baharnaz ilkinde şeker kac çıktı? kac kiloyla hamile kaldın kac kilo aldın hayatımm ?
Kafama takılan konuyu paylaşayım
Levotiron kullanan arkadaşlar var!!!!!
Bu ilaç yükselmesi içinmi kullanılıyor düşmesi içinmi?
1.17 TSH alt sınıra yakın
0,50 T4 alt sınırın altında
Bana bu hormonların düşük ve gebelikte ihtiyacın olduğu için ilacı kullanman gerek dediler ve 1 gün dahi aksatmadım peki değerlerim 1 ay önceki sonuçlara göre niye düştü????
bunu sana kim söyledi gabrielle. benim eski doktorum ultrasonla baktığında rahim duvarında ufak tefek pürüzler olduğunu söylemişti sonra polip çıkmıştı polipi de kürtaj yoluyla almıştı bana da demişti ki kürtajla duvar kazınınca opürüzlerde gitti daha kolay hamile kalacaksın demişti. senin bu söylediğin tam tersi bilemiyorum yorum yapmak zor ancak hamile kaldınmı dersen kalamadım aradan 1.5 2 sene geçti ikinci tüpde hamile kaldım. bir bilene sormak lazım. rahim duvarı için de ilaçlar var mutlaka çözümü vardır üzülme bence.geçirdiğim kürtaj nedeniyle rahim duvarımda kazınma olmuş ve yapışkanlık özelliğini kaybetmiş. o yüzden tekrar hamile kalamıyorum. aranızda ya da çevrenizde bu sorunu yaşayan oldu mu? çözümüne dair size gelen bir bilgi varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.
Canım 76.500 ile tedaviye başlamıştım pozitif sonucu gördüğüm gün kilom 80 idi şimdi 93.500
açlık şekerim 93 tokluk şekerim 163 çıktı. Yazın tedaviden 15 gün önce 75 grlık glikoz yüklememde bir sorun yoktu sınırın altındydık ama şimdi üstündeyiz Hayırlısı.
Alabama yakışıklına maşallah canımsağlıkla büyüsün
Merye cicilerin hayırlı olsun güle güle giydir canım. gerçekten haklısın eskisi gibi hareket edemiyorsun
Gabrielle hiç duymadım bahsettiğin durumu ama ilaç takviyesi ile çözümlenemezmi acaba?
günaydın kızlarr
cans canım az kaldı dimi kocan ayın kaçında geliyo özlemişsindir çok hadi iyisinnmert beyin fotosunu istemişsiniz buyrunn.
patikler sanada iyi aksamlar nasilsin tatlimm
denismaşallah batuyaçokk tatlı bir erkek o...
nisateşekür ederim canımiyiyim...
baharcımmaşallah oğlunaartık seni üsmüyormuş..
alabamacımmertin de yeni resmini görmek isterim..
son tahlil maalesef son tahlil olmadı.. antibiyotik kullanıyordum.o etkilermiş.antibiyotik bitiminden 3 4 gün sonra yeniden bir tahlil..ama iyiyim
dişlerimde sorun vardı .kaplamalarım söküldü.diş etlerim hasta imiş.müthiş acı veren ağrılar...ama iyiyim
ağsımda yaralar oluştu.iyiyim
bir akşam evdeyim.yalnısım.eşim yurt dışında..evde biras düsenlemeler yapıyorum.kitap defter filan.ayırıyorum.birden sağ baş parmağımı biri kırarcasına bir ağrı..şok oldum.baş parmak.yamuldu.şaka gibi,,, kötü bir şaka..el şişti.el elden başka birşeye bensedi.dört parmak ayrı yerde.baş parmak baştan da başka bir yerde..korktum.bana bişeyler oluyor diye..sonra başparmağın kökünde bir ağrı... yavaş yavaş asaldı.o gece sabaha kadar çok yorgundu o kolum..sonra kendi kendine düseldi.ama iyiyim.. anlamadım birşey..felç olsa ya kola ya yüse gelir sadece parmak?hematoloğa sordum.(kan sulandırıcı kumadin kullanıyorum.bir de antibiyotik alınca olabilirmi diye.. devam edebilirmişim.bier sakıncası yokmuş)ilgisi yokmuş
şimdi de idrar yolunda rahatsıslık var..hepsi durmuş durmuş sıraya girmiş sanki...
durumumu soranlara;emar ile anjiyo istedi dr. sonuçları ile bir randevu...
anjiyodan korkuyorum.tüpten ilaçtan kaçarken bir de bu çıktı..çocukluk mu yapıyorum bilmiyorum.korkuyorum işte...
kendi haline bıraksam.herşeyi bıraksam.ne saman ne olursa olsun mu acaba?çok sıkıldım.6 aydır kollarım ağrıyor acıyor kan vermekten.3 gün 5 gün 7 gün 10 gün 15 gün ara ile sonra yine haftada bir sonra yine ... sonra yine...sisce bir insanın başına gelebilecekleri bilerek mi yaşaması daha husurlu olur?yoksa bilmeden mi?bilmeden diyenler el kaldırsın...
sıkıldım.
unuttuklarım olabilir. herkese selam olsun.
denismaşallah batuyaçokk tatlı bir erkek o...
nisateşekür ederim canımiyiyim...
baharcımmaşallah oğlunaartık seni üsmüyormuş..
alabamacımmertin de yeni resmini görmek isterim..
son tahlil maalesef son tahlil olmadı.. antibiyotik kullanıyordum.o etkilermiş.antibiyotik bitiminden 3 4 gün sonra yeniden bir tahlil..ama iyiyim
dişlerimde sorun vardı .kaplamalarım söküldü.diş etlerim hasta imiş.müthiş acı veren ağrılar...ama iyiyim
ağsımda yaralar oluştu.iyiyim
bir akşam evdeyim.yalnısım.eşim yurt dışında..evde biras düsenlemeler yapıyorum.kitap defter filan.ayırıyorum.birden sağ baş parmağımı biri kırarcasına bir ağrı..şok oldum.baş parmak.yamuldu.şaka gibi,,, kötü bir şaka..el şişti.el elden başka birşeye bensedi.dört parmak ayrı yerde.baş parmak baştan da başka bir yerde..korktum.bana bişeyler oluyor diye..sonra başparmağın kökünde bir ağrı... yavaş yavaş asaldı.o gece sabaha kadar çok yorgundu o kolum..sonra kendi kendine düseldi.ama iyiyim.. anlamadım birşey..felç olsa ya kola ya yüse gelir sadece parmak?hematoloğa sordum.(kan sulandırıcı kumadin kullanıyorum.bir de antibiyotik alınca olabilirmi diye.. devam edebilirmişim.bier sakıncası yokmuş)ilgisi yokmuş
şimdi de idrar yolunda rahatsıslık var..hepsi durmuş durmuş sıraya girmiş sanki...
durumumu soranlara;emar ile anjiyo istedi dr. sonuçları ile bir randevu...
anjiyodan korkuyorum.tüpten ilaçtan kaçarken bir de bu çıktı..çocukluk mu yapıyorum bilmiyorum.korkuyorum işte...
kendi haline bıraksam.herşeyi bıraksam.ne saman ne olursa olsun mu acaba?çok sıkıldım.6 aydır kollarım ağrıyor acıyor kan vermekten.3 gün 5 gün 7 gün 10 gün 15 gün ara ile sonra yine haftada bir sonra yine ... sonra yine...sisce bir insanın başına gelebilecekleri bilerek mi yaşaması daha husurlu olur?yoksa bilmeden mi?bilmeden diyenler el kaldırsın...
sıkıldım.
unuttuklarım olabilir. herkese selam olsun.
Hayırlısı olsun ben çok memnun kaldım hiç de canım yanmadı.banu ben de fındıkzade radyotomdan randevu aldım birde tıp fakültesinden. dediğim gibi tek sorun güven.yoksa radyotom a 330 tl para vereceğim.patikler teşekkür ederim arkadaşım bilgi için.işallah dediğin gibidir ve güzel sonuç veriyorlardır.
bunu sana kim söyledi gabrielle. benim eski doktorum ultrasonla baktığında rahim duvarında ufak tefek pürüzler olduğunu söylemişti sonra polip çıkmıştı polipi de kürtaj yoluyla almıştı bana da demişti ki kürtajla duvar kazınınca opürüzlerde gitti daha kolay hamile kalacaksın demişti. senin bu söylediğin tam tersi bilemiyorum yorum yapmak zor ancak hamile kaldınmı dersen kalamadım aradan 1.5 2 sene geçti ikinci tüpde hamile kaldım. bir bilene sormak lazım. rahim duvarı için de ilaçlar var mutlaka çözümü vardır üzülme bence.
canım benim semra kahraman dedi. senin fazlalıklar alınmış. benimse rahim fazla kazınmış. çözümü yokmuş!
bunu sana kim söyledi gabrielle. benim eski doktorum ultrasonla baktığında rahim duvarında ufak tefek pürüzler olduğunu söylemişti sonra polip çıkmıştı polipi de kürtaj yoluyla almıştı bana da demişti ki kürtajla duvar kazınınca opürüzlerde gitti daha kolay hamile kalacaksın demişti. senin bu söylediğin tam tersi bilemiyorum yorum yapmak zor ancak hamile kaldınmı dersen kalamadım aradan 1.5 2 sene geçti ikinci tüpde hamile kaldım. bir bilene sormak lazım. rahim duvarı için de ilaçlar var mutlaka çözümü vardır üzülme bence.
canım benim semra kahraman dedi. senin fazlalıklar alınmış. benimse rahim fazla kazınmış. çözümü yokmuş!
semra kahraman dediyse yorum yapmak yanlış olur ama yinede başka doktorlara da danışmak lazım. yada o kürtajı yapan geri zekalıya ne biçim kürtaj yapmış. inşallah bi iyileşme süreci filan vardır yada buna iyi gelecek bitkisel çözümler. okuyan ve bilgili arkadaşlar sana bişeyler söyler yada tavsiye eder inşallah.
Kızlar salı günü safra kesemden ameliyat oluyorum çokda korkuyorum.
alabama.............. cok tatlı yaa
allah nazarlardan saklısın .ınan ıstanbulda olsam bı dakıka durmaz cat kapı sevmeye gelırdım ..
bana mı oyle gelıyor yoksa bebekler daha mı akıllandı .. daha ıkı aylık resmen guluyor bu yaaa..denızınkı de senınkı de cok tatlı maşallah ...
canım esımın gelmesıne 3 gun kaldı hayırlıısyla .. sankı gecmek bılmıyor ..
Biraz geç oldu ama iyiyim canım. Sen de iyisindir umarım.
Alabama çok çok şeker bu bebiş yaaaaaa........ maaşallah...
Cans canım allah kavuştursun. Arada özlemek de güzel oluyor değil mi?
Limon'cum dört tüp denemesini de Umut'ta mı yaptırdın?
Mualla, Gabrielle hoş geldiniz arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?