38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın herkese :71:
alabama dan ses yok. inşallah herşey yolundadır

İnşallah canım insanın dünyadaki en değerli varlığını başkasına emanet etmesi çok zor inşallah iyi biridir vicdanlıdır.Birde eve kamera sistemi koy en azından izlersin için biraz rahatlar.Bizim tanıdık öyle yapmış birde yakınında biride vardı evde yaşlıydı ama olsun en azından evdeydi sende düşüne bilirsin bunları.
bu hafta kamera koyduruyorum canım. kamera olması bile başlıbaşına caydırıcı etken. keşke yaşlı olsa köşede otursa da bekleyecek biri olsa. bizimkiler gidip gelecek ama sürekli kalabilecek biri yok.

herkese merhaba .. ıyı dıleklerınız ıcın tum arkadaşlara cok tesekkur ederım ... cok sagolun ..

toana annene cok buyuk gecmıs olsun ..bır an once ıyılısıpsaglıgına kavussun ınşallah

banu amelıyatın ertelenmıs .. sana da cok gecmıs olsun canım .. bır an once saglıgına kavusman dılegıyle ..

merye cok az kaldı hayırlısıyla kavusmanıza .. bence de cocuguna kendın bakma fıkrın gercekten takdıre şayan .. ama herkese uymayabılıyor .. ben anneme emanet ettıgım ıcın gonul rahatlıgıyla 3 ayını doldurduktan sonra calısmaya baslamıstım..

denızbulut ınşallah bu seferkı bakıcı ıcıne sıner ve batuya ıyı bakar .. burun tıkanıklık olayı genız etınden ya da genızle ılgılı bır problemden kaynaklanmasın ? bır an once gecer ınşallah..

hulya ..merhaba canım .. evet bır kac gundur gıremedım .. esımle sureklı gezıyoruz .. arda doktora gıdıyoruz .. sen nasılsın? sımdılık takıp ve dogal yoldan denıyorsun sanırım .. bu arada ardayı da op benım ıcın ..

patıkler .. yenı ev yenı umutlar .. her zaman şans getırır ınsana .. tasınma telası derken bır bakmıssın dogal yoldan gelıvermıs bebegın .. hayırlısı dıyorum .. her sey gonlunce olsun ..

erverdı .... telaslısın sanırım bu gunlerde ...kolay gelsın .. emarı daha cektırmedın sanırım ..

baharnaz zarpdenız nısamaı hereda lımonkabugu ekın herkese cok selammmm

bu arada ben bugun doktora gıttım adetımın 10. gunuydu .. smear testı yaptırdım .. sol tarafta 14mm boyutunda bır yumurta vardı .. endometrıum( rahım duvarı kalınlıgı ) 8mm dı .. ne var kı gecen sene cektırdıgım rahım fılmınde benım sol tupum tam acık degıl .. ama kapalı da degıl . sag tup tamamen acık .. 12. ve 14 . gunler tekrar gıdecegım .. catlama olup olmadıgını kontrol edecegız .. bır de adetın 21. gunu yapılan progesteron testı var onu yaptıracagım .. yanı yumurtanın yeterlı kalıtede olup olmadıgını olcen bır test ...

adetın 2. gunu yapılan hormon testlerınde.--- fsh 7.44 ---- e2 41... lh 8..... prolaktın 15 .. tsh 0.005
cıktı ... fsh cok da ıyı degıl .. asıl onemlısı tıroıd hormonum hala duzelmemıs yanı hıpertıroıd tarzında devam edıyor ... doktorum tıroıd boyle seyrederken tup bebek yapamam dedı .. 3 ay dogal yollardan yumurta takıbı yapacagız ... eger tıroıd hormonlarım duzelırse mayıs ayında tup bebek deneyecegız son olarak .. bakalım hayırlısı .. benden haberler bu kadar ... :10:
burun tıkanıklığı her bebekte oluyormuş değişen derecelerde. ben alerjiğim onun da alerjik olmasından korkuyorum. geniz eti ise internetten öğrendiğim ancak 5 yaşında belli oluyormuş 5 yaşına kadar çekiyormuş çocuk allah korusun.
hormon değerlerin çok iyi. tsh kötü demişsin inşallah normal hamile kalmaya engel değildir. ben hamile kaldığım ay fsh 11-12 idi. 7 ler falan çok iyi. :nazar:

Canım gözün aydın eşine kavuşmuşsun :) Tedavin de inşallah yolunda gider arkadaşım.

İnşallah dediğin gibi olur Hülya'cığım. Bu arada cuma benim en favori günüm. İnanılmaz mutlu oluyorum cumaları. Özellikle de bir program ayarlamışsam o günün akşamına sanki 3 günlük tatile çıkıyormuşum gibi hissediyorum...

Deniz'ciğim bakıcıyla inşallah herşey yolunda gider, allah kalbine göre verir. Lazere sevindim hadi bakalım açılışı yaptık galiba :) Çevremdekiler de hep sen bir yaptır bakalım duruma göre ben de başlayacağım diyen çok oldu.
Evet haklısın arkadaşım yaş geçiyor. Aslında hem umutluyum hem de umutsuz. İlki tuttu da 2. ve 3. neden tutmadı diye düşünmüyor değilim. Hem de hepsi aynı dr. olmasına rağmen. Acaba doktorumun hastane değişikliğinden mi kaynaklanıyor yoksa yaşımdan mı? Ay nebileyim ben bazen diyorum acaba boşuna mı yaptırıcam tekrar nasıl olsa olmayacak boşu boşuna onca para vereceksin bazen de içime inanılmaz bir şevk doğuyor. Of ya offfffffffffffffff...... Bu arada doktorum Alman Hastanesi'nde de görev alacakmış. Mesaj geldi.

Aminnnnnnnnnnnnnn.....:nazar:

İnşallah Limon'um inşallah...

Sağ ol arkadaşım....
Olsun belki de normal yoldan olur....İnşallahhhhh....

bakalım şu an en çok içimize sinen bu bakıcı oldu böyle devam eder inşallah :nazar: lazer de numara küçük ama olur derler umarım. doktor konusunda bilemiyeceğim. belki şanstan belki yaştan tutmamıştır. ama 2 kereden sonra merkezi değiştirmek de iyi olur diye düşünüyorum.

iyiyiz yazıcam oğlan uyandı mucukss

selam canım... iyi olduğuna sevindim.. mertte iyidir inşallah..bir ara işe başladınmı diye sormuştu hülya...bence henüs başlamadın işte olsan daha bir girerdin gibime geliyor..her halukarda arayı usatma üsümlü kek!:34:merti öp benim için..:emir_bebek:

günaydınlar olsun herkese :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
bu gün kandil hayırlara vesile olur inşallah amin

inşallah canım inşallah... allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi...hayırlara çıkarsın yolumusu...

gerçi böyle kuru bir yası olarak kalıyor ama herkesin kandili mubarek olsun.
şu teknoloji biras daha ilerlesin.hamur dağıtıcam sise buradan:1::1:

günaydın herkese :71:
alabama dan ses yok. inşallah herşey yolundadır

bu hafta kamera koyduruyorum canım. kamera olması bile başlıbaşına caydırıcı etken. keşke yaşlı olsa köşede otursa da bekleyecek biri olsa. bizimkiler gidip gelecek ama sürekli kalabilecek biri yok.

burun tıkanıklığı her bebekte oluyormuş değişen derecelerde. ben alerjiğim onun da alerjik olmasından korkuyorum. geniz eti ise internetten öğrendiğim ancak 5 yaşında belli oluyormuş 5 yaşına kadar çekiyormuş çocuk allah korusun.
hormon değerlerin çok iyi. tsh kötü demişsin inşallah normal hamile kalmaya engel değildir. ben hamile kaldığım ay fsh 11-12 idi. 7 ler falan çok iyi. :nazar:

bakalım şu an en çok içimize sinen bu bakıcı oldu böyle devam eder inşallah :nazar: lazer de numara küçük ama olur derler umarım. doktor konusunda bilemiyeceğim. belki şanstan belki yaştan tutmamıştır. ama 2 kereden sonra merkezi değiştirmek de iyi olur diye düşünüyorum.

denis;sen de uğramadın bu ara.. batu büyüyormu?vakit bulamıyormusun?bir an önce geçer inşallah burun tıkanıklığı...yeni resimlerini görmek istiyorum oğlanların... senin de alabamanın da...sağlıkla büyüsünler...

tekrar selam kızlar çarşambadan beri giremedim izmirden misafirim vardı o varken giremedim. o gitti derken cuma günü eşim hadi kalk kıbrısa gidelim dedi cuma akşamı kıbrısa gittik oğlum uçağa bindi pazar günü döndük. tabi doktorunu arayıp sordum sakınca var mı diye. oda yok binebilir dedi. çok şükür bi sıkıntı da yaşamadık. bebekle seyahat etme konusunda tecrübe edindik. ;) zormuş haberiniz olsun. anakucağıydı pusetiydi zaten bavulda sadece beyefendinin eşyalarını koyduk biz kendimize bişi koyamadık. annemi aradım kadıncaaz öğlen işten çıktı geldi. onu da götürdük tabi yanımızda. birbirimizi idare ettik. önce pişman oldum ama sonra kendim için iyi oldu değişiklik oldu diye iyiki gitmişim dedim. işte böyle. ayrıca kızlar bugün yeni yardımcımız işe başladı. benim daha önceden tanıdığım biri. kendisi kuaförde çalışıyordu manikür pedikür yapıyordu muhabbetim olan bir insan. 19 ve 13 yaşında iki çocuğu var. yapı olarak düzgün evi evime yakın inşallah yanılmıyorumdur. ben zaten işe başladığımda yarım gün calışacağım için yani evde olduğum zamanlar Mert ile ben ilgileneceğim için ben gelince de evin her türlü işini yapacak. öyle anlaştık. işler yolunda gidiyor. Mert de iyi çok şükür bi sıkıntımız yok. merak etmişsiniz allah razı olsun kızlar. biraz geçmişi okudum aklımda kalanları yazayım.

Meryecim benim de idrar da protein fazla çıkmıştı. doktorum bana çok problem değil ama yüksek tansiyon olduğunda problem olur sık sık tansiyonunu ölçeceksin dedi. hatta biz tansiyon aleti almıştık. 8 14 ü geçmeyecek geçerse hemen beni arayacaksın demişti. doğum olur hemen bebeği almamız gerekir demişti. sonra ben 24 saat tüm idrarımı biriktirdim. tekrar tahlile girdi ve 24 saat idrarda proteine bakıldı. allahtan sorun gitmişti yani değer normal çıktı. bide galiba bana bi antibiyotik vermişti. hayatım. durum bu sana tansiyon vs bişi söylemediler mi?

herada tatlım çizelgen hayırlı olsun senin çizelgeni yerim ben maşallah size. güneşin inşallah tüm isteyenler için doğsun.

denizbulut sende çok girmemişsin herşey yolundaymış tıkanıklık dışında. inşallah batunun burnu açılınca annesini hiç üzmücek. yardımcı işi kapalı kutu inşallah herşey yolunda gider ikimiz içinde. ve tüm lazım olanların ne diyim. biz seninle üç gün arayla doğum yaptık senin çizelgen benden 10 gün geride gibi düzeltir misin lütfenn?

limoncum kıpırtılar hissedilmiş hadi hayırlısı olsun ne mutlu sana. çok sevindim senin adına. o kıpırtılar koca koca tekmeler olduğunda daha da mutluluğun hazzına varacaksın inşallah.

bahar da pek gelmemiş umarım herşey yolundadır hayatım. zaman geçiyo geçtikçe heyecan artıyo allah bi avazda kurtarsın tüm hamişlerimizi inşallah.

cans eşin geldi hasretler giderildi üç ay sonra deneme yapcakmışsınız eşin burda artık dimi inşallah tüpe gerek kalmadan doğal denemelerde gelsin evladın.

denizverdi sende toparlanmışsın maşallah sana bi sıkıntı yok. son durum ne oldu şimdi. ben anlamadım. son bi kez tüp denemesi yapabilcek misin yoksa yapamayacak mısın? de bakalım.

ekin arkadaşım igneler yapılıyomuş hayırlısıyla o iğneler bebek olsun inşallah. gelişmeleri yazarsan takip ediyoruz haberin olsun.

toana annene geçmiş olsun canım umarım herşey yolundadır. en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah. bu arada bu gelişinde türkiyede muayene olsan diyorum. almanya ya gidebiliyorsan tedavi için buraya da gelme şansın olsa bence daha iyi olur.

nisamai sen nikini değiştirdin galiba sen ne alemdesin hayatım nasıl gidiyo son durumlar nedir.

hülyacımmmm sende gelmişsin beni sormuşsun biz iyiyiz hayatım çok şükür yazdığım gibi. sen nasılsın. arda nasıl. öp onu benim için.

patikler hadi yeni eviniz hayırlı olsun. inşallah aynı anda tüp de yapar yeni evine yeni bebeğine hamile hamile alışırsın. herşey kısmet canım. olmadı birkaç ay geçikmeli yaparsın nolcak gönüller bir olsun.

zarp uğramamış altınyunus uğramamış umarım onlar da iyidir. vanilya uğramış ama sonra bi daha gelmemiş galiba hoşgeldin hayatım yine gelll. yeni bi arkadaş gelmişti ama şimdi nikini hatırlayamadım hoşgeldinn.

şöle bi bakimm unuttuğum yoktur inşallah.

Son düzenleme:
Canım Arkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun.
Allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallah.

Canlarım, c.tesi günü dr. randevum vardı. 4 tane yumurtam gelişiyormuş. Sayısı çok fazla değil.
Dr. evet fazla değil ama kötü de değil dedi. Önemli olan kalitesi dedi. Artık hakkımızda hayırlısını diliyorum. Kısmetimizde varsa olur, yoksa elden ne gelir.
Yarın tekrar gideceğim ultrason için, cuma günü de kısmetse opu olacak.

Yarın akşam ayrıca kayınvalidem ve görümcem gelecek. :37: Memleketten geldiler şimdi eltimdeler. Aslında dünden geleceklerdi ama benim misafirlerim olduğu için eltimde kaldılar. Yarında bana geçecekler.
Zamanlama çok kötü oldu. Bu tedavi sürecini kimseye söylemedik.
Şimdi cuma günü opu olacak, muhtemelen p.tesi yada salı transfer olur. Yatıp dinlenmem gerekecek. Nasıl olacak, nasıl saklayacağım bilmiyorum. Canım sıkkın açıkcası.
Eşimle konuştum durumu, o da cuma günü bir bahane uydurup diğer kardeşime bırakırım onları dedi.
Bakalım nasıl olacak bilmiyorum.

selam arkadaşlar, iyi haftalar olsun, kandiliniz mübarek olsun.

Biz iyiyiz çok şükür, cuma kontrolüm vardı, bugün de şeker yüklemem ve tetanoz aşısının ikinci dozu vardı. Bir sorun gözükmüyor şimdilik, inşallah böyle de devam etsin. Darısı isteyen herkese olsun inşallah.

Baharnaz'cım, Zarpdeniz'cim, kızlar sizleri merak ettim. Herşey yolundadır diye umuyorum. Haberleri olan arkadaşlardan bilgi rica edeyim, içimiz rahatlasın.

Alabama'cım, oh maşallah size, Kıbrıs ha, süper. Mert'imize maşallah diyeyim sorunsuz geçmiş geziniz. Ben de inşallah yaz sonu gibi arabayla minik bir Ege turu istiyorum ama hayal mi görüyorum bilmiyorum. Zaman gösterecek. Kaçamağınız harika olmuş. Yardımcın da hayırlı olsun, inşallah beklentilerini boşa çıkarmayacak. Sağolasın, bari ben de bir ticker yapayım artık dedim, pembe muhabbeti de beni sıkıyor ama olabilecek en hafif pembeli birşeyi buldum işte :-)

Deniz'cim, senin de yeni bakıcın hayırlı olsun. Kamera içini rahat ettirir, inşallah tamam budur dersin sen de.

Limon'cuğum, ben de hafif bir soğuk algınlığı geçiriyorum. İki gün işe gitmedim, evden çalıştım, yoldan tasarruf etmek bile iyi geldi. Sana da çok geçmiş olsun. Kapuskayı ben kıymalı yapıyorum gayet keyifli. Erverdi'nin dediği gibi tavuk suyuna çorbaya bol limon, bu durumlar için birebir gerçekten. Ayrıca, özellikle boğaz ağrısı için sıcak süt, bal ve karabiber karışımı yapıyorum ben. İlk söylendiğinde bal ve karabiber fikri iğrenç gelmişti ama içince tadını çok beğendim. Gerçekten çorba ve bu karışım iyi geldi bana, boğazım rahatladı. Zencefil ve bal karışımını denemeye ceserat edemedim. Hamilelikte fazla kullanımı iyi değildir diye okudum bir yerlerde artık bilmiyorum ne kadar doğru. Fazla kullanım ne demek, miktarı nedir diye bilemediğimden riske atmayayım dedim.

Detaylıyı sormuşsun, detaylı 2 boyutlu ile yapılıyor canım. Bebeğinin parmaklarına kadar sayılıyor, kalp damarları, kan akımı, plasentadaki damarlardaki kan akımı, kalpteki odacık sayısı, böbrekleri, safra kesesi v.s.'ye kadar herşeye bakılıyor. Zaten şimdi femurdu, karın ve baş çapıydı filan ölçülüyordur sana da. 4 boyutlusu işin keyifli kısmı. Bebeğini hareketli görebiliyorsun, o detaylı ultrason sonrası ödül gibi. Bebek kime benziyor v.s. muhabbetleri 4 boyutlu yapılıyor bizde. En iyisi Deniz'in de dediği gibi perinatolog'un yapması detaylı ultrasonu. Keyifli haberlerini bekliyoruz.

Ekin'cim, keyifle devam etsin tedavin ve müjdeli haberlerini alalım inşallah. Çok geyik bir laf gibi gelmesin lütfen, 4 yumurta inan hiç de yabana atılacak bir adet değil. Hep denirdi hep inanırdım hala inanırım. Bir tane inançlı, azimli yumurta hepimizin işine yarıyor. Yüzümüzü güldürmeye bir tane yetiyor. Kaliteli olsun, güzel bölünsün, kaliteli bir embriyoya dönüşsün, azimle annesine tutunsun, yeter. Ben önceki denemelerimi ailelerimizle paylaşmadım. Sonra da aman be dedim, bilsinler. En son denememde transerin akabinde ramazan bayramı vardı, eşimin annesi ve ablası da bizdeydi. Çatır çatır söyledim, transfer yaptırdım, yatacağım kimse kusura bakmasın diye. Aileye birinin gelme ihtimali o kadar mutlu etti ki onları, mutfaktan çıkmadılar, beni de yerimden pek kaldırmadılar, böylece ben de rahat ettim, onları düşüneceğime, kuzum bana hayırlısıyla tutunsun diye hem dinlendim hem bol bol dua ettim rahat rahat. Söylemek istemiyorsan da eşinin çözümü güzel olmuş. Ben daha önce de yazdım topiğe, ekstradan yatmak, dinlenmek ya da birşeyler yemek kabak çekirdeği gibi efsane diyorlar ama ben kırk yılın başı bir transferim olmuş, ne biliyorsam yaparım valla dedim ve yaptım. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap arkadaşım.

Denizverdi'cim, ne güzel yazmışsın Güneş için, Allah razı olsun. Hep yazıyorum, sen benim planım artık başka desen de, ben senin için dua ediyorum, yaşayasın bunları diye. Ben senden yana ümit etmeye devam ediyorum. Benim geçen seneki halimi hatırla, yukarıdakinin planı bizlerden farklı olabiliyor. Seneye bugünlerde senle ilgili ne güzelllikler paylaşacağız kimbilir..

Patikler'cim, bebek kısmetiyle gelir derler. Vallahi ev ve bebek işte. Arkadaşlara katılıyorum, gözünü seveyim ev ve ödemeleri derken tedaviyi erteleme. Kararını vermişsin yer için zaten. Yüzün gülsün bu tedaviyle inşallah. Bu arada işlerde kolaylıklar, başarılı sunum için de tebrik edeyim.

Herkese selamlar...

Son düzenleme:
herkese merhaba:71:
uzun süredir giremedim bilgisayarımda sorun vardı şükür halloldu.özledim sizleri.geriye dönük okumaya çalışayım Umut bey izin verirse.bu arada biz bugün tam 3 aylık olduk.burun tıkanıklığı ve kabızlık dışında bir problemimiz yok.bugün itibariyle mamamızı da değiştirdik.geri kalan herşey bildiğiniz gibi.
herkese sevgiler.:70:

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. alabama eşimi hiç sorma canım onu allaha havale ettim o konuda yapacak birşey yok.

denizverdi çok yorulmuşsun. canım allah çaresiz dert vermesin bu testler yorgunluk hep senin sağlığın için. inşallah yaptırdıktan sonra sonuçlarının çok iyi olduğunu paylaşacaksın.

altınyunus umut nasıl gidiyor? burnu nasıl? bizde hiçbirşey fayda etmiyor. gece uyku yok. işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum. :14:sen işi ne yaptın?

baharnaz şeker testi tekrarlanacak sanırım sonuca göre diet mi veriecek?

limonkabuğu ıhlamur özellikle tavsiye ediliyor. bunun dışında adaçayını vs bile günde 1 fincanı aşmadan içersen bir zararı yok. rezene,ısırgan vs de içebilirsin. doğumdan sonra da rezene gazı alıyor ve ikisi de sütü arttırıyorlar.

zarpdeniz maşallah herşey yolundaymış. 3 ay bitti inşallah bundan sonrası da gelecek. bebeğini kucağına aldığını müjdeleyeceksin sen de :16:

herada hülya uğramamışsınız umarım herşey yolundadır.

patikler hastaneye karar verdiniz mi mart geliyor

nisa mai toana selam

cans eşine kavuşmana 1 gün kaldı galiba

merye az kaldı yakında kucağına alacaksın bebeğini
mualla gabrielle ekin hoşgeldiniz umarım burası size e uğurlu gelir :71:

deniz, ben otribebe burun aspiratörü aldım.tavsiye ederim.birkaç gündür daha iyiyiz. ama tamamen kaybolmadı burun tıkanıklığımız.ne yapalım tek derdimiz bu olsun.ben geçen hafta mart başına kadar tekrar rapor aldım.doktora durumumu anlattım.prematüre bebeğimin olduğunu vs vs.nisan başına kadar raporluyum şimdilik.

proje ödevim için hikaye ararken bunu buldum.paylaşmak istedim sisinle..yarın okurum sisi..bakalım kopyalayabilecekmiyim:26:

Bir gün, bir çiftçinin eşeği kuyuya düşer Adam ne yapacağını düşünürken, hayvan saatlerce anırır En sonunda çiftçi, hayvanın zaten yaşlı olduğunu ve kuyunun da çoktandır kapanması gerektiğini düşünür ve eşeği kuyudan çıkarmaya değmeyeceğine karar verir Bütün komşularını yardıma çağırır Her biri birer kürek alarak kuyuya toprak atmaya başlarlar Eşek başına gelenin ne olduğunu fark edince, önce daha beter bağırmaya başlar Sonra, herkesin şaşkınlığı altında, birden sesini keser

Birkaç kürek toprak daha attıktan sonra, çiftçi kuyuya bakar Gözlerine inanamaz Eşek, sırtına düşen her kürek toprakla müthiş bir şey yapmakta, silkelenerek toprağı sırtından aşağıya atmaktadır Bu şekilde de yükselen toprak onun yukarı çıkmasına basamak hazırlamaktadır

Bir süre sonra, komşular toprak atmaya devam edince, herkesin şaşkınlığı altında eşek, kuyunun kenarından dışarı atlayıp, koşarak uzaklaşır!” E tabi bu hikâyenin bir de kıssadan hissesi var bizler için… Hayat üzerinize hep toprak atacaktır; her türlü kötülükle…

ışte bu kuyudan çıkmanın sırrı, bu kötülükleri silkeleyip atmak ve bir adım yükselebilmektir

Sıkıntılarımızın her biri bir kürek topraktır Onlardan kurtulmanın yolu da bir adım atmaktır En derin kuyulardan bile yılmayarak, usanmayarak çıkabiliriz

Silkelenin, atın sırtınızdakileri, bir adım daha yukarı çıkın

oldu oldu...:37::3:

altınyunusuğramışsın...maşallah umut 3 aylık oldu he..rapor almışsın.kıyamadın değilmi oğluna... yanında olmak istedin...hayırlı evlat olsun umudun...usun yılların umudu.:emir_bebek:

limonhay hay..sen hasırla malsemeni.. ister buraya ister öseline yasarım etli kapuskayı:56:..ben etli yapıyorum.. kusu etli..ben halaa yapmadım..:50: daha iyiymişsin maşallah:nazar:

alabamacımyarın emar çekiliyorum canım..sonrasında sonuçları değerlendirmek için hematoloktayım memorialde..
oooooo...mert bey kıbrısı bile görmüş:nazar:çok gesenti olacak galiba..daha gemeye şimdiden başladığına göre:1:sen de bakıcı il anlaşmışsın.. allah pişman ettirmesin.. denis yasıyor.. sor işler... ama senin yarım gün olacak.sanırım çok problem olmas.inşalah olmas.

meryecikcanım yoksun ... son samanlar daha ağırlaştın değil mi... as kaldı... çok as kaldı yavrunu kucaklamana...hee sen bana haftanı yasmışsın.ben hangi gün doğum yapıcaksın diye sormuştum.. yani gün belli mi?normal olursa belli değildir de.seseryan da söylerler şu gün diye..hayırla gelsin küçük meryem..:emir_bebek:

patiklereve taşınma işleri hafifledi mi?öyle böyle bak şubat yarılandı mart geliyor....daha fasla bekletme kısını abla olmak için..

ekincanım 4 yumurtan var diye üsülmeyesin.. bir tane olsun bisim olsun.bise yavrumusu getiren yumurta olsun.istediğimis o..büyüklere söyleyip söylememe konusu tam bir stress.ben ilk denemelrde söylemiştim.takipler yolunda gitmeyince her dr dan gelişte anlatması ya da anlatamaması da bir stress.olup biteni anlamadıkları için ya açıklama yapmak sorunda oluyorsun. yada daha sonraları artık kimseye bahsetmiyeceğim diyorsun.o saman da kendinle kalıyorsun.tabiii o da stress.eğer eşin uygun bir bahane bulursa evden usaklaştırsa daha iyi olur gibi geliyor.ama sisin büyükler nasıl insanlardır belki böyle samanda yanınısda olmak isteyecek sevincinise ya da üsüntünüse ortak olabilecek algısı yüksek insanlarsa paylaşabilirsin onlarla..sana morale ihtiyacın olacak bu dönemde köstek değil destek olabilecek kişilerse neden olmasın...her insanın başını yaslayacağı kocamaaann bir ağacı olmalı.

sevgili herada canım güsel düşüncelerin iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.evet evett.. seneye inşallah çok güsel sohbetlerimis olacak..bundan şüphem yok:34:

sarp hocamçok oldu girmeyeli.. sanırım henüs tam olarak yerleşemedi.neti bağlanmadı daha...inşallah herşey yolunda...

denis nisa hülya cans hoca ... herkese selam:3::3::3:

selam arkadaşlar, iyi haftalar olsun, kandiliniz mübarek olsun.

Biz iyiyiz çok şükür, cuma kontrolüm vardı, bugün de şeker yüklemem ve tetanoz aşısının ikinci dozu vardı. Bir sorun gözükmüyor şimdilik, inşallah böyle de devam etsin. Darısı isteyen herkese olsun inşallah.

Ekin'cim, keyifle devam etsin tedavin ve müjdeli haberlerini alalım inşallah. Çok geyik bir laf gibi gelmesin lütfen, 4 yumurta inan hiç de yabana atılacak bir adet değil. Hep denirdi hep inanırdım hala inanırım. Bir tane inançlı, azimli yumurta hepimizin işine yarıyor. Yüzümüzü güldürmeye bir tane yetiyor. Kaliteli olsun, güzel bölünsün, kaliteli bir embriyoya dönüşsün, azimle annesine tutunsun, yeter. Ben önceki denemelerimi ailelerimizle paylaşmadım. Sonra da aman be dedim, bilsinler. En son denememde transerin akabinde ramazan bayramı vardı, eşimin annesi ve ablası da bizdeydi. Çatır çatır söyledim, transfer yaptırdım, yatacağım kimse kusura bakmasın diye. Aileye birinin gelme ihtimali o kadar mutlu etti ki onları, mutfaktan çıkmadılar, beni de yerimden pek kaldırmadılar, böylece ben de rahat ettim, onları düşüneceğime, kuzum bana hayırlısıyla tutunsun diye hem dinlendim hem bol bol dua ettim rahat rahat. Söylemek istemiyorsan da eşinin çözümü güzel olmuş. Ben daha önce de yazdım topiğe, ekstradan yatmak, dinlenmek ya da birşeyler yemek kabak çekirdeği gibi efsane diyorlar ama ben kırk yılın başı bir transferim olmuş, ne biliyorsam yaparım valla dedim ve yaptım. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap arkadaşım.
...
Canım iyi olmanıza sevindim. Allah bizede göstersin bu günleri inşallah.

ekincanım 4 yumurtan var diye üsülmeyesin.. bir tane olsun bisim olsun.bise yavrumusu getiren yumurta olsun.istediğimis o..büyüklere söyleyip söylememe konusu tam bir stress.ben ilk denemelrde söylemiştim.takipler yolunda gitmeyince her dr dan gelişte anlatması ya da anlatamaması da bir stress.olup biteni anlamadıkları için ya açıklama yapmak sorunda oluyorsun. yada daha sonraları artık kimseye bahsetmiyeceğim diyorsun.o saman da kendinle kalıyorsun.tabiii o da stress.eğer eşin uygun bir bahane bulursa evden usaklaştırsa daha iyi olur gibi geliyor.ama sisin büyükler nasıl insanlardır belki böyle samanda yanınısda olmak isteyecek sevincinise ya da üsüntünüse ortak olabilecek algısı yüksek insanlarsa paylaşabilirsin onlarla..sana morale ihtiyacın olacak bu dönemde köstek değil destek olabilecek kişilerse neden olmasın...her insanın başını yaslayacağı kocamaaann bir ağacı olmalı.

Canlarım, belki kendi aileme söyleye bilirdim ama daha önce iki düşük yaşadım. İkiside kürtajlı. Bu iki düşüğün bile sadece ilkini biliyorlar. 3 ay dolmadan da söylememe kararı aldık eşimle. Şimdi tedavi olduğumu söylersem beklenti içine girecekler. Bunu da istemiyorum.
Aslında asıl sorun benden kaynaklı. Eşek arısı sokacısa dilim yüzünden. İlk kürtajım olduğunda herkes geçmiş olsun demeye gelmişti. Benim canım zaten yanıyor. Üzüntüm kendime yetiyor. Görümcem ise işte olsaydı şu zaman elimizde olurdu felan dedi. Bende bu lafın üzerine "arayıpda bulamıyormuş gibi dedim" Ama bunu söylerken hiç bir art niyetim yoktu. Canım yanıyordu sadece.
Görümceminde bir kızı vardı ve çocuğu olmuyordu. (Şimdi 1 yaşında oğlu var gerçi)
Ve bu söylediğim söz gün geldi beni buldu. Al işte dedi rabbim. Ara ve bulama.
Şimdi ben nasıl söylerim tedavi görüyorum diye. Hatamı çok iyi biliyorum. Ama Allah biliyor gerçekten bilinçli söylememiştim. :50:

Son düzenleme:
Arkadaslar Merhaba,:71:

Merak eden arkadaslar ilginiz icin cokkkkkkkk tesekkur ederim, sagolun. :16:Ben de sizleri merak ettim ama yeni bir ulke her sey yeni, alismaya calisiyoruz. Yine, yeni, yeniden....

Istanbul doktorumla bir kac gun once konustuk. Ikilinin kan testinde bir sorun yok, ben taksideydim ve yolun cok gurultusu vardi. 1000 kusurde bir sayi cikmisti ama endiselenecek bir sey yok dedi doktorum, cok sukur. Fakat Trizomi 18 ve 21'lere bakildiginda ve yasim gozonune bulunduruldugunda bu riskin toplamda 109/1 oldugu cikmis. Bunu aklimda tuttum cunku down sendromunda risk 1000'li rakamlardayken bunun 100'deye inmesi o zaman biraz canimi sikmisti. Henuz tam anlamiyla arastirmadim ama bilgisi olan arkadaslar lutfen bilgilerini paylasirlarsa sevinirim. Doktorum amniyo sentez gerekebilir dedi ve 20.haftadaki detayli ultrason icin beni Istanbul'a bekledigini de soyledi. Burada hemen bir hastaneye kaydimi yaptirdim, tam bir burokrasiydi.... Orada bebegimizi 3 boyutlu gorurken burada ajanda buyuklugunde miniminnacik bir ultrasonda bebegimizi goremedim bile....Ama kalp atisini dinledim cok sukur, doktor da her sey yolunda dedi ama haftaya meshur bir doktora gidiyorum cok zor randevu aldim ve durumumuzu da anlattim umarim onun ultrasonun daha detayli ve buyuktur diye dua ediyorum. Burada gittigim doktor 4'lunun burada olmadigini ama 3lu testi yapacabileceklerini soyledi bir de gelecek haftaki doktorun goruslerini alacagim, aklim karisik anlayacaginiz ve bebegimizi de merak ediyorum.

Yeni ulkemizdeki evimize tasindik ve evde bir adet bardak bile yok o yuzden sil bastan esya aliyoruz, henuz internet de baglanmadi simdi internet cafeden yaziyorum ama basvuruda bulunduk.

Son düzenleme:
Cans, gozunaydin arkadasim esin gelmis. Degerlerin genelde iyi cikmis ama triodun normale gecmeden tedaviye baslamayacaginizi dusunuyorum cunku buyuk etkenlerden biri bildigim kadariyla...Umarim keyfin yerinde oldugundan bu degerin de normale iner canim.

Denizverdi, oooo kapuskalar yapilacakmis, afiyet olsun. Iyi bir diet yemegi bence ama benim cok yaptigim bir sey degil. Sanirim dogumdan sonra baslarim.:1:Emar'in umarim iyi gecer ve hematologunla harika kararlar alirsiniz canim.

Altinyunus, iznini uzatman cok iyi olmus, Umut biraz daha buyumus olacak.

Deniz Bulut,umarim bu bakicidan cok memnun kalirsinda bir daha arastirmay girmezsin canim. Demek burun tikanikligi probleminiz devam ediyor, senin ve Altinyunus'un tecrubelerini aklimda tutmaya calisiyorum. Dun angelsounds'u yine denedim fakat sanirim bir seyi yanlis yapiyorum yine duyamadim, canim sikildi.:14: Bugun yeni bir pil alacagim.

Alabama,
Ohhhh masallah gezilere baslamisiniz. Nice guzel geziler olsun. Yardimcin da hayirli olsun.

Toana, Annecigine cok gecmis olsun, umarim simdi cok iyidir. Hazir gelmisken belki bir kac doktorla da gorusem sansi yakalarsin degil mi?

Merye, geriye sayim basladi, son zamanlar yurumek ve nefes almak bile zor oluyor diye okumustum. Allah yardimcin olsun saglikla bebegine kavustursun canim. Bol bol dinlen lutfen.

Patikler, yeni eviniz hayirli olsun. Gule gule oturun ve kizina yeni bir kardes gelsin yeni evinizde. basarili sunumun icin de cok tebrik ederim. Artik ne zaman hazir olursaniz tedaviye de o zaman baslarsiniz canim.

Hulya, Maiumut, :16: :16:

Herada, ticker'in hayirli olsun cok gzuel olmus. Umarim yakinda toparlanirsin ama zaten harika tariflerin var eminim seni cabucak iyilestirecektir.:13:

Kuzey, Ekin, Hosgeldiniz!:71:

Ekin, yumurta sayisina cok takilma bence, sayidan cok kalitesini cokkk onemli. Umarim bebegine kavusacagin bir transfer yasarsin. Kayinvalidenler konusunda da eger sana stres yapacaksa esinin planini uygularsiniz dolayislyla sen tamamen kendini dinlenmeye ve duaya birakirsin. Simdiden bol sanslar dilerim.

Limonkabugu, cok gecmis olsun arkadasim. Umarim ben bunlari yazana kadar iyilesmisindir bile...
Foton harika olmus, cok seker...:16:

Herkese sevgiler.:9:

Back
X