38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizcim,hayirli olsun calismalara baslamissin:)
insallah hersey yolunda gider.bende igneleri yaparken bir cerrah titizligi ile yapiyordum.azicik hava varsa debeleniyordum cikarmak icin.delikafadulden
Ve hemen hemen her igne sonrasi icime fenalik geliyordu oyle korkuyordum...

Moniiiim geriye dönük oku yazışmamızı,dün denizle yazıstık ama pek kalamadım,döndüğümde o gitmişti senağlama

merhaba önceden tüp bebek yaptırmış olanlar birşey sormak istiyorum. ben dün nisan ayında tüp bebeğe başlıyayım diye karar vermiştim ama esti yarın bahçecideki doktoruma gitmeye karar verdim. yarın uygun bulursa yarın başlayacağım bekle derse 1 ay bekleyeceğim (geçen seneki kürtajdan kalma çok hafiflamiş ama rengi açılmış tam beyaz olmamış bir akıntım var o engel olur mu diye soracağım) şimdi başlayalım derse kaç günde bir kontrole gidiliyor? ne kadar sürüyor? işime uzak ve henüz sonuç almadan herkes duysun sorsun da istemiyorum.işten izin almak da istemiyorum (yumurta toplama ve transfer günleri falan hariç) acaba idare edebilir miyim? sizinki nasıl oldu kaç gün sürdü?

Önce hangi protokol uygulanacak o önemli deniz,uzun kısa hangisi?Çünkü kontroller ve süre ona göre degişiyor,sanırım yumurtlamanda problem yoktu,o yüzden uzun protokol yapılır.Adetinin 21. günü gidiyorsun,o gün lucrin iğne veya suprecur burun damlası veriliyor yumurtalıklarının baskılanması için,ama bahçeci lucrin iğne veriyor.Her akşam aynı saatte,bana altı demişlerdi,bu iğneleri karnından kas içine yapıyorsun,sana gösterecekler zaten.Adet olana kadar bu iğneye devam ediyorsun,adet olunca 2. günü kontrol için ve ayrıca puregon veya gonal f tarzı yumurtalıkları uyarıcı iğnelerin hakkında bilgi almak için gidiyorsun merkeze,asıl yoğunluk bundan sonra baslıyor.Her iki günde bir kontrol,usg ve e2 kanda bakılıyor.Foliküllerinin durumuna göre ilaç dozu ayarlanıyor,yumurtaların beklenen büyüklüge eriştiğinde de sana belli bir saat veriliyor ki bu yumurta toplama işleminden 36 saat öncesi oluyor,çatlatma iğneni oluyorsun,pregnyl oluyor genelde.Sabah aç karnına 36 saat sonra çatlatma iğnesinden, opu yani yumurta toplama işi için alman hastanesine gidiyorsun,narkozla yumurtaların toplanıyor,aynı gün kaç yumurtan olduğu söyleniyor,aynı gün eşinden de örnek alınıyor.Sonrasında embriyolog arayarak embriyoların hakkında ve transferin hangi gün olacağı hakkında bilgi veriyor ve transfeeeeer.Sonra 12 gün dinlenme süreci ve kan testinde innnşallah pozitif sonuç.OOY OOOY yoruldum yahuuu,bu kadar yazdığım gözünü korkutmasın,su gibi geçip gidiyor,çünkü güzel bir hediye var bu işlemlerin sonunda:ecrin_bebek:

sağol dilaram. benim yumurtalarım var halen fsh e2 seviyelerim de iyi ama yaş dolayısıyla yine de kısa protokol yapacaklar. zaten beklemeyelim tüp bebek deneyelim dememizin nedeni de yaş. 42 oldum artık. cumartesi başlarsam pazartesi çarşamba ve cuma yarımşar gün izin almam gerekecek. ne uydursam acaba? 1 haftayı idare ettim 2. hafta zor. olmadı 2. hafta izin alırım. hayrılısı artık. bakalım dr ne diyecek başlayacak mıyım?

Esimin rahatsızlığı var falan de,aman ha Allah gecinden versin,dr durumunu uygun bulursa hemen baslatır niye baslatmasın ki?Her ne olursa olsun kolay gelsin,hdi bakalım hayırlısı olsun,ama olsuuuuuna.s

ah canim gozunaydin:)ne guzel bir duygu degilmi?benim heo aklimda 8 haftadiki us doktorun ekrana bakip bana soyledikleri(nekadar atmaya claissamda 12 haft falan olana kadar rahat yok..yarin daha keseyi gorecegiz...sen nekadar siklikla doktora gidiyorsun?

Defne kardes,
insallah bu sefer hersey yolunda gidecek,sakin kotu tecrubelerin aklina gelmesin..
bebesi gormek tabii ki cok guzel bir duygu,biz henuz cok net goremiyoruz ama atan kalbi cok net onu gorunce yuregim sevinc doluyor.icinde bir can tasimak inanilmaz bir duygu!
kontroller icin dr.um hangi aralarla gelmek istiyorsan sec,icinin rahat etmesi icin dedi.istersen her hafta gel istersen 2 haftada bir.ben 2 haftada biri gidecegim simdilik.hersey yolunda olduguna gore..

Dilarem, sana bravo dogrusu herkesin sorusuna cevap veriyorsun,enerjin hic azalmasin..bu formu sen mi acmistin,oyle birsey hatirliyorum sanki?

Dilarem, sana bravo dogrusu herkesin sorusuna cevap veriyorsun,enerjin hic azalmasin..bu formu sen mi acmistin,oyle birsey hatirliyorum sanki?
serpilcim bende dayanamaz giderim diye dusunuyorum..hakikaten dilareme bravo..yazdigim ama cevaplamayan cok yanitim var havada kalan sorularim ama form cok hizli gidince herhalde kimse geriye donup okuyamiyor diye dusunuyorum

serpilcim bende dayanamaz giderim diye dusunuyorum..hakikaten dilareme bravo..yazdigim ama cevaplamayan cok yanitim var havada kalan sorularim ama form cok hizli gidince herhalde kimse geriye donup okuyamiyor diye dusunuyorum

tabii eger kendini iyi hissedeceksen daha sik gidebiliyrsin,ama ben biraz daha dogal devam etsin istiyorum,hem bir sonraki gittigimde biraz buyumus gorecem daha hos olur:)
gercekten forum cok hizli,okumaya firsat bulamiyorum bende..ama bugun sakindi fazla gelen giden olmadi..

Yok kızlar bebitocum açmıştı hamile kaldı gittisenağlama Monişim devam ettirdi,ben sonradan katıldım,ilk baslarda pek giremiyordum,şimdi kızım büyüdü teyzeleri artık kendi kendine oyalanıyor,yerde battaniye üstünde parende atarak egleniyor,bazen sıkılıyor,geziyoruz ev içi tur düzenliyorum,sakinleştirip yine pc basına oturuyorum,böööle devam ediyoruz işteyerimseniben

Kızlar belki duymak istemeyeceginiz birşey söyliycem,ama malesef her dr.a gidene kadar hep soru işaretiyle geçiyor hamilelikler,hormonlardan herhalde hersey güllük gülistanlık giderken bile hep acabalarla dolaşıyorsunuz,hep kızdı dr.um bana.Hareketleri baslayınca ay bugün az oynadı,ay niye bu kadar debelendi.Komik bişey anlatayım,benim kız bigün coştu içerde:teytey:,resmen break dance yapıyor:dance:,eşim de espriyle can çekişiyo demez mi?Epey bi aglamıştımsenağlama,eşim de yaptığı sakanın altında ezilmişti:tomato:

yine de zaman buluyorsun,cocugu olanlar sizlanip duruyor zaman darligindan,sen yetisiyorsun buraya da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…