Kızlar belki duymak istemeyeceginiz birşey söyliycem,ama malesef her dr.a gidene kadar hep soru işaretiyle geçiyor hamilelikler,hormonlardan herhalde hersey güllük gülistanlık giderken bile hep acabalarla dolaşıyorsunuz,hep kızdı dr.um bana.Hareketleri baslayınca ay bugün az oynadı,ay niye bu kadar debelendi.Komik bişey anlatayım,benim kız bigün coştu içerde:teytey:,resmen break dance yapıyor:dance:,eşim de espriyle can çekişiyo demez mi?Epey bi aglamıştımsenağlama,eşim de yaptığı sakanın altında ezilmişti:tomato:
kizlar selam. ben malum ders calisacagim diye pek giremiyorum ama aklim hep sizde.
serpilcim canim cok sevindim insallah bu mutlulugun hep daim olur.
dilarem senharikasin ya tam bir guzin abla gibisin ne guzel herkese cevap veriyorsun. seni takdir ediyor ve opuyorum. cok tatli olduguna emin oldugum kizini da.
En kısa zamanda sana da bir melek gelecek,benim kızımdan kat kat tatlı olcak hem de, innşalllah canım.Kızım da sizi öpüyor teyzelerikaydirigubbakcemile3
kızlar neredesiniz yaaaa!.....
ya bu moni ne yaptı?iyimi diye soran yok haaa:mymeka:,,,,
dilaremden başka kimse sormuyor valla,,,,,e kızlar biz böylemiydik eskiden,,,,,,herkesin tabiki sorunları var ama sormaklada insan eksilmez demia.s
zaten vah tüh ten hoşlanan bir insan değilim ama hal hatır sorulmasıda insanın hoşuna gider yani,,,,hepinize iyi gecelera.s.
dilaremden başka kimse sormuyor valla,,,,,e kızlar biz böylemiydik eskiden,,,,,,herkesin tabiki sorunları var ama sormaklada insan eksilmez demia.s
zaten vah tüh ten hoşlanan bir insan değilim ama hal hatır sorulmasıda insanın hoşuna gider yani,,,,hepinize iyi gecelera.s.
evet ya ben moneta heyecandan kalbimiz duracak snairimMerhaba canımın içi iyiyim,nooolsun,se nasılsın asıl,yarın kalbimiz hep birlikte atacakyerimseniben
ah balance ciminsallah yarin guzel haberlerle donerim canim:)size hemen yazarim..bugece bir gecsin:)canım yarın güzel haberler senden bekliyoruz inan sana dua ediyoruz siteye girmesekte aklımız burda defnecimmmmmmm hadi güzel keseleri görde biz teyzelere söyle.ikinizde güzel haberle dönün kızlar
ah roniyamcim sorma..omrumuzden omurler gidiyor...hamilekalmak icin deliye donduk uzulduk simdi uzuntu endise baska sekle dondu..bukadar zor bulunan birseyi kaybetmekorkusunadefnecim hadi bakalim yarin buyuk gun. su keseyi gor de biraz daha rahatlayalim.doktordan gelirgelmez yaz
ah MONICIM YAAA olurmu bak sen cok erken girip cikmissin askolsunkızlar neredesiniz yaaaa!.....
ah roniyamcim sorma..omrumuzden omurler gidiyor...hamilekalmak icin deliye donduk uzulduk simdi uzuntu endise baska sekle dondu..bukadar zor bulunan birseyi kaybetmekorkusuna(gercekten sagliksiz bir durum bu...serpilin yazdiig gibi eger gerginlik tuhaf bir rahatsizlik yoksa daha bir korkudayim bu nasil birsey ??nasil bir tedirgin yasam??sanki kan davasindayiz ve hep tedirgin kacmaya kacak gocek yasamaya calisiyoruz kaybetme korkusundan (inan bugun kimsenin beni bilmedigi hamileoldugumdan haberi olmadigi bir yerde hamilekalmak ve 9 ayi gecirip allah izin verirde cocougumu alip sevdikelrimin yanina donmeyi hayal ettim:)annem hergun gozumun icine bakiyor kayinvalidem ariyor aman dikkat et daha ne yapabilriim???suan hayatimi dondurdum bu mucizeyi devam ettirmeye calisiyorum ve beni duyacak yardim edecek tek varlik allahim...ya roniyamcim bir dokun bin ah isit..hamile kalmak bir kadini en mutlu edecek sey ama bence saglikla dogum yapabilmek en en mutlu edecek sey...
Canim seni cok iyi anliyorum. basimizdan kotu tecrubeler gectigi icin bir turlu pozitif dusunemiyoruz. lutfen korkma ve dua et. dedigin gibi bize ancak allah yardim edebilir. canim dur bakalim yarin su keseyi bir gor de sonra konusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?