38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

heradacım,demek güneş düşündün çok güzelmiş.evinize güneş gibi doğsun inşallah kızınız...bizim şuan kararlaştırdığımız bir isim yok halen,eşimle bunun mücadelesini veriyorum bende senin gibi..ne desem beğenmiyor,onun söylediklerinide ben beğenmiyorum.sonuçta benim dediğim olucak ama onunda gönlü olsun istiyorum...erkek çocuğumuz olursa ismini ben takıcam,demiş eşim bende kabul etmişim..tabi bu onun tamamen uydurması:)) öyle birşeyi konuşsaydık hatırlardım mutlaka...son ana kadar bu isim konusu keyifli şekilde atışma sebebimiz olucak sanırım :)

zarpdeniz,tansiyon hamilelikte en çok korktuğum şeydi..bir ara yükselir gibi oldu ama sonra eski dengesine döndü..birkaç defa yaşadığım için ne kadar zor olduğunu gördüm..inşallah sende fazla yaşamazsın...
doktor kontrolünüz güzel geçmiş...hareketlerini de görmüşsün maşallah ikili taramanızda güzel geçer inşallah...

denizbulut,batu aşılarını olmuş geçmiş olsun...maşallah hiç ağlamamış da...erkek bebekler ağır abi oluyor bu konuda sanırım
bakıcı konusunda talihsizliğin beni üzdü gerçekten..inşallah işe başlamadan önce gönlündeki gibi bir bakıcı bulursun...

toana,sana ne desem seni teselli etmez biliyorum...ama yeniden merkez araştırıyor olman çok hoşuma gitti..mücadeleci insanları seviyorum...inşallah emeklerinin karşlığını alırsın..

denizverdicim,kızın için kitaplar almışsın,çok hoşuma gitti...sıranız yaklaşınca cicilerde almaya başlarsın...ayy çok heycanlı yaa...kız çocuklarına alışveriş yapmak çok keyifli olur...geçen eşimle bücürüğe girdik ne var ne yok bakalım diye..erkek çocukları için hiçbirşey yoktu.. kız anneleri bu konuda daha şanslı

ALABAMA,canim benim sagol tatlim bilgin icin canim arkadasim rabbim yuzumuzu guldurur insllah,
MERYECIM,devam edicez canim birseylere kavusmak icin bende cok dua ettim simdiye kadar cok dualarimi duydu rabbim bunuda duyucagina eminim tatlim sagol

LIMON KABUGU arkadasim napalim canim benim bazi seyler kolayina kazanilmiyo mecburen mucadele veriyoruz rabbimden dileyim budefa rast gelsinde yuzum gulsun istiyorum

toana canım almanya veya brüksel demişsin bi ara Türkiye diyordun kızlar da sana burasıyla ilgili yazdılar Türkiye de denemeyi düşünmüyor musun?

merhaba arkadaşlar...
ankaranın karı bıtmıyor bır turlu .. bu soguk ve kara ragmen işlerım hıc bıtmıyor .. guya tatıldeyız ...ama galıba butun ozel ışler bu gunleree bırıkmıs ..
.. zarpdenız .. tekrar tebrık ederım .. her sey gonlunce olsun ..
merye ..demek bayaa agırlastın . hamılelıgın son zamanlarında bu tur zorluklalar olabılıyor bazı kısılerde...uzuldum .. ınşallah cabucak atlatır bebegıne kavusursun ...
patıkler .. gozlerın ıcın tekrar gecmıs olsun .. bu yenı hayata bakıs sana ugurlu gelır ınşallah..yumurtacı kızını op benım ıcın
alabama ...maaşallah merte .. demek sen de tedavı surecınde yogun bır sekılde odaklanmıssın .. sonuc ortada dunya tatlısı bır melek .. batu da oyle ..maaşallah onlara..
bu arada aktınyunusun kahraman ogluna da maaşallah
denız bu bakıcı ışlerı cok zor canım .. bence dedıgın gıbı guclu kuvvetlı bır bakıcı tutsan ve ozellıkle bu hırsızlık konularını bastan konussan sanırım daha rahat edersın .. kolay gelsın her seyın canım ..
herada guneş ısmı cok guzel .. adıyla yasasın .. sanırım benım buldugum ısımlerı kımse begenmez .. zaten hamıllelıklerımın en basından berı hep bır ısım bulur adıyla seslenırdım . herkes tuhaf tuhaf bakardı ...bunlardan bır kaçı .. NOVA .. OKYANUS ..NEHİR.. ARUZ...gıbı ..
ERVERDI ... nasılsın canım .. umarım her sey yolundadır ..
hulya... arda nasıl ? havalar cok soguk aman dıkkat ..
herkese ozellıkle mısafırlere ..cok selam... madem bu kadar takıp edıyorlar neden bır kaç kelam etmıyorlar acaba...yoksa .. yoksa...

Son düzenleme:
canim benim turkiyeyide dusunuyorum simdi burda cok arastirdim arastiriyorumda almanya son teknolojiyi uyguluyormus ayin 10 da konusmamiz var orada belcikada konusmamiz var martta bakalim kafama yatarsa tabi once bir konusalim dedik ustelik turk kadin doktordan aldik randevuyu eyer burasi hosuma giderse yani bize uyarsa burda dusunuyorum cunku turkiyeye glsem tatlim simdi orda arastirma yaparlar ister istemez zaman baya gerekiyo git gel benimde ucak korkum var hadi transfer oldu diyelim ucak korkumdan valla oda gider diye dusunuyorum tatlim birde onceden bahsetmistim simdi bizim burda dondurulmuslarim var esim yeni amaliyat oldu birdah en az alti yedi ay sonra amaliyat olabilirmis ondanda buralari sectim yani sperm i turkiyeye gondermezler problem olmasin diye anlatabildimmi tatlim benim dilerim allahimdan budefa rast getirsinnn dua edin benim icin hayatim

Sağ ol arkadaşım. Yumurtacı arada sıkıştırıyor beni hala ye ye ye diye :)

Sana da selam canım, iyisindir umarım...

günaydın güller

herkes iyi inşallah...akşam yasmıştım buraya..akıllı ben,sen sekme açmadan geriye git.. hepsi gitti tabii.

toanacanım sarp hoca ile alabama ne güsel yasmışlar sana..inşallah bir daha ki denemende tam teşküllü bir yerde son bulur tedavin..ben sadece sabır ,kafa ve beden dinginliği diliyorum sana..canım kısım ne saman gelecek henüs ben de bilmiyorum.istanbul geneline 18 20 ay diyorlar..

patikleryok canım benim bu aralar tüp denemsi yok hayatımda.. elbette birlikte başlasak güsel olurdu..hayat bu belli mi olur.. yine tanışırıs..inşallah senin de bebeğini siyarete gelirim

merye ağırlaşmışsın.. sor gelir artık son günler.. hadi yüsdün yüsdün kuyruğuna geldin... çok as kaldı..şafak kaç?

baharcanım iyimisin?tansiyonunla aranıs nasıl?
cans hocam,denis.nisave diğer güller herkese selam..

biras kırıktım,keyifsisdim..geçer... herkese mutlu bir gün olsun derken... güneş açtı....
güneş açıyorsa umut vardır..hoşçkalınn....

selam

Denizverdi uğramışsın canım geçmiş olsun, hafif geçip giden birşey olur inşallah.

Bugün hastanedeydim tansiyonumu pek bugünlerde takip etmiyorum ilaçlarımı içip oturuyorum.
Çok şükür bir uçar hali yok. Bana acıyo bu kadın kollarından ellerinden dertli birde ben hoplamayım diyor. şeker yükleme ve diğer rutin testler vardı ( aslında beni bu hastaneler kansız yapıyor ama neyse hayırlısı ) sonuçları farklı zamanlarda çıkıcak. Şeker sanırım yarın alıcam.

Sende kan testi yaptırcaktın emarda vardı galiba naptın?

aaaaaaa Toana bende şaşırdım uğrayan olmamış

Günaydın diycem ama neyse diyim yine ben :)

günaydın kızlar bu aralar topik sessizleşti. umarım herkes iyidir. bizde iyiyiz,
denizverdi canım geçmiş olsun şifayı kapmışsın galiba bol c vitamini al ve dinlen dışarı çıkma hava güzel görünüyor ama keskin soğuk. ayın 29 unada yapılan testlerin sonucu noldu ben göremedim.kendine iyi bak canım.

öpüldünüz

DenizBulut çok güzelsiniiiizzzzz... Maaşallah....

Deniz Verdi'cim geçmiş olsun canım. Herzaman beklerim arkadaşım çok memnun olurum...

DenizBulut çok güzelsiniiiizzzzz... Maaşallah....

Deniz Verdi'cim geçmiş olsun canım. Herzaman beklerim arkadaşım çok memnun olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…