sagol denizciyim tatlim benim ALLAH RAZI OLSUN SENINDE GONLUNDEKINI VERSIN RABBIM INSALLAH,ZOR SURECLER BUNLAR CANIM YA BILIYON YA BUGUN SU GIBI AKINTIM OLDU BIRDE ADET AGRISI GIBI AGRIM VAR KASIKLARIMDA IYIMI KOTUMU BILEMIYORUMKI DENIZCIYI INSANIN GOZU KORKUYO AYNI OLMASINDA YINE DIYE DUA EDIYORUM GERCI KURAN OKUYAMIYORUM DAHA DUS ALMADIMKI BAZEN UZANIYORUM BAZEN BIRAZ DOLASIYORUM BOL BOL SU ICIYORUM BOYLE ISTE TATLIM BENIM TABII AKLIMDA ICERDE NOLUYO NOLMUYO DIYE RABBIM BU DEFA INSALLAHHH
Cans evet hamilelikt çıktı daha önce böyle bir sorunum yoktu, tansiyon gibi sonrası ne olur bilmiyorum, inşallah senin değerlerinde tedaviden önce normale döner.
Nisa görüyorum seni nasılsın?
İlk 3 gün yattım bugün 6.günüm biraz kanamam oldu idrarda yaptım negatifinşallah tutacak test gününe kadar ye sonra yeme. inşallah bugün annesine tutunmuştur. ağır kaldırma ağır iş yapma bugünlerini ağırçekimde yaşa ani hareketler de yapma. normal hayatına dönsen bile ağırçekim yap herşeyi. allah inşallah sizlere de böyle melekler verecek inan ve iste bol bol dua et.
Biraz once kontrolden geldik, cok sukur her sey yolunda. Bebegimiz kendi capinda hareket ediyor!Bugun burnu belirgindi, doktorumuz da bu haftada bunun cok olumlu bir sey oldugunu soyledi. Fakat bende acaip derecede gaz var, esime ben yeni yuzyilin gaz bombasi oldum diyorum bana guluyor. 2 hafta sonra Istanbul'da ikili test yapilmasi planlaniyor. Diger bebegin kalbi durduktan sonra doktorum kan sulandiriciyi ikiye cikardi. Gobek kismim da morluklar var sagda biraz da beze oldu maalesef her zaman kasa denk getirmemeyi basaramayabiliyorum sonra morlugu daha uzun suruyor. Bir de Progestana hala devam ediyorum. Sizlerin yazdiklari dogrultusunda Gaviscon'da aldim, arada mide problemi yasayinca ondan da iciyorum.
Baharnaz, ben senin gonderdigin kanda yapilacak testleri onumuzdeki hafta burada yaptirip oyle gelecegim, liste icin tesekkurler canim. Demek oglusuna ciciler aldin, Allah gule gule giydirmeyi nasip etsin.
Toana, Banu, transferleriniz hayirli ve bol bebekli olsun . Ilk uc gununuzu yavas hareketlerle dinlenerek gecirin lutfen. Bol bol su icin ve dua edin.
Cans, gebelik planlarin harika! Umarim grubunuza siradaki herkes katilir toplu olarak gebe kalirsiniz ve toplu olarak gebelik sorunlarini yazismaya baslarsiniz. Beni merak etmissin sagol canim, cok sukur iyiyim.
Alabama, Mert'in gulen fotosu cok guzel! Masallah 2 aylik olacak demek.Gece uykulariniz nasil? Emziriyor musun? Umarim hala kilolari dert etmiyorsundur canim, biraz birak daginik kalsin sonra toparlarsin.
Deniz Bulut, bugun ultrasonda dikkat ettim doktorum ultrason aletini iyice asagidan tuttu ve oyle oynatti ben cok yukaridan tutmusum! Eve gidince o sekilde ev ultrasonunu bir deneyecegim belki bu sefer duyarim. Batu'nun bu pozunu super yakalamissin aferin sana!Umarim bakici ile her sey yolundadir.:13:
Limon Kabugu, demek bir oglusumuz daha olacak! Saglikla - hayirla gelsin canim. Sanirim bu aralar cogunluk oglan, Merye ile Herada'nin kizlarinin talipleri cokkk artacak.
Hulyacim, gecmis olsun. Catlamayan yumurtan umarim cabuk seni terkedip gider ve yeniden tdaviye baslarsiniz.
Denizverdi, yogunsun yine... Demek oyuncaklara baktin...Insallah yakinda hem kiyafet hem de oyuncaklari alip once senin sonra cocugunun oynayacagi zamanlar gelecek. Hep oyle derler ya cocuga oyuncak alinir once ebebeynler oynar diye...
Herada, hakikaten bugun kontrolde kendimi kus gibi hissettim arkadasim, sagolasin. Fakat feci gaz durumlari var. Doktor da olcumler yapmak icin ultrasonda iyice bastirinca yataktan kalkarken feci bir bicak saplanir gibi bir agri saplandi sonra gecti. Asistan da bu tarz seylerin daha cok olacagini soyledi.Sizde de bu tarz durumlar oluyor mu? Umarim alt batin bolgesindeki agrin gecmistir ve ciddi birsey degildir.
Patikler, organik bal- polen yemeye devam ediyor musun canim?
Altinyunus, Umut'un nufusu hayirli olsun.
Merye, Sen de pek yazmamisin umarim sen ve kizin iyisinizdir.
Nisa-Mai,:16:
toana denizverdi iyi akşamlar sizlere
İlk 3 gün yattım bugün 6.günüm biraz kanamam oldu idrarda yaptım negatif
İnşallah canımmmmmm
Merye'cim, hoşgeldin arkadaşım. Zorlu son haftalardasın, Allah yardımcın olsun. Sen de alışverişteymişsin, keyifle giydirelim inşallah. Ağrı konusunu yazmışsın sağolasın ama benimki kasık ve kuyruk sokumu ağrısıdışında birşey, dedim ya doktor da anlamlandıramadı tam, test sonucunu bekliyoruz. önemli birşey değildir diye umuyorum ben de. Geçecek bir şekilde inşallah. Doğru tahmin etmişsin, doğumdan sonra 15 sene kadar saklanan kordon kanından bahsediyorduk. Henüz araştırmaya tam başlamadım ama yeni annelerimizin doktorları ne diyor diye merak ettim. Benim anladığım birçok doktorun buna çok da sıcak bakmadığı türünde. Ben henüz kendi doktoruma sormadım, bir ara ona da sorarım, hafta hafta ilerlediğimizden geleceğe dönük hiçbir şey konuşmuyoruz daha
Nısacım meraba tatlım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?