mert bey ellerinizden öper
memorial da anestezist e sormuştum b bel ve baş ağrısının bir şekilde yanlış yapma riski olduğunu onların böyle birşey yaşamadıklarını söyledi. tabii bu da bir risk ama iyi bir merkezde min risk sanırım. bende böyle birşey olmadı.
kasım hamillerinden anladığım açılma varsa ama sancı yoksa, suyun geldiyse veya rahim kasılması varsa ama sancı yoksa suni sancı verilirse başarı oranı oluyordu. geri kalan sancı çektiğiyle kalıp sezeryen oldu. ben normal doğum istesem 41. haftayı bitirebiliyorsam bitirir sonra gelmiyorsa sezeryen olurdum direkt.
bende çok az anne sütü vardı sadece 2 ay alabildi. sonra o kadar azdı ki açken almayı bile rettetti çünkü aç bebeğin dişinin kovuğuna gitmiyordu. inek sütü 1 yaşına kadar yasak ama sütü olmayan annelerin kullanabileceği tüm mamaların içinde (bu özel 2 mama hariç) inek veya keçi sütü proteini var. sanırım bir de soyadan mama varmış. malum anne sütünden mama yapamayacaklarına göre. yalnız ine sütü alerjisi olan bebekleri anne sütü içmek kurtarmıyor. yine aynı tepkileri gösteriyorlar. kızarma, ishal, kakada kan, öksürük, düşük kilo alımıi kusma gibi. bu durumda annenin tüm süt ürünlerini kesmesi gerekiyor kek, bisküvi, çukulata vs dahil. annenin yediği en ufak süt ürünü bebeği aynı şekilde etkiliyor. hatta annenin diğer alerji yapabilecek gıdaları yerken de dikkatli olması gerekiyor. kısaca anne sütü varsa 1 yaşına kadar emzirebilir (%80 i 1 yaşında %20 si 3 yaşına kadar geçiyormuş) ve anne diyet yapabilir ve bedavaya hallolabilir anne sütü yoksa bu mamalar var. başka çare yok
o yasa çıktı mı bilmem ama benim son durumlarla 1 ay bile ücretsiz almam zor gözüküyor. halbuki bana en çok ihtiyaç duyacağı zaman. bizde 3 ay ücretsiz alma hakkı var zaten. bazen 6 ay ücretsize de uzatabiliyorlar ama çok zor yani.
ALABAMA ..maaşallah merte ... ana oğul çok guzel çok masum çıkmışşsınız ...allah bu guzel tabloyu hep daım etsın ..
DENİZBULUT ...batuya geçmiş olsun .. erken fark etmen cok ıyı olmus .. bır an once ıyılessın ...doktorlar konusuna gelınce ben de senı gıbı dusunuyorum ..rutıne baglamıslar gıdıyorlar .. ınan ben de oyle seylere tanık oldum ki. bılgılı ve sorgulayan bır hastaya tahammullerı yok .. neyse batu bır an once ıyılessın ..mışıl mışıl uyusun ...
MERYE.. bır avazda kurtulaman saglıcakla bebegını kucagına alman dılegıyle....
herkese bol selammmm
deniscim;batunun sorununa çare bulmana çok sevindim..sana da ona da tatlı tatlı uykulare diliyorum...şöyyyle gerinee gerine uyusun yavrum..
alabamacım;sende bugün epeyi uğrayabilmişsin... aferin merte... annesine isin vermiş. öptüm onu...resim için teşekkürler..alabama, 8 kilo kapasiteli aldım.iyimi yaptım yosa kkötü mü bilmem.:26:7 kiloluk ile arasında 20 tl vardı.onu alacakken son anda 8 liği aldım..
sarp hocam;alın sise serinlik.üflüyorum...fffffüüüüüüüüüüüüüüü....tüm testlerinis iyi çıksın hocammm..
baharnas;canım dr işim normal seyrinde. bugün bir dr dan daha sağlığımla ilgili görüşler aldım.hematoloğa henüs görünmedim.bakalımm haftaya.yarın makkine gelecek.servis bekliyeceğim.belki cuma da gidebilirim..
patikler; yeni evinis hayırlı olsun.önce ev sonra bebek olacak... öyle görünüyor... olsun hayırla gelsin.yeni eviniyeni eşyalarını bir güsel dağıtsın ikinci kısın...bana da bakarmısın?herkesi kıs doğurtacağım..
kıslar bugün ne güsel denkk gelmişsinis hamilelikten bebekten sorunlarından çösümlerinden karşılıklı konuşmuşsunus..inşallah hayırlısı ile ben de sise seneye katılırım...o saman daha şenlikli olur değil mi?senini şöyle benimki böyle.gasıydı şusuydu busuydu... bilgi alışverişi çok iyi olur ..ben de sisleri okuyarak tecrübe ediniyorum bu arada..
nisa;uğramamışsın??
limon kabuğu;epeyidir yoksun... inşallah iyisinis yavrunla..
hülya herada cans hocam selamlar
Denizverdi, ben yazarken kacmisin hemen....
Esterya, hoşgeldin güzel anne. Ömer'ciğimi öp kokla benim için. Sen nasılsın?
Zarpdeniz, sağolasın arkadaşım detaylı bilgi için. Okmeydanı'ndan eksik bir tarafı olmadığını biliyordum Ataşehir'in, bir gidip görmesi kaldı. O da doktorla konuştuktan sonra halledilecek inşallah. Gönlümden orası geçiyor, hayırlısı bakalım. Doğru hatırlıyorsun, senelerdir ödediğim bir sağlık sigortam var şirketinkinden ayrı, doğum ve gebelik takipleri olsun, aman sınırsız olsun derken, senelerdir deli para bayılıyorum, hasarsızlık indirimi almak için de az kullanmaya dikkat ediyorum. Bu ay sonu yenileniyor, yeni dönemde o sigortanın hasar ödemelerini uçurmayan ne olsun, seneye yenilemeyeceğim zaten. Ancak yine de diyeyim, bu sigorta olmasa bile Ataşehir'i isterdim yine de, dünyanın parasını harcadık tedaviler için, hayırlısıyla bu da bir kere olacak birşey, gözümü kırpmazdım yani sigorta olmasa da. Gerçi sana bahsedilen rakam özel sigortalarla anlaşmalı rakamları değildir, Allianz'ın deli bir indirimi var Memorial'da. 180 TL'lik muayene geçen sene 90'a geliyordu, şimdi de yanılmıyorsam 105 TL. Suit bilgisi için de sağol. Ben de suit istiyorum, inşallah oralara bir gelelim de hayırlısıyla, onlar da hallolur inşallah. Abimin çocukları Kadıköy Şifa'da doğdu, her ikisinde de suit oda ayarlanmıştı, gerçekten müthiş rahatlık, özellikle anne ve bebek için. İnşallah o günleri de görelim hayırlısıyla, Allah isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin bunları konuşabilmeyi, yaşayabilmeyi. İngiltere'de doğum yapan arkadaşlarım var, genel devlet sağlık sistemi yer yer bizden kötü orada ama doğum konusunda ayrı bir hassasiyetleri var diye biliyorum. Ev bakım hizmetleri de iyi diye anlatmışlardı, herşey gönlünce olsun.
Patikler, gözün aydın arkadaşım. Oh, bu akşama kutlama var o zaman. Ağız tadıyla, keyifle, yavrularınızla cıvıl cıvıl bir yeni yuva olsun tabii.
Esterya, hoşgeldin güzel anne. Ömer'ciğimi öp kokla benim için. Sen nasılsın?
Zarpdeniz, sağolasın arkadaşım detaylı bilgi için. Okmeydanı'ndan eksik bir tarafı olmadığını biliyordum Ataşehir'in, bir gidip görmesi kaldı. O da doktorla konuştuktan sonra halledilecek inşallah. Gönlümden orası geçiyor, hayırlısı bakalım. Doğru hatırlıyorsun, senelerdir ödediğim bir sağlık sigortam var şirketinkinden ayrı, doğum ve gebelik takipleri olsun, aman sınırsız olsun derken, senelerdir deli para bayılıyorum, hasarsızlık indirimi almak için de az kullanmaya dikkat ediyorum. Bu ay sonu yenileniyor, yeni dönemde o sigortanın hasar ödemelerini uçurmayan ne olsun, seneye yenilemeyeceğim zaten. Ancak yine de diyeyim, bu sigorta olmasa bile Ataşehir'i isterdim yine de, dünyanın parasını harcadık tedaviler için, hayırlısıyla bu da bir kere olacak birşey, gözümü kırpmazdım yani sigorta olmasa da. Gerçi sana bahsedilen rakam özel sigortalarla anlaşmalı rakamları değildir, Allianz'ın deli bir indirimi var Memorial'da. 180 TL'lik muayene geçen sene 90'a geliyordu, şimdi de yanılmıyorsam 105 TL. Suit bilgisi için de sağol. Ben de suit istiyorum, inşallah oralara bir gelelim de hayırlısıyla, onlar da hallolur inşallah. Abimin çocukları Kadıköy Şifa'da doğdu, her ikisinde de suit oda ayarlanmıştı, gerçekten müthiş rahatlık, özellikle anne ve bebek için. İnşallah o günleri de görelim hayırlısıyla, Allah isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin bunları konuşabilmeyi, yaşayabilmeyi. İngiltere'de doğum yapan arkadaşlarım var, genel devlet sağlık sistemi yer yer bizden kötü orada ama doğum konusunda ayrı bir hassasiyetleri var diye biliyorum. Ev bakım hizmetleri de iyi diye anlatmışlardı, herşey gönlünce olsun.
Patikler, gözün aydın arkadaşım. Oh, bu akşama kutlama var o zaman. Ağız tadıyla, keyifle, yavrularınızla cıvıl cıvıl bir yeni yuva olsun tabii.
Kızlar becerebilecek miyim bilmiyorum ama belki benim minnoşumu da merak ediyorsunuzdur diye resmini eklemeye çalışacağım. Hepinizi öpüyorum.Eki Görüntüle 149868 Eki Görüntüle 149867
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?