38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Monetam,aşkların en güzeli:asigim:arkadaşların ennn vefalısı,kızımın dişliği,bugün büyük gün.Farkettiysen umut az diye,ben seni hiçbir zaman daha fazla umutlandırmamak adına pek olumlu msjlar yazmadımbenneyaptımki.Ama aramızda öyle bir sinerji var kiiii,senin sonradan daha fazla üzülmeni istemediğimdendi bu.Gerçi senin üzüntün de iki dakkalıktır,onu da bilirimdelikafadulden.Neyse git bakalım,umarım hamilesindir,ama degilsen bile eminim bir sonraki deneme için catal bıcak elinde hazır bekliyorsundur.Seni çoooook ama pek çooook seviyorum,iyilik timsali,mücadeleci,yeri geldiğinde kaplan gibi yırtıcı,yeri geldiğinde kedi gibi(kocamın kulakları çınlıyodur uykusunda şimdi:roflol:)uysal,duygusal,yufka yürekli ama bi o kadar da eli maşalıklava: bitanecik arkadaşımmmm

merhabalar arkadaslar,
var mi bize guzel bir haber???
moneta kardes insallah haberlerin guzeldir???nerelerdesin,cok bekletme bizi!!!
defnecim,gordun mu miniminnacik mucizeni?

Insallah Dilarem. hayirlisiyla hamile kalayim da dirdirlanayim. siz de yeter artik diye isyan edin. Ama ben kendi kendime soz verdim ne kadar tutmaya calisacagim bilmiyorum ama deneyecegim. aklima kotu seyler getirmeyecegim. simdiye kadar hep kotu dusundum kotu oldu. bundan sonra iyi dusunecegim. randevuya bugun keseyi gormeye gidiyorum ya da kalbini gorucem diye kendimi sartlandirip gidicem. ya gormezsem ya da ay gorucekmiyim acaba yok. boyle desem de inanmayin siz bana aynen senin dedigin gibi olucam

kizlar selam. hadi bakalim burda haberlerinizi bekliyoruz. insallah ikiniz de guzel haber verirsiniz.
monicim canim nerdesin

Roniyaam merhaba
Epeydir görüşemedik özledim vallahi. Bu arada kızlardan ne haber var. Defne ve Moniş'ten. ınşallah son durumlar güzeldir.

Yaaa, Monişimle Defne ne yaptı kızlar ya. Öleceğim meraktan. Hep aklım onlarda. Kaç gündür giremiyorum ben internette. Sabah hastaneye gidiyorum akşama kadar neredeyse işim bitmiyor. Eve gelince de oydu buydu derken sızıp kalıyorum.

Yav ne zormuş kızlar ya bu tüp bebek işi. Büyük konuşmak istemiyorum ama ikincisini denemeye hiç cesaretim yok. Bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.

canim arkadaslarim:)hepiniz ne guzel seyler yazmissiniz..bugun keseyi gorduk cok sukur:)ben 2 kan testini yaptirmadiigm icin bu onemliydi..doktorumda tup bebek saniyormus duyunca cok sasirdi bu bebek israrla spontan gelmek istedi diyor:)herneyse kese gunu ileuyumluymus ..aslinda 7 haftada falan kalp atimi icin bekleriz ama dedi(bu arada karindan us ile bakti)bir hafta sonra yine gelin kesenin gelisimine bakariz ama telaslanmak yok dedi...bende hic belirti olmayinca bile dertleniyorum dedim eger yorulmadiginiz bir hamilelik geciriyorsaniz bu agrilar sizilar olmaz onlar rahim kaslarinin verdigi agrilardir ve yoruldugunuz zaman ortaya cikar dedi..ancak 8. haftada bulanti bekleriz eger yoksa sagliksiz olabilir diye endiseleniriz dedi..dilaremcim sende bulanti olmusmuydu??coraspin folbiol ve apikobal almaya devam edecegim..dengeli beslenin dedi eti ihmal etmeyin dedi ..iste kizlar simdilik durum bu doktrumda dahil herkes teteikteyiz anlayacaginiz:))bugun annem karsima oturdu beni azarladi benneyaptımki olursa olur olmazsa olmaz diye dusun artik gerilme diye:)iste arkadaslarim durum bu darisi basiniza:)ah roniyamcim ben ne secret kuantum duusunce sanati ceki yasasi flaan okumus bir hatundum ama insallah ogunleri gorun hamile kalinca sokmuyor bunlar((darisi basiniza arkadaslarim insallah bu ay guzel haberleir bekliyorum:)))

ah denizcim enden okadar uzun suruyor isin?sen simdi yumurta takibinde degilmisin?bende cok takib edemiyorum ama?

defnecim hadi gozun aydin cok sevindim. ne yalan soyleyeyim dun aksam gogus agrim gecti diyince biraz telaslanmistim ben de. ama cok sukur iyi sonuclar hadi bakalim darisi kalp atislarini gormenin basina. canim cok sevindim

Defnee canım,
Yav çatlıyorum ne zaman geldin sen. Naptınız sen ve Moniş.

denizcim merhaba. ben bu arada ders de calistigim icin senin yazidigini gormemisim kusura bakma lutfen. maalesef kolay isler degil ama daha dur. pes etmek 2. yapamam demek icin cok erken. insallah hersey yolunda gider ve 2. ye gerek kalmaz canim. hadi senden de guzel haberler bekliyorum

yalniz denizcim neden isin o kadar uzun suruyor anlamadim. sadece usg ve kan degilmi baktiklari. acaba devlet hastanesi diye mi bu kadar uzun suruyor.

:çok üzgünüm:kızlaaaaarrrrr '..........
NEGATİF,,,,,,,,,,ümitlerim 3 cüye kaldı,,,,,,,,,,,birsürü aksilikler zincirinde oldu zaten,,,,,,sonuç gayet normal,,,,,,,3 ay sonra tekrar :sm_cool:

defnecim hadi gozun aydin cok sevindim. ne yalan soyleyeyim dun aksam gogus agrim gecti diyince biraz telaslanmistim ben de. ama cok sukur iyi sonuclar hadi bakalim darisi kalp atislarini gormenin basina. canim cok sevindim
sagol canim...ben gogus agrim gecti diyemi yazmisim?bak kendimde degilim galiba goguslerimin ucu cok aciyor ama goguslerimdeki o balon gibi sislik sanki sondu gibi geldi bana 2 gundur zaten benide o gerdiya birde hicbir agri sizi hissetmedim kasiklarimda....allahin dedigi olacak ne yapalim..bu senenin basinda tv da bir astrolog yay ve aslan burclari icin cok ilginc bir sene ne isterslerse ne dusunurlerse onun kat kat fazlasini gorecekler ama kotu dusunurlersedekotu seyleri cekecekler uzerlerine demisti..bende yay burcuyum ne zaman kotu birsey gelse o gelir aklima uzak tutmaya calisirim o dusunceleri

:çok üzgünüm:kızlaaaaarrrrr '..........
NEGATİF,,,,,,,,,,ümitlerim 3 cüye kaldı,,,,,,,,,,,birsürü aksilikler zincirinde oldu zaten,,,,,,sonuç gayet normal,,,,,,,3 ay sonra tekrar :sm_cool:
Ah Monetacim kiyamam sanasenağlama canim cok uzuldum ...bu duygulari yasayan kadinlar olarak ne dusunursen dusun aci verdigini hepimiz biliyoruz..ama canim biliyorsun mucizenin ne zmaan nasil nerden gelecegi belli degil...senin mucizenin daha zamani gelmemis..ama ben inaniyorumki 2009 da bu formada hamile olmayan kimse kalmayacak:)sen bu guzel dusuncelerinle en kisa zamanda bebecigini alacaksin kucagina:)hem donmuslarin var monetacim bu sefer cokkolay gececek...canim aksilik derken transferdemi aksilikler oldu?bende ayni seyi hissetmistim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…