deniz,bu oğlan ne kadar yakışıklı böyle,resme bakakaldım..Allahım nazarlardan saklasın 41.000 kere maşallah
ahh canım,çok geçmiş olsun..bazen geldimi böyle üst üste geliyor...eşinin yanında olmamasıda kötü olmuş...Rabbim tez vakitte şifa versin...senin için dua edicem canım...son tahlil maalesef son tahlil olmadı.. antibiyotik kullanıyordum.o etkilermiş.antibiyotik bitiminden 3 4 gün sonra yeniden bir tahlil..ama iyiyim
dişlerimde sorun vardı .kaplamalarım söküldü.diş etlerim hasta imiş.müthiş acı veren ağrılar...ama iyiyim
ağsımda yaralar oluştu.iyiyim
bir akşam evdeyim.yalnısım.eşim yurt dışında..evde biras düsenlemeler yapıyorum.kitap defter filan.ayırıyorum.birden sağ baş parmağımı biri kırarcasına bir ağrı..şok oldum.baş parmak.yamuldu.şaka gibi,,, kötü bir şaka..el şişti.el elden başka birşeye bensedi.dört parmak ayrı yerde.baş parmak baştan da başka bir yerde..korktum.bana bişeyler oluyor diye..sonra başparmağın kökünde bir ağrı... yavaş yavaş asaldı.o gece sabaha kadar çok yorgundu o kolum..sonra kendi kendine düseldi.ama iyiyim.. anlamadım birşey..felç olsa ya kola ya yüse gelir sadece parmak?hematoloğa sordum.(kan sulandırıcı kumadin kullanıyorum.bir de antibiyotik alınca olabilirmi diye.. devam edebilirmişim.bier sakıncası yokmuş)ilgisi yokmuş
şimdi de idrar yolunda rahatsıslık var..hepsi durmuş durmuş sıraya girmiş sanki...
durumumu soranlara;emar ile anjiyo istedi dr. sonuçları ile bir randevu...
anjiyodan korkuyorum.tüpten ilaçtan kaçarken bir de bu çıktı..çocukluk mu yapıyorum bilmiyorum.korkuyorum işte...
kendi haline bıraksam.herşeyi bıraksam.ne saman ne olursa olsun mu acaba?çok sıkıldım.6 aydır kollarım ağrıyor acıyor kan vermekten.3 gün 5 gün 7 gün 10 gün 15 gün ara ile sonra yine haftada bir sonra yine ... sonra yine...sisce bir insanın başına gelebilecekleri bilerek mi yaşaması daha husurlu olur?yoksa bilmeden mi?bilmeden diyenler el kaldırsın...
sıkıldım.
unuttuklarım olabilir. herkese selam olsun.
iyi sayılırım tatlım..aslında 1-2 sayfa önce yazmıştım ama senin gözünden kaçmış sanırım..sen nasılsın nisacım?beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim...limon canım uğramayalı çok oldu sen de iyisindir inşallah
mualla,inan bana vakti zamanı var..bana böyle dediklerinde hiç inanmazdım,o vakit bana neden uğramıyor diye...ama doğruymuş vakti zamanı geldiğinde herşey kurulu saat gibi işliyor..inşallah sizler içinde bu vakit çok yakındır...bende 38 yaşındayım bende gürgan kılinikde yaptırdım çok güzel ilgileniyolar ama nasip olmuyo benimde yumurtam çok az cıktı 2 yumurtadab 1 tanesi döllenme oldu tırasferden sonrra tutunamıyo çok üzgünüm 1ay sonra yine gidecem allah tüm isteyenlere versin içinde bize
merhaba ekin,hoşgeldin...Arkadaşlar Merhaba,
Aranızda İstanbulda yaşayanlarınız tüp denemelerinizi nerede yaptırıyorsunuz?
Ücretleri nasıl? Rapor çıkartma şansım var mı?
Bende bu ay ilk defa tüp denemesi yaptırmak istiyorum.
Yaşım 38 bu ay klomen kullandım ama olmadı.
Yumurta rezervimde de azalma var.
Bir an önce başlamak istiyorum.
Yardımcı olursanız minnettar olurum.
baharcım,çok geçmiş olsun..şekerin yüksek çıkmış..bendende doktorum istedi ama henüz yaptırmak nasip olmadı..kolay bir işlem mi?sadece kan vermek kafi mi?Selam herkese
Bende birkaç gündür yine hastanede testlerle uğraşıyordum şeker yüklemem yapıldı yüksek çıktı ( çıkmasa şaşardım) haftaya 100 lük yükleme yapılcak, birde TSh ve T4 ilaç kullandığım halde iyice düşmüş haftaya endokrinolağada gidicem. Birde sağ kol ağrım bilek, el kol ve parmak eklemlerimdeki ağrı beni mahvediyor ağrı kesici yada masaj önerdi dr. ( B12 yada magnezyum bu ağrıyı geçirmez dedi) Sinir sıkışması diyor sağlıkla geçiririz inşallah şu ayları. Bugünde bebişin günüydü drdan geldik duruşu hala ters, gelişimi haftasına uygun yüzünü göstermedi boyunu bilmiyoruz ama kilosu 935gr olmuşİnşallah sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız.
Herada, Limon Kabuğu, Patikler, Cans, Hülya, Alabama, ZarpDeniz, Toana inşallah iyisinizdirinşallah unuttuğum kimse olmamıştır, bugünlerde bazen unutabiliyorum :)
ben de bugun kadın dogumcuma gıttım .. adetın 2 . gunu yapılan testlerımı yaptırdım .. 3- 4 tane solda 5-6 tane sagda antral folikul vardı .. rahım temız kıst yok .. bu ay 10. gunu gıdıp yumurtanın gelısımını takıp edecegız .. smear testı yaptıracagım .. ama hemen baslamam ımkansız .. cunku tıroıdlerım cok kotu .. neyse esımın gelmesıne cok az kaldı .. belki o gelınce duzelır
herkese cok salammmmm .....
cans canim benim umarim hersey istediyin gibi olurr
kızlar hamileyken ıhlamur içmek zararlı mı?ben akşamları 1 kupa içiyorum..ama bugün temmuz anneleri topiğinde bir arkadaş doktorum bana sakın ıhlamur içme dedi,sizinde aklınızda bulunsun dedi...benim bildiğim hamileyken önerilen neredeyse tek bitkisel çay ıhlamur...doktorunuz sizede böyle birşey söyledi mi?
birde ben mantar düşkünüyüm,kültür mantarını çok seviyorum sizce bu da zararlı mı?
denizverdiciyim canim benim gecmis olsun noldu sana boyle cok uzuldum napacan tatlim ya insan olanin basina hersey geliyo rabbim daha beterini vermesin ,acaba kol damarlarindami birsey var doktor birsey demiyormu inanirmisin canim benim da sag tarafim ta ayagima kadar vvuruyo burda doktora gidiyom bir agri kesici veriyo gonderiyo sabaha kadar agriyo canim ya bilmiyorumki bizimki birazda stresten oluyo denizim kendine iyi bak ALLAH BUYUK ARKADASIM RABBIM ACIL SIFALIK VERSIN BIRAN ONCE IYILES SENI OPUYORUM GECMISS OLSUNNNN ,SEVGILERIMLE OPT
cans,çok güzel şeyler paylaşmışsın çok teşekür ederim....lımonkabugu hosgeldın ... ne guzel her sey yolundaymıs
sordugun sorulara gelınce canım .. ıhlamur hamılelere yasak degıl .. hatta ıcıne bol lımon ve bır kasık bal koyorsan dogal antıbıyotık yerıne gecer .. ben hamılelelıgımde ıcıyordum .. ama 1 bardagı gecme .. yeterlı zaten .. kultur mantarını yememenı tavsıye ederım .. cunku tam olarak temızlenemıyor . su an hamıle oldugun ıcnı ıyı yıkanmamıs seylerı yememende fayda var .. hatta dısarıda salata ve yesıllık yeme .. ıyı yıkayamayabılırler ..
canım kılo konusuna gelınce bence bıraz frenlemende fayda var .. gercı sen zayıfsın ama bundan sonra daha kolay kılo alacaksın .. ıstersen kendıne bır plan yap .. sabah bunları aralarda bunları yıyecegım gıbı .. o zaman kontrolsuz yemezsın .. meyve sut cevız kuru kayısı badem bunları aralara serpıştır mesela .. ana ogunlerınde de dengeyı kur .. mesala bır ogunde sebze az corba yogurt yerken bır ogunde et va salata ye .. eger canım tatlı borek ısterse bunları ögün yerıne arada ye ..yemeklerın uzerıne yeme canım.. sen zaten bunları bılıyorsundur ama ben yıne de hatırlatayım dedım hereket cok onemlı . artık havalar da duzelıyor .. gunde yarım saat yuruyuş ama kendını zorlamadan harıka olur ..
hersey gonlunce olsun...
patikler,aşılamamı saymazsam 4.denememde başarılı oldukLimon'um sen umut'ta hangi doktoru seçmiştin ve kaçıncı denemendi. Belki daha öncede söylemişsindir ama inan hatırlamıyorum.
şeker yüklemesini detaylı açıklamışsın sağolasın...çokta kolay bir tahlil değilmiş...Günaydın
Limon Kabuğu 50 gr glıkoz eczaneden alıp hastaneye gittim devlete orda yaptırdım önce aç kan veriyoırsun ( akşam en son meyvemi yiyip yatmış gece birşey yememiştim :) kan verip hemen o tozu 2 bardak suyla eritip içiyorsun tadı şerbet gibi 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun. eğer sınır üstündeyse değer bikaç gün sonrada 100 grlık yükleme oluyor ama 100 grlık sanırım 4 kez 1 saat arayla kan veriyorsun işlem uzun yani.
Ben ıhlamur hiç içmedim son 1 aydırda meyve çayı olarak kuşburnu ve elma içmeye başladım ama poşeti çok tutmuyorum sıcak suda. Bol bol limon ve kabuğu içiyorum.
Mantarı bende çok severim ve yiyordum en son 3-4 ay önce filan dı bir haber dinlemiş eşim yememi yasakladı
Kilo konusuna gelince bende belli bir döneme kadar çok kilo aldım ama şimdi daha ideal alıyorum 93.500oldum. :))
Başağrısı için ışıktan ve gürültüden uzak durmaya çalış canım.
Bebişin duruşu makat duruş canım, doğumla ilgili evet.
günaydın kızlarr
cans canım az kaldı dimi kocan ayın kaçında geliyo özlemişsindir çok hadi iyisinnmert beyin fotosunu istemişsiniz buyrunn.
deniz,bu oğlan ne kadar yakışıklı böyle,resme bakakaldım..Allahım nazarlardan saklasın 41.000 kere maşallah
ahh canım,çok geçmiş olsun..bazen geldimi böyle üst üste geliyor...eşinin yanında olmamasıda kötü olmuş...Rabbim tez vakitte şifa versin...senin için dua edicem canım...
iyi sayılırım tatlım..aslında 1-2 sayfa önce yazmıştım ama senin gözünden kaçmış sanırım..sen nasılsın nisacım?beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim...
mualla,inan bana vakti zamanı var..bana böyle dediklerinde hiç inanmazdım,o vakit bana neden uğramıyor diye...ama doğruymuş vakti zamanı geldiğinde herşey kurulu saat gibi işliyor..inşallah sizler içinde bu vakit çok yakındır...
merhaba ekin,hoşgeldin...
ben umut tüp bebekte yaptırdım..ilaçlar dahil 5000 tl idi
eşime hekim indirimi yaptılar bize ilaç dahil 4.000 tl ye mal odu...
eğer indirim yapmasalardı çidere üyeliğim vardı, ozaman da 4250 tl ye mal olacaktı
ben mekrezimden çok memnundum...doktorumdan da
inşallah sende güvenebileceğin doktor ve merkezi bulursun en kısa zamanda...
baharcım,çok geçmiş olsun..şekerin yüksek çıkmış..bendende doktorum istedi ama henüz yaptırmak nasip olmadı..kolay bir işlem mi?sadece kan vermek kafi mi?
oğlunun kilosuna maşallah
duruşu neden ters canım?doğum pozisyonundamıymış yani?
cans rahmin temiz çıkmış,ne güzel...inşallah eşin gelene kadar troid probleminde ortadan kalkar ve tedaviye engelsiz başlarsınız..
2 gündür eşim grip oldu evde yatıyordu,bana geçmesin diye çok uğraştım,yatakları filan ayırdık,birbirimizden uzak durduk..şuana kadar bende grip belirtisi yok inşallah olmazda..hamilelkte hastalık çekmek çok zor oluyor...bu aralar başım çok ağrımaya başladı,bir akşam ağrımazsa öbür akşam mutlaka ağrıyor..ağrı kesici filan da almak istemiyorum..ancak uyuyunca geçiyor
bu aralar çok kilo da aldım,karnım çok büyüdü...hamile kaldığımdan beri 6 kilo almışım...gündüzleri site etrafında yürüyüşe başladım,yoksa gidişatım çok iyi değil...gözüm sürekli buzdolabında,:))mesela, daha az önce yemekten kalktık,sanırım üst komşum balık yapmış,kokusu burnuma geliyor,şuan kapısına dayanmamak için kendimi zor tutuyorum...eşim daha az önce yemek yedik nasıl canın istiyor anlamıyorum diyor...hamile olsaydın anlardın dedim
kızlar hamileyken ıhlamur içmek zararlı mı?ben akşamları 1 kupa içiyorum..ama bugün temmuz anneleri topiğinde bir arkadaş doktorum bana sakın ıhlamur içme dedi,sizinde aklınızda bulunsun dedi...benim bildiğim hamileyken önerilen neredeyse tek bitkisel çay ıhlamur...doktorunuz sizede böyle birşey söyledi mi?
birde ben mantar düşkünüyüm,kültür mantarını çok seviyorum sizce bu da zararlı mı?
DenizVerdi'cim canım çok çok geçmiş olsun. Tez zamanda tüm sağlık sorunların çözülsün inşallah...Mutlaka bir çaresi vardır.
Limon'um sen umut'ta hangi doktoru seçmiştin ve kaçıncı denemendi. Belki daha öncede söylemişsindir ama inan hatırlamıyorum.
Baharnaz, Nisa,Merye,Alabama,Cans, DenizBulut,Toana,ZarpDeniz,Herada,Hülya hepinize selam kızlar...
Selam herkese
Denizverdi okudum ve çok üzüldüm sağlık problemlerin inşallah en kısa zamanda çözülür. Geçmiş olsun canım. Parmağındaki durum sinir sıkışması olabilir mi?
drun bazı incelemeleri görmek istiyorsa tedavi öncesi gerekli herşeyi yaptır canım. Birde çok yoruldun son haftalarda kurstur, dr işleri, kızının gelme hazırlığı derken canım biraz tenbel bırak kendini. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın.
Bende birkaç gündür yine hastanede testlerle uğraşıyordum şeker yüklemem yapıldı yüksek çıktı ( çıkmasa şaşardım) haftaya 100 lük yükleme yapılcak, birde TSh ve T4 ilaç kullandığım halde iyice düşmüş haftaya endokrinolağada gidicem. Birde sağ kol ağrım bilek, el kol ve parmak eklemlerimdeki ağrı beni mahvediyor ağrı kesici yada masaj önerdi dr. ( B12 yada magnezyum bu ağrıyı geçirmez dedi) Sinir sıkışması diyor sağlıkla geçiririz inşallah şu ayları. Bugünde bebişin günüydü drdan geldik duruşu hala ters, gelişimi haftasına uygun yüzünü göstermedi boyunu bilmiyoruz ama kilosu 935gr olmuşİnşallah sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız.
Deniz Maşallah yakışıklına ve sana Allah nazarlardan korusun, sağlıkla huzurla büyüsün.
Nisa saol canım şimdilik yukarda özetle bahsettiğim gibi gidiyoruz bakalım vücuduma ilaçları stoklayarak. Sen naptın neye karar verdin?
Mualla hoşgeldin. İnşallah en kısa zamanda bebğine kavuşursun.
Ekin ben Memorıal Okmeydanında ilk tüp bebek denemesiyle pozitif sonucu gördüm, yaş 38 oldu raporsuzdum ilaçlar ve tedavi 7000 civarıtedavi öncesi testlerimi devlette kendi sgkmla yaptırdım. İlaç Gonal F kullanıldı. Memorıalda SGK geçmiyor özel sigorta geçiyor.
hizmetten memnun kaldım. İnşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
Merye nerelerdesin canım bi gidiyor tam gidiyorsun merak ediyorum
Herada, Limon Kabuğu, Patikler, Cans, Hülya, Alabama, ZarpDeniz, Toana inşallah iyisinizdirinşallah unuttuğum kimse olmamıştır, bugünlerde bazen unutabiliyorum :)
Alabama, deniz, baharnaz... Nazik karşılamanız ve cevabınız için Teşekkür ederim.
Bu tüp işi ne kadar maliyetliymiş böyle.. Okudukça gözlerim yuvalarından fırlıyor.
Hayır birde olma garantisi yok.
Niye bu kadar maliyetli bu iş. Bu kadar insana yazık değil mi?
Bence durumumuzdan faylanan insanlar çok fazla.
Nasılsa bu yola baş vurdular ne dersek kabul edecekler diye olaya bakıyorlar sanırım.
Ne kadar üzücü...
Kimileri 2.500 TL. ya kimileri 7000 TL. ya yaptırıyor. Hiç adil değil.
erverdı cok gecmıs olsun .. hastalıklar ınsanın enerjısını alıp goturuyr degıl mı ? her sey sonuk va cansız gorunuyor .. ama yıne de sukur .allah cozulmeyecek dert vermesın .. tekrar gecmıs olsun..aslına bakarsan benım de senden kalır yanım yok ya ... işte ..
baharnaz . hayırlısıyla bıtırsen su hamıleleıgı de bır rahat nefes alsan .. bu hamıleleık sana bayaa agır geldı .. ama ınşallah bebegını kucagına alınca hepsı ucup gıdecek ..
nısa maı .. evet 2 gundur sessız topık .. herhalde kısın rehavetı coktu ınsanların uzerıne ...
alabama mertın yenı fotolarını beklıyoruz ama zaten avatardakı resım ömre bedel
ben de bugun kadın dogumcuma gıttım .. adetın 2 . gunu yapılan testlerımı yaptırdım .. 3- 4 tane solda 5-6 tane sagda antral folikul vardı .. rahım temız kıst yok .. bu ay 10. gunu gıdıp yumurtanın gelısımını takıp edecegız .. smear testı yaptıracagım .. ama hemen baslamam ımkansız .. cunku tıroıdlerım cok kotu .. neyse esımın gelmesıne cok az kaldı .. belki o gelınce duzelır
herkese cok salammmmm .....
maşallah sizeikinizde harikasınız. valla insan nasıl evladını böyle tatlı kuzusunu yavrusunu bırakıp gider anlamıyorum. senin kocan varya tam bi .... (sildim artık kötü bişi olduğunu anlayın) kusura bakma. kocanın anası babası kardeşleri falan arıyıp soruyolar mı deniz bi ihtiyacın varmı filan diye yada gelmek görmek istiyolar mı?
denismaşallah batuyaçokk tatlı bir erkek o...
nisateşekür ederim canımiyiyim...
baharcımmaşallah oğlunaartık seni üsmüyormuş..
alabamacımmertin de yeni resmini görmek isterim..
son tahlil maalesef son tahlil olmadı.. antibiyotik kullanıyordum.o etkilermiş.antibiyotik bitiminden 3 4 gün sonra yeniden bir tahlil..ama iyiyim
dişlerimde sorun vardı .kaplamalarım söküldü.diş etlerim hasta imiş.müthiş acı veren ağrılar...ama iyiyim
ağsımda yaralar oluştu.iyiyim
bir akşam evdeyim.yalnısım.eşim yurt dışında..evde biras düsenlemeler yapıyorum.kitap defter filan.ayırıyorum.birden sağ baş parmağımı biri kırarcasına bir ağrı..şok oldum.baş parmak.yamuldu.şaka gibi,,, kötü bir şaka..el şişti.el elden başka birşeye bensedi.dört parmak ayrı yerde.baş parmak baştan da başka bir yerde..korktum.bana bişeyler oluyor diye..sonra başparmağın kökünde bir ağrı... yavaş yavaş asaldı.o gece sabaha kadar çok yorgundu o kolum..sonra kendi kendine düseldi.ama iyiyim.. anlamadım birşey..felç olsa ya kola ya yüse gelir sadece parmak?hematoloğa sordum.(kan sulandırıcı kumadin kullanıyorum.bir de antibiyotik alınca olabilirmi diye.. devam edebilirmişim.bier sakıncası yokmuş)ilgisi yokmuş
şimdi de idrar yolunda rahatsıslık var..hepsi durmuş durmuş sıraya girmiş sanki...
durumumu soranlara;emar ile anjiyo istedi dr. sonuçları ile bir randevu...
anjiyodan korkuyorum.tüpten ilaçtan kaçarken bir de bu çıktı..çocukluk mu yapıyorum bilmiyorum.korkuyorum işte...
kendi haline bıraksam.herşeyi bıraksam.ne saman ne olursa olsun mu acaba?çok sıkıldım.6 aydır kollarım ağrıyor acıyor kan vermekten.3 gün 5 gün 7 gün 10 gün 15 gün ara ile sonra yine haftada bir sonra yine ... sonra yine...sisce bir insanın başına gelebilecekleri bilerek mi yaşaması daha husurlu olur?yoksa bilmeden mi?bilmeden diyenler el kaldırsın...
sıkıldım.
unuttuklarım olabilir. herkese selam olsun.
günaydınlar olsun arkadaşlar ne oldu ya kimseler uğramaz oldu herkes iyidir umarım
limon canım uğramayalı çok oldu sen de iyisindir inşallah
bahar sen de neler var tansiyon felan seni rahatsız etmiyordur dilerim
denizverdicim gerçekten de üst üste gelmiş büyük geçmişolsun canım
alabama güzel anne hadi sende mert beyin yeni fotosunu koy bekliyoruz
meryecan hayırlısıyla yakın doğum maşallah sağlık al kucağına
toana canım valla burda kar yok ama ne oldu bilmiyorumhülya cans patikler sizlerde iyisiniz inşallah zarpdeniz böyle güzel devam eder inşallah sağlıkla al kucağına
bende 38 yaşındayım bende gürgan kılinikde yaptırdım çok güzel ilgileniyolar ama nasip olmuyo benimde yumurtam çok az cıktı 2 yumurtadab 1 tanesi döllenme oldu tırasferden sonrra tutunamıyo çok üzgünüm 1ay sonra yine gidecem allah tüm isteyenlere versin içinde bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?