Herkese selamlar,
Banu çok geçmiş olsun. Ne güzel ki ameliyattan hemen önce de olsa fark etmişler. Umarım ateşin düşmüş ve kendini daha iyi hissediyorsundur.
Toana, o yüzdelere bakma sen. Bu topic, bu genellemelere, düşük yüzdelere rağmen gebe kalan, bebeğini kucaklayan bir sürü arkadaşımızla dolu. Yarınki görüşmeniz güzel geçsin inşallah, gelişmelerden haberdar edersin.
Hülya'cım, iyi olmana sevindim, yoğunluğun için de kolay gelsin. Lekelenme değil ama sökülme başladığı andan itibaren sayıyordu benim doktorum.
Alabama'cım, meşgul anne, nasılsın? Daha sık gelmeye çalışıyorum şekerim.
Deniz Bulut, sen nasılsın? Bakıcı konusu çözüldü mü? Uyku durumları nasıl? Ben de bu konuda ufak alıştırmalardayım sanırım. Tuvalet için uyandığımda en az 3-4 saat uyuyamıyorum geceleri, annemin evi istisna, orada uyansam bile hemen uykuya devam edebiliyorum. Gündüz de uyumuyorum, bakalım nerede yığılıp kalıcam bir gün. Galiba cadaloz bir kız olacak benimki, uyku haram olacak sanırım ve ben buna şimdiden fena halde alıştım.
Denizverdi'cim, selam canım. Ödevler yoğun anlaşılan, kolay gelsin. Kızım iyi sanırım, Allah'a şükür, bir sıkıntı vermiyor bana, üzmüyor beni pek. Darısı sizlere, isteyen herkese olsun inşallah.
Patikler sen nasılsın arkadaşım? Uğramamışsın pek.
Zarpdeniz, nasılsın? Eminim kan testi iyi gelmiştir ama merak ettik yine de.
Limonkabuğu, azimli anne, nasılsın? Baş ağrılarının azalmasına sevindim. Maşallah diyeyim, oğlun buradayım demiş. Ben de 19. hafta içinde hissettim kızımı. Hafta hafta yoğunlaştığını hissediyor insan hareketlerin, ancak ilk haftalarda düzensiz olabilir her an hissetmeyebilirsiniz diyorlar. Dün gece de mesela hayrola kaç saattir ses seda yok diyerek bir çikolata götürdüm, gerçekten çabuk tepki veriyorlar buna, sonra içim rahatladı

Zayıfsın maşallah, dert edecek kilolarda değilsin ama yürüyüşe başlamadan da çok iyi olmuş. Ben de oturduğum yerden dolayı el mahkum bayağı bir yürüyorum, zinde hissetmeme yardım ediyor, umarım son zamanlara kadar yürümüye devam edebilirim.
Baharnaz'cım, test sonucun iyi gelsin inşallah.
Merye'cim az kaldı hayırlısıyla. Allah bir avazda kurtarsın. Yarın doktor randevundan sonra haberlerini bekliyoruz.
Kuzey, hoşgeldin. Yaşın gençmiş maşallah, inşallah bebeğin çok bekletmeden geldim der. Kanamanın uzun sürmesine doktorun ne diyor? Ben de ilk bebeğimi 8 haftalıkken kalp durması sebebiyle kaybetmiştim. Arkasından birkaç test yapıldı ama incelemeye göndermemiştik neden oldu diye. Mesajın gayet umut dolu ve moralli geldi, yakında bebek müjdesi alırız senden inşallah.
Ekin, tedavin hayırlı uğurlu olsun, bebek müjdesi getirsin inşallah. Gelişmeleri bizle paylaş lütfen, keyifli haberlerini heyecanla bekliyoruz.