merhaba ...
denızbulut ..batuya tekrar gecmıs olsun .. ınşallah alerjısı duzelır ..kedı olabılır mı acaba? yalnız tam dombili bu ya.. ısırmalık .. koparmalık ... lokum lokummm
alabama sana da kolay gelsın ... mertte buyumus maaşallah .. indıgo cocuklar kavramını duymus muydunuz ? sankı sızın cocuklar oyle bakıyorlar ..maaşallah
erverdı .. selammm .. deprem maalessef cok uzucu .. ama teknolojık anlamda cok gelısmıs oldukları ıcın cok az hasarla atlatıyorlar .. allah korusun bu şıddette bır deprem bızım ulkemızde olsaydı ...
neler yapıyorsun ? nasıl gıdıyor ?
bahrnaz gecmıs olsun .. bu agrılarla gececek galıba hamılelıgın .. kolaylıklar dılıyorum canım ..
lımonkabugu ..nerelerdesın? her seyın yolunda olmasını tum kalbımle dılıyorum ..
zarpdenız test sonucların ıyı cıkması dılegıyle ...
hereda agrıların gerı donmus ... gecmıs olsun ...
patıkler yenı evın ışlerı yogun ama bır o kadar da zevklıdır .. guzel guzel hayırlısıyla oturun inşallah...
hulyacım .. cok selammmm.....
selam ben 43 eşimise 51 bende denesem olurmu yoksa çokgeçmi olur arkadaşlar
güçlü kadını oynamaktan ben de bıktım. üstüne başımı dayabileceğim bir omuz istiyorum. yorgunum da. ama ne yapalım güçlü olmak zorundayım. ne olursa olsun oğlum için kendim için. allah çaresiz dert vermesin hepsi geçecek inşallah.cerebrum77, sabirkilic hoşgeldiniz.
deniz, çok geçmiş olsun.dilerim bu allerji seni çok uğraştırmaz.valla sen anlattıkça Umut'un bronşiolit olduğuna seviniyorum.bu kadar şeyin üstüne birde allerji kafayı yedirtirdi bana.aylardır ayakta durmaya çalışmaktan güçlü kadını oynamaktan pilim bitti.şükür kuzum iyi.
hamile arkadaşlar, ben bu hava nem cihazını az çalıştırdığımdan beri Umut'un burun tıkanıklığı azaldı.satın almadan önce doktorunuza sorun.günde sadece birkaç saat aralıklarla çalıştırıyorum.belki de oğlumun geçmek bilmeyen inatçı tıkanıklığının sebebiydi buhar makinası.
armut dibine düşer ve herşey olacağına varır sözleri doğru sanırımAltinyunus, buhar makinesi onerisini aklimda tutacagim canim. Annelik en zor mesleklerden biriymis, hala guclusun, daha pilin bitmedi, dayan canim.:13: Sen bayagi erken hissetmisin hareketleri masallah! Darisi yakinda bana umarim.
Deniz Bulut, Batu'ya tekrar gecmis olsun canim yaa... Yazidaki aciklamalar muthis! Ama hic yabancilik cekmedim okurken...Esimin abisinin bir oglu bir de kizi var. Kizlarini cok kiz gibi yetistirmek istememisler, pembe giydirmemisler, oyuncak bebek almamislar....Fakat sonunda kizcagiz biraz akli erince, hem bebeklerle oynamak istemis hem de pembe kiyafetler giymek! Dolayisiyla bizimkiler doganin dengesini degistirememisler! Her seyi oldugu gibi kabul etmek lazim yada sonunda hayiflanmamak lazim bu ailenin yaptigi gibi...
halen çıkmamış sanırım. inşallah yarın çıkar.Alabama, hayirdir niye yazamadin? Umarim hersey yolundadir.
Bizim 4'lunun sonucu hala cikmadi, bekliyoruz, en erken sanirim Pazar gunu ogrenebilecegiz. 20.hafta da da detayli ultrasondan sonra umarim rahatlayabiliriz ama dunku gittigim doktor amniyo sentezi onerdi. Sanirim orada 16-18.haftalar arasi yapiliyor ama burada her an yapilabilir dedi. Sonuclarimiz ciktiktan sonra Istanbul'daki doktorumla da gorusup ona gore karar verecegiz. Dun gece 4'te uyandim ve aklima takildigi icin de bir daha uykuya donemedim.:18:
inşallah bileklik ağrılarını azaltır. batu yu kontrole götürdük. dr kesin süt alerjisi var mamaya devam dedi. ama tek derdimiz süt değilmiş. neden ne bilmiyoruz ama bu ataklar arada böyle tekrarlayacakmış :18:dün sanki az daha iyiydi ama halen çok kaşınıyor yavrum benimSelam
Fıkra geçidi, bu geçide girenler paylaşılmış.
Boğaziçi, DenizVerdi, Cans, Deniz Bulut paylaşımlarınız güzeldi.
Zirve Doruk yazısı ayrı bir güzeldi.
Batunun resminde detaylar görülüyor canım benim ya. en son druyla görüşebildinmi ne dedi?
ZarpDeniz AS burda en son 24.haftaya kadar yapılıyor diye hatırlıyorum yanlış hatrlıyorsam arkadaşlar düzeltin. İnşallah sonuçlar iyi çıkar. İsim konusunda haklısın bebiş kalcak adı :)
BUgün dr günümdü, bebişimiz hala ters duruyor o günkü şiddetli ağrıda başını kaburgamın orya aiyi ce dayadığı içinmiş dik oturma pozisyonundan ziyade yatay oturma poziyonunda kalmam daha iyi olucakmış. Nisanın sonu gibi doğum olabilir dedi. Bebiş gelişimi haftasına göre uyumlu ideal kilosunda 2021 gr olmuş.annesi gibi tontiş olmuycak :) ellerim içinse fizik tedaviye görünüp bilekliği ona göre alabileceğimi değişik modelleri olduğunu fakat pek faydası olmuycağını söyledi kol ağrımda olduğu için. Durumumla ilgili bekleyip görcez şimdilik birşey yapılamaz dedi, doğumdan 2 ay sonra geçmezse Nörolojiye gidebilirmişim. Haftaya fizik tedavi bölümüne gidip yimnede bileklik şansımı denemek istiyorum. Özetle böyleyiz.
selam kızlar
yarın akşam kalabalık misafirim gelecek o yüzden iki gündür oğlan uyuduğu zaman iş yapmaya çalışıyorum o yüzden yazamadım. ancak oğlan emerken de bilgisayarı açıp ne yazmışsınız diye okuyabiliyorum. yoksa önemli birşey yok. bu arada denizbulut senin de mi hafta sonu misafirin varmış galiba yanlış anlamadıysam. sana da kolay gelsin eğer öyleyse.
bu arada canım batunun resminden anlaşıllıyor problem. inan benim oğlanında ilk ayı yüzü öyleydi tabi bizimkisi alerjik olmadığı için çok şükür iyileşti. alnının bi bölgesinde arada yine pıtırlar çıkıyo ama yine geçiyo bunada şükür. ama seni çok iyi anlıyorum o ilk birbuçuk ay ben her geçen gün ağlamaklı oğlanı alıp apar topar doktora gidiyordum göz kapaklarına kadar çıkmıştı yavrumun. zor yani insan dayanamıyor onu öyle görmeye. tabi eldivensiz de olmaz haklısın bizimki şimdi artık süreklik ellerini yüzlerine götürüyor resmen parmaklarını emiyor iki elide ağzına götürüyor. hafiften ellerini kullanmaya da başladı. e sen o mamayı artık vermiyormusun noldu sigortaya onaylatacaktın olmadı mı? bu arada yardımcı konusunda yazdıklarını da okudum bi dünya benzerini üc haftada ben de yaşadım allah yardım etsin tüm yardımcı arayanlara allah iyisiini rast getirsin napcan. ben ümitsizim bilmiyorum şimdilik evdeyim diye çok dert etmemeye çalışıyorum inşallah bulursam birini denemeye devam ama bulamazsam da işe gitmicem geç gidicem napiyim.
zarpcım 4 lü test sonuçlarında iyi çıkacak inşallah allahın izniyle. ne zaman belli olcakmış peki?
merveden haber yok mu hala?
altınyunus canım umut daha iyimiş çok sevindim. artık cicileri bile küçülmeye başlamış oh ne güzel.
herada tatlım sen nasılsın nasıl gidiyo fiziksel durumlar kaç kilo aldın toplamda. zaman geçiyo mu?
baharcım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğini kucağına alacaksın tüm dertler geride kalcak kendiliğinden iyileşecek ben öyle inanıyorum.
limon yok galiba bikaç gündür inşallah iyidir?
hülya yine yok umarım o da iyidir.
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz allah en kısa zamanda muradınızı versin bu yolda yolunuz açık olsun.
denizverdi canım sen nasılsın makinandan memnunmusun? neden 6 ay sonra eve geliyorlar da önce gelmiyorlar. bu süreci hızlandırmak mümkün değil miymiş?
cans canım 89 yılında ankaradaydım birkaç ay ankara uni dil tarih coğrafya da okudum sonra yapamadım döndüm yurtta falan kalmıştım ankarayı çok severim sonra bi kez daha gittim ama kaç senesiydi hatırlamıyorum. ankaraya benden selam. keşke burda da öyle yağsaydı kar. ama fos çıktı bu sene kar işi. sen nasılsın nasıl gidiyo keyifler yerinde mi?:13:
toana dan da haber yok değil mi?
maiumut da arayı açtı
başka unuttuğum var mı kızlar
patikler var o da kendini tadilata verdi heralde kolay gelsin ona
iyi geçeler herkese
süt kesin de yanında kedi alerjisi de olabilir. umarım değildir bir ömür kedi köpek olmadan yaşamak çok sıkıcı hernekadar şu an evde bir kedi olduğunu unutmuş olsam bilemerhaba ...
denızbulut ..batuya tekrar gecmıs olsun .. ınşallah alerjısı duzelır ..kedı olabılır mı acaba? yalnız tam dombili bu ya.. ısırmalık .. koparmalık ... lokum lokummm
alabama sana da kolay gelsın ... mertte buyumus maaşallah .. indıgo cocuklar kavramını duymus muydunuz ? sankı sızın cocuklar oyle bakıyorlar ..maaşallah
erverdı .. selammm .. deprem maalessef cok uzucu .. ama teknolojık anlamda cok gelısmıs oldukları ıcın cok az hasarla atlatıyorlar .. allah korusun bu şıddette bır deprem bızım ulkemızde olsaydı ...
neler yapıyorsun ? nasıl gıdıyor ?
bahrnaz gecmıs olsun .. bu agrılarla gececek galıba hamılelıgın .. kolaylıklar dılıyorum canım ..
lımonkabugu ..nerelerdesın? her seyın yolunda olmasını tum kalbımle dılıyorum ..
zarpdenız test sonucların ıyı cıkması dılegıyle ...
hereda agrıların gerı donmus ... gecmıs olsun ...
patıkler yenı evın ışlerı yogun ama bır o kadar da zevklıdır .. guzel guzel hayırlısıyla oturun inşallah...
hulyacım .. cok selammmm.....
merhaba. acilen bir doktor ile konuşun derim. ben 43 başında doğal hamile kalıp 43 sonunda doğurdum ama gerçekten zor hamile kalabilmek. diğer yandan imkansız değilselam ben 43 eşimise 51 bende denesem olurmu yoksa çokgeçmi olur arkadaşlar
selam herkese
alabama unnado ile birlikte bir site söylemiştin p ile başlayan neydi unuttum? evet yarın benim de kalabalık misafirlerim ve bugün hastaneden rapor alma sonra da kontrole gitme işlerimiz var. sonra daha çok yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?