maşallah size
denismaşallah batuyaçokk tatlı bir erkek o...
nisateşekür ederim canımiyiyim...
baharcımmaşallah oğlunaartık seni üsmüyormuş..
alabamacımmertin de yeni resmini görmek isterim..
son tahlil maalesef son tahlil olmadı.. antibiyotik kullanıyordum.o etkilermiş.antibiyotik bitiminden 3 4 gün sonra yeniden bir tahlil..ama iyiyim
dişlerimde sorun vardı .kaplamalarım söküldü.diş etlerim hasta imiş.müthiş acı veren ağrılar...ama iyiyim
ağsımda yaralar oluştu.iyiyim
bir akşam evdeyim.yalnısım.eşim yurt dışında..evde biras düsenlemeler yapıyorum.kitap defter filan.ayırıyorum.birden sağ baş parmağımı biri kırarcasına bir ağrı..şok oldum.baş parmak.yamuldu.şaka gibi,,, kötü bir şaka..el şişti.el elden başka birşeye bensedi.dört parmak ayrı yerde.baş parmak baştan da başka bir yerde..korktum.bana bişeyler oluyor diye..sonra başparmağın kökünde bir ağrı... yavaş yavaş asaldı.o gece sabaha kadar çok yorgundu o kolum..sonra kendi kendine düseldi.ama iyiyim.. anlamadım birşey..felç olsa ya kola ya yüse gelir sadece parmak?hematoloğa sordum.(kan sulandırıcı kumadin kullanıyorum.bir de antibiyotik alınca olabilirmi diye.. devam edebilirmişim.bier sakıncası yokmuş)ilgisi yokmuş
şimdi de idrar yolunda rahatsıslık var..hepsi durmuş durmuş sıraya girmiş sanki...
durumumu soranlara;emar ile anjiyo istedi dr. sonuçları ile bir randevu...
anjiyodan korkuyorum.tüpten ilaçtan kaçarken bir de bu çıktı..çocukluk mu yapıyorum bilmiyorum.korkuyorum işte...
kendi haline bıraksam.herşeyi bıraksam.ne saman ne olursa olsun mu acaba?çok sıkıldım.6 aydır kollarım ağrıyor acıyor kan vermekten.3 gün 5 gün 7 gün 10 gün 15 gün ara ile sonra yine haftada bir sonra yine ... sonra yine...sisce bir insanın başına gelebilecekleri bilerek mi yaşaması daha husurlu olur?yoksa bilmeden mi?bilmeden diyenler el kaldırsın...
sıkıldım.
unuttuklarım olabilir. herkese selam olsun.
denizverdi valla sorduğum pişman oldum bi dünya sıkıntın varmış hayatım ya geçmiş olsun. gerçekten de geldi mi herşey üst ü ste geliyor allah yardımcın olsun eşin de yokmuş yanında iyice zor oluyodur. ama hala iyiiyim diyorsun bravo sana. inşallah bu kara günler geride kalacak sağlığına kavuşacaksın öyle yada böyle allah kızına kavuşmana yardım edecek canım. üzüldüm inan senin için. kardeşine söylede bari o gelsin senin yanında kalsın kocan yokken. öptüm canım.
mualla ve ekin selamlar allah yardımcınız olsun. burda sessiz zamana denk geldiniz bi kaç gündür kimsecikler yok. ben bi aşılama iki tüp denemesiyle ikincide anne oldum çok şükür. acıbadem maslak hastanesinde yaptım tüpleri. şimdi kaç lira bilmiyorum ama bi tüp ilaçlarla birlikte 5000 tl civarı tutmuştu. tabi bu çıplak fiyat ekstra sıkıntılar olmadı çok şükür eşimde ve bende sorun olmadığı için sadece yumurtalar geliştirildi opu yapıldı ve transfer. biliyorsunuzu histeroskopi laporoskopi vb tüm operasyonlar ekstra parayla olunca raakkam çok acayip yerlere gidebiliyor. allah yardımcınız olsun.
kızlar resimleri bilgisayara aktarınca koyacağım Mertimin resimlerini.
slm deniz ordamısın
bahar selammm
canım seni ve oğlunu sarıyorum...umarım herşey yolunda..şimdi de yemekteyis başladı...iyi geliyor..
biras görgü öğreneyim.hoşçaal sütlü baharım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?