cans,doktor kontrolün çok güzel geçmiş herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..inşallah yumurta takibiyle hamile kalırsın diğer aşamalara gerek kalmaz...bu arada herkese mutlu bır gun dıllıyorum .., ben bugun dr a gıttım .. muayene guzel gectı .. sıs dıye bır yöntemle rahıme baktı .. ılk defa gordum .. rahım ıcıne su verdı .. suyun endometrıse dolusunu ben bıle gordum .. gayet ıyı dedı .. yapısıklık falan yok hıstereskopıye gerek yok dedı .gecen subat ayında cektırdıgım rahım fılmını da ınceledı .. kanallar acık .. yapısıklık yok .. adetın 2 gunu tahlılerımı yaptıracagım .. şubat ayında dogal yumurta takıbı yaptıracagız femerayla .. 3 ay dogal siklusu takıp edecegız .. sonra aşılama .. hazıran gıbı de tup bebek bakalım .. sımdılık planlama boyle ...
aminnnn toanacım.gunaydin arkadaslarim hayirli cumalar ALLAHIM BUGUNUN YUZU SUYU HURMETINE CUMLENINZIN VE CUMLEMIZIN GONLUMUZDEKI MIS KOKULU YAVRULARIMIZI GETIRSIN INSALLAHHH
ahh canımm,tramvayda aklına ben mi geldim..merak ettğin için çok sağolasın denizverdicim..güller herkes iyimi?sonra yasıcam.ama kısımı garantiledim gibi...yaşasınnn yaşasınnn bir sağdan bir soldan
aneyim gelecek te...çaya beklerim.huuuuuuuuu..
hülya limon;tramvayda aklıma geldinis hülya ne oldu 25lik yumoş.limon iyimisin şimdi.hoşçaklaıııınn
yahu ben hamileyken bu kadar yemiyodum doğurdum midem açıldı. tatlı falan götürüyorum valla. nasıl dur dicem kendime hayatta kola içmem kutu kola açıp içiyorum falan şaşırdımmm kendimi. bu arada masaja gitmek istiyorummm şöyle bi saat beni yoğursunlar. nasıl vercez bu kiloları bilmiyorum. bu arada ben 83 le girmiştim doğuma 66 ile hamile kalmıştım. ama tüp tedaviye başladığımda 61 dim şimdi 71 kiloyum aslında ama 60 a düşmem lazım yoksa yandım. kaç bilinmeyenli denklem oldu çözebilene aşk olsun. spora hafif hafif başlasam mı acaba yürüyüş ufak tefek pedal çevirmeler falan ne dersiniz kızlar. yemeye dur demes lazım en azından pilav makarna tatlı gibi hiçbir faydası olmayanlara HELPPPP
sorun çıkmaması sevindirici inşallah tüpe gerek kalmadan gelirbu arada herkese mutlu bır gun dıllıyorum .., ben bugun dr a gıttım .. muayene guzel gectı .. sıs dıye bır yöntemle rahıme baktı .. ılk defa gordum .. rahım ıcıne su verdı .. suyun endometrıse dolusunu ben bıle gordum .. gayet ıyı dedı .. yapısıklık falan yok hıstereskopıye gerek yok dedı .gecen subat ayında cektırdıgım rahım fılmını da ınceledı .. kanallar acık .. yapısıklık yok .. adetın 2 gunu tahlılerımı yaptıracagım .. şubat ayında dogal yumurta takıbı yaptıracagız femerayla .. 3 ay dogal siklusu takıp edecegız .. sonra aşılama .. hazıran gıbı de tup bebek bakalım .. sımdılık planlama boyle ...
yahu ben hamileyken bu kadar yemiyodum doğurdum midem açıldı. tatlı falan götürüyorum valla. nasıl dur dicem kendime hayatta kola içmem kutu kola açıp içiyorum falan şaşırdımmm kendimi. bu arada masaja gitmek istiyorummm şöyle bi saat beni yoğursunlar. nasıl vercez bu kiloları bilmiyorum. bu arada ben 83 le girmiştim doğuma 66 ile hamile kalmıştım. ama tüp tedaviye başladığımda 61 dim şimdi 71 kiloyum aslında ama 60 a düşmem lazım yoksa yandım. kaç bilinmeyenli denklem oldu çözebilene aşk olsun. spora hafif hafif başlasam mı acaba yürüyüş ufak tefek pedal çevirmeler falan ne dersiniz kızlar. yemeye dur demes lazım en azından pilav makarna tatlı gibi hiçbir faydası olmayanlara HELPPPP
merye sen nasılsın canım. nasıl keyifler. yok bi sıkıntı inşallah. az kaldı heyecan durumları nasıl. sen mi altınyunusa sormuştun erken doğum belirtisi diye hatırlayamadım şimdi eğer sensen niye sordun ki. getirme aklına öyle şeyler.
iyi fikir dans etmeyi çok severim çıtırken iyi dans ederdim. erverdiye yazdığımı gördün dimi patikler baltarçınçörek otu benim hemoroidimi tetiklemedi vazgeçme tamam mı hatta sen şimdiden başla.Alabama'cım küsme hayatım küsme... Doğumu daha yeni yaptın, 5-6 ay sonunda bakmışsın kendiliğinden gitmeye başlamış ama tabiki desteklemen için en iyisi spor yapmak. Aç müziğin sesini ve dans et.... :)
Cans takibe başlıyormuşsun. Hayırlısı olsun arkadaşım
Altınyunus ne güzel. Bebeğine kavuşmuşsun. Bir daha da hiç ayrılmazsınız inşallah...
Zarp'cım ya... Çok geçmiş olsun. Hayırlısı böyle demek ki. Biliyoruz ki ikizde herzaman bir risk var zaten. Diğeri sana sıkı sıkı tutunacaktır inşallah... Riskli bir gebelik geçireceğine belki de böylesi daha iyidir... Allah inşallah tamamını erdirir arkadaşım...
yok yok dur demem lazım mayıs da kardeşim evleniyo düğünde şişko olmamam fıstık gibi olmam lazım. hayır kendimi tutamıyorum o kötü canım istiyo hay bin kunduz.cans,doktor kontrolün çok güzel geçmiş herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..inşallah yumurta takibiyle hamile kalırsın diğer aşamalara gerek kalmaz...
aminnnn toanacım.
ahh canımm,tramvayda aklına ben mi geldim..merak ettğin için çok sağolasın denizverdicim..
iyiyim şükürler olsun ki,salı gün dayanamayıp ultrasona grmeye karar verdim..1 ay boyunca beklemek bana ızdırap olur heralde.bir bakayım neler yapıyor rahatı yerindemi..
canım,kızını garantilemişsin kız çocuk delisi olarak senin adına çok sevindim..inşallah en kısa sürede de yanında olur...
canım,boşver ye bişey olmaz..bebeğin emmeyi bırakınca spor yaparsın..bende şimdiden 3.5 kilo aldım çatlağım olmasa hiç takmıyorum aslında ama çatlarım diyede korkmuyor değilim...
evet haklısın emzirdiğim için çabuk gitti en zoru dicem ama zaten doğumdan sonra çat diye 75 oldum aslında bişi verdim de sayılmaz 3 buçuk 4 kilo vermişim ama daha vermem şart. yememe dur diyemiyorum bari hareket yapıyım denge olsun. hani ameliyat yerleri açısından sordum ufak ufak spora başlamakta sıkıntı olmaz heralde dimi.sorun çıkmaması sevindirici inşallah tüpe gerek kalmadan gelir
83 den 71 e düşmüşsün ya çok iyi.ben de 60 lardaydm. eşime sinirlenip yiye yiye artı tüp bebekler 70 lere çıkmıştım. 72,5 hamile kaldım. 77,5 doğurdum. sabah 68,5 dum. hep bucuklı gitmişim veririz daha. sen bir de emziriyorsun. ben de deli gibi yiyorum. sanırım uykusuz geceler (artı sende emzirme) nedeniyle vücut ayakta kalabilmek için fazla enerji bu nedenle karbonhidrat istiyor. ben bıraktığım tatlılara çukulatalara da geri döndüm. yine de iyiyim. bir gün az yesem kilo veriyorum ama ertesi gün vücut daha çok acıkıp açığı kapatıyor. daha zamanı var veririz merak etme.
tayf sen hangi doktora gidiyorsun? bana umut tüpten (2 yıl önce bahçecideydi) süleyman bey sen doğal hamile kalırsın demişti 41 yaşındayken. 2 tüp 1 aşılama sonunda kalamayınca eşimin anti depresan nedeniyle düşmüş olan spermlerini normale döndürünce 2 ay içinde doğal hamile kaldım 43 yaşında. bana beni hatırlattın. darısı başına. ama tabii 2 yıl beklemeden en kısa sürede
ben yazarken de 4 ziyaretçi vardı valla. benim tüp başına dönmem için 60 kilo olmam lazım daha 11 kilo demek oluyor bu. eşimde geçende vermem lazım diyince hemen atladı evet evet sen artık tatlıyı kes demez miCans muayenenin güzel geçmesi ve bir sorun olmaması sevindirici. İnşallah çok beklemeden bebeğine kavuşursun.
Alabama senin durumundayım yani bir ben varım 5 ziyaretçi var :)
Deniz Bulut ve sen ne kadar az kilo almış ve hemen vermişsin maşallah size
saol canım darısı başına olsun inşallah. seninde güzeller güzeli bi evladın olsun. bebeklerin hepsi güzel hepsine bayılıyorum. anne olduktan sonra daha bi başka bayılmaya başladım bebeklere o da ayrı biliyor musun? hepsi bana aynı geliyo ve hepsi beni acayip duygusallaştırıyor.albama .. o ne muthış bır şey öyle .. kırkbir kere maşallahhh.
patıkler sanırım tedavı aşamalarımız beraber olacak .. inşallah hamıle kalırız .. ve ıkıncı bebeklerımızı kucagımıza alırız ..
merye .. aklına erken dogum fıkırlerını uzaklaştır lutfen .. her sey yolunda gıdecek ..ve tam zamanında kucagına alacaksın mınık kızını..
lımonkabugu .. bence de dr gıt .. ınsan o guzel hareketlerı gorunca daha pozıtıf ve mutlu oluyor ..bu guzellıgı esırgeme kendınden ..
baharnaz .. tansıyon problemın duzene gırdı sankı .. maaşallah .. beslenme altın anahtar canım .. zaten bılıyorsun ama hatırlatayım dedım .. ogluna ısım dusundunuz mu? ..
denız bulut batunun kırkı cıkmış .. maaşallah .. cok yakışıklı gorunuyor ..
denızverdı bugun annaen gelecekmıs .. benım ıcın de kocaman sarıl ...
son zamanlarda büyüdükleri icin daha bi hareketsizleşiyorlar ama günde en az 10 hareket etmeleri gerekiyor. ve 24 saat hareket alamazsan bunu sakın göz ardı etme. dikkatli ol. tedbiri de elden bırakmamak lazım tabi canım.allaha şükür bir sıkıntı yok benmki biraz sessiz ya ondan korkuyrm 3/4 gün hiç hareket hissetmediğim zamanlar olyr ve ya ben anlamıyrm ondan haklısınız getirmiyeyim aklıma böyle kötü şeyler
Alabama canım benım burda sık sık ultrasyona cagırmıyolar bak ben ıgnelerımızn nerdeyse sonuna geldım daha ayın 10 na cagırdılar ultrsyna burda boyle canım eco da evet ultrasyon
demek uykun geldi ben biraz daha okuyacam şiirlerini unutmadım hocam.:)
Yeni bir güne günaydın inşallah herşey güzel olur hepimiz için
Günaydın
ZarpDeniz çok üzüldüm. Allah diğer bebişini bağışlasın, sağlıkla kucağına al inşallah.
Nisa-Mai saol canım sonunu sağlıkla getiririz inşallah canım.
Denizverdi film çektirmişsin geçmiş olsun canım. İnşallah tekrarlamaz.
Banu145145 bizede aşılama yapılmadan ( uygun görülmemeişti) direk tüp bebek denilmişti, eşimin değerlerinden dolayı canım. Mikro yöntemi uygulandı. İnşallah tedavin güzel güzel devam eder. Yumuşların büyüklüğü iyiymiş.
Merye canım panik hallerini şimdiden anlamaya başladım desem.
Allah yardımcımız olsun.
bu arada herkese mutlu bır gun dıllıyorum .., ben bugun dr a gıttım .. muayene guzel gectı .. sıs dıye bır yöntemle rahıme baktı .. ılk defa gordum .. rahım ıcıne su verdı .. suyun endometrıse dolusunu ben bıle gordum .. gayet ıyı dedı .. yapısıklık falan yok hıstereskopıye gerek yok dedı .gecen subat ayında cektırdıgım rahım fılmını da ınceledı .. kanallar acık .. yapısıklık yok .. adetın 2 gunu tahlılerımı yaptıracagım .. şubat ayında dogal yumurta takıbı yaptıracagız femerayla .. 3 ay dogal siklusu takıp edecegız .. sonra aşılama .. hazıran gıbı de tup bebek bakalım .. sımdılık planlama boyle ...
İyi ben gidiyorum siz öyle aşağıdan ziyaretçi ziyaretçi okuyun zaten kırkyılın bi başı gelebiliyorum kimse yok küstümm
cans,doktor kontrolün çok güzel geçmiş herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..inşallah yumurta takibiyle hamile kalırsın diğer aşamalara gerek kalmaz...
aminnnn toanacım.
ahh canımm,tramvayda aklına ben mi geldim..merak ettğin için çok sağolasın denizverdicim..
iyiyim şükürler olsun ki,salı gün dayanamayıp ultrasona grmeye karar verdim..1 ay boyunca beklemek bana ızdırap olur heralde.bir bakayım neler yapıyor rahatı yerindemi..
canım,kızını garantilemişsin kız çocuk delisi olarak senin adına çok sevindim..inşallah en kısa sürede de yanında olur...
canım,boşver ye bişey olmaz..bebeğin emmeyi bırakınca spor yaparsın..bende şimdiden 3.5 kilo aldım çatlağım olmasa hiç takmıyorum aslında ama çatlarım diyede korkmuyor değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?