baharsabahları pek buluşamas olduk bu ara...sıra ile okuyorum...sende de pc de sorun olmuş.o saman yalnıs benim bilgisayardan kaynaklı değil...kk da mı var bişey?
demek anti tpo yüksekliği genetikmiş.. doğrumu anladım.antitpo nun yüksekliği aile büyüklerimden demişsin..hımmm.demek bana da miras o.e peki genetiğe nasıl müdahale edilemiyordu..ben de levotiron kullanıyorum..ama ben kilo almıyorum.arada dikat etmessem göbek sivriliyor..
sağlıkla ilgili herşeyi bilmek te ne kadar doğru o da tartışılır.. bugün doğru olduğu bilinen ıspatlanan yarın kesinlikle yanlış olduğu söylenebiliyor.sadece bise mantıklı gelene inanıp ona göre yol çisiyorus.
limon çok şükür canım bbeğinde herhangi bir sorun çıkmamış.dikkati elden bırakma.. usay yürüyüşünde ol.çok kıymetli bu yavrular..
altınyunusujuda.. 4,5 kilo olmuş ha... keskin 5 olmuştur o ben şu saatlerde yasarken.terara maşallah umuduna
denisbatuya.o da 7 kiloya yaklaşmış..batu için yeni bir dr arayışına girmişsin.iyi bir dr bulursan bakk onu not edeceğim bir yere.şairliği yakıştırmışsın latife etmişsin..teşekkür ederim.. ama gerçek şairlere haksıslık olmasın.benimkiler biras dağdan kereste kuş besledim kafeste tadında eskiyi hatırlayıp ya da o anlık duyguları aktardığım karalamalar işte..
evet... evet... akran olacalar inşallah.. inşallah onda da bir terslik çıkmas.yoksa bayılan ikon gibi düşer bayılırım..eşime diyorum da.sen üsülme güneydoğuda bir sürü çocuk var bişey olursa kapar getiririm bi tane diye teselli ediyor beni
cans hocammadem dr ların ameliyat kararı ortak.. o saman olun bir an önce ameliyatınısı... kurtulun.böylesi insanı çileden çıarır.doğru kararı ararken insan daha da bir stres içine giriyor.ben dr konusunda tüp bebek merkesi konusunda kendimle ilgili bilgiler alıyiim netleştireyim derken çok saman kaybettim.şimdi de o şansım yok gibi...ne olur... saman çok kıymetli... bir an önce olun.sonrası... allah kerim...sonrası bir tatlı nefes..sonuna kadar çekip sonra rahatlıkla verebildiğimis bir nefes ,sonrası...
nisacanım anneme sağlık dileyişin içişn teşekkürler.akşam gösümden mi kaçmış.bir buraya baktım.bir evde işler vardı..baharcım sen de sağol.allah senin de yavruna sağlıkkversin.
sarp hocaaammmsise yasarken açık olduğunusu gördüm şimdi..sis benim seullu hocamsınıs.. evde öyle geçiyorsunus bahsederken.internetinis bağlanmış yaşasınnn!durumunusa göre her an buraya gelebilirmişsinis...buraya kkadar geldik ya.. inşallah herşey yolunda gidecek ..
hülya patikler neredesinis?
ekin,edanur ne oldu tedavi sonuçlarınıs?
limonherşey yolunda inşallah... uğramamışsın sende bu ara..
unuttuğum varsa bunlar da onlara
bana gelince bu ara kendime hiç vait bulamıyorum.kekndimle kalamıyorum.bundan şikayetçiyimannem taşındı evine orayı toparlamaya çalışırken benim evin işleir çıktı.haydi annemi bıraktım eve geldim.evde dolapları beklemek sorunda kaldım.haydi tekrara anneme .bir oray toparla bir burayı.ibu süre içinde annem iki kere hastalandı ayrı ayrı saman içinde..arada 3 gün kkurs ödevler...tam işlerim bitiyor dedim çamaşır makinem stop etti. bisim ev buşmaca gibidir. tam bir problemi çösmek üsereyken altında muhakka bir başkası gislidir.makineyi koymaya uygun yer yok.delireceğim.mutfağa girmiyor.busdolabu büyük.onun çıkmasın için tekrar mutfak dolaplarının sökülmesi lasım.şu bayılan ikon nerde yaaa
mecburen birkaç aylığına odama koyacağım.bu beni deli ediyor.korkuyorum görevliler gelir de görünce sorun çıkarır da kısımı vermesler diye.. bahara kadar idare edeceğim .havalar ısınsın evde tadilat olaca balkonlar içeri alınacak.ancak o saman makine mutfağa girecek.inşallah ta bir daha orada kalır.çünkü artık bir daha nasıl çıkar bişey olursa bilemiyorum
bu arada çamaşır makinesi konusunda tecrübelerinise dayanarak görüşlerinisi alabilirim.bu hafta hatta bugün yarın almalıyım.ben bosch istiyorum..
ayy ne çok yasdım.işlerim kaldı.herkese sevgiler.erverdinin sevgisini hemen yanınsda hissedin.alabamaaaaaaaa seni hatırladım şimdi.merti öp benim için.resim.. ille de resim
senin bebek büyük gelecek ya 0 uyku olmaz. tabii arada hastalanacaklar diş çıkaracaklar uykusuz geceler çok olacak ama sonra telafi edilir. bebek olunca telefi edecek zaman olmuyor o kötü.oy bibilim benim yaaa... denis hem okudum üsüldüm sonra da sevindim bu saatlerde uyuduğunu okuyunca..demek sana bensiyecek alerjik durumu...pahalı da olsa.sorununa çare bulabilmişsin.uyuyabilmiş yavrum... inşallah hep böyle gider o da rahatlar sen de biras rahat nefes alırsın.derin uyursun.hadi inşallah kaşıntıya ve kısarıklıklara da iyi gelir..benim için çok yavaş öp emi batuyu... uykulara alışınca öp ama... derin uyuyunca..
bakıcı ile aran nasıl?
0 uyku dedin de korktum doğrusu... :18:
sağol canım krem için ama bizimki krem ile geçecek gibi değil. hatta kortizonlu krem ile bile geçmez zira mamadan olduğu belli oldu. o mamaları yedikçe yenisi oluştuğu için geçmesi olanaksızmış. salak çocuk doktorları 3 ay götürdüğüm de son ay götürdüğüm de uyarmadı. iyi ki çocuk alerji uzmanına götürmüüm.selam kızlarrr
zarpcım netin bağlanmış hadi hayırlısı ve herşey yolundaymış maşallah sana. canım valla ben oğlumun kakasını temizlerken bana hiç kötü kokmuyo. zaten daha süt kokuyo paşam daha ilerde adam gibi kaka yapınca evet epey kötü kokuyomuş ama şu an bi sıkıntı yok. ayrıca inan allah anne olduğun an seni update ediyor bi bakmışsın tüm donanımlara sahipsin. eğitimlerde ay ben nasıl yaparım nasıl tutarım dediğin şeyleri otomatik yapıyorsun hayatım.
herada canım sende iyimişsin maşallah sana da. bitirdin hamileliği kaş la göz arasında. benim hamileliğim sanki çok uzun geçti sizinkiler hemen geçti gibi geliyo bana. benim oğlum hiç dönmedi hep ters durdu biliyosun. ve yüzünü bize hiç göstermedi sürekli yumuktu. hatta doktorum yok bu dönmücek kafası rahmin şeklini almış demişti. doğana kadar göremedik yüzünü Güneş nasıl duruyor düz mü makat mı?
baharcım sende iyisin maşallah. bitirdin hamileliği. bahsettiğin sıkıntı ile ilgili dert yoktur inşallah.oda yapmıyorum demişsin. ben yapmak zorunda kaldım ama dolabı ve şifonyerini kullanıyorum park yatak odada ya orda yatıyor ya yatakta aramızda. odasının yatağını daha ilerde kullanacak sanırım. ama eşyalarını koymak için dolap şarttı o yüzden iyiki almışım diyorum evim ufak ve oğlanın kıyafetlerini koyacak tek bir rafım yoktu o yüzden takım aldığım iyi olmuş artık yatağında da daha ilerde yatar inşallah.
denizbulut benim oğlumda da konak problemi oldu şu an çok azaldı. önce iki hafta gün aşırı banyodan yarım saat önce zeytin yağı sürdük taradık yıkadık. pek işe yaramadı sonra mustelanın kremini ve şampuanını aldım önce jeli sürdük ama o jeli uzun süre tutmak gerekiyor ben en az 4 saat tuttum. sonra taradım bebe fırçasıyla son yarım saat zeytinyağı sızma sürdüm yine taradım ve yıkadık şampuanıyla. tabi şampuanı da önce sürüp beklettik. vucudunu yıkarken ben şampuanı bekletiyordum. şimdi çok az kaldı. önemli olan sürüp bekletip taramak tarayınca kalkıyor kabuklar. kırmızılıklara gelince Mertin tüm vucudu o sivilcelerle kaplıydı. yoğun bakımda tüm vucudu kablolalara maruz kalınca çocuğumun tüm vucudu mahvoldu. önce banyodan sonra oksitin verdi doktor onu iki yada üç kez kullandılar daha hastaneden çıkmadan geçti bende şok olmuştum nasıl geçti diye. eve gelince bu kez yüzünü bastı ama öyle böyle değil ordan omuzlarına sıçradı kafayı yiyodum ben ne kullanmadım ki oksitin kullandım bactroban krem kullandım bepanten kullandım çok şükür geçte hiçbirşey kalmadı. bunları da tabi hep doktoruna sorarak kulllandım doktoruna günde kaç defa mesaj mail atıyordum bilemezsin. bilmiyorum bunları denedin mi denemediysen oksitin losyonu kesinlikle öneririm.
Herkese Merhaba
Baharnaz, bilgi icin cok tesekkur ederim. Bir deneyeyim bakalim... Senin de geriye sayim basladi, Allah saglikla bebegine kavusturmayi nasip etsin canim. Dun 4'lu test icin kan verdik, bir hafta sonra belli olacak. Detayli ultrason icin sira almada sorun yasadik, hala da aldik sayilmaz. Ustelik bu ozel hastane...Burada bir ailenin en az 4 cocugu var, dolayisiyla randevularda feci durumda...Risklere gelince hem yasimizdan dolayi hem de IVF hastasi oldugumuz icin normal ciftlere gore daha yuksek cikiyor, haklisin. Bu arada sizin buyukler yakinda oglusun ismini kesinlestirseler iyi olacak, zaman azaldi. Bu arada biz de isim dusunmeye basladik fakat bu isin zor olduguna karar verdik, birimizin begendigini digeri begenmiyor.Bu arada benim de yeni bir hastaligim oldu, sinuzit! Gozlerim alti, burun yanlarim, hatta dis etlerime kadar agri var, tabi tansiyonla gelen basagrilarim da devam ediyor. Oradayekn duzenli olcuturuyordum burada bir alet almam iyice mecburlasti. Senin tansiyon duzene girdi mi? Umarim elindeki ve vucudundaki sorunlarin cogu dogumla akar gider canim.:13:
Alabama, onerilerini ve yazdiklarini dikkatle okduum canim, sagol canim, umarim bizimki de kolaylikla olur gider. Ama kursa mutlaka gitmem lazim. Konak ile yazdiklarini not aldim, lazim olacak.
Deniz Bulut, iyi uyudugunuza sevindim. Hakikaten bazen insan kendi kendisinin doktoru olmali, simdi Batu'nun da doktoru olmussun, tebrikler!:81: Umarim su an kullandiginiz ilac ve kremler cabuk etki gosterir, her ikiniz de rahatlarsiniz canim. Mama hakikaten pahali, iyiki ailen destek olacakmis.
Denizverdi, icimiz sicak, benim ayaklarimin alti cok sicak canim. Simdi orada sizin biraz sicak havaya ihtiyaciniz var sanirim. Ama yine de dileklerin icin tesekkur ederim, cicekleri aldim, bu da sana.:131:
Hakikaten sonuc bekleyen arkadaslar ugramaz oldu, umarim iyidirler.
Sevgiler herkese...
merye eğer hiç sancı açılma olmazsa ve suni sancı verirlerse genelde başarılı olamıyorlarmış. 12-24 saat korkunç sancı çektiğinle kalıyormuşsun ve sonunda yine sezeryene alıyorlarmış. ben bunu araştır ve açılma yoksa boşuna suni sancı çekme derim. doktorunla bir konuş istersen.selam hanımlar bilgsyrmzda sorn olduğu için çoktandır giremedim dışarıdanda gidip bakmadm ne var ne yok diye biz daha doğm yapmadık cuma inş.dedi drum başlatacak dğumu hayrlsı inş.
umarım bütün hanmlar iyisiniz biraz bakaym inş.hekes için herşey yolndadr
ikinize de maşallahmert bey ellerinizden öper
herada sezeryen yaptıracaksan hastanenin yeri önemli değil. bavulunu alıp gidiyorsun. allah korusun acil bir durum olsa o zaman doktoruna telefon edip dediği yere gidersin. hale hanım ataşehire geçemezse sen buraya gelirsin sorun olmaz herhalde. inşallah sorunsuz geçirip son haftaları kızını kucağına alacaksın.Merye'cim, kolay bir doğum olsun inşallah. Doğum haberlerini, güzel müjdeni bekliyoruz. Analı, babalı, sağlıklı, bol kısmetli, keyifli, sevdicekleriyle doyasıya yaşayacağı güzel bir hayatı olsun minik prensesinin.
Beni sormuşsun, doktorla henüz konuşmadım ama normal doğum olacağını sanmam. Kendimi sezaryan fikrine alıştırmış durumdayım.
Alabama, 41 kere maşallah size, tam ısırmalık kıvamda Mert. Bayıldım fotoğralarınıza vallahi. Keyifler bol olsun. Doğumu sormuşsun, nispeten bize yakın diye Ataşehir Memorial'ı düşünüyorum ama gidip gördüğümden değil, sadece aynı grubun hastanesi diye. Henüz doktoruma da sormadım, normalde Okmeydanı ve Etiler'de çalışıyor, doğum için Ataşehir'e geçer mi bilmem. Geçemem derse, o zaman bir karar vermemiz gerekecek. Bakalım, Hale Hanım da benim gibi, hafta hafta ilerliyoruz hamilelikte, ileriye dönük tek konuşmamız geçen gün kan değerlerimle ilgili oldu. Değerlerde hafif bir azalma var ama hiç sorun değil, bu değerlerle doğuma gidebiliriz dedi, o kadar. Bakalım, iki hafta sonra muayene var, hem bu konuyu açayım artık diyorum hem de kordon kanı için ne düşünüyor onu sorayım bir.
hayırlı olsun yeni eviniz. yeni bebeğiniz de yeni evinize gelecek deseneCanlarım merhaba,
Biliyorum merak ettiniz beni. Çok teşekkür ederim. Geçmişi henüz okuyamadım, nasıl okuyacağım onu da bilmiyorum ya :)...
Bizim hani şu ev işi vardı ya, işte onunla ilgili hareketli günler geçirdim. Çoğunuz evi aldığımı zannettiniz. Ben size bu konuyla ilgili bilgi verirken aldığımı söylememiştim almak istediğimizi söylemiştim. Bugün yarın banka kredi başvuru sonuçlarımızı bekliyoruz sonra da tapu işlemleri kısmetse. Sanırım bu bir hafta içerisinde gerçekleşir. Gerçi ne demişler ''gelin ata binmiş ya kısmet demiş''. Bakalım bir aksilik çıkmazsa bizim olur inşallah eğer hayırlısıysa tabi. Evin içi inanılmaz tadilat gerektiriyor. Baştan aşağıya herşey değişecek. Bu da sanırım bizim en az 2 ay zamanımızı alır diye tahmin ediyorum. Bu arada tabi mart tüp bebek planım ertelenecek. Ev işi hallolduktan yani tadilat işleri bittikten hemen sonraya kayacak maalesef. Sanırım Mayıs'ı bulur.
Benden haberler böyle arkadaşlarım. Hepinizi ayrı ayrı çoook öpüyorum....
Selam
pc yine kilitlendi aklımda kaldığınca yazıcam
Merye doğum cuma günü imiş, Sağlıkla süslünü kucağına al inşallah canım. Hayırlı doğumlar şimdiden.
Antitpo troitle ilgiliymiş. Canım biraz pratik kazanana kadar kayınvalidende kalman iyi olucak gibi. Sağlıkla ol haberlerinide en kısa zamanda alırız. Sezaryenle doğumda alttan muayene yapmıyorlar ben öyle biliyorum ama canım.
Herada bizim oğlanda ters duruyor sadece yangın günü dönmüştü sonra yine makat pozisyonu almış vazgeçmiyor bu yönden. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ayakkabı numaram değişmedi hala aynı ayakkabılarımı giyebiliyorum, ayak ve bacaklarımda bir sorun yok sonrası için nolur bilmiyorum tabi. sadece ellerim aynı durmuyor :) geceleride ellerimden uyuyamıyorum, kalkmaktada zorlanıyorum tutamıyorum hiçbiryeri hiçbirşeyi.
Denizverdi bak şimdiden uyuyamıyorum diye yazıyorum :) canım. Saolasın, bu hafta dra gidicektin noldu?
ZarpDeniz ayrıntılının bir haftası oluyor sanırım inşallah herşey güzel çıkar benimde birçok şeyim riskliydi dua ediyorum sağlıkla bebişimin gelmesi için canım. Tansiyon yine sıkıntı galiba ihmal etme tansiyon aleti temin et ve kendin kontrol et canım. Başağrın sinüztende olabilir geçmiş olsun. hareketlerine dikkat et, süslüne iyi bak. Benim bugünlerde yine hopluyor geçen bütün gün hastanedeydim ölçülmüştü hep 14 8. ama düşünmüyorum eskisi kadar hayırlısı diyorum. Çok hızlı hareket etmiyorum.Bebiş büyüdükçe kansızlığımda artıcak, tansiyonumda bunun farkındayım.
Alabama maşallah oğluşuna hımm miss gibi kokusu geldi, Allah nazardan korusun, başındaki konak olayı için kursta bir bilgi verilmişti. Anne sütü ile ovmak iyi geliyor denilmişti.
Eşya konusunda benimde ev küçük birde oda yapma yaşında oda yapmayı tercih ettim şifonyerimi ortak kullancaz, paylaşımı öğretiyorum şi,mdidenOğluş ve ben başlangıç için ayrı odada olucaz.Park yatak kullancam. Bende Merye gibi korkarım aramızda alıp yatıramam, hatta Zarpdenizin korkularını taşıyorum nasıl bakıcam, nasıl emziricem, nasıl yıkıycam, inşallah sen gibi emzirebiliriz.
Limon Kabuğu nerelerdesin inşallah herşey yolundadır?
Deniz Bulut kendi drun olmuşsun ve yine doğruyu bulmuşsun oğluşun rahatlamış biraz sevindimHep sıkıntılardan uzak olsun, sağlıkla, tatlı uykularla büyüsün.
Ohhhh Merye, senden haber alabildigimize sevindim, hepimiz merak ettik hatta bebisi dogurduguna bile karar vermistik, neyseki gunun cok yaklasmis. Allah saglikla dunyaya getirmeni nasip etsin, bir avazda kurtarsin. Vakit yaratinca bize bir sekilde yaz yoksa yine merak ederiz. Biz de sana ve Meryem'e bol sanslar diliyoruz. Bu arada cati-baca kontrollerinden bahsetmissin, bana endiselenecek bir sey daha cikti demektir.:26:
Herada, Masallah artik 3.trimester'a giriyorsunuz.Baska bir arkadasim da yataktan kalkarken zorlaniyor, O da dirseklerini kullandigini soyledi. Kordon kani detaylarini ogrenince paylasirsan sevinirim, umarim kontrolunuz cok guzel gecer, Gunes'in yuzunu gorursunuz.
Alabama, Masallah, bu resimlerde Mert'in simasini biraz degismis buldum.Biz de O'nun yanaklarindan kokluyoruz. Cizelgeyi tekrar deneyeyim simdi, dun denedim eklenmedi, sagolasin.:13:
Denizverdi, bizim buralar sicak canim, size biraz sicak hava gonderiyorum; biz de lutefn biraz soguk hava alalim.
Baharnaz, insallah bebeklerimize saglikla gelecekler canim. Tansiyon aleti bakiyorum. Bugun KBB doktoruna gittim sinuzit icin nasal sprey kullanmami ve vicks bugusu yapmami onerdi, bebege bir zarari olmayacagini soyledi. Ama bir de kendi doktoruma danisacagim, iki fikir almak da fayda olabilir.
Patikler, Biz evinizi size aldirip oturtmustuk bile...Umarim yakinda islemler biter, istediginiz gibi de yaptirirsiniz canim, yanliz tadilat her zaman beklenilenden daha fazla cikar buna hazirlikli olmanizi oneririm. Ama bittikten sonra her seyin istediginiz gibi olmasi cok keyif verici tabii...Arkasindan da tedavi planlarina baslarsiniz, sen nasil olsa simdiden hakiki polen-bal yiyorsun, eminim faydasi olacaktir.
Deniz Bulut, iyi uyudunuz mu yine?
evet karşılıklı yazıyoruzDeniz Bulut, ben yazarken sen de yaziyormusun, simdi okudum son gelismeleri canim. Batu'daki olumlu gelismelere sevindirici, umarim mamayi da devlet oder de biraz daha rahatlarsin. Yeni mamanin icinde ne var peki? Koyun sutu mu? Yeniden gecmis olsun canim.
evet sezeryendi. ben epidural sezeryeni öneririm. ilk 2 günü zor. 3. gün hafifliyor. 4. günden sonrası rahat. ama acemi annelere sonrası zor. yanına annen vs gelecek değil mi?Deniz Bulut, hakikaten yine ayni anda yazmisiz.Bana uzakdogudaki doktorum gecirdigim laparoskopilerden sonra sezeryan senin icin daha uygun demisti ama Istanbul'daki doktorumla hic o boyutlara gelmedik, hatta buradaki ile de henuz konusmadim ama yazilanlari okuyunca endiselenmeye basladim. Senin sezeryandi degil mi? Sanirim bana kalirsa ben sezeryani tercih ederim.
Canlarım merhaba,
Biliyorum merak ettiniz beni. Çok teşekkür ederim. Geçmişi henüz okuyamadım, nasıl okuyacağım onu da bilmiyorum ya :)...
Bizim hani şu ev işi vardı ya, işte onunla ilgili hareketli günler geçirdim. Çoğunuz evi aldığımı zannettiniz. Ben size bu konuyla ilgili bilgi verirken aldığımı söylememiştim almak istediğimizi söylemiştim. Bugün yarın banka kredi başvuru sonuçlarımızı bekliyoruz sonra da tapu işlemleri kısmetse. Sanırım bu bir hafta içerisinde gerçekleşir. Gerçi ne demişler ''gelin ata binmiş ya kısmet demiş''. Bakalım bir aksilik çıkmazsa bizim olur inşallah eğer hayırlısıysa tabi. Evin içi inanılmaz tadilat gerektiriyor. Baştan aşağıya herşey değişecek. Bu da sanırım bizim en az 2 ay zamanımızı alır diye tahmin ediyorum. Bu arada tabi mart tüp bebek planım ertelenecek. Ev işi hallolduktan yani tadilat işleri bittikten hemen sonraya kayacak maalesef. Sanırım Mayıs'ı bulur.
Benden haberler böyle arkadaşlarım. Hepinizi ayrı ayrı çoook öpüyorum....
Selam
pc yine kilitlendi aklımda kaldığınca yazıcam
Merye doğum cuma günü imiş, Sağlıkla süslünü kucağına al inşallah canım. Hayırlı doğumlar şimdiden.
Antitpo troitle ilgiliymiş. Canım biraz pratik kazanana kadar kayınvalidende kalman iyi olucak gibi. Sağlıkla ol haberlerinide en kısa zamanda alırız. Sezaryenle doğumda alttan muayene yapmıyorlar ben öyle biliyorum ama canım.
Herada bizim oğlanda ters duruyor sadece yangın günü dönmüştü sonra yine makat pozisyonu almış vazgeçmiyor bu yönden. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ayakkabı numaram değişmedi hala aynı ayakkabılarımı giyebiliyorum, ayak ve bacaklarımda bir sorun yok sonrası için nolur bilmiyorum tabi. sadece ellerim aynı durmuyor :) geceleride ellerimden uyuyamıyorum, kalkmaktada zorlanıyorum tutamıyorum hiçbiryeri hiçbirşeyi.
Denizverdi bak şimdiden uyuyamıyorum diye yazıyorum :) canım. Saolasın, bu hafta dra gidicektin noldu?
ZarpDeniz ayrıntılının bir haftası oluyor sanırım inşallah herşey güzel çıkar benimde birçok şeyim riskliydi dua ediyorum sağlıkla bebişimin gelmesi için canım. Tansiyon yine sıkıntı galiba ihmal etme tansiyon aleti temin et ve kendin kontrol et canım. Başağrın sinüztende olabilir geçmiş olsun. hareketlerine dikkat et, süslüne iyi bak. Benim bugünlerde yine hopluyor geçen bütün gün hastanedeydim ölçülmüştü hep 14 8. ama düşünmüyorum eskisi kadar hayırlısı diyorum. Çok hızlı hareket etmiyorum.Bebiş büyüdükçe kansızlığımda artıcak, tansiyonumda bunun farkındayım.
Alabama maşallah oğluşuna hımm miss gibi kokusu geldi, Allah nazardan korusun, başındaki konak olayı için kursta bir bilgi verilmişti. Anne sütü ile ovmak iyi geliyor denilmişti.
Eşya konusunda benimde ev küçük birde oda yapma yaşında oda yapmayı tercih ettim şifonyerimi ortak kullancaz, paylaşımı öğretiyorum şi,mdidenOğluş ve ben başlangıç için ayrı odada olucaz.Park yatak kullancam. Bende Merye gibi korkarım aramızda alıp yatıramam, hatta Zarpdenizin korkularını taşıyorum nasıl bakıcam, nasıl emziricem, nasıl yıkıycam, inşallah sen gibi emzirebiliriz.
Limon Kabuğu nerelerdesin inşallah herşey yolundadır?
Deniz Bulut kendi drun olmuşsun ve yine doğruyu bulmuşsun oğluşun rahatlamış biraz sevindimHep sıkıntılardan uzak olsun, sağlıkla, tatlı uykularla büyüsün.
canım bakıcı işini hiç sorma. bu seferki idare eder ama vize cezalısıymış. mayısta ülkesine gidecek 1 hafta mı 3 ay mı kalacak belli değil. çıkarken belli oluyormuş. ben gitmeden size yeni bakıcı bulur alıştırırım diyor ama ben işte olacağım o nedenle haftaya yenisini alırım herhalde. inşallah böyle gitmez. şu çocuğu 1 yaşına getirebilecek birini bulurum.
senin bebek büyük gelecek ya 0 uyku olmaz. tabii arada hastalanacaklar diş çıkaracaklar uykusuz geceler çok olacak ama sonra telafi edilir. bebek olunca telefi edecek zaman olmuyor o kötü.
sağol canım krem için ama bizimki krem ile geçecek gibi değil. hatta kortizonlu krem ile bile geçmez zira mamadan olduğu belli oldu. o mamaları yedikçe yenisi oluştuğu için geçmesi olanaksızmış. salak çocuk doktorları 3 ay götürdüğüm de son ay götürdüğüm de uyarmadı. iyi ki çocuk alerji uzmanına götürmüüm.
inşallah 4 lü test ve detaylı güzel geçer. doktorlar içini rahatlatırlar.
merye eğer hiç sancı açılma olmazsa ve suni sancı verirlerse genelde başarılı olamıyorlarmış. 12-24 saat korkunç sancı çektiğinle kalıyormuşsun ve sonunda yine sezeryene alıyorlarmış. ben bunu araştır ve açılma yoksa boşuna suni sancı çekme derim. doktorunla bir konuş istersen.
ikinize de maşallahben tam anlamam ama sen dediğin için babaya benziyor
herada sezeryen yaptıracaksan hastanenin yeri önemli değil. bavulunu alıp gidiyorsun. allah korusun acil bir durum olsa o zaman doktoruna telefon edip dediği yere gidersin. hale hanım ataşehire geçemezse sen buraya gelirsin sorun olmaz herhalde. inşallah sorunsuz geçirip son haftaları kızını kucağına alacaksın.
hayırlı olsun yeni eviniz. yeni bebeğiniz de yeni evinize gelecek desene
eller için sık dişini doğumdan sonra geçiyor (istisnalar hariç) ama ne yazık ki hemen değil. üstlik akşam ve sabah erken saatlerde emzirsen de biberon da versen eziyet vermeyi sürdürüyor. bebeği tutarken hem uyuşuyor hem karıncalanıyor. çeken bilir. ama azalıp 2. aydan sonra geçiyor. şimdi ancak çok zorlarsam sızlayıp uyuşuyor benimkiler.
Ohhhh Merye, senden haber alabildigimize sevindim, hepimiz merak ettik hatta bebisi dogurduguna bile karar vermistik, neyseki gunun cok yaklasmis. Allah saglikla dunyaya getirmeni nasip etsin, bir avazda kurtarsin. Vakit yaratinca bize bir sekilde yaz yoksa yine merak ederiz. Biz de sana ve Meryem'e bol sanslar diliyoruz. Bu arada cati-baca kontrollerinden bahsetmissin, bana endiselenecek bir sey daha cikti demektir.:26:
Herada, Masallah artik 3.trimester'a giriyorsunuz.Baska bir arkadasim da yataktan kalkarken zorlaniyor, O da dirseklerini kullandigini soyledi. Kordon kani detaylarini ogrenince paylasirsan sevinirim, umarim kontrolunuz cok guzel gecer, Gunes'in yuzunu gorursunuz.
Alabama, Masallah, bu resimlerde Mert'in simasini biraz degismis buldum.Biz de O'nun yanaklarindan kokluyoruz. Cizelgeyi tekrar deneyeyim simdi, dun denedim eklenmedi, sagolasin.:13:
Denizverdi, bizim buralar sicak canim, size biraz sicak hava gonderiyorum; biz de lutefn biraz soguk hava alalim.
Baharnaz, insallah bebeklerimize saglikla gelecekler canim. Tansiyon aleti bakiyorum. Bugun KBB doktoruna gittim sinuzit icin nasal sprey kullanmami ve vicks bugusu yapmami onerdi, bebege bir zarari olmayacagini soyledi. Ama bir de kendi doktoruma danisacagim, iki fikir almak da fayda olabilir.
Patikler, Biz evinizi size aldirip oturtmustuk bile...Umarim yakinda islemler biter, istediginiz gibi de yaptirirsiniz canim, yanliz tadilat her zaman beklenilenden daha fazla cikar buna hazirlikli olmanizi oneririm. Ama bittikten sonra her seyin istediginiz gibi olmasi cok keyif verici tabii...Arkasindan da tedavi planlarina baslarsiniz, sen nasil olsa simdiden hakiki polen-bal yiyorsun, eminim faydasi olacaktir.
Deniz Bulut, iyi uyudunuz mu yine?
Deniz Bulut epiduralda bel ağrısı yaşandığı ve ilerleyen zamanda da geçmediği ağrıların tekrarlandığını söyleyenler var ama sanırım sen öyle bir şey yaşamadın,
hatta Alabamada epidural olmuştu
yeni eviniz hayırlı olsn inş.çok eski ev değildir ben sevmiyrm eski evleri hep ilk oturan olmak istiyrm neyse sen bakma bana inş.ayeni evin uğurlu gelecek bebşle gelecek inş.
ya ne yangını ben kaçırkmışm onu allah korsn nerde yangın olmş ben de çok korkurm nasl bakacam diye geçenlerde gördm bir tane 14 günlük çok küçük ve naif ti ellemeye korkacam galiba
uyarın için sağl canm ya aklmda olsun soraym dr uma gerçi o açklk olmdığını hep söylüyrdu en sonunda onunla ilgili birşey demedi herhalde açıklık vardr neyse cuma günü görüşem inş
canm gerçi sen de izlemşsin galiba 1 yaşına kadar inek keçi sütleri bebeklere verilmiyrmş demir eksikliği bilmem ne yapıyrmuş inş.raporun çıkarda bebşin ve sen rahatlarsınız sen hiç arada denenmiyrsn değlmi süt vermeyi belki gelir diye gerçi geç olmştur ama
bakıcı işn yine olmamş hayrlısı inş.çok iyi birini bulacan inş.
şimdi bu yeni yasada 2 yıl ücretsiz izin varya o amirlerin inisiyatifinde mi yoksa direk bize mi bağlı bir bilgin varmı daha şimdiden ne zaman gelecen demeye başlamşlar daha amirime söylemedim
çok güldm valla çatı baca iyi espri oldu neyse denizbulutun söylediklerini yabana atmamak lazım sğolsn uyrdı yakında görecez
ama benim vajinada sürekli yanma bıcak iğne batması gibi şeyler oluyr acaba o açıklık ile ilgili olamazmı sürekli acıyo yanıyo gibi bşyler olyrda neyse allh heppimizi bi rrahat güzel şekilde kurtarsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?