38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

meraba bahar nazcim bizim buralar oyle tatlim burda ilac vermeyi sevmezler ultrasyona fazla cagirmazlar antibiyotik kesinlikle vermezler cok hasta olsan dahi acile gitsen bile igne yapmazlar buranin doktorlari kendi haline birakiyo insanlari kas gevsetici vermezler gidin spor yapin derler ilgincler demi tatlim burada cok fazla bakim var ama hastaneye dusersen onada allahim kimseyi dusurmesin bazen ALLAH EMANETIZ DIYORUM BOYLE CANIM BENIM SEN NASILSIN

Sagol denızverdıcıyım canım benım turkıyemede slm olsun heryerını herkosesını ozledıyım turkıyeme,canım sen naptın kızısın Nezaman gelıyo bakımmm

evet kızlar en az 10 hareket saymakl lazım büyük küçük farketmez hareket kıpırtı olsun yeter.
ben sırt üstü yatarken özellikle yana dönerdim karnıma doğru hafif devrilirdim tam yüz üstü olmadan ama sıkışınca hemen oynardı kerata.

denizverdi canım hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah hem evlatlık olur hem tüp olur ikitane evladınız olur inşallah duacıyım.

zarp canım gelmişsin iyi olmaya çalış herşey güzel olacak. bebeğin seninle allahın izniyle doğuracaksın. hiç kötü düşünme emi. bizim oğlan artık gülücükler atmaya başladı ama fotoğraflayana kadar kaçırıyorum malesef. şöyle gülücüklü bi resmini çekebilirsem koycam sert abinin.

eyip erkek annesi olan ben evladn

kararınız ne olursa olsun hayırlısı olsun. hep kız isteyen ve erkek annesi olan ben evladın kızı erkeği olmaz diyorum. erkekler biraz daha hayırsız ama olsun bunu da baştan kabul ediyorsun. inşallah gönlüne göre olur.

umarım kalan bebeğin sonuna kadar gider. dediğim gibi henüz kalp atışı duyamama olasılığın çok yüksek merak etme inşallah işe yarar.

ben de alışverişe başlamaktan korkuyordum ama olacak olan oluyor korkma başla sen. alışveriş işin zevkli kısmı. hem başlayınca korkuların da azalıyor. şimdi indirimler de başladı. ayına uygun kısa kollu ve kolsuz hatta önümüzdeki kış için uzun kollu body leri alabilirsin. ben yaz indiriminden 6. aya kadar tamamlamıştım şimdi 1 yaşına kadar tamamladım. chicco nun body leri çok güzel ama onlarda yaz kış indirim yok. onlardan yenidoğan ve ilk ayı aldımdı sadece. yine chicco nun kadife tulumları çok güzel kış için de uygun ama ben indirimin ilk 4 gününü kaçırınca 6 aylık tulumların çoğu da bitmişti. bugün de önümüzdeki kış 1,5 yaş kıyafetlerini aldım. 9 ay 1 yaş arasını alamıyorum çünkü hangi mevsim giymeye başlyacak bilemiyorum. boyu uzun gidiyor. 3. ayında 6 ay kıyafetlerine 6. ay da 9. ay kıyafetlerine başlayacak gibi. yani kıyafet alışverişinde ilk 3 ayı yapıp bebeğin gelişimine bakmak lazım.

alabama maşallah mert bey çok yakışıklı saçları da uzun uzun benim oğlanın zaten azdı üstü döküldü iyice kel oldu ama çok yakışıklı benim oğlum hatta en yakışıklı benimki evet bütün bebekler güzel ama benimki başka bir güzel ay insanda böyle tuhaf bir his oluyor. bugün 4 saat kadar dışarı çıktım. eve dönerken ilk defa oğlumu çok özlemiştim. gerçekten sevgisi gün geçtikçe artıyor ileride nolcak napcam bilmem

doğru kıs haklısın.en son ne saman kısartmıştım..altınyunusu ösendirmiştim
çok canım çekmeyince kısartmıyorum.malum kısartma.. arada yapıyorus bi güellik..
rahatım canım şükür.. allah herkese versin hafiflik.sana da sanadahayırlısı ile doğurun bibililerinisi hafifleyin.. :))

denis ne güsel şeyler yasmışsın.giyimle ilgili.benimki kaç bilinmesli bir denklem.kaç yaşında olur nasıol olur.gelmeden bişey yapamam..olsun.saten kendim de doğursaydım doğana kadar bişey almıyacaktım.
yaaa çok tatlı oluyomuş değil mi annelik..sana ne dedim omsuna aldın mı şöyle sıvaslayıverdinmi oğlunun sırtını.bir de garklattın mı(burası biras kaba oldu ama,öyledeğilmi gaaark yapıyorlar)herşeyi unutucaksın diye..bak.allah nasıl veriyor sevgisini..korkular son buldu inşallah..
elbetteki sana en güsel bebek senin bebeğin.herkese öyle....kara kargaya bile sormuşlar dünyadaki en güsel yavru kimin diyebenimm demiş..kara mara en güsel yavru kendi yavrusu...herkese öyle..batu çok şanslı..annesi daha 40 ı çıkar çıkmas bir sene sonrasını hasırlıyor düşünüyor..inan bven ilk duydum okudum burada..

iyi akşamlar;

zarpdeniz,canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunucak ve sen onu sağlıkla dünyaya getiriceksin..dualarım seninle

erverdicim,sosyal hizmetlerdeki görevli muhemelen senin fikrini değiştirmek için bu kadar uzun bir zaman diliminden bahsetmiş..kız çocuklarına talep çok fazla olduğu için aklı sıra sizi erkeğe yönledirmek istemiş..ben bukadar uzun süreceğini sanmıyorum.. evinizi şenlendirecek olan kızınız, inşallah en kısa zamanda yanında olur...
eşinin tedavi için istekte bulunmasına çok sevindim..inşallah hem tedavinizden çocuğunuz olur hemde yurttan...

denizbulut,hamileliğin boyunca 5 kilo mu aldın ben şimdiden 3,5 kilo almışım..ebru şallı gibi bitiririm hamileliğimi derken,sanırım akrep nalan gibi bitiricem...elimden tabak düşmüyor bir türlü :)
seni tebrik etmek istiyorum.sanırım 5 kilo ile bitiren tek kişisindir..bunu nasıl başardığını da yazarsan çok sevinicem...

baharcım sen ilk 3 ayında kaç kilo almıştın...sende benim gibi elinde sürekli tabakla dolaşanlardanmısın?sanırım elevit benim iştahımı açtı..doktorum beni hamileliğimin ilk haftasında elbiseyle görünce sen nekadar zayıfsın böyle sana acil kilo aldırmalıyız dedi ve elevit yazdı...onu içmeye başladığım günden beri doyma hissimi kaybettim..yemek görünce midesi bulanan ben,artık doymak bilmez oldum...kendime kısıtlama da getirmek istemiyorum...kaç kilo ile bitiricem bakalım hamileliğii çok merak ediyorum...

cans,canım patates kızartması istedi :) çok yemek yiyorum ama hiçbirşeye aş ermiyorum..ancak böyle birisi yemek telaffuz filan ederse canım çekiyor....sabaha bende mi kızartsammı ki..kızartmaya karşıyım ama şuan canım istedi 1 kereden bişey olmaz heralde...

canım senin dediğin gibi de olabilir.evlat edinenler forumu var. oradan takip ediyorum bu konularla ilgili gelişmeleri.evlat edinenler yasıyor.genelde en fasla 1,5 sene gibi bir süreden bahsediyorlar.inşallah çok beklemem..olsun.... olsun da.. yurttan.... benden... yeter ki olsun
sen de homini gırtlak gidiyormuşsun.. tansiyona dikkat.. kilo gelir de gider de.. tansiyon bir yapışırsa... aman haa.

Herkese iyi pazarlar diliyorum.

Zarpdeniz, üzülme demek kolay, insanın içi yanar elbette ama seninle olan bebeğin için metin olmak durumundasın be arkadaşım. Benim de 1.5 sene önce 8 haftalıkken durmuştu bebeğimin kalbi, çok iyi biliyorum ne büyük bir acı olduğunu, şimdi her muayeneye gittiğimde hemen kalp atışını göreyim ya da hareket ettiğini göreyim istiyorum, ya ona birşey olduysa diye düşünmeden edemiyorum. O yüzden çok iyi anlıyorum angelsounds'la gebeliğini takip etmek istemeni, ben açıkçası olur a beceremem ve gereksiz bir gerginlik yaşarsam diye tuttum kendimi ve almadım. Dualarım seninle, eminim seninle olan bebeğin sana sımsıkı tutunacak ve sağlıklı bir hamilelikle kucaklayacaksın.

Alabama'cım, maşallah diyeyim 41 kere. Yerim ben onu ya, adam olmuş resmen Mert, maşallah. Hafif bir yürüyüş sakıncalı değildir ama doktorun ne diyecek önemli olan o. Hem kilona da takma, maşalla fıstık gibisin. O yediklerin bebişine süt sana enerji olarak geri dönüyor be kardeşim, zaten bayağı bir kilo vermişsin, ay ay farkedecektir eminim.

Limonkabuğu, madem o kadar zayıfsın gerçekten kiloya ihtiyacın var merak etme. Zaten abartılı bir kilo da almamışsın. Ben dikkat ediyorum yediklerime, tedavilerle sıkı kilo alarak başladığım için hamileliğe. Kiloyu da tek ileride şeker ya da tansiyon sıkıntısı olmasın diye kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Allah'a şükür bu günleri gördük ya fazla kiloları da veririz.

Tekrar tekrar bu hamilelik muhabbetlerinin darısı bebek müjdesi bekleyen tüm arkadaşlarımıza olsun.

evet canım sevgisi gün geçtikçe artıyor. arkadaşlarım anne dediği gün dünyanın durduğunu söylüyorlar inşallah rabbim hepimize o günleri gösterir. alışveriş kısmında da her kadın alışverişi sever. ben şimdi kndimden çok oğlum için seviyorum. her çıktığımda bebek mağazalarına bakıyorum ama daha kendim için bakmadım bile. şu an en çok 6 ay tulumlarını abartmışım. 9-12 ay pek yok ne zaman geçeceğimiz belli olmadığından ama % 50 indirimi görünce nasılsa seneye kışa 1,5 yaşı giyecek bir şekilde diye dayanamadım. ne alırsan al bazen fazla ve hiç giyilmeden eskiyecek şeyleri de alıyorsun ama ihtiyaç da hiç bitmiyor. allahım sana da kısmet etsin bu alışverişleri. ben erkek olunca fazla özenmek gerekmez tasarruflu olacak ileride 3 tişört 2 pantalon büyür demiştim! kız olsaydı napcaktım bilmem :18:

valla ben özel hiçbirşey yapmadım. sadece yiyemedim. canım istemedi. sabah mesela 1 tost yiordum öğlene acıkmamış oluyordum. öğlen 2 kaşık birşey yiyordum akşama kadar acıkmıyordum. arada acıkırsam da faydalı diye meyve yemeye çalışıyordum. tatlı ve çikulata çok severim. hamileliğim boyunca hiç istemedim hatta tiksindim. 3-4 kere anca yemişimdir. yalnız benim ağzımda hamilelik belirtisi denen metalik tat 9 ay boyunca azalarak olsa da sürdü bu nedenle çok fazla durmadan su içtim. belki iştahı bu kesmiştir. günde 3-4 litre sıvı aldım. o metalik tatın buna katkısı çok oldu. benim önerim her yemekten önce ve acıktığını hissettiğinde önce 1 bardak su iç. belki yeme isteğini bastırır. bir de demişsin zaten tatlı kızartma ve hamur işini az yemeğe çalış. bir de sen zayıfsın galiba zayıfların kilo alması gerekiyor. ben şişkoydum zaten. 72,5 kiloda kilo almasan da sağlıklı hamilelik yaşanabiliyor. keşke şimdi de canım tatlı hamurişi istemese 60 kiloya düşmüş olurdum

Son düzenleme:

valla ben hiçbir şey anlamıyrm neresi poposu neresi başı kocam bazen başı şurda diyr ama ben onud a anlmıyrm bende bazen su sesi gibi ses duyuyrm ama nasıl bir su bilmiyrm
hareket olayaında ben 22 haftalık iken dr aramştım pek hareket etmiyr diye daha erken demişti korkmana gerek yok ama yemek ye sol yana yat ve çikolata ye hareketini hissedersin demişti

evet ordaki dr ların böyle yhaptığını duymuştum ama onlar daha doğrusunu yapıyrlar diye de çok yazldı söylendi bizimkiler çok fazla yazıyr hatta bazı ülkelerde spor reçetesi bile yazıyrlar keşke bizimkiler de böyle olsa

zor gibi gözüküyr seninki ciddi erkek anam biraz zor güler foto yakalarsın ama çok karizma olacak gibvi duruyr kızlar öylelerini daha çok sever bence allah bağşlasın çok tatlı yiyesim geldi annesi çok öptüm onu
hey hanımlar bebşlerinizi çok öpun zekası ve güveni artıyr diye biliyrm ben öyle yapacam inş.

evet iyi -pazalr arkadşlar gününüz çok güzel geçisin

hereda sen neden hamilelik nickini koymuyrsun ismi neydi nick değldi ama

Nasıl becerdiysem birkaç sayfayı atlayarak okumuşum, mesaj yazmayı da atlamışım bu durumda, kusura bakmayın.

Alabama'cım, alışverişe yavaştan başladım canım. Karamel teyzesi benden daha hızlı alışverişte gerçi AS sonucu çıkınca eh artık zamandır dedim. Anneme kalsa daha en az iki ay sonra almamız lazım ama Allah nasip ederse ben iki ay sonraya birşey bırakmamak niyetindeyim.

Baharnaz'cım, arkadaşlara katılıyorum, başla yavaştan alışverişe ki sen benden kaç hafta öndesin arkadaşım. Allah'ın izniyle miadında gelsin bebeğin, alışverişe başlayınca gerçeğin oluyor, daha bir inanıyorsun sağlıkla kucaklayacağına dair.

Zarpdeniz'cim, bir önceki mesajımı senin mesajını görmeden yazmıştım. Mesajın moralli geldi, çok sevindim senin için. Eminim sağlıkla kucaklayacaksın bebeğini.

Altınyunus, kolaylıklar diliyorum arkadaşım. Umut bebekten bizi de haberdar et olur mu?

Denizbulut, maşallah Batu'ya, keyifle büyüsün, annelik duygusu enteresan bir tecrübe olmalı, insan yaşadıkları ve hissettikleriyle şaşkına dönüyordur. Site önerilerin için de sağolasın.

Cans tedavide herşey gönlünce olsun arkadaşım. Dualarla yanındayız.

Hülya'cım, en son doktora gideceğini biliyorum, umarım bir mesajını atlamamışımdır.

Toana yarın güzel haberlerini alacağız inşallah.

Merye'cim, sen nasılsın, hazırlıklar nasıl? Şu hamilelik çizelgesini söylüyorsun sanırım. Haklısın, koymam lazım yakında. Ha 10 hafta bitsin, ilk trimester bitsin, 2'li bitsin bir de AS bitsin öyle filan derken atladım işte, sağolasın arkadaşım.

Nisa umarım sen de iyisindir arkadaşım.

Denizverdi'cim, Allah gönlüne göre verecek arkadaşım, çok inanıyorum buna. İçine sineni yapmışsın ki bundan doğru ne var? Hem gerçekten de bu altı ay içinde bir karar değişikliği olursa, bunu da hayata geçirme şansın var. Ben görevlilerin zamanla ilgili en kötü olasılıktan bahsederek bu insana çok uzun gelen süreçte günler, haftalar sayılmasın diye yardımcı olmaya çalıştıklarını düşünüyorum açıkçası. Eminim seneye kızım evine geldi diye de müjdeleyeceksin buradan.

Banu, herşey gönlünce olsun arkadaşım. OPU sonrası keyifli haberlerini alıp, transferle gün saymaya başlayacağız hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…