarina baslamissin, hakkinizda hayirlisi olsun.

Patikler, super! Babacigin sana artik en ozel bal ve poleni gonderir, sifa olsun yarasin canim.

Alabama, Mert bebek kaslarini catmis yine... Cok ciddi bir cocuk mu olacak acaba, kucuk erkekim benim.

Hulya, bence bu hazirlik doneminde sen de incir kuru filan yap, yasimizla birlikte yumurtalarimiz da spermlerimiz de yaslaniyor ve kalitesi dusuyor maalesef canim.

Nisa-Mai, Toana umarim her sey yolundadir.

evet canm bilgileri not aldım teşekküür inş.sen vebebiş iyisinz

hadi inş.yakında iki çocuklu olursunz ben bir ara anlatmştım bir kadın erkek evltlık alıyr ondan once uzun süre tedavi görüyr çoçuğu olmayınca evlatlık alyr çoçuk şimdi askeri lisede okuyr ama kadın kendine kendine ço uzun yıllar sonra hmile kalıyr inş.sizinki de öyle olur canm

canım ya inş.sizin için daha iyi olacak ben öyle inanıyrm doktrum beni çok çabuk ikna etmişti özellikle tüp bebekte ikiz en istemediğimiz şey demişti seon gönlünü ferah tut inş.ve yediklerine çok dikkat et ne bileyim şu ceviz hurma kayısı kabak çekirdği fıstık fındık ben onları iyi yemişti gerçi o aralar yemek yiyemiyrdım bunlarla hep karnımı doyuruyrdum ve birde tost yiyordm ama şu diğerlerinin mineral oranı çok iyi çok lazım bebişe allah aşkına ceviz ve hurmayı ihmal etme bol bol dua et inş.doğuracaz bu bebşleri şağlıkla huzurla kollrımıza alacaz inş.kendine çok iyi bak fazla iş yapma valla ben doğru dürst iş yapmadım uzun süre hala bile çok az elimi sürüyrm

gün içnde en az 10 hareket tamam aklımda tutayım belli belrisz bazı hareketleri de sayacam herhalde

vay hocam ne güzel döktürmüşsün kıskandım valla banada yokmu kız şakaşaka

Selam

cans artık kahvaltı mönüleri senden Hımmmm baktın Denizverdi kızartmıyor yumurtaya düştü sende kızartıvermişsin :) Cans henüz bir isim düşünmedik canım

Toana sizin oralarda neden ultrasona bu kadar karşı drlar gebelerdede 1 ayı geçiyor kontroller kafamı karıştııryor sizin oranın drları. Yumoşların güzel güzel büyüyüordur inşallah

ZarpDeniz uğramışsın, İnşallah herşey güzel olucak kontrolünde güzel geçer canım.

Deniz Bulut aldım bilgileri teşekkürler. İnternete bi o kadar yakın internetten alışverişe bi okadar uzağım bakalım hayırlısı, henüz alışveriş olayına girmedim ama erken doğum riskinden dolayı ay sonunda anne ve bebek çantası için acil birkaç birşey almayı düşünüyorum

Merye şu 10 hareket benimde kafama takılıyor benimkinin şu an çok hareketli olması lazım dimi ama değil tatlı yiyincede çok oynamıyor ( Öyle el kol bacak zaten anlamıyorum birtek totosunu nereye dayadığını biliyorum :)) su sesi duyuyorum arada akşamları biraz daha kıpraşmalarını hissediyorum ayrıca hep aynı pozisyonda makatta oturuyor. Hani bebeğin dönme olayı varmış ya 6.ayda benimki dönecekmi şüpheliyim

Alabama kilonu kafana takma bence verirsin çokta kilon yok bu arada spor için erken değilmi. Yürüyüş olabilirde diğer hareketleri bilmiyorum dur bunla ilgili biraz araştırayım hoca bize bir bilgi vermişmi? bulursam yazarım

DenizVerdi rahatlamış gördüm seni canım sevindim Çok şükür ben iyiyim. Kızınla ilgili değişikliği yapmışsın hayırlısı ve eşinin sağlığınla ilgili desteği herşeyden güzel bence, çekilecek emarından da inşallah güzel sonuç çıkar, tedaine başlarsın. Allahın takdiri ne olucağı bellimi olur. inşallah yaz döneminde birçok güzel olayla karşılaşırsın canım. hayırlısını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…