38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

deniz,bu oğlan ne kadar yakışıklı böyle,resme bakakaldım..Allahım nazarlardan saklasın 41.000 kere maşallah
ahh canım,çok geçmiş olsun..bazen geldimi böyle üst üste geliyor...eşinin yanında olmamasıda kötü olmuş...Rabbim tez vakitte şifa versin...senin için dua edicem canım...
limon canım uğramayalı çok oldu sen de iyisindir inşallah
iyi sayılırım tatlım..aslında 1-2 sayfa önce yazmıştım ama senin gözünden kaçmış sanırım..sen nasılsın nisacım?beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim...
mualla,inan bana vakti zamanı var..bana böyle dediklerinde hiç inanmazdım,o vakit bana neden uğramıyor diye...ama doğruymuş vakti zamanı geldiğinde herşey kurulu saat gibi işliyor..inşallah sizler içinde bu vakit çok yakındır...
merhaba ekin,hoşgeldin...
ben umut tüp bebekte yaptırdım..ilaçlar dahil 5000 tl idi
eşime hekim indirimi yaptılar bize ilaç dahil 4.000 tl ye mal odu...
eğer indirim yapmasalardı çidere üyeliğim vardı, ozaman da 4250 tl ye mal olacaktı
ben mekrezimden çok memnundum...doktorumdan da
inşallah sende güvenebileceğin doktor ve merkezi bulursun en kısa zamanda...

baharcım,çok geçmiş olsun..şekerin yüksek çıkmış..bendende doktorum istedi ama henüz yaptırmak nasip olmadı..kolay bir işlem mi?sadece kan vermek kafi mi?
oğlunun kilosuna maşallah
duruşu neden ters canım?doğum pozisyonundamıymış yani?

cans rahmin temiz çıkmış,ne güzel...inşallah eşin gelene kadar troid probleminde ortadan kalkar ve tedaviye engelsiz başlarsınız..

2 gündür eşim grip oldu evde yatıyordu,bana geçmesin diye çok uğraştım,yatakları filan ayırdık,birbirimizden uzak durduk..şuana kadar bende grip belirtisi yok inşallah olmazda..hamilelkte hastalık çekmek çok zor oluyor...bu aralar başım çok ağrımaya başladı,bir akşam ağrımazsa öbür akşam mutlaka ağrıyor..ağrı kesici filan da almak istemiyorum..ancak uyuyunca geçiyor

bu aralar çok kilo da aldım,karnım çok büyüdü... hamile kaldığımdan beri 6 kilo almışım...gündüzleri site etrafında yürüyüşe başladım,yoksa gidişatım çok iyi değil...gözüm sürekli buzdolabında,:))mesela, daha az önce yemekten kalktık,sanırım üst komşum balık yapmış,kokusu burnuma geliyor,şuan kapısına dayanmamak için kendimi zor tutuyorum...eşim daha az önce yemek yedik nasıl canın istiyor anlamıyorum diyor...hamile olsaydın anlardın dedim

kızlar hamileyken ıhlamur içmek zararlı mı?ben akşamları 1 kupa içiyorum..ama bugün temmuz anneleri topiğinde bir arkadaş doktorum bana sakın ıhlamur içme dedi,sizinde aklınızda bulunsun dedi...benim bildiğim hamileyken önerilen neredeyse tek bitkisel çay ıhlamur...doktorunuz sizede böyle birşey söyledi mi?
birde ben mantar düşkünüyüm,kültür mantarını çok seviyorum sizce bu da zararlı mı?

Son düzenleme:

lımonkabugu hosgeldın ... ne guzel her sey yolundaymıs
sordugun sorulara gelınce canım .. ıhlamur hamılelere yasak degıl .. hatta ıcıne bol lımon ve bır kasık bal koyorsan dogal antıbıyotık yerıne gecer .. ben hamılelelıgımde ıcıyordum .. ama 1 bardagı gecme .. yeterlı zaten .. kultur mantarını yememenı tavsıye ederım .. cunku tam olarak temızlenemıyor . su an hamıle oldugun ıcnı ıyı yıkanmamıs seylerı yememende fayda var .. hatta dısarıda salata ve yesıllık yeme .. ıyı yıkayamayabılırler ..
canım kılo konusuna gelınce bence bıraz frenlemende fayda var .. gercı sen zayıfsın ama bundan sonra daha kolay kılo alacaksın .. ıstersen kendıne bır plan yap .. sabah bunları aralarda bunları yıyecegım gıbı .. o zaman kontrolsuz yemezsın .. meyve sut cevız kuru kayısı badem bunları aralara serpıştır mesela .. ana ogunlerınde de dengeyı kur .. mesala bır ogunde sebze az corba yogurt yerken bır ogunde et va salata ye .. eger canım tatlı borek ısterse bunları ögün yerıne arada ye ..yemeklerın uzerıne yeme canım.. sen zaten bunları bılıyorsundur ama ben yıne de hatırlatayım dedım hereket cok onemlı . artık havalar da duzelıyor .. gunde yarım saat yuruyuş ama kendını zorlamadan harıka olur ..
hersey gonlunce olsun...

DenizVerdi'cim canım çok çok geçmiş olsun. Tez zamanda tüm sağlık sorunların çözülsün inşallah...Mutlaka bir çaresi vardır.

Limon'um sen umut'ta hangi doktoru seçmiştin ve kaçıncı denemendi. Belki daha öncede söylemişsindir ama inan hatırlamıyorum.

Baharnaz, Nisa,Merye,Alabama,Cans, DenizBulut,Toana,ZarpDeniz,Herada,Hülya hepinize selam kızlar...

Son düzenleme:

iiakşamlar menekşe 4 dene başarısız oldu 3 ankarada timur gürganda oldu

Günaydın

Denizverdi inşallah bugün iyisindir, Nisamızda uğramış.

Limon Kabuğu 50 gr glıkoz eczaneden alıp hastaneye gittim devlete orda yaptırdım önce aç kan veriyoırsun ( akşam en son meyvemi yiyip yatmış gece birşey yememiştim :) kan verip hemen o tozu 2 bardak suyla eritip içiyorsun tadı şerbet gibi 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun. eğer sınır üstündeyse değer bikaç gün sonrada 100 grlık yükleme oluyor ama 100 grlık sanırım 4 kez 1 saat arayla kan veriyorsun işlem uzun yani.
Ben ıhlamur hiç içmedim son 1 aydırda meyve çayı olarak kuşburnu ve elma içmeye başladım ama poşeti çok tutmuyorum sıcak suda. Bol bol limon ve kabuğu içiyorum.
Mantarı bende çok severim ve yiyordum en son 3-4 ay önce filan dı bir haber dinlemiş eşim yememi yasakladı
Kilo konusuna gelince bende belli bir döneme kadar çok kilo aldım ama şimdi daha ideal alıyorum 93.500oldum. :))
Başağrısı için ışıktan ve gürültüden uzak durmaya çalış canım.
Bebişin duruşu makat duruş canım, doğumla ilgili evet.

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
cans canım az kaldı dimi kocan ayın kaçında geliyo özlemişsindir çok hadi iyisinn mert beyin fotosunu istemişsiniz buyrunn.

Eklentiler

• $mertguluyo.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 46
cans,çok güzel şeyler paylaşmışsın çok teşekür ederim....
ıhlamuru sadece akşamları 1 kupa içiyorum...fazla abartmamaya çalışıyorum...biliyorumki herşeyin fazlası zarar...mantara dayanamıyordum ama onuda 4 ay daha yemesem birşey olmaz :)
akşam yemeğinden sonra tekrar birşeyler yeme isteği uyanmasa aslında bukadar kilo almazdım,seninde dediğin gibi meyva, ceviz,badem gibi şeylerle açlık hissiyatımı geçiştirebilirim...yürüyüşümü de yaptım mı kilo kontrolümü elime alabilirim sanırım...
tekrar teşekkürler cans,
Limon'um sen umut'ta hangi doktoru seçmiştin ve kaçıncı denemendi. Belki daha öncede söylemişsindir ama inan hatırlamıyorum.
patikler,aşılamamı saymazsam 4.denememde başarılı olduk doktorum Süleyman Tosun'du...
şeker yüklemesini detaylı açıklamışsın sağolasın...çokta kolay bir tahlil değilmiş...
ıhlamuru,siyah çay içmemek için tercih ediyorum...sabahları siyah çay içiyorum akşamları içmeyeyim istedim...
mantarı bende keseyim 2-3 defa yedi şuana kadar...
baharcım,kaç kilo aldın şuana kadar?sen frenleyebilmişsin kendini ne güzel..inşallah bende frenlerim..yürüyüş bana iyi geldi...
günaydın kızlarr
cans canım az kaldı dimi kocan ayın kaçında geliyo özlemişsindir çok hadi iyisinn mert beyin fotosunu istemişsiniz buyrunn.

oyy tosun paşam,maşallah ağır abimize çok yakışıklı
hep böyle gülen gözlerin olsun inşallah

canım ya kilo yu dert etme ben etmiyrm zaten zor kavuştuk olsn kilo başımızın üstüncde olsmn sonra diyetisyene gidedr bol spor yapar süt veririz yoluna koyarız inş. daha önce dmştim dr umm 35 killo aldım demişti ama kadın şimdi görsen 52 kilo da ihlamur gleince bende zazrarını duymadm ama bir bakaym intrnten ben siyahçay içmiyrm artk onun yerine tarçın ve ihlamur içiyrm
eşler hamile olamadıkları için çektiklerimizi anlamıyrlar ama ben şuna yürekten inaniyrm hamile olamdıkları için çok şy kaçırıylar iyi biz hamile olyrz çok güzle bir duygu allah istyen hrkese nasip etsin tamaına erdirsin bizlei

allah şükür sen naslsın

valla haklsın canm cok az giriyrm allha şükür iyiim harekt yeteneğim biraz azaldı kocaman bişey oldm allah şükür canm ya senin şu rahtsızlıkların da çok canmı sıkıyr ya gönder şunları inişş.kendine çok iyi bak inş.bebşleri sağlkla kucaklıyacz dün idilbaby den güzle şeyler aldım çok güzle indrm vardı çok da kailteli geldi bana

hoşgeldin canm alah tamamına erdiri inş.ben 7 lira verdim ve biraz da başka masraflar ama allaha şükr karşılığını aldım

selm canm allh şifa vaersin demek kalyr bizlerre inş.temiz çıkar tüm tesler evet çok sessizleşti burası ben girince sayfalar dolusu okunmmaş olyrdu şimdi ise birkaç sayfa ağırlık çöktü biezlere

seninkinie de maşşallah canm denizbulut arayorlar mı bende mereak ettim valla

denizvedi canm ya çok üzdün beni bu anlatıklarınla allah şifa versin canm ya inş.birşeyler yoktur bu ayaktaki rahatsızlıkla ilgili değil demi ve ayağın nasıl oldu sen çok dua et en iyi yapabildiğimz o

inş.canm büyüyr kızım alah sizede nasip etsin inş.

hoşgelidin canm inş.amacaına ulaşrsınn gürgan klinik ankara da sanki karşısında anatolia vardı yoksa

maşşallah canm yedim oğluşmuzu çok tatlı maşşallahhhhhhhhhh canm iyi baok ona ve kendine bakıcı noe oldu

herkese iyi tatiller kızlar herşey gönlünüzce olsn amn

l,monkağu evet mantarı kes bende almıyrm eşimin aklına geldi birde biz bazen pazardan da alyrduk o bayağı güzel olrdu ama allah korusun bir tersk olmasın diye bıraktk

meryecim az kaldı çizelgene göre 4 hafta var heyecan doruktadır değil mi inşallah güle güle kullanmak nasip olur aldığınız tüm cicileri.

hamişler insan hamilelik günlerini ayrıbir özlemle özlüyor biliyor musunuz bunu derlerdi de hiç anlamazdım şimdi tabiiki oğlumun yanımda olması ayrı apayrı bir güzellik ama hamilelik özlemi gerçekten insana ikinciyi rahatlıkla düşündürtüyomuş onu anladım. bugünlerin keyfine varın hepiniz.

limoncum benim şeker yüklemem çok daha basit geçti bir defa 100 mllik yükleme yapıldı kan verdim ve 130 çıktı sınır 140 mış o yüzden bi daha tekrarlanmadı aslında sınıra çok yakındı ama dr um istemedi çok kafana takma inşallah yüksek çıkmaz.

geçirdiğim kürtaj nedeniyle rahim duvarımda kazınma olmuş ve yapışkanlık özelliğini kaybetmiş. o yüzden tekrar hamile kalamıyorum. aranızda ya da çevrenizde bu sorunu yaşayan oldu mu? çözümüne dair size gelen bir bilgi varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…