38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

maşallah size ikinizde harikasınız. valla insan nasıl evladını böyle tatlı kuzusunu yavrusunu bırakıp gider anlamıyorum. senin kocan varya tam bi .... (sildim artık kötü bişi olduğunu anlayın) kusura bakma. kocanın anası babası kardeşleri falan arıyıp soruyolar mı deniz bi ihtiyacın varmı filan diye yada gelmek görmek istiyolar mı?

Son düzenleme:
denismaşallah batuyaçokk tatlı bir erkek o...

nisateşekür ederim canımiyiyim...

baharcımmaşallah oğluna artık seni üsmüyormuş..

alabamacımmertin de yeni resmini görmek isterim..

son tahlil maalesef son tahlil olmadı.. antibiyotik kullanıyordum.o etkilermiş.antibiyotik bitiminden 3 4 gün sonra yeniden bir tahlil..ama iyiyim
dişlerimde sorun vardı .kaplamalarım söküldü.diş etlerim hasta imiş.müthiş acı veren ağrılar...ama iyiyim
ağsımda yaralar oluştu.iyiyim
bir akşam evdeyim.yalnısım.eşim yurt dışında..evde biras düsenlemeler yapıyorum.kitap defter filan.ayırıyorum.birden sağ baş parmağımı biri kırarcasına bir ağrı..şok oldum.baş parmak.yamuldu.şaka gibi,,, kötü bir şaka..el şişti.el elden başka birşeye bensedi.dört parmak ayrı yerde.baş parmak baştan da başka bir yerde..korktum.bana bişeyler oluyor diye..sonra başparmağın kökünde bir ağrı... yavaş yavaş asaldı.o gece sabaha kadar çok yorgundu o kolum..sonra kendi kendine düseldi.ama iyiyim.. anlamadım birşey..felç olsa ya kola ya yüse gelir sadece parmak?hematoloğa sordum.(kan sulandırıcı kumadin kullanıyorum.bir de antibiyotik alınca olabilirmi diye.. devam edebilirmişim.bier sakıncası yokmuş)ilgisi yokmuş
şimdi de idrar yolunda rahatsıslık var..hepsi durmuş durmuş sıraya girmiş sanki...

durumumu soranlara;emar ile anjiyo istedi dr. sonuçları ile bir randevu...
anjiyodan korkuyorum.tüpten ilaçtan kaçarken bir de bu çıktı..çocukluk mu yapıyorum bilmiyorum.korkuyorum işte...
kendi haline bıraksam.herşeyi bıraksam.ne saman ne olursa olsun mu acaba?çok sıkıldım.6 aydır kollarım ağrıyor acıyor kan vermekten.3 gün 5 gün 7 gün 10 gün 15 gün ara ile sonra yine haftada bir sonra yine ... sonra yine...sisce bir insanın başına gelebilecekleri bilerek mi yaşaması daha husurlu olur?yoksa bilmeden mi?bilmeden diyenler el kaldırsın...
sıkıldım.

unuttuklarım olabilir. herkese selam olsun.

denizverdiciyim canim benim gecmis olsun noldu sana boyle cok uzuldum napacan tatlim ya insan olanin basina hersey geliyo rabbim daha beterini vermesin ,acaba kol damarlarindami birsey var doktor birsey demiyormu inanirmisin canim benim da sag tarafim ta ayagima kadar vvuruyo burda doktora gidiyom bir agri kesici veriyo gonderiyo sabaha kadar agriyo canim ya bilmiyorumki bizimki birazda stresten oluyo denizim kendine iyi bak ALLAH BUYUK ARKADASIM RABBIM ACIL SIFALIK VERSIN BIRAN ONCE IYILES SENI OPUYORUM GECMISS OLSUNNNN ,SEVGILERIMLE OPT

günaydınlar olsun arkadaşlar ne oldu ya kimseler uğramaz oldu herkes iyidir umarım

limon canım uğramayalı çok oldu sen de iyisindir inşallah

bahar sen de neler var tansiyon felan seni rahatsız etmiyordur dilerim

denizverdicim gerçekten de üst üste gelmiş büyük geçmişolsun canım

alabama güzel anne hadi sende mert beyin yeni fotosunu koy bekliyoruz

meryecan hayırlısıyla yakın doğum maşallah sağlık al kucağına

toana canım valla burda kar yok ama ne oldu bilmiyorumhülya cans patikler sizlerde iyisiniz inşallah zarpdeniz böyle güzel devam eder inşallah sağlıkla al kucağına

bende 38 yaşındayım bende gürgan kılinikde yaptırdım çok güzel ilgileniyolar ama nasip olmuyo benimde yumurtam çok az cıktı 2 yumurtadab 1 tanesi döllenme oldu tırasferden sonrra tutunamıyo çok üzgünüm 1ay sonra yine gidecem allah tüm isteyenlere versin içinde bize

Arkadaşlar Merhaba,
Aranızda İstanbulda yaşayanlarınız tüp denemelerinizi nerede yaptırıyorsunuz?
Ücretleri nasıl? Rapor çıkartma şansım var mı?
Bende bu ay ilk defa tüp denemesi yaptırmak istiyorum.
Yaşım 38 bu ay klomen kullandım ama olmadı.
Yumurta rezervimde de azalma var.
Bir an önce başlamak istiyorum.
Yardımcı olursanız minnettar olurum.

denizverdi valla sorduğum pişman oldum bi dünya sıkıntın varmış hayatım ya geçmiş olsun. gerçekten de geldi mi herşey üst ü ste geliyor allah yardımcın olsun eşin de yokmuş yanında iyice zor oluyodur. ama hala iyiiyim diyorsun bravo sana. inşallah bu kara günler geride kalacak sağlığına kavuşacaksın öyle yada böyle allah kızına kavuşmana yardım edecek canım. üzüldüm inan senin için. kardeşine söylede bari o gelsin senin yanında kalsın kocan yokken. öptüm canım.

mualla ve ekin selamlar allah yardımcınız olsun. burda sessiz zamana denk geldiniz bi kaç gündür kimsecikler yok. ben bi aşılama iki tüp denemesiyle ikincide anne oldum çok şükür. acıbadem maslak hastanesinde yaptım tüpleri. şimdi kaç lira bilmiyorum ama bi tüp ilaçlarla birlikte 5000 tl civarı tutmuştu. tabi bu çıplak fiyat ekstra sıkıntılar olmadı çok şükür eşimde ve bende sorun olmadığı için sadece yumurtalar geliştirildi opu yapıldı ve transfer. biliyorsunuzu histeroskopi laporoskopi vb tüm operasyonlar ekstra parayla olunca raakkam çok acayip yerlere gidebiliyor. allah yardımcınız olsun.

kızlar resimleri bilgisayara aktarınca koyacağım Mertimin resimlerini.

deniz slm kız ben yeniyim bitürlü ögrenemedim burayı karıştırarak örenmeye calışıyom

ala bama tşk valla bende 4 sefer mikro enjeksiyon denedim olmadı allahım bizide görür inşallah

slm deniz ordamısın

selam....
ekine de sana da bir hoşgeldin olsun

umarım herşey istediğinis gibi olur bundan sonra..ben bu ara biras bunalım takılıyorum.şimdi yaprak dökümünü isliyorum.iyi geliyor..bir düseleyim.. burası güseldir...moral bulursun.hoşçakal

bahar selammm
canım seni ve oğlunu sarıyorum...umarım herşey yolunda..şimdi de yemekteyis başladı...iyi geliyor..
biras görgü öğreneyim.hoşçaal sütlü baharım..

Selam herkese

Denizverdi okudum ve çok üzüldüm sağlık problemlerin inşallah en kısa zamanda çözülür. Geçmiş olsun canım. Parmağındaki durum sinir sıkışması olabilir mi?
drun bazı incelemeleri görmek istiyorsa tedavi öncesi gerekli herşeyi yaptır canım. Birde çok yoruldun son haftalarda kurstur, dr işleri, kızının gelme hazırlığı derken canım biraz tenbel bırak kendini. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın.

Bende birkaç gündür yine hastanede testlerle uğraşıyordum şeker yüklemem yapıldı yüksek çıktı ( çıkmasa şaşardım) haftaya 100 lük yükleme yapılcak, birde TSh ve T4 ilaç kullandığım halde iyice düşmüş haftaya endokrinolağada gidicem. Birde sağ kol ağrım bilek, el kol ve parmak eklemlerimdeki ağrı beni mahvediyor ağrı kesici yada masaj önerdi dr. ( B12 yada magnezyum bu ağrıyı geçirmez dedi) Sinir sıkışması diyor sağlıkla geçiririz inşallah şu ayları. Bugünde bebişin günüydü drdan geldik duruşu hala ters, gelişimi haftasına uygun yüzünü göstermedi boyunu bilmiyoruz ama kilosu 935gr olmuş İnşallah sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız.

Deniz Maşallah yakışıklına ve sana Allah nazarlardan korusun, sağlıkla huzurla büyüsün.

Nisa saol canım şimdilik yukarda özetle bahsettiğim gibi gidiyoruz bakalım vücuduma ilaçları stoklayarak. Sen naptın neye karar verdin?

Mualla hoşgeldin. İnşallah en kısa zamanda bebğine kavuşursun.

Ekin ben Memorıal Okmeydanında ilk tüp bebek denemesiyle pozitif sonucu gördüm, yaş 38 oldu raporsuzdum ilaçlar ve tedavi 7000 civarıtedavi öncesi testlerimi devlette kendi sgkmla yaptırdım. İlaç Gonal F kullanıldı. Memorıalda SGK geçmiyor özel sigorta geçiyor.
hizmetten memnun kaldım. İnşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

Merye nerelerdesin canım bi gidiyor tam gidiyorsun merak ediyorum

Herada, Limon Kabuğu, Patikler, Cans, Hülya, Alabama, ZarpDeniz, Toana inşallah iyisinizdir inşallah unuttuğum kimse olmamıştır, bugünlerde bazen unutabiliyorum :)

Son düzenleme:
Alabama, deniz, baharnaz... Nazik karşılamanız ve cevabınız için Teşekkür ederim.
Bu tüp işi ne kadar maliyetliymiş böyle.. Okudukça gözlerim yuvalarından fırlıyor.
Hayır birde olma garantisi yok.
Niye bu kadar maliyetli bu iş. Bu kadar insana yazık değil mi?
Bence durumumuzdan faylanan insanlar çok fazla.
Nasılsa bu yola baş vurdular ne dersek kabul edecekler diye olaya bakıyorlar sanırım.
Ne kadar üzücü...
Kimileri 2.500 TL. ya kimileri 7000 TL. ya yaptırıyor. Hiç adil değil.

erverdı cok gecmıs olsun .. hastalıklar ınsanın enerjısını alıp goturuyr degıl mı ? her sey sonuk va cansız gorunuyor .. ama yıne de sukur .allah cozulmeyecek dert vermesın .. tekrar gecmıs olsun..aslına bakarsan benım de senden kalır yanım yok ya ... işte ..

baharnaz . hayırlısıyla bıtırsen su hamıleleıgı de bır rahat nefes alsan .. bu hamıleleık sana bayaa agır geldı .. ama ınşallah bebegını kucagına alınca hepsı ucup gıdecek ..

nısa maı .. evet 2 gundur sessız topık .. herhalde kısın rehavetı coktu ınsanların uzerıne ...

alabama mertın yenı fotolarını beklıyoruz ama zaten avatardakı resım ömre bedel

ben de bugun kadın dogumcuma gıttım .. adetın 2 . gunu yapılan testlerımı yaptırdım .. 3- 4 tane solda 5-6 tane sagda antral folikul vardı .. rahım temız kıst yok .. bu ay 10. gunu gıdıp yumurtanın gelısımını takıp edecegız .. smear testı yaptıracagım .. ama hemen baslamam ımkansız .. cunku tıroıdlerım cok kotu .. neyse esımın gelmesıne cok az kaldı .. belki o gelınce duzelır

herkese cok salammmmm .....

hosgeldiniz kizlar umarim hersey gonlunuzce olur rabbim biranonce bebislerinizi verir insallahh hepimizin: yuzu gulecek inaniyorum canlarim rabbim buyukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…