herada canım insan mecbur öğreniyo valla darısı size insallah demek makat bakalım döncek
mi Güneş hanım. doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun karar verdin mi?
merye hoşgeldinnn meraktaydık hadi az kaldı allah bi avazda kurtarsın canımm ayy cok heyecanlı o gunler aklıma geldi.
mert bey ellerinizden öper
Deniz çok geçmiş olsun. Gerçekten de doktorlar bir yere kadar yardımcı olabiliyor. İyi ki düşünmüşsün bu alternatifi. Umarım testler iyi çıkar. Mama gerçekten pahalıymış, inşallah oraya kadar varmadan hallolur Batu'nun sıkıntısı. Çaresiz kalmak insanı kötü eder, inşallah gün güne atlatırsınız.
Alabama'cım, bravo arkadaşıma. Bir çocuğuna doktor olan anne daha. Anacım maşallah uğraşmışsın ve uğraşların da sonuç vermiş. Kocaman kokla Mert paşayı benim için. Allah kolaylık versin. Valla sayılı gün bir şekilde geçiyor işte, sanırım artık günlerin yavaş geçmeye başladığı zamanlara yaklaştım. Yavrucuğum şimdilik makat duruşunda. Doktor da daha var dedi, bu haftalarda bebeklerin yarısı makat yarısı düz duruşta olurmuş. Hayırlısıyla yaşayıp göreceğiz inşallah.
Merye, artık topic ahalisi olarak doğurduğuna kanaat getirmiştik. Demek Cumaya kızını kucaklıyorsun. Çok rahat bir doğum olsun, Allah yardımcın olsun...
Zarpdeniz, dörtlü sonucun iyi gelecektir inşallah. Randevularda kolaylıklar diliyorum sana. Sinüzit için de çok geçmiş olsun diyorum, başağrılarını da tetikliyordur. Ticker'ını görmeyi dört gözle bekliyoruzİsim konusunu sorma arkadaşım. Gerçekten de zorlu bir işmiş.
Baharnaz'cım, çok geçmiş olsun arkadaşım. Annem de abime hamileyken ellerimle hiçbir iş yapamazdım, tencere bile tutamazdım, ölürdüm ağrıdan diye anlatır hep. Hayırlısıyla 8. aya girdin bugün, vaktinde gelsin oğluşun, sağlıkla kucakla inşallah. Benim şişlikler hafif düzeyde ama ayakkabı numaram büyüdü, en başından beri yüzük de takmıyorum zaten. Önlem olsun diye başından beri tuz tüketimimi sınırlamıştım, belki onun da bir faydası oluyordur. Ancak şimdiden yataktan kalkarken hafif zorlanmalar başladı, Allah yardımcımız olsun. Allah dileyen herkese tez zamanda bunları yaşamayı nasip etsin inşallah.
ay sorma ya ne heyecanlı günler çok ta korkum var inş.ikizide sağ salim kurtulacaz bu işten diye çok dua ediym bsenin bebşle ilgi allah çşükür güzel paylaşmların var o notları da aldım umarım kullnmam ama işte belli olmaz konak rahatsızlığı kırmızı beneklerde ilgii değlmi
allh bebiini size sizi de ona bağşlasın canm
arada abdest bölgesinde korkunç bıcak batmalrı hissssedyirm dün akşam çok kötü idi çok kıvrandırdı beni ya birde drlar her gidiişimde artık alltn muayene ediyrlar ve ellerini koyuylar açıklık varmı diye ablam bizde böyle bakmazlarıdı diyr sizde bakıyrlarmıydı 36/37 haftadan sonra bakmaya başladılarda
inşallah gerekmez canım. konak bebegin kafasında kabuk gibi sarı bişi yumuşayınca kalkıyo banyoda çıkıyo. elle kaldırmamak lazım yumuşatıp bebe fırçasıyla taramak gerekiyor. kırmızı benekler ise vucudda ve bebeğin yüzünde çıkıyor aynı zamanda sanki iltihaplı gibi olanları da var onları da kesinlikle ellemeden krem sürerek iyileştirmek gerekiyor. bahsettiğim oksidin losyon süt gibi içinde sanırım pudra gibi bişi var banyodan sonra sürüp peeling gibi ovunca kısa sürede kırmızı lekeleri sivilceleri yokediyo. ben alttan muayene olmadım çünkü benim oğlum makat duruyodu açılmanın önemi yoktu sezeryan olduğum için çatı vs muayenesi olmadım. alttan baktığında da elle bakmadı hatırlamıyorum.yerim ben onu annesi sana benziyr gibi geldi sen ne çok sarı bişeysin öyle
inşallah gerekmez canım. konak bebegin kafasında kabuk gibi sarı bişi yumuşayınca kalkıyo banyoda çıkıyo. elle kaldırmamak lazım yumuşatıp bebe fırçasıyla taramak gerekiyor. kırmızı benekler ise vucudda ve bebeğin yüzünde çıkıyor aynı zamanda sanki iltihaplı gibi olanları da var onları da kesinlikle ellemeden krem sürerek iyileştirmek gerekiyor. bahsettiğim oksidin losyon süt gibi içinde sanırım pudra gibi bişi var banyodan sonra sürüp peeling gibi ovunca kısa sürede kırmızı lekeleri sivilceleri yokediyo. ben alttan muayene olmadım çünkü benim oğlum makat duruyodu açılmanın önemi yoktu sezeryan olduğum için çatı vs muayenesi olmadım. alttan baktığında da elle bakmadı hatırlamıyorum.
merti genelde babaya benzetiyolar ama bana da benzetenler var. ikimize de benziyo aslında bende babası da beyaztenliyiz. saçlarım röfle ama açık kumralım baba tarafım yugoslavgöçmeni o tarafa benzetirler rumeliliyiz.:87:
merye cans hoca..... canlı iyi akşamlar
iyi akşamlar canm
Selam
Denizverdi evet canım AntiTpo yüksek çıkınca dedi dr bu hastalığı antikorlarında taşıyorsun genetik almışsın diye hiç sormadım madem genetikse niye ilaç alıyorum diye ama bu ilaç T4 ümü düzenliyor sanırım çünkü sınırın altında olan oydu.
Seninde işler eşyalar karışmış bende ZarpDenize katulıyorum inşallah görevliler gelmeden herşey yerine girer, en ufak birşeyi bile bahane edebilirler. Makine konusunda Bosh hk yorum yapamıycam bilmiyorum bende Arçelik kullanıyorum çokta ayrıntılı teknoljiye girmemeye özenb gösteririm alırken herhalde birde ZarpDeniz yazmış ya ayarlıyorsun sen evde yokken yıkıyor diye aklıma geldi eşim geçen gün yangından sonra araştırmaları okumuş en çok yangın evde yokken yada uyurken çalıştırılan çamaşır ve bulaşık makinasından çıkıyormuş o yüzden artık dikkat etmeye çalışıyorum uyanıkken ve evde iken çalıştırmaya.
Evet kkya sabah girdim yine sorun oldu hep kilitlendi birşey yazamadım canım.
ZarpDeniz bugünkü muayee sonucu yazarsın inşallah herşey yolunda gider, ayak tabanım yanmışmıydı hatırlamıyorum ama hep bir yangınım var geceleri üstümü hep açıyorum yetmedi göbüşüde açıyorum :) ateş basıyor geceleri çok uyandığım için camlarıda açıp önünde 3-5 dk soğuk havayı alıp tekrar uyumaya gidiyorum :) hamilelikte herşey yaşanıyor. kesin sonuç AS diye yazmışsın ya canım ben pek öyle düşünmüyorum hayırlısı. İnşallah kan sonuçların güzel gelir canım yalnız yaştan dolayı bazı riskler bizde daha fazla çıkıyor sonuçta benimki 180 de 1 gelmişti. İnşallah gönlünü ferah kılacak iyi bir sonuç gelir.
Ellerim ellerim ellerim sabah çocuklar için hikaye yazdım, kalem tutamıyorum ödevimizdi çivi yazsı gibi kursu bırakmadım gidiyorum ama yazı yazmıyorum etkinliklere katılıyorum ne zamana kadar bilmiyorum.
Sevgili Herada ve Baharnaz Merhaba
Biraz once sonunda cizelgemi yaptim fakat bunu KK'ya nasil eklenecegini henuz cikaramadim, hatirliyor musunuz?:26:
canım merye.... okuyordum...meryem daha gelmemiş..cuma gelicekmiş... bisde hep almıştır kucağına diye tahminlerde bulunmuştuk...kendine ve bebeğine çok iyi bak sevgili merye...daha dün yalnıs gidiyorum derken bak 3 gün sonra alacaksın yavrucuğunu kucağına..hep soruyordum şimdi net öğrendim işte..demek cumaya geliyor kısımıs...şimdiden hayırla gelsin kısın meryem..yanaklarından da öptüm farset...şimdi çıkmalıyım.artık yarın yasarım ...hoşçakal.sevgiyle kal duası bol arkadaşım
merye canım sen normal doğum yapacaksın değil mi ? o zaman bu muayene normal diye biliyorum hatta ben önceden bunu okumuştum da ay sezeryan olcam da bu çatı muayenesi olmayacak diye sevinmiştim. doğum her türlü zor arkadaşım sezeryanda zor normal de zor kim ne derse desin kadının işi her türlü zor. ama bunca zorluğa rağmen ne sızlanıyoruz ne pişman oluyoruz allah bize bu duyguları vermiş istemekten vazgeçmiyoruz allah tüm isteyenlere versin.
denizverdi canım sen istemişsin diye koydum resimleri.ayne dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlat olsun da kime benzemiş önemli değil ayrıca bebeler büyüdükçe çoook değişiyo. benim çamaşır makinemde bosh hayatım ve çok memnunum. tavsiye ederim.
hülyacığımı ben aşağıda bazen görüyorum okuyo ama sanırım yazmaya vakit bulamıyo yoğunluktan.
kolay gelsin şekerim.
Merye'cim, kolay bir doğum olsun inşallah. Doğum haberlerini, güzel müjdeni bekliyoruz. Analı, babalı, sağlıklı, bol kısmetli, keyifli, sevdicekleriyle doyasıya yaşayacağı güzel bir hayatı olsun minik prensesinin.
Beni sormuşsun, doktorla henüz konuşmadım ama normal doğum olacağını sanmam. Kendimi sezaryan fikrine alıştırmış durumdayım.
Alabama, 41 kere maşallah size, tam ısırmalık kıvamda Mert. Bayıldım fotoğralarınıza vallahi. Keyifler bol olsun. Doğumu sormuşsun, nispeten bize yakın diye Ataşehir Memorial'ı düşünüyorum ama gidip gördüğümden değil, sadece aynı grubun hastanesi diye. Henüz doktoruma da sormadım, normalde Okmeydanı ve Etiler'de çalışıyor, doğum için Ataşehir'e geçer mi bilmem. Geçemem derse, o zaman bir karar vermemiz gerekecek. Bakalım, Hale Hanım da benim gibi, hafta hafta ilerliyoruz hamilelikte, ileriye dönük tek konuşmamız geçen gün kan değerlerimle ilgili oldu. Değerlerde hafif bir azalma var ama hiç sorun değil, bu değerlerle doğuma gidebiliriz dedi, o kadar. Bakalım, iki hafta sonra muayene var, hem bu konuyu açayım artık diyorum hem de kordon kanı için ne düşünüyor onu sorayım bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?