Canlarım
Hiç kimse yok mu ya. Ay hepinizi çok özledim. Nerdesiniz kızlar ya.
Sabahtan beri hastanedeyim. Oradan polikliniğe gittim daha yeni eve geldim. Gelir gelmez kendimi buraya attım valla. Ühü ühü ama kimse yook.:1no2:
merhaba önceden tüp bebek yaptırmış olanlar birşey sormak istiyorum. ben dün nisan ayında tüp bebeğe başlıyayım diye karar vermiştim ama esti yarın bahçecideki doktoruma gitmeye karar verdim. yarın uygun bulursa yarın başlayacağım bekle derse 1 ay bekleyeceğim (geçen seneki kürtajdan kalma çok hafiflamiş ama rengi açılmış tam beyaz olmamış bir akıntım var o engel olur mu diye soracağım) şimdi başlayalım derse kaç günde bir kontrole gidiliyor? ne kadar sürüyor? işime uzak ve henüz sonuç almadan herkes duysun sorsun da istemiyorum.işten izin almak da istemiyorum (yumurta toplama ve transfer günleri falan hariç) acaba idare edebilir miyim? sizinki nasıl oldu kaç gün sürdü?
sağol dilaram. benim yumurtalarım var halen fsh e2 seviyelerim de iyi ama yaş dolayısıyla yine de kısa protokol yapacaklar. zaten beklemeyelim tüp bebek deneyelim dememizin nedeni de yaş. 42 oldum artık. cumartesi başlarsam pazartesi çarşamba ve cuma yarımşar gün izin almam gerekecek. ne uydursam acaba? 1 haftayı idare ettim 2. hafta zor. olmadı 2. hafta izin alırım. hayrılısı artık. bakalım dr ne diyecek başlayacak mıyım?
ah canim gozunaydin:)ne guzel bir duygu degilmi?benim heo aklimda 8 haftadiki us doktorun ekrana bakip bana soyledikleriDefnecim,
bu sabah dr.daydim bebesi bir daha gordum icim rahatladi.7.hafta bitiyor bugun.dr.a durmadan biseyler soruyorum neden lekelenme var,seyahate gidebilir miyim,sunu yapayim mi v.s. adam oyle rahat cevap eriyor ki onu duyduktan sonra icim biraz daha rahatliyor.ama birkac gun sonre yine meraklanacam acaba hersey yolunda mi diye:)
cumartesi insallah bebisini gorunce seninde icin rahatlar
ah canim gozunaydin:)ne guzel bir duygu degilmi?benim heo aklimda 8 haftadiki us doktorun ekrana bakip bana soyledikleri(nekadar atmaya claissamda 12 haft falan olana kadar rahat yok..yarin daha keseyi gorecegiz...sen nekadar siklikla doktora gidiyorsun?
serpilcim bende dayanamaz giderim diye dusunuyorum..hakikaten dilareme bravo..yazdigim ama cevaplamayan cok yanitim varDilarem, sana bravo dogrusu herkesin sorusuna cevap veriyorsun,enerjin hic azalmasin..bu formu sen mi acmistin,oyle birsey hatirliyorum sanki?
serpilcim bende dayanamaz giderim diye dusunuyorum..hakikaten dilareme bravo..yazdigim ama cevaplamayan cok yanitim varhavada kalan sorularim ama form cok hizli gidince herhalde kimse geriye donup okuyamiyor diye dusunuyorum
dilaremcim merhaba nasilsin canim?
Yok kızlar bebitocum açmıştı hamile kaldı gittisenağlama Monişim devam ettirdi,ben sonradan katıldım,ilk baslarda pek giremiyordum,şimdi kızım büyüdü teyzeleri artık kendi kendine oyalanıyor,yerde battaniye üstünde parende atarak egleniyor,bazen sıkılıyor,geziyoruz ev içi tur düzenliyorum ,sakinleştirip yine pc basına oturuyorum,böööle devam ediyoruz işteyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?