merhaba arkadaşlar...
ankaranın karı bıtmıyor bır turlu .. bu soguk ve kara ragmen işlerım hıc bıtmıyor .. guya tatıldeyız ...ama galıba butun ozel ışler bu gunleree bırıkmıs ..
.. zarpdenız .. tekrar tebrık ederım .. her sey gonlunce olsun ..
merye ..demek bayaa agırlastın . hamılelıgın son zamanlarında bu tur zorluklalar olabılıyor bazı kısılerde...uzuldum .. ınşallah cabucak atlatır bebegıne kavusursun ...
patıkler .. gozlerın ıcın tekrar gecmıs olsun .. bu yenı hayata bakıs sana ugurlu gelır ınşallah..yumurtacı kızını op benım ıcın
alabama ...maaşallah merte .. demek sen de tedavı surecınde yogun bır sekılde odaklanmıssın .. sonuc ortada dunya tatlısı bır melek .. batu da oyle ..maaşallah onlara..
bu arada aktınyunusun kahraman ogluna da maaşallah
denız bu bakıcı ışlerı cok zor canım .. bence dedıgın gıbı guclu kuvvetlı bır bakıcı tutsan ve ozellıkle bu hırsızlık konularını bastan konussan sanırım daha rahat edersın .. kolay gelsın her seyın canım ..
herada guneş ısmı cok guzel .. adıyla yasasın .. sanırım benım buldugum ısımlerı kımse begenmez .. zaten hamıllelıklerımın en basından berı hep bır ısım bulur adıyla seslenırdım . herkes tuhaf tuhaf bakardı ...bunlardan bır kaçı .. NOVA .. OKYANUS ..NEHİR.. ARUZ...gıbı ..
ERVERDI ... nasılsın canım .. umarım her sey yolundadır ..
hulya... arda nasıl ? havalar cok soguk aman dıkkat ..
herkese ozellıkle mısafırlere ..cok selam... madem bu kadar takıp edıyorlar neden bır kaç kelam etmıyorlar acaba...yoksa .. yoksa...
selam hanmlar
toana çok üzüldüm ya inş.bu defa olacak allah sbr ve güç versin kızlar yılmaman konusunda çok güzle tavsiyelerde bulunmşlar bence de devam et canm ve çok iste çok dua et alabama sürekli allahla konuştum demiş bende sürekli neredeyse her dakka du a ettim sonuçta aynı şeyi yapmışız sürekli istemişiz vermeyei istemezse istemeyi vermezdi derler ya işte o mantık çok iste çok istyeince olacak inş. dua her kapı yi açar diye biliyrm ben hayatta istediğim herşeye çok geç kvuşştum ama herşeye neredeyse istediğklerime çok dua ederek elde ettim demekki bizim nasip de o yönde sürekli dua edeecz çabalayacaz ama gerçekten üzeüldüm belirtiler yanılttı bizi
denizbulut senin şu bakıcıa canmı çk sıktı edepsiz bu insnları anlamk çok zor konu ahlağa gelince kimseye laf bırakmazlar işte paranı alıyr ama sen canını bırakıyn yanına o daha zor ona iyi bakacak mı hala o bakıcı değilmi ben çoktandır giremedim inş.canm gönlmüzdce bakıclar bulurz çok dua et canm inş.allah göndrri iyhi birini bizlere
zarpdaeniz kont iyi herşey iyi tansiynn dışında inş.onu da atlatırsın canm allah tramamına erdirsin benm idrarda kan ve demir ekskliği çıktı bvol su iç dediler cuma ya yine kont.gicedm herhafta nst çekmeye gel dediler ayaklar çok kötü şişti inş.sağlıkla doğracz bunları
baharnaz denizverdi banu alabama patikler hülya nisa mai altınyuns hereda limonkabuğu cans heppinize kucakdolusu sevgiler hanmlar ben az gieryrm artık ya bazende çabuk yorulduğum içi sadece okuyrm heppinizi öptüm
denızbulut....ınanmıyorum ya ..batuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?