denizverdi, bende arkadaşın doktoruna çok şaşırmıştım zaten..ıhlamur nasıl olurda zararlı olur diye,zaten hergün de içmiyorum...bazen 2-3 günde bir 1 kupa kadar içiyorum...aktar bana içine elma,ayva,armut ve portakal kabukları da koyun..doğal antibiyotiktir demişti..
içimde bir varlığın kıpıranışını hissetmek gerçekten mucize gibi bir şey denizverdicim..sen ne kadar tedavi olmak istemesende Rabim sana da tedavisiz bu duyguları yaşayacağın günleri göstersin inşalah...
toana,merkezi ve doktoru değiştirme fikri iyi olmuş bence,ben üst üste aynı merkezi deneme taraftarı değilim...4 denememi de farklı yerde yaptırmıştım oyüzden

doktorunun surat ifadesinin değişmesi çok normal,adam biliyor suçunu
toanacım annen için çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin...çok üzüldüm gerçekten...
meryecim, 9 aylık maratonun sonuna gelmişsin sağlıkla şükürler olsun..inşallah sağlıkla kızınıda dünyaya getirirsin...bu aralar bunalım takılman çok normal,ne uyuyabiliyorsundur,nede doğru düzgün hareket edebiliyorsundur..son zamanlar çok sıkıntılı geçiyormuş..senin de az kaldı canım,azıcık daha sabır

tatlım banyodan hemen sonra yürüyüşe çıkmadım..yarım saati geçmiştir dışarı çıkmam...üstelik hava çok sıcaktı,soğuk olsaydı çıkamazdım zaten....
baharcım 3'e kadar aç mı bekledin hastanede

neden okadar uzun sürdü ki,kan verip dönmüyormuyuz hemen...:44:
kıpırları hissettim şükürler olsun ki,Rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu...
heradacım,çok da azimli değilim aslında,bazen bir şevk geliyor yürüyüşümü yapıyorum,bazende bir uyuşukluk geliyor

kedi gibi miskinleşiyorum yerimden kalmak istemiyorum...keşke benimde seninki gibi el mahkum olsaydı...keyfe kalınca çokta istikrarlı olmuyor...
banu,çok geçmiş olsun.....
denizbulut,bakıcı sorunun çözülmüş çok sevindim...hadi gözün aydın,bu son olur inşallah....
patikler,yoğunluğun varmış kolay gesin....
ev işinizde hayırlı olsun...bizim bebişde yeni evimizde merhaba dedi bize,
inşallah bebeğinde size uğur getirir....
cans,gözün aydın eşin dönmüş...
zarpdeniz,hülya,nisa mai,alabama,ekin,vanilya,mai umut sizleride öpüyorum...

inşallah iyisinizdir sizlerde